ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη θα σταθεί απέναντι από τον Ουρανό, φέρνοντας αναπάντεχες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Ξαφνικά μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα σου στα οικονομικά και να έρθουν έξοδα από το πουθενά. Στα ερωτικά όμως δεν συμβαίνει το ίδιο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε ευνοούν για γνωριμίες, σχέσεις και διασκέδαση. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείς να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα. Η τύχη σου χαμογελά και σε αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα απολαύσεις τον έρωτα που προσφέρει ο σύντροφος. Διασκέδαση που θα ακολουθήσει ρομαντικό δείπνο, είναι αυτά που θα σε κάνουν ευτυχισμένο. Υπάρχει άκρατος αισθησιασμός! Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια να βρεις το άτομο που θα σε γοητεύσει, ειδικά αν βρεθείς σε χώρο αναψυχής και διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό σχηματίζοντας αντίθεση. Ο Ουρανός ήδη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε έχει μετατρέψει σε ταύρο εν υαλοπωλείο, αφού δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Σήμερα όμως σε επηρεάζουν οι άλλοι και η διάθεση σου εξαρτάται από αυτούς. Ρίξε κι εσύ λίγο τους τόνους και μην αρπάζεσαι με το παραμικρό. Η συμπόρευση του Ερμή και της Αφροδίτης μέσα από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, βελτιώνει τις σχέσεις με τους οικείους. Πολύ πιθανό να κάνεις ανακαίνιση του χώρου που ζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να μείνεις μέσα στο σπίτι με τον σύντροφο και να απολαύσεις όμορφες ιδιωτικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια γνωριμία που θα σου συστήσει το στενό περιβάλλον και που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια πρόταση για συνεργασία έρχεται εντελώς ξαφνικά. Έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, που σε εστιάζει στα θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετή κούραση και άγχος γι’ αυτό και δεν έχεις διάθεση να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς με παρέες και φίλους. Προσοχή στην υπερκόπωση. Ξεκουράσου και ακολούθησε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής. Οι συμπορευόμενοι Ερμής και Αφροδίτη θα σε βγάλουν από την εσωστρέφεια. Οι φίλοι θα σε ξεσηκώσουν να βγεις μια βόλτα για να ξεσκάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δουλειά έχει πολλές απαιτήσεις και σε δεσμεύει. Ο σύντροφος σε ξεσηκώνει για έξοδο και δεν μπορείς να του χαλάσεις το χατίρι αφού κατά βάθος το έχεις κι εσύ ανάγκη. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση και είσαι ελεύθερος, σήμερα προτιμάς να ασχοληθείς με την δουλειά. Ένας καλός φίλος όμως δεν θα σε αφήσει να δουλέψεις όλη μέρα και θα σε παροτρύνει για έξοδο. Ακολουθούν πολλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά πάει πολύ καλά και θα παρουσιάσει μεγαλύτερη άνοδο στο άμεσο μέλλον. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν τα έξοδα για κοινωνικές εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη θα βρεθεί σε κόντρα με τον Ουρανό καταλαμβάνοντας θέση απέναντι του. Το ενδιαφέρον και η προσοχή σου στρέφονται στα μελλοντικά σχέδια. Ψάχνεις τρόπους για να τα υλοποιήσεις κι ενώ είσαι έτοιμος να προβείς σε καινοτόμες αλλαγές, ξαφνικά ανατρέπονται όλα. Το απρόοπτο καραδοκεί στα οικονομικά γι’ αυτό διασφάλισε τα κεκτημένα σου. Ο Ερμής με την Αφροδίτη συμπορεύονται μαζί στον τομέα των οικονομικών και η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από την αύξηση του εισοδήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα είναι μέρα έρωτα, χαράς και γι’ αυτό επιθυμείς να βγεις με τον σύντροφο και να κοινωνικοποιηθείς μαζί με τους φίλους. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου και σε ανανεώνει. Ζήσε τον στο έπακρο, γιατί δεν είναι σίγουρο το πόσο θα κρατήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις στο μυαλό σου ένα επιχειρηματικό σχέδιο και θα το υλοποιήσεις όταν βρεις κάποιο χορηγό. Στα οικονομικά με το ένα χέρι παίρνεις και με το άλλο δίνεις. Έσοδα, έξοδα στο ίδιο πλαίσιο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη στέκεται απέναντι από τον Ουρανό. Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην οικογένεια και σαφώς νοιάζεσαι για την ζωή τους. Έρχονται όμως κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες και ανατρέπουν την μεταξύ σας σχέση. Η δουλειά σε θέλει να είσαι πάντα διαθέσιμος και σε επιφυλακή για ότι προκύψει. Αυτό δημιουργεί έλλειψη χρόνου και περιορίζεις τις οικογενειακές επισκέψεις. Ευτυχώς που Ο Ερμής βρίσκεται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και κανείς δεν μπορεί να σου κρατήσει μούτρα για την συμπεριφορά σου. Εξάλλου δεν φταις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτιμάς να βρεθείς μόνος με το ταίρι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Σε έχει κουράσει η δουλειά και αποζητάς λίγη ηρεμία μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, και θέλεις να γνωρίσεις ένα άτομο για σχέση εκμεταλλεύσου τους πλανήτες Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιο σου και τους πόντους που σου δίνουν σε όλα τα επίπεδα. Τόλμη, γοητεία, μαγνητισμό και κοινωνικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα αποτελεί μεγάλο κομμάτι στη ζωή σου και είναι ο τομέας που θα δεις έντονες αλλαγές να συμβαίνουν. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποια μετατροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη στέκεται απέναντι από τον Ουρανό. Είναι μέρα εξωστρέφειας και απελευθέρωσης από ότι σε κρατά κλεισμένο. Η επιθυμία σου να αποκτήσεις γνώσεις μέσα από σπουδές, ή ταξίδια είναι επιτακτική. Τα θέλω σου όμως είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν κατεύθυνση και να μη σε καλύπτουν αυτά που σχεδίαζες. Αναθεωρήσεις! Παράλληλα η συμπόρευση του Ερμή και της Αφροδίτης στον πιο εσωτερικό τομέα του χάρτη σου δείχνουν ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί πλήρως και αποφασίζεις να κάνεις επανεκκίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα είναι αντιφατική για τα ζευγάρια. Από την μια θέλεις να μείνεις μέσα με το ταίρι και από την άλλη να βγεις να ξεσκάσεις. Συζήτησε το με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον αρκεί να μη κλειστείς μέσα και περιμένεις να έρθει να σου κτυπήσει την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες και επαγγελματικά ανοίγματα προβλέπονται στο άμεσο μέλλον. Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στην τσέπη σου από μια τρίτη πηγή εισοδήματος που δεν γνωρίζει κανείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό. Με το βλέμμα στραμμένο στον οικονομικό τομέα, προσπαθείς να διευθετήσεις τις οφειλές σου με τον καλύτερο τρόπο. Δεν γλυτώνεις τις ξαφνικές ανατροπές κι εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι εντάξει τελικά παρουσιάζονται κι άλλα έξοδα. Δεν τα προλαβαίνεις με λίγα λόγια. Η συμπόρευση του Ερμή και της Αφροδίτης σε ωθούν να κάνεις σχέδια και να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για την ζωή σου. Το πετυχαίνεις με την συμπαράσταση ενός φίλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την τάση να συνδέεις τα οικονομικά με τον έρωτα και τελικά να διαφωνείς με τον σύντροφο για τη διαχείριση των χρημάτων. Καλύτερα να εκμεταλλευτείς την μέρα διοχετεύοντας την ανεβασμένη λίμπιντο στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, στριφογυρίζει στην σκέψη σου μια παλιά περιπέτεια και δεν έχεις μυαλό για κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία που αναμένεις καιρό ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα οικονομικά που θα πρέπει να είναι σαφή και ξεκάθαρα από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου ταυτόχρονα βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό. Είναι μια μέρα έντονα φορτισμένη συναισθηματικά. Είσαι κυκλοθυμικός, ευαίσθητος και ευάλωτος στις διαθέσεις των άλλων οι οποίοι δεν παύουν να σε ξαφνιάζουν κάνοντας αλλοπρόσαλλα πράγματα. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά τους σε αφήνει άναυδο. Η συμπόρευση του Ερμή και της Αφροδίτης στον υψηλότερο τομέα του χάρτη σου τουλάχιστον σε βγάζει ασπροπρόσωπο στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, πρέπει να προσέχεις να μην προκαλείς τον σύντροφο γιατί μπορεί να σπάσει το γυαλί και μάλιστα απότομα. Μείνε ήρεμος και χαλαρός ώστε να αποφύγεις προστριβές. Αν δεν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου ένας κεραυνοβόλος έρωτας από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανώτεροι στη δουλειά ποντάρουν σε σένα και τις ικανότητες σου. Αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα και υψηλότερη θέση. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα της δουλειάς είναι οι τομείς που εστιάζεις το ενδιαφέρον σου. Έχεις άγχος, τρέξιμο και ατελείωτες υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις. Το πρόγραμμα σου ανατρέπεται από την μια στιγμή στην άλλη και αυτό σε πάει πίσω. Καθυστερήσεις, αναβολές και αλλαγές. Η συμπόρευση του Ερμή με την Αφροδίτη σε απαλλάσσουν από τα περιττά, παίρνεις βοήθειες και το άγχος δεν σε καταβάλει. Βρίσκεις διέξοδο και ξεφεύγεις από πιεστικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της δουλειάς που πρέπει να τελειώσεις και της διασκέδασης που έχεις ανάγκη. Ο σύντροφος θα σου δώσει την λύση. Αν είσαι μόνος, άσε λίγη δουλειά για την επόμενη μέρα και βγες να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις μια σημαντική ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι στην δουλειά εκτός από τα περίεργα ωράρια που δεν σου αφήνουν πολύ χρόνο. Στο χέρι σου είναι να το διορθώσεις. Στα οικονομικά παρουσιάζονται έσοδα που σε ανακουφίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό. Σχέδια, όνειρα και φιλοδοξίες ενδεχομένως ανατραπούν και μάλιστα κάπως απότομα. Μήπως πρέπει να τα αναθεωρήσεις γιατί δεν μοιάζουν πολύ εφικτά; Περισσότερο μοιάζουν με εξωπραγματικά παρόλο που είσαι συνετό άτομο. Η υπεραισιοδοξία σε κάνει να ονειροβατείς. Ο Ερμής παρέα με την Αφροδίτη σε καλούν να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και σε ένα άλλο τομέα πολύ σημαντικό όπως είναι τα οικονομικά. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να αποπληρώσεις τα χρέη σου από έσοδα που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα θα νιώσεις να φουντώνει ξανά ο έρωτας για το ταίρι σου. Ανανεώνεται και αναθερμαίνεται η σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, είναι η κατάλληλη μέρα για να γνωρίσεις τον έρωτα που έρχεται ξαφνικά και μοιραία στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία διαφαίνεται στο μέλλον που τάζει επαγγελματική και οικονομική άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Η δουλειά μπαίνει σε προτεραιότητα και ασχολείσαι κυρίως με την καριέρα και την κοινωνική ζωή. Τα απρόοπτα συμβαίνουν στο σπίτι. Από βλάβες που παρουσιάζονται ξαφνικά, μέχρι ανατροπές στις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας. Φρόντισε να τουλάχιστον οι οικογενειακοί δεσμοί να μην διαρραγούν. Ο Ερμής και η Αφροδίτη που βρίσκονται πιασμένοι από το χέρι και είναι μαζί στον τομέα της συντροφικής ζωής, του γάμου και των συνεργασιών είναι το κλειδί της ευτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μια πολύ καλή και ευνοϊκή μέρα για να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς με τον σύντροφο, παραμερίζοντας τις εξελίξεις γύρω σου. Τα οικογενειακά θέματα μπορούν να περιμένουν, προέχει η δική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια μοναδική ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να γνωρίσεις το σύντροφο που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και νοιάζεσαι για την δουλειά και επιθυμείς καταξίωση και ανώτερη θέση. Επιδιώκεις να ανέλθεις κοινωνικά μέσω της εργασίας. Στα οικονομικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό. Έχεις την επιθυμία να ταξιδέψεις, να σπουδάσεις και να νιώσεις την απόλυτη ανεξαρτησία ως άνθρωπος. Τα σχέδια όμως ανατρέπονται και αλλάζουν πορεία. Οι μετακινήσεις γίνονται με περίεργο τρόπο και φαίνεται πως για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις. Αλλαγή του μεταφορικού μέσου είναι πολύ πιθανή. Ο Ερμής και η Αφροδίτη συμπορεύονται πιασμένοι από το χέρι και σε βοηθούν να διώξεις το άγχος και να κάνεις την αλλαγή που είσαι υποχρεωμένος με ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να κάνεις μια πρόταση στο ταίρι για απόδραση από τα συνηθισμένα. Θα ικανοποιήσεις και τη δική σου επιθυμία, αλλά και την δική του. Αν είσαι αδέσμευτος, αποδέξου την πρόσκληση για εκδρομή. Είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά και θα γνωρίσεις ένα σπουδαίο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το εργασιακό άγχος που σε είχε καταβάλει έχεις τελειώσει πλέον. Τώρα όλα θα μπουν σε μια σειρά και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με την δουλειά. Στα οικονομικά μπορεί να κάνεις μικροέξοδα για την βελτίωση της καθημερινότητας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *