ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Παρασκευή και τα δυσαρμονικά τετράγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Κρόνο, δυσκολεύουν την καθημερινότητα και φέρνουν εμπόδια στη ζωή σου. Αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό τομέα που θέλει προσοχή, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με συναδέλφους που μιλούν για σένα πίσω από την πλάτη σου. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου σε εστιάζει ακόμα περισσότερο στα εργασιακά, φέρνοντας αποκαλύψεις από το παρασκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ημέρα γκρίνιας και παραπόνων από τον σύντροφο. Αν θες να τα αποφύγεις γύρνα νωρίς από την δουλειά και πρότεινε μια βόλτα να δεις πως θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν είναι και η πιο ιδανική μέρα για γνωριμίες. Καλύτερα να το αναβάλλεις για άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δύο δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για τα τετράγωνα της με τον Άρη και τον Κρόνο. Δυσκολίες έρχονται σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Εξαιτίας αυτών μπλοκάρονται τα σχέδια σου για το μέλλον. Πρέπει πρώτα να τα λύσεις και μετά να προχωρήσεις. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου που σε ευνοεί για να ανέβει αρχικά η διάθεση σου και να νιώσεις αισιοδοξία. Μετά θα έρθουν οι λύσεις από μόνες τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος στον ερωτικό τομέα όπου ανανεώνεις την σχέση σου και ερωτεύεσαι τον άνθρωπο σου από την αρχή. Συζητάς κάνοντας σχέδια για ταξίδια και εκδρομές. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η ανάμνηση μιας παλιάς αγάπης γυροφέρνει στο μυαλό σου. Παρόλα αυτά επειδή διανύεις πολύ ερωτική περίοδο μην αφήνεις καμιά ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν μια μικρή δυσκολία και καθυστερούν οι συνεργασίες. Την ίδια καθυστέρηση έχουν και τα οικονομικά. Υπομονή!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικά τετράγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο. Η προσοχή σου να είναι αμέριστη στον τομέα της οικογένειας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μια παρεξήγηση και να τσακωθείς. Φρόντισε να μην εμπλακεί ο σύντροφος στα οικογενειακά. Επίσης να είσαι προσεκτικός στη δουλειά γιατί κάποιος συνάδελφος σε βλέπει ανταγωνιστικά. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει λόγια και συζητήσεις με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να μείνεις μέσα στο σπίτι και να συζητήσεις με τον σύντροφο για τα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλές του θα σε ξεμπλοκάρουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις λίγο για την πολυπόθητη γνωριμία αφού σήμερα δεν είναι ευνοϊκή μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία μπορεί να διακοπεί αν δεν συγκρατηθείς και τα πεις έξω από τα δόντια. Μέτρα τα υπέρ και τα κατά. Στα οικονομικά τα έξοδα που προκύπτουν αφορούν το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σένα Καρκίνε μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα θα φέρει κάποιες εξελίξεις στην δουλειά και στις επαφές με τους στενούς συγγενείς. Η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη και ένα με τον Κρόνο. Δύσκολες όψεις που χρήζουν προσοχής. Με τα αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς καθώς και γείτονες πρόσεχε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση. Το ίδιο ισχύει και με τους μακρινότερους συγγενείς ή τους εξ αγχιστείας. Επίσης να προσέχεις τις μετακινήσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο που ξεκινά το ταξίδι του, σε βάζει σε εγρήγορση με επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Σκέφτεσαι την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα έχει εξόδους και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Το ταίρι απολαμβάνει τις παρέες και τις συναναστροφές αφού ξεφεύγει από την ρουτίνα. Το ίδιο κι εσύ! Αν είσαι αδέσμευτος, παρουσιάζεται στο δρόμο σου μια γνωριμία που νιώθεις ότι έχεις πολλά να πεις αφού σε ενδιαφέρει το άτομο και θέλεις να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επαγγελματικό σχέδιο καθυστερεί, αλλά το καλό το πράγμα αργεί να γίνει. Όταν σταθεροποιηθεί θα είναι το καλύτερο που έχει συμβεί. Στα οικονομικά έχεις άγχος και νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δύο δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Άρη και το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Τα οικονομικά βρίσκονται στη κορυφή των ενδιαφερόντων σου. Είναι όμως αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Έρχονται καθυστερήσεις, αναβολές. Θα χρειαστεί να παλέψεις για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Τα έξοδα είναι υπερβολικά πολλά. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε εστιάζει ακόμα περισσότερο εκεί και ψάχνεις λύσεις για να αυξήσεις την ρευστότητα των οικονομικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να έρθεις σε κόντρα με τον σύντροφο εξαιτίας του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών. Αν είσαι αδέσμευτος, σε κατατρώει η ανάμνηση ενός παρελθοντικού έρωτα. Αν επιθυμείς καινούργια σχέση πρέπει να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει στασιμότητα και τίποτα δεν προχωρά. Στα οικονομικά όμως θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι μια μέρα που η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις τετραγώνου. Ένα με τον Άρη και ένα με τον Κρόνο. Ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο σε κάνει ετοιμοπόλεμο σε κάθε πρόκληση και υπάρχουν πολλές που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι ένας τομέας που θέλει προσοχή. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό και άκου τι θέλουν να σου πουν. Επίσης σύντροφος και συνεργάτες σε περιορίζουν. Ο Ερμής που εισέρχεται κι αυτός στο ζώδιο σου σε κάνει πιο συγκαταβατικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, από την μια θέλεις να κουβεντιάσεις με τον σύντροφο και να αναπτύξεις θέματα συζήτησης, από την άλλη δεν είσαι αρκετά συζητήσιμος. Όταν διαφωνείς δεν είναι ανάγκη να τσακώνεσαι. Οι διαφωνίες εμπλουτίζουν την επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα που είσαι σε φόρμα μπορείς να κάνεις γνωριμίες. Διεκδικείς, κυνηγάς και φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι ελπίδες για μια συνεργασία εξανεμίζονται. Θα δραστηριοποιηθείς σε άλλα μοντέλα επαγγελματικού προσανατολισμού. Η δουλειά με την οικογένεια δεν θα ευοδωθεί. Στα οικονομικά δεν φαίνεται να σε απασχολεί κάτι έντονα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για το πρώτο τετράγωνο της με τον Άρη και το δεύτερο με τον Κρόνο. Είναι δύσκολες όψεις που μπλοκάρουν την καθημερινότητα και την εργασία σου. Ήδη έχεις άγχος και αυπνίες που προέρχονται από την δουλειά. Νιώθεις κόπωση σωματική, πνευματική και ψυχολογική. Ο Ερμής από την νέα του θέση στην Παρθένο δημιουργεί παρασκήνιο και λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα θα κυλήσει με μια απαιτητική και γκρινιάρικη διάθεση του συντρόφου εξαιτίας των ωραρίων της δουλειάς σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για γνωριμίες. Προσπάθησε το άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις στη δουλειά. Κάποιοι σε διαβάλουν γι’ αυτό μην δίνεις αφορμές για σχόλια. Υπάρχει ζήλια και παρασκήνιο. Στα οικονομικά έχεις έξοδα για μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Η μία είναι το τετράγωνο της με τον Άρη και η άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Δύο πολύ δύσκολες και απαιτητικές όψεις που χρειάζονται προσοχή. Το βασικό ζητούμενο σου είναι τα οικονομικά. Εκεί εστιάζεις την προσοχή σου αφού, νιώθεις να στραγγίζεις οικονομικά και αναγκάζεσαι να πας πίσω τα σχέδια σου. Μπορεί να αλλάξεις εντελώς τους στόχους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, θα σου δώσει ένα χεράκι βοήθειας που προέρχεται από ένα φίλο που θα σε συντρέξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα περιπλέκει λίγο τα πράγματα γιατί φαίνεται πως δημιουργείς μια απόσταση με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ότι σε έχει κάνει να ψυχρανθείς καλό θα ήταν να το ξέρει. Με την συζήτηση διορθώνονται όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο, αλλά με δυσκολία θα καταφέρεις να κάνεις σχέση διότι είναι πολύ νωρίς για δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια αναθεωρούνται. Σκέφτεσαι να προτείνεις καινούργια συνεργασία σε ένα φιλικό άτομο. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν γιατί έχεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη που διελαύνει στο ζώδιο σου, σχηματίζει δύο δυσαρμονικές όψεις. Η μια είναι το τετράγωνο της με τον Άρη και η άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Δύσκολο αυτό το διάστημα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικογενειακά. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει βαραίνουν τους ώμους σου και δυσανασχετείς. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα, βάζοντας φρένο στις απαιτήσεις των οικείων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα δεν θα εξελιχθεί με τον τρόπο που επιθυμείς. Η δουλειά σε κρατάει σε απόσταση από τον σύντροφο. Δεν έχεις πολύ χρόνο για να βγεις. Εσένα που είσαι αδέσμευτος, σε έχει απορροφήσει η δουλειά και το μυαλό σου δεν βρίσκεται σε εξόδους και γνωριμίες. Προσπάθησε το άλλη φορά που θα έχεις χρόνο και διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά τα πράγματα θέλουν λίγη προσοχή. Έχεις την τάση μα τσακώνεσαι με τους ανωτέρους. Δεν σε συμφέρει να τα βάζεις μαζί τους. Τα έξοδα του σπιτιού σε πιέζουν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δύο δυσαρμονικά τετράγωνα που δυσκολεύουν την ζωή σου. Το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Νιώθεις την διάθεση σου να πέφτει επειδή δεν μπορείς να υλοποιήσεις ένα ταξίδι το οποίο είχες σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια. Αντιμετωπίζεις εμπόδια και ματαιώσεις. Φτιάξε ένα καινούργιο πλάνο και με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, θα καταφέρεις να κάνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα ο σύντροφος αναλαμβάνει να σου ανεβάσει την διάθεση και προτείνει έξοδο. Η συζήτηση θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία που ποθείς θα καθυστερήσει να έρθει. Όταν αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι, μια εκδρομή, ή μια μετακίνηση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια αναθεωρούνται και αλλάζεις πορεία πλεύσης. Έξοδα για ταξίδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Άρη και το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Δύο πολύ δύσκολες και απαιτητικές όψεις που θέλουν προσοχή. Νιώθεις πιεσμένος στον οικονομικό τομέα από την εμφάνιση κάποιων παλιών οφειλών που δεν έχεις τακτοποιήσει. Μάλλον τα παραμέλησες εδώ και καιρό κι έχουν γίνει ολόκληρο βουνό. Δυσκολεύεσαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο όμως θα ξεμπλοκάρεις και θα τα βάλεις σε ευνοϊκή ρύθμιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο γιατί νιώθεις την ανάγκη της στενής επαφής. Είναι το αγχολυτικό σου φάρμακο. Αν είσαι αδέσμευτος, εκπέμπεις τέτοιο μαγνητισμό, που δεν θα περάσεις απαρατήρητος από τα βλέμματα του άλλου φύλλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συνεργασία μάλλον παρουσιάζει προβλήματα και δύσκολα θα επιβιώσει. Αυτά είναι κυρίως οικονομικά, που φαίνεται πως δεν συμφωνείς. Αν νιώσεις ριγμένος κατά κάποιον τρόπο, προχώρα στην επόμενη φάση με μια καινούργια συμφωνία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις και αυτές είναι το τετράγωνο με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Κρόνο. Ο Κρόνος ήδη βρίσκεται στο ζώδιο σου και είσαι εσύ ο υπαίτιος για τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Η προσοχή σου εστιάζεται στα επαγγελματικά και στην καριέρα. Επιθυμείς να ανέβεις κοινωνικά, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα τον σωστό δρόμο και κουράζεσαι. Ο Ερμής που περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, σου δείχνει το φως στο τούνελ που θα σε οδηγήσει στο ξέφωτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς τα προβλήματα της σχέσης προσπαθώντας να βρεις ένα κώδικα επικοινωνίας με το ταίρι. Βελτιώνεται κατά πολύ η μεταξύ σας συνεννόηση. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα που φωτίζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις και αναπτύσσονται οι επικοινωνίες είναι η ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαπραγματεύεσαι και συζητάς για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου υλοποιούνται. Στα οικονομικά δεν έχεις κάτι που να σε προβληματίζει.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *