ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τελικά γιατί δεν έρχονται οι Εκκλησιάζουσες στην Αλεξάνδρεια; Τι θα γίνει με τα εισιτήρια που αγοράστηκαν;

Τελικά γιατί δεν έρχονται οι Εκκλησιάζουσες στην Αλεξάνδρεια; Τι θα γίνει με τα εισιτήρια που αγοράστηκαν;

Πολύς ντόρος έγινε από χτες σχετικά με την ακύρωση της θεατρικής παράστασης “Εκκλησιάζουσες” στην πόλη της Αλεξάνδρειας. 

Ρωτάτε πολλοί από χτες γιατί δεν δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής και περιοριστήκαμε στην απλή δημοσίευση της ακύρωσης.

Ας απαντήσουμε σε μερικά από τα βασικά ερωτήματα. 

Γιατί ακυρώθηκε

Ο λόγος που ακυρώθηκε η παράσταση στην Αλεξάνδρεια ήταν η συναυλία της Άννας Βίσση η οποία προγραμματίστηκε την επόμενη μέρα από τις Εκκλησιάζουσες. Η εταιρία παραγωγής της παράστασης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι δύο μεγάλες εκδηλώσεις θα παιζόταν την ίδια εβδομάδα και σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, είχε συμφωνήσει να μην γίνει κάτι τέτοιο με την ΚΕΔΑ.

Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε με τα αποκόμματα που έχετε στη Βέροια.

Γιατί δεν δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση της εταιρίας

Η ανακοίνωση της εταιρίας έφτασε στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς χτες το πρωί. Διαβάζοντας και φιλτράροντας το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και αφού συμβουλευτήκαμε το νομικό μας τμήμα, διαπιστώσαμε πως περιείχε χαρακτηρισμούς κατά του αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ οι οποίοι ξέφευγαν από τα όρια και υπήρχε κίνδυνος μηνύσεων και αγωγών.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από την σημερινή ανακοίνωση του προέδρου ο οποίος μίλησε για αίθουσες δικαστηρίων (κλικ ΕΔΩ).

7 Comments

  • Οπότε όλοι εσείς που «βρίζατε» το alexandreiagidas γιατί δεν δημοσίευσε την ανακοίνωση της εταιρίας μπορείτε να ζητήσετε δημόσια συγνώμη…….
    Γι αυτό άλλη φορά μην προτρέχει η χείρα της κεφαλής.
    Περιμένω να διαβάσω συγνώμες..

  • η συγνωμη ειναι αγνωστη λεξη σε αυτους που μονο να κρινουν και να κατακρινουν ξερουν αλλωστε αυτο δεν εκαναν και με την ακυρωση του συλαλλητηριου?

  • Ποσο θα τον καλυψεις κυριε αλεξανδρεια γιδας….Σε λιγο θα πεις οτι η εταιρεια παραγωγης ειναι ερασιτεχνες τοσο ερασιτεχνες που βγαλανε ανακοινωση και δωσανε και αξια στον μανωλακη…….Ασε κυριε γιδας.

  • Ακυρώνονται οι παραστάσεις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο Βόλο 14 Ιουλίου 2018 – 21:34 Από Τριαντάφυλλος Γαβρινιώτης Facebook Twitter Google + Ακυρώνονται οι παραστάσεις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 στις 21.30, στο Θερινό Δημοτικό Βόλου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Πηγή: pagasitikosnews.com

  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.

  • Από πότε ένα δημοσιογραφικό μέσο δεν ΑΝΑδημοσιεύει ανακοίνωση άλλης εταιρείας επειδή αυτή μπορεί να έχει μυνήσιμους χαρακτηρισμούς;;; Αν την δημοσιεύατε χωρίς να υιοθετείτε δεν θα σας απάλλασσε από κάθε ευθύνη; Για τόσο υποανάπτυκτους περνάτε τους πολίτες της Αλεξάνδρειας; Τόσο πολύ θέλετε να κρύψετε την αλήθεια και μα στηρίξετε μια δημοτική αρχή που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υπάρχει μεροκάματο στον πεζόδρομο;

  • Πολύς ντόρος για το τίποτα. Δεν λέω υπέροχοι ηθοποιοί όμορφη παράσταση αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας που δεν θα παίξουν. Ας μην ξεκατινιαζομαστε και ας δώσουμε βάση σε προβλήματα γιατί αυτό δεν ήταν πρόβλημα, που δεν θα παίξουν, όπως οι δρόμοι μας που είναι χάλια τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται στην ώρα τους και βρωμάει ο τόπος ένα γήπεδο που στην ουσία δεν έχουμε και οι αθλητές μας προπονούνται σε άθλιες συνθήκες και παρόλα αυτά φέρνουν επιδόσεις και μετάλλια. Ας ασχοληθούμε με αυτά τα προβλήματα του Δήμου και πολλά άλλα και ας αφήσουμε στην άκρη πιο ασήμαντα θεματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *