ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Η ΓΑΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ε.Ε. στον χώρο ψηφιακής γεωργίας – από το κινητό σας παρακολουθείτε τα αγροτεμάχιά σας!

Η ΓΑΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ε.Ε. στον χώρο ψηφιακής γεωργίας – από το κινητό σας παρακολουθείτε τα αγροτεμάχιά σας!

Το κατάστημα αγροεφοδίων ΓΑΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ε.Ε. εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την K&N Ευθυμιάδης και την AgroApps και εισέρχεται στο χώρο της ψηφιακής γεωργίας.

Το κατάστημα παρέχει πλέον στους συνεργαζόμενους παραγωγούς του την εφαρμογή CropApp, η οποία τους βοηθάει να παρακολουθούν απομακρυσμένα τα αγροτεμάχια τους και να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις καλλιέργειες τους.

Με το CropApp οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν όλες τις καλλιεργητικές δραστηριότητες στο χωράφι, όπως άρδευση, λίπανση, φυτοπροστασία, την ιδανική στιγμή και με την ποσότητα που απαιτείται, σύμφωνα με τις ανάγκες της καλλιέργειας. Έτσι, μπορούν να ελέγξουν καλύτερα τις εισροές, να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να βελτιώσουν την ποιότητα του εδάφους, αλλά και του τελικού προϊόντος.

Τέλος, στο ειδικά σχεδιασμένο Ημερολόγιο αγρού του CropApp, οι παραγωγοί μπορούν να έχουν συγκεντρωμένες με λεπτομέρεια όλες τις ενέργειες και τις καλλιεργητικές φροντίδες που πραγματοποιούν στο χωράφι τους.

Έτσι, στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου μπορούν να έχουν συνολική εικόνα του κόστους και των εκπομπών CO2 της αγροτικής τους δραστηριότητας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2333027060 – 6977300811

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *