ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα τελειώνει και η προσοχή σου είναι στραμμένη στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου που είναι η καριέρα και η επαγγελματική καταξίωση. Παρόλο που είναι Κυριακή και θα έπρεπε να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις, εσύ προτιμάς να κάνεις σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς εκτενέστερα, αφού τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει. Είσαι φιλόδοξος και θα καταφέρεις να κερδίσεις μια ανώτερη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η επιθυμία σου είναι να κοινωνικοποιηθείς μαζί με το ταίρι και να συζητήσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια. Έχεις έναν πολύ καλό ακροατή και σύμβουλο επίσης. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αναμένονται σπουδαίες εξελίξεις αφού το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε άλλους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται και αναγνωρίζεσαι στην δουλειά σου. Στόχοι επιτυγχάνονται, όνειρα εκπληρώνονται. Στα οικονομικά ίσως κάποια έξοδα να αφορούν την εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, τελειώνοντας η εβδομάδα εσένα σε έχει πιάσει μια τάση φυγής και θέλεις να αποδράσεις σε μέρη μακρινά, όπου μπορείς να νιώσεις ελεύθερος. Δεν είσαι έτοιμος να πας για να δουλέψεις και να ξεκινήσεις την εβδομάδα με υποχρεώσεις και ρουτίνα. Το μυαλό σου είναι σε ταξίδια, εκδρομές και δεν μπορείς να το μαζέψεις. Τίποτα όμως δεν θα σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θέλεις να μάθεις καινούργια πράγματα να αποκτήσεις άλλα ενδιαφέροντα και να αποκομίσεις νέες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η απόφαση να πάρεις το ταίρι μαζί σου είναι σωστή γιατί και συντροφιά θα έχεις και θα ανανεώσεις τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την τύχη και την εύνοια να γνωρίσεις έναν έρωτα περιπετειώδη που θα σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία με άτομα που προέρχονται από μακριά, ή είναι του εξωτερικού, είναι ευνοϊκή γι’ αυτό προχώρησε σε συμφωνία. Στα οικονομικά θα κάνεις κάποια έξοδα για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η τελευταία μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση και πεσμένο το ηθικό. Ίσως επειδή ξέρεις ότι από αύριο σε περιμένει πολύ δουλειά. Σήμερα λοιπόν ασχολείσαι με την έρευνα που αφορά τα μυστήρια της ζωής και του μέλλοντος. Έχεις την τάση να φιλοσοφείς και να ψάχνεις το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης του ανθρώπου. Όπως καταλαβαίνεις η διάθεση σου έχει αλλάξει και δεν σε ενδιαφέρουν σήμερα τα πρακτικά θέματα. Αυτές οι εσωτερικές αναζητήσεις όταν δεν εξηγούνται φέρνουν άγχος γι’ αυτό χαλάρωσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορεί να επιθυμήσεις την στενή επαφή με τον σύντροφο και την σωματική ένωση. Πρόσεχε όμως να μην γίνεις κτητικός σε περίπτωση που δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν είσαι ελεύθερος, σήμερα σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις από το παρελθόν και δεν σκέφτεσαι να βγεις για να γνωρίσεις καινούργια άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία είναι πολύ πιθανή. Στα οικονομικά έχεις άγχος από εκκρεμείς οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα τελειώνει και η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου για να σε εστιάσει στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουν ξεχωριστό ρόλο στην ζωή σου. Είσαι πολύ ευαίσθητος και δεκτικός στις διαθέσεις των άλλων σε σημείο που παραμερίζεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου! Η δοτικότητα και η φροντίδα που προσφέρεις σε κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό, συμπαθή και περιζήτητο. Σου ζητούν όμως όλο και περισσότερα και αυτό σε προκαλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς να φερθείς στοργικά στον σύντροφο και να ανταλλάξεις αγκαλιές. Η υπερβολική εκδήλωση του συναισθήματος μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα αν ο σύντροφος δεν έχει την ίδια διάθεση με την δική σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι ιδανική μέρα να προσελκύσεις ένα ερωτικό ταίρι, αφού η δημοτικότητα σου είναι τονισμένη και σε καλούν σε πολλές εκδηλώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες και οι οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται. Μπορούν να κυλήσουν αρμονικά αφού δεν έχεις ανταγωνισμούς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα φθάνει στο τέλος της κι εσύ κάνεις τον απολογισμό της. Προσπαθείς να αποτελειώσεις με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχεις μαζέψει από την αρχή της. Αγχωτικές στιγμές θα περάσεις μέχρι να νιώσεις ότι τα έχεις τακτοποιήσει όλα όπως θέλεις. Ξέρεις όμως ότι μετά δεν θα έχεις τίποτα για να σε αποτρέπει από τις εξόδους που ετοιμάζεις. Οργανώσου λοιπόν αφού το έβαλες σκοπό. Η Κυριακή είναι αφιερωμένη σε καθαριότητα, τάξη, αρχειοθέτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν θα πάρεις το ταίρι αγκαζέ να πας την κυριακάτικη βόλτα. Προτιμάς να ασχοληθείς με την ρουτίνα των οικιακών εργασιών. Υπάρχουν και αυτές οι μέρες που μας κουράζουν αλλά είναι αναγκαίες και απαραίτητες. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου σήμερα. Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρει δουλειά στο σπίτι και η μέρα περνάει με την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Στα οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα τελειώνει με θετικό πρόσημο προς το ζώδιο σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για έξοδο, κοινωνικότητα και διασκέδαση. Επαφές με φίλους, με παρέες και με την επιθυμία να περάσεις αξέχαστες στιγμές όπου κι αν βρεθείς. Μια μονοήμερη εκδρομή είναι καταπληκτική ιδέα για σήμερα. Είσαι γενναιόδωρος, εκφραστικός και αυθόρμητος. Παίζεις σαν παιδί και νιώθεις ανεμελιά και αισιοδοξία. Αν είσαι γονιός θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τα παιδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση ανανεώνεις τον έρωτα με τον σύντροφο και γεύεσαι την ανεμελιά που προσφέρει. Δεν υπάρχουν σκιές που να σκοτεινιάζουν την αγάπη σου. Όλα είναι φως και καθαρός ουρανός. Απόλαυσε το! Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους, αφού η τύχη σε έχει πιάσει από το χέρι και σε σπρώχνει σε εξόδους και διασκεδάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να τα αναγάγεις σε επάγγελμα. Τώρα θα βρεις τους κατάλληλους χορηγούς. Οικονομικά θα χρειαστεί να δαπανήσεις κάποια χρήματα για διασκέδαση και ταξίδια αναψυχής.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η τελευταία μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει να χαλαρώνεις μέσα στο σπίτι και να απολαμβάνεις ξεκούραση και θαλπωρή. Δεν είσαι για κοινωνικότητες και εξόδους, όταν έχεις να σκεφτείς τις δουλειές που σε περιμένουν από την νέα εβδομάδα. Οπότε αράζεις στην φωλίτσα σου, ασχολείσαι με τους κοντινούς ανθρώπους και με την οικογένεια. Δεν αποκλείεται σήμερα που έχεις χρόνο να κάνεις κάποιες εργασίες στο σπίτι, ή να σχεδιάσεις μια μελλοντική ανακαίνιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο στο ταίρι. Η βασική σου επιθυμία είναι να μείνεις μόνος μαζί του και να ασχοληθείς με τα θέματα που έχουν προκύψει κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Ιδανικό βράδυ για ρομαντικό δείπνο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προσφέρεται για εξόδους, γι’ αυτό αν σε καλέσουν σε σπίτι να περάσεις οικογενειακές στιγμές, μην αρνηθείς. Η γνωριμία μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας δεν σε απασχολεί σήμερα και δεν σκέφτεσαι τίποτα. Έχεις μεταθέσει για αύριο τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Στα οικονομικά γίνονται έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα τελειώνει και αξιοποιείς την Κυριακή κάνοντας μετακινήσεις, μικρές διαδρομές και επικοινωνίες με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους και συναντήσεις. Είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και υπερκινητικός σήμερα για να τα προλάβεις όλα. Σε θέλουν στην παρέα γιατί ξεχωρίζεις με τις συμβουλές και η γνώμη σου μετράει. Μαζί με τους παλιούς φίλους θα έρθουν και καινούργιοι στην ζωή σου. Προσοχή γιατί τείνεις να έχεις διάσπαση προσοχής, εξαιτίας των πολλών επικοινωνιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα το ταίρι θα λατρέψει και θα θαυμάσει την κοινωνικότητα σου και το πόσο δημοφιλής είσαι στις παρέες. Η παρέα του συντρόφου θα σε δραστηριοποιήσει για ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι η μέρα σου για να κάνεις γνωριμίες ερωτικού περιεχομένου. Είσαι εξωστρεφής, βγαίνεις και φλερτάρεις με σκοπό να βρεις τον ιδανικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα σήμερα, εκτός από κάποιες ιδέες που πετάς στον αέρα, συζητώντας με τους φίλους. Δεν έχεις πάρει ακόμα αποφάσεις. Τα οικονομικά να προσέχεις και τα πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, η τελευταία μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τα οικονομικά και ότι σου ανήκει. Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αποκλειστικά στα χρήματα και στα αποκτήματα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις πως δεν σε καλύπτουν αυτά που έχεις και θέλεις όλο και περισσότερα. Προσπάθησε να κατευνάσεις την πλεονεξία που σε διακατέχει και έχε υπόψιν ότι αν περιορίσεις τις άσκοπες αγορές θα σου φτάσουν και θα σου περισσέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος είναι πιθανό σήμερα να συμπεριφερθείς με κτητκότητα στο ταίρι, κάτι που δεν αρμόζει στην φύση σου κι αυτό να τον παραξενέψει. Βρες καλύτερα τρόπο για να αλλάξεις την ρουτίνα και κάνε μαζί του κάτι διαφορετικό που θα ανανεώσει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα γνωρίσεις ένα άτομο από το γνωστό και οικείο περιβάλλον, αλλά φρόντισε να μην τσιγκουνευτείς όταν προκύψει έξοδος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα σε απασχολεί η εργασία σου, αλλά σε επίπεδο οικονομικών απολαβών. Δεν είσαι σίγουρος ότι επαρκεί ο μισθός και σκοπεύεις να ζητήσεις αύξηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η τελευταία μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει με την Σελήνη στο ζώδιό σου που σε κάνει αρκετά συναισθηματικό, κυκλοθυμικό και πολύ ευαίσθητο. Είναι μέρα που μπορείς να επικοινωνήσεις τα αισθήματα σου στο περιβάλλον. Είσαι πολύ ευάλωτος στις εξωτερικές ενέργειες και αντιλαμβάνεσαι τα πάντα που συμβαίνουν γύρω σου. Παράλληλα σε απασχολούν οι διαπροσωπικές σχέσεις. Οι αποφάσεις σου στηρίζονται στο συναίσθημα γι’ αυτό περίμενε λίγο πριν τις οριστικοποιήσεις. Αργότερα μπορεί να μετανιώσεις και να αναθεωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να απλώσεις το χέρι στον σύντροφο και να τον φέρεις πιο κοντά σου. Επιθυμείς να βελτιώσεις την σχέση και κάνεις προσπάθειες οι οποίες θα αποδώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, η γλύκα, η οικειότητα και η στοργή που εκπέμπεις φέρνουν την γνωριμία με ένα πρόσωπο που αποζητά όλα αυτά που διαθέτεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτείνεις νέα συνεργασία σε κάποιον που νιώθεις ότι θα τα πας καλά και δεν θα σε ρίξει οικονομικά. Φρόντισε να μη σε παρασύρουν συναισθηματικοί λόγοι και σκέψου με βάση την λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η εβδομάδα φθάνει στο τέλος της και εσύ θέλεις να μείνεις μέσα στο σπίτι και να μη βγεις έξω για κανένα λόγο. Σήμερα νιώθεις να σου βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας και θέλεις μόνο να ξεκουραστείς. Δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους που θα σε κουράσουν ακόμα πιο πολύ. Έτσι λοιπόν αποστασιοποιείσαι από οτιδήποτε σου στραγγίζει τη ενέργεια και εξοικονομείς δυνάμεις που θα σου χρειαστούν από αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ανασφαλής με την σχέση σου και αποζητάς διαβεβαιώσεις από τον σύντροφο. Οι όρκοι του μαζί με την συμπεριφορά του σε πείθουν. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα στο μυαλό σου στριφογυρίζει ένα άτομο από το παρελθόν και δεν έχεις όρεξη για νέες γνωριμίες. Παροδικό είναι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται. Προσοχή στα οικονομικά γιατί υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα έφθασε στο τέλος και εσύ εκμεταλλεύεσαι τη τελευταία μέρα της σε κοινωνικοποιήσεις, εξόδους, βόλτες και συναντήσεις με φίλους. Σε διακατέχει η επιθυμία να βγεις, να περάσεις όμορφα, να συζητήσεις, αλλά και να διασκεδάσεις. Σχεδιάζεις παράλληλα τα επόμενα βήματα σου και νέοι στόχοι μπαίνουν στο πρόγραμμα. Δικτυώνεσαι στα κοινωνικά μέσα και διαφημίζεσαι. Αναζητάς καινούργιους τρόπους για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με μια αλλαγή που θα σε απογειώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις περισσότερη έμφαση στην συμπεριφορά του συντρόφου προς εσένα για να εξακριβώσεις αν αληθεύουν τα αισθήματα του. Δεν θα ανακαλύψεις κάτι μεμπτό οπότε μπορείς να είσαι ήσυχος. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο αν διαλέξεις ένα πιο πρωτότυπο τρόπο όπως αυτόν του ίντερνετ. Αν δεν ασχολείσαι μπορείς να βγεις με την παρέα και να κάνεις μια ευχάριστη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοούνται νέα ανοίγματα και νέες συνεργασίες. Τα χρήματα φεύγουν από δω κι εκεί για εξόδους, διασκεδάσεις και κεράσματα στους φίλους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *