ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου σου δημιουργού άγχος για την καθημερινότητα της δουλειάς. Η νευρικότητα σε κάνει βιαστικό και ανυπόμονο. Θέλεις να γίνουν όλα αστραπιαία αλλά να σου τονίζω ότι γρήγορα και με λεπτομέρεια δεν υπάρχει. Το τρίγωνο που σχηματίζουν με τον Δία και τον Ουρανό φέρνουν ευκαιρίες επέκτασης στα οικονομικά για να δεις ότι δεν τρέχεις τζάμπα στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

 Για σένα που είσαι σε σχέση, δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό λάθος του συντρόφου και να χαλάς το κλίμα. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί τείνουν να είναι παρεξηγήσιμα. Για σένα που δεν έχεις σχέση, σήμερα θα σε ξαφνιάσει μια ερωτική γνωριμία που ανατρέπει κάθε προσδοκία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά προσπαθείς να είσαι τέλειος και αυτό σε κάνει να τρέχεις όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να κλατάρεις. Φρόντισε την υγεία σου και ξεκουράσου. Στα οικονομικά ένα έξτρα έσοδο που δεν περίμενες σε ευχαριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα που είναι Παρασκευή, η Σελήνη μαζί με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, δείχνουν την ανάγκη σου για όμορφες και παιχνιδιάρικες επικοινωνίες ή και φλερτ. Απολαμβάνεις την ημέρα σου σαν μικρό παιδί. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο σου ξυπνούν μέσα σου την αισιοδοξία και τα ανέμελα συναισθήματα που έχεις να νιώσεις από παιδί, ενώ δεν λείπουν και οι όμορφες εκπλήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σου ανανεώνεται και η σχέση γίνεται όλο και πιο ανάλαφρη χωρίς να σε πιέζει. Με το ταίρι απολαμβάνεις παιχνίδι και ξενοιασιά όπως τον πρώτο καιρό. Αν είσαι χωρίς σύντροφο, το φλερτ είναι ασφαλής τρόπος προσέγγισης σήμερα που τα άστρα είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι τυχερός αν έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα. Άμα δεν το έχεις κάνει ακόμη τώρα είναι η ευκαιρία που περίμενες. Θα ξοδευτείς οικονομικά αλλά τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται μαζί με τον Ερμή και νιώθεις ότι αυτό που πραγματικά αποζητάς είναι η θαλπωρή που κρύβει η φωλίτσα σου. Επιθυμείς να είσαι κοντά με τα πολύ αγαπημένα και οικεία πρόσωπα της οικογένειας και αυτό σου αρκεί. Το τρίγωνο των Σελήνη-Ερμή με τους Δία- Ουρανό, προσφέρει ξαφνικές λύσεις που σε απελευθερώνουν από χρόνια προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι αγκαλίτσα στον καναπέ και ταινία θα περάσεις μια τέλεια βραδιά απόψε. Αφήνεις πίσω ότι σε πλήγωσε και δεν έχεις καμιά πικρή ανάμνηση. Αν είσαι χωρίς ταίρι, υπάρχει σοβαρή ένδειξη να επανασυνδεθείς με ένα πρώην σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικά έσοδα από δευτερεύουσες εργασίες ανεβάζουν την διάθεση και ξεκινάς αγορές για να ευχαριστήσεις τους αγαπημένους σου. Η κύρια απασχόληση σου δεν σε προβληματίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα που είναι Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Είσαι γεμάτος ενέργεια και δεν προλαβαίνεις να δίνεις το παρών σε ότι κοινωνική εκδήλωση σε καλέσουν. Εξωστρεφής, πρόσχαρος και επικοινωνιακός είναι μερικά από τα χαρίσματα που διαθέτεις. Το τρίγωνο τους με Δία και Ουρανό, φέρνει φίλους κοντά σου που σε εκτιμούν και σε υπολογίζουν. Αμοιβαία τα αισθήματα! Στα σχέδια για το μέλλον είσαι ευνοημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις δεσμό συζητάς αναλύεις και ανταλλάσσεις απόψεις με το ταίρι. Μια έξοδος με φίλους είναι πολύ καλή ιδέα για απόψε. Αν είσαι χωρίς ταίρι έχεις κάθε δικαίωμα να χαίρεσαι γιατί μια βόλτα να βγεις αμέσως κάνεις γνωριμίες. Αν ασχολείσαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίντερνετ είναι ένας τρόπος να γνωριστείς με άτομα που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές. Στα οικονομικά ευνοείσαι από την απόδοση επενδύσεων.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα που είναι Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείς με τα οικονομικά θέματα, τα αποκτήματα και γενικά ότι σου ανήκει και θεωρείς δικό σου. Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στα χρήματα ψάχνοντας τρόπους να αυξήσεις την ρευστότητα σου. Το τρίγωνο τους με τον Δία και τον Ουρανό, σε ανεβάζει κοινωνικά και φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης της καριέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι διεξάγεται πλέον χωρίς προστριβές και κόντρες. Η συζήτηση λύνει το κάθε πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα σπουδαίο άτομο σε μια κοινωνική-επαγγελματική εκδήλωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια αναμένεται στον επαγγελματικό τομέα με προτάσεις για ανώτερη θέση και υψηλότερο μισθό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή από το ζώδιο σου στρέφουν την προσοχή σου στα προσωπικά σου, αλλά και την προσοχή των άλλων πάνω σου. Τα επικοινωνιακά ταλέντα που διαθέτεις και σε χαρακτηρίζουν αναδεικνύονται. Ανανεώνεις εμφάνιση και φροντίζεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο της Σελήνης και του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό, καταδεικνύουν την ανάγκη σου για αποδράσεις και ταξίδια τα οποία προκύπτουν ξαφνικά χωρίς να το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, διανύεις μια θετική περίοδο με το ταίρι και ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού σε κάνει χαρούμενο αφού θα το πραγματοποιήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς. Εάν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να επηρεάσεις τα πλήθη με την ανανεωμένη σου εμφάνιση και να προσελκύσεις το ενδιαφέρον πολλών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό η οποία σηκώνει μεγάλη συζήτηση και σκέψη. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις να δεις κανένα. Σκέψεις από τις στάχτες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε αγχώνουν. Το τρίγωνο της Σελήνης και του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό, σε αφυπνίζουν συνειδησιακά και ανακαλύπτεις ότι η εξιλέωση έρχεται με την διαγραφή όλων από τον σκληρό δίσκο του μυαλού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις με τον σύντροφο, που αφορούν το παρελθόν γιατί εγείρονται καταχωνιασμένα συναισθήματα που δεν θέλεις να θυμάσαι. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σε ταλανίζουν οι σκέψεις για τον πρώην ερωτικό σύντροφο και δεν έχεις διάθεση να κάνεις μια νέα αρχή με κάποιον άλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ξαφνιάζει η πρόταση για επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο που είχες δουλέψει στο παρελθόν. Το μυαλό σου όμως είναι στα οικονομικά που σε πιέζουν οι οφειλές προς το δημόσιο ή προς τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει ότι εστιάζεις την προσοχή σου στην κοινωνική ζωή και στον φιλικό περίγυρο. Περνάς τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους κάνοντας συζητήσεις, σχεδιάζοντας το μέλλον. Οργανώνεσαι σε ομάδες που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Το τρίγωνο την ίδια μέρα που σχηματίζεται από την Σελήνη και τον Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό σε βοηθά να αυξήσεις την δημοτικότητα σου και να ηγηθείς της ομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για έξοδο με το ταίρι και τους φίλους ταυτόχρονα. Επιθυμείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με μεγάλη παρέα διασκεδάζοντας. Αν είσαι αδέσμευτος, η πιθανότητα να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο σήμερα είναι πολύ αυξημένη αφού έχεις όρεξη για έξοδο και φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προκύπτουν επαγγελματικές προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε σκέψεις. Στα οικονομικά ξοδεύεις για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα που είναι Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, εσύ προσκολλάσαι στον τομέα της καριέρας. Θέλεις να πετύχεις την επαγγελματική άνοδο και πασχίζεις με νύχια και με δόντια. Συζητάς με τους ανωτέρους για την επιθυμία σου να καλύψεις μια ανώτερη θέση. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό που σε βοηθά να είσαι παραγωγικός στη δουλειά και να αναγνωριστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα δεν έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον σύντροφο αφού το ενδιαφέρον σου είναι μόνο στη δουλειά. Για σένα που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, το εργασιακό άγχος της σημερινής μέρας δεν σου επιτρέπει νέες γνωριμίες και έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το μυαλό και το ενδιαφέρον να βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα επαγγελματικά θα κινηθείς από δω και πέρα έως ότου κατακτήσεις τον στόχο σου. Δεν θα λείψουν κάποια μικροέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Παρασκευή σήμερα και είναι μέρα χαράς για σένα που την περίμενες πως και πως για να αποδράσεις το τριήμερο. Η Σελήνη κινείται μαζί με τον Ερμή στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου ανεβάζοντας την διάθεση και την επιθυμία για ταξίδια. Ταυτόχρονα ο σχηματισμός του τριγώνου Σελήνης-Ερμή με τον Δία και Ουρανό, φέρνει έντονη εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και διάθεση για ντόλτσε βήτα και ανέμελη ζωή. Αν είσαι γονιός θα περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο παρέα με τα παιδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ανάγκη να πάρεις το ταίρι και να φύγεις από τη ρουτίνα και την βαρετή καθημερινότητα κάνοντας κάτι διαφορετικό. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προβλέπεται να κάνεις ερωτική γνωριμία πάνω σε ένα ταξίδι που θα πας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καρποφορεί ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που σκαρώνεις εδώ και καιρό. Στα οικονομικά τα έξοδα γίνονται για καλό σκοπό που είναι η προώθηση των ταλέντων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα που είναι Παρασκευή η Σελήνη κινείται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου που δεν το λες και ευχάριστη συγκυρία για σένα. Το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά και το άγχος χτυπάει κόκκινο. Σκέφτεσαι την αίτηση για ένα δάνειο που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις οφειλές. Παράλληλα εμφανίζονται έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια. Το τρίγωνο της Σελήνης-Ερμή με τους Δία και Ουρανό, σε πριμοδοτούν οικονομικά και βλέπεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ και θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι γίνεται μετ εμποδίων αφού η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, είναι δύσκολη μέρα για γνωριμίες. Δεν θέλεις να βγεις και να φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα το άγχος δεν λείπει, αλλά θα βρεις την άκρη. Σκέφτεσαι και συζητάς για μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Παρασκευή σήμερα και αρχίζεις τις ετοιμασίες για τις εξόδους που θα είναι πολλές και επεκτείνονται σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Έρχεσαι σε τηλεφωνική επαφή με άτομα του στενού κύκλου και κανονίζεις σημεία συνάντησης. Η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου σε εστιάζουν στις διαπροσωπικές σχέσεις και το τρίγωνο τους με τους Δία και Ουρανό, σε φέρνουν κοντά στα αγαπημένα σου άτομα για να περάσεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις την συζήτηση με τον σύντροφο και αποφασίζεις από κοινού για τον τρόπο που θα περάσετε το βράδυ. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνικότητα θα σε φέρει σε επαφή με διάφορα άτομα που θα συναναστραφείς έστω και φιλικά. Στο φλερτ όμως δεν θα σου αντισταθεί ένα άτομο που σε βλέπει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συζήτηση με τον συνεργάτη κολλάει σε ορισμένες λεπτομέρειες που δεν είναι η κατάλληλη ώρα να γίνουν. Το μυαλό διασκορπίζεται αλλού.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *