ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή μέρα ξεκούρασης για πολλούς αλλά και για σένα που το ενδιαφέρον σου είναι στην έξοδο και την διασκέδαση. Η Σελήνη από το διαμετρικά αντίθετο ζώδιο τον Ζυγό, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε ευνοεί στα αισθηματικά και κοινωνικά θέματα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται από το φως της Σελήνης και εστιάζεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που κάνουν προσπάθειες για την βελτίωση των σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση βλέπεις ότι το ταίρι έχει όλη την καλή διάθεση να απλώσει το χέρι για συμφιλίωση. Οφείλεις να το ανταποδώσεις και να παρακάμψεις την εγωιστική σου συμπεριφορά. Εσύ που δεν έχεις σχέση, σε επισκέπτεται το ερωτικό παρελθόν ξυπνώντας μέσα σου ξεχασμένες αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναδεικνύονται τα καλλιτεχνικά ταλέντα και οι δεξιότητες που διαθέτεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες γιατί δεν παρουσιάζονται συνέχεια. Τα έξοδα που κάνεις για τον έρωτα και την διασκέδαση κοστίζουν λιγάκι ακριβά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η Κυριακή θα μπορούσε να είναι μια πολύ ωραία μέρα αν δεν είχες τόση έντονη γκρίνια και δυσφορία για ότι συμβαίνει στην καθημερινότητα σου. Τώρα θα μου πεις πως αναγκάζεσαι αφού όλα πάνε στραβά αλλά μήπως φταίει ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις; Σωτήριο για σένα αποδεικνύεται το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου. Σε βοηθά να βρεις τα πατήματα σου και να ξεπεράσεις το άγχος που προκαλούν οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή σου συμπεριφορά ξενίζει τον ερωτικό σύντροφο και αρχίζει μια μουρμούρα δίχως τελειωμό. Η αγκαλιά λειτουργεί θεραπευτικά και σου την συστήνω ανεπιφύλακτα αν θέλεις να χαλαρώσεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι και ας είναι Κυριακή, αφού αυτό που σου λείπει είναι οι οικογενειακές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι η κύρια πηγή του άγχους που σε έχει καταβάλει αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά θα σου κοστίσει η ανακαίνιση σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει διάθεση για φλερτ, γνωριμίες, εξόδους και καλοπέραση με αγαπημένα άτομα. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη σε ευνοεί να κάνεις επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος που μέσα σε αυτά είναι αδέρφια, ξαδέρφια κ.α. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου αλλά και κάποια άλλα που έχεις να δεις καιρό επανέρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, από σήμερα διανύεις πολύ θετική ευνοϊκή περίοδο με τον σύντροφο που έχεις επιλέξει. Νιώθεις τυχερός που υπάρχει ένα τόσο σπουδαίο άτομο στην ζωή σου που σου δίνει χαρά και κέφι. Αν δεν έχεις σχέση, παίζει το σενάριο να σε επισκεφτεί ένα πρώην ταίρι που μάλλον χωρίσατε για ασήμαντη αφορμή και να τα ξαναβρείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Που μυαλό Κυριακάτικα για δουλειά και υποχρεώσεις. Ζεις την ανεμελιά της μέρας και αφήνεις τα δύσκολα από αύριο. Με τα οικονομικά χάνεις την αίσθηση του χρήματος και ξοδεύεις αλόγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η Κυριακή για σένα σημαίνει στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και χαλάρωσης. Εκμεταλλεύεσαι τούτη την μέρα για να μαγειρέψεις ένα σπέσιαλ μαμαδίστικο φαγητό και να περιποιηθείς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει τον καλύτερο οικογενειάρχη και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη δημιουργεί την ανάγκη να ευχαριστήσεις τα άτομα που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα θα προσφέρεις και θα λάβεις αγάπη από τον σύντροφο. Με τρυφερές αγκαλιές και ρομαντικό δείπνο καλύπτεσαι πλήρως και δεν αποζητάς κάτι άλλο. Εσύ που δεν έχεις σχέση, κι έχεις ανάγκη για ένα σύντροφο, προσπάθησε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα που θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Αυτό που θα σε προβληματίσει όμως είναι το οικονομικό γιατί τα έξοδα τρέχουν, δεν μπορείς να ελέγξεις τις παρορμητικές αγορές, αφού είσαι επιρρεπής στις εκπτώσεις και τις προσφορές της περιόδου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή Κυριακή δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι ακόμη καλύτερη! Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφή. Μοιράζεις τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους και γνωστούς που απολαμβάνεις εξόδους, παρέες και καφεδάκια. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει ευχάριστο στην παρέα και αρεστό στον κόσμο που κυριολεκτικά κρέμεται από τα χείλη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα διαφαίνεται πολύ ευνοϊκή και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι και να συζητήσεις να επικοινωνήσεις και τέλος να συνεννοηθείς για τα τρέχοντα θέματα. Ο ερωτισμός που αποπνέεις εσύ που είσαι ελεύθερος δεν αφήνει κανένα υποψήφιο ταίρι ασυγκίνητο. Μην χάνεις τις ευκαιρίες τώρα που είσαι και αισθάνεσαι όμορφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα που αφορούν τον καλλωπισμό σου καλώς τα κάνεις, αλλά να μην το παρακάνεις. Για την δουλειά δεν θα προβείς σε καμιά κίνηση αν δεν συζητήσεις πολύ σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα επιτυχίας ή αποτυχίας. Ανάλογα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού που δείχνει τον προβληματισμό σου αναφορικά με τα οικονομικά. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε έξοδα που προέρχονται από το παρελθόν και ψάχνεις λύσεις για να τακτοποιηθεί. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι θεμιτός αλλά θα τον ακολουθήσεις για να απεγκλωβιστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες του συντρόφου οι οποίες δεν είναι παράλογες και περιορίζονται σε μια αγκαλιά που του αρκεί. Τώρα αν εσύ θέλεις να του προσφέρεις ένα δωράκι θα το εκτιμήσει δεόντως. Για σένα που δεν έχεις σχέση, σε ταλανίζει ένας παρελθοντικός έρωτας που δεν λέει να σβήσει και επανέρχεται ζητώντας συγχώρεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μόνο με τα οικονομικά θα ασχοληθείς σήμερα και οι συζητήσεις αφορούν τον τρόπο που θα λύσεις το οικονομικό πρόβλημα. Έσοδα από μια κρυφή πηγή εισοδήματος είναι πολύ πιθανά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, όπου σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο και κυκλοθυμικό ενίοτε. Η συναισθηματική φόρτιση διαχέεται στην ατμόσφαιρα και σε κτυπά κατευθείαν. Πολύ προσωπικά παίρνεις ότι συμβαίνει τριγύρω και αυτό δεν βοηθά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου σε διευκολύνει να βάλεις στόχους που μπορούν να επιτευχθούν, αναθεωρώντας τους παλιούς με τους οποίους δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι δεκτικός και ευαίσθητος στις επιταγές του συντρόφου και δεν θέλεις να του χαλάσεις κανένα χατίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, η προτροπή των φίλων για έξοδο σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς, να φλερτάρεις με σκοπό τις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς στόχους και θέτεις ταυτόχρονα νέα σχέδια προς υλοποίηση. Αν είχες δανείσει στο παρελθόν ένα φίλο ήρθε η ώρα να τα πάρεις πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Κυριακή σήμερα και κλείνεσαι μέσα να γλυτώσεις από την πολυκοσμία και την βουή που τελευταία εισπράττεις πολύ δυσάρεστα. Προτιμάς την ησυχία του σπιτιού παρέα με τα πολύ κοντινά πρόσωπα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού βγάζει από μέσα σου κάποιους φόβους για παρασκηνιακές ενέργειες που σε αφορούν. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη βοηθούν την κατάσταση ανεβάζοντας το ηθικό σου αφού αντιλαμβάνεσαι πως κανένας «εχθρός» δεν μπορεί να σε βλάψει. Έχεις γύρω σου ενεργειακή ασπίδα προστασίας που αποτελείται από ανθρώπους που σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις το αίσθημα της κόπωσης που φέρνει η καθημερινότητα κάνοντας κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η προσέγγιση ενός πρώην συντρόφου σε βάζει σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική καταξίωση και άνοδος που επιθυμείς εξαρτάται από τον υπεύθυνο στην δουλειά. Αν έχεις δείξει δείγματα συνέπειας εργατικότητας και σε συμπαθεί κιόλας ο δρόμος ανοίγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να εκμεταλλευτείς την σημερινή μέρα με βόλτες, εξόδους, κοινωνικές επαφές και συναναστροφή με φίλους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να κάνεις αλλαγές και να ξεφύγεις από το συνηθισμένο πρόγραμμα που εφαρμόζεις την υπόλοιπη εβδομάδα. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σπρώχνει τα βήματα σου για ταξίδια σε μέρη γνώριμα που έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν. Έχεις ανάγκη να θυμηθείς τα παλιά καθώς η νοσταλγία σε κατακλύζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, έχεις την τύχη να περάσεις όμορφα με το ταίρι ότι και αν κάνεις σήμερα. Η μέρα διαφαίνεται ιδιαιτέρως ερωτική και ευνοϊκή να την χαρείς ποικιλοτρόπως. Για σένα που είσαι ελεύθερος, νιώθεις την επιθυμία να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο ταίρι αφού το ανοικτόμυαλο πνεύμα σου δεν κρατά κακίες και απωθημένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο που είχε αναβληθεί επανεξετάζεται με αυξημένες πιθανότητες υλοποίησης. Στα οικονομικά τα έξοδα που αφορούν ταξιδάκια αναψυχής γίνονται με όλη σου την καρδιά και τα ευχαριστιέσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, παρόλο που σήμερα είναι Κυριακή εσύ επιμένεις να ασχολείσαι με τα θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε τραβά από τα μαλλιά να δεις τις υποχρεώσεις στην δουλειά που τρέχεις να τακτοποιήσεις. Το εργασιακό άγχος αναλαμβάνει να καλμάρει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη. Εκεί μέσα στα σκοτεινά δωμάτια της ψυχής σου αναδύονται λύσεις κυρίως στα οικονομικά που σε ξεμπλοκάρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ανάγκη να πάρεις το ταίρι και να φύγεις από τη ρουτίνα και την βαρετή καθημερινότητα κάνοντας κάτι διαφορετικό. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προβλέπεται να κάνεις ερωτική γνωριμία πάνω σε ένα ταξίδι που θα πας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα και την επιθυμία για μια καλύτερη θέση θα σε βρει το τέλος της σημερινής Κυριακής. Στα οικονομικά τακτοποιείς χρέη του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Κυριακή σήμερα και είσαι μέσα στην αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Η μέρα είναι συνυφασμένη με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου με την Σελήνη από τον Ζυγό να προάγει την τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η επιθυμία σου να γνωρίσεις τον κόσμο σήμερα τονίζεται και χωρίς να χρονοτριβείς κανονίζεις ταξίδια και εκδρομές. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη αναδεικνύει τις προσωπικές σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς επανέρχονται για να τους επαναξιολογήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κυλάει ευχάριστα ενώ κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφο. Μέσα σε αυτά βρίσκεται ο προγραμματισμός ενός μακρινού ταξιδιού. Εάν είσαι αδέσμευτος, σε ευνοούν για γνωριμίες οι μετακινήσεις για ταξίδια και εκδρομές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας παλιός συνεργάτης σου προτείνει εκ νέου συνεργασία, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμος γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς αυτή την στιγμή που το μυαλό βρίσκεται αλλού. Στα οικονομικά σου επιστρέφονται χρήματα που είχες δανείσει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Κυριακή σήμερα και εσύ δεν έχεις διάθεση ούτε θέληση να ευχαριστηθείς την μέρα. Προτιμάς την απομόνωση, που θα σε συνδέσει με τον εσώτερο εαυτό και τα κατάβαθα της ψυχής σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε βουτά σε πεσιμισμό και εσωστρέφεια. Ευτυχώς που σχηματίζεται το αρμονικό εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και μειώνει αισθητά το στρες που έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα αναδύονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και εγωισμού. Μην κακοκαρδίζεις το ταίρι σου επειδή δεν έχεις όρεξη για τρυφερότητες. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι η πλέον ακατάλληλη για γνωριμίες. Έχεις να αντιμετωπίσεις μια στρεσογόνο κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν οι προσφορές για επαγγελματική συνεργασία αλλά προς το παρόν δεν ασχολείσαι μέχρι να τακτοποιηθεί ένα οικονομικό ζήτημα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *