ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από εσένα, αυτό του Ζυγού και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό η γνώμη των άλλων και είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος στις επιθυμίες τους. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό ο οποίος είναι στο ζώδιο σου. Ο εξελικτικός δρόμος για σένα βρίσκεται μέσω της εκπλήρωσης των ταλέντων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η μέρα που είσαι ευδιάθετος, χαρούμενος και έτοιμος να προτείνεις έξοδο στον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα. Έχεις την εύνοια να γνωρίσεις το άτομο που θα γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος κι ο άνθρωπος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις επαγγελματικές και πολύ δελεαστικές θα δεχθείς αυτό το διάστημα. Κάποιοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί για την ανάδειξη των ταλέντων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ξεκινά η εβδομάδα κάπως δύσκολα για σένα που μάλλον δεν έχεις συνέλθει από την κραιπάλη του Σαββατοκύριακου. Τσαγκαροδευτέρα λοιπόν με άγχος πίεση και κακή διάθεση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο όλα αυτά που θα ήθελες να απουσιάζουν από την ζωή σου, όπως είναι οι πολλές υποχρεώσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και η ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη για να εξιλεωθείς από το παρελθόν και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε βαραίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η βασική σου επιθυμία είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι με τον αγαπημένο σου και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης αλλά η γκρινιάρικη στάση σου χαλάει το κλίμα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, δύσκολα σήμερα θα κάνεις κάποια γνωριμία αφού θα κλειστείς μέσα κάνοντας δουλειές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαν να έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες τελευταία. Όσο και να τρέχεις δεν σε φτάνει ο χρόνος. Με το οικονομικό κομμάτι πιέζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε η εβδομάδα ξεκινά και είσαι μέσα στην καλή χαρά, ευδιάθετος,, πρόσχαρος, καλοσυνάτος και γεμάτος ενέργεια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στις παρέες και στις κοινωνικές συναναστροφές. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της σελήνης. Για να γίνεις ένα πιο εξελιγμένο άτομο θα πρέπει να υλοποιήσεις να προσηλωθείς στις φιλοδοξίες σου και να μην παρεκκλίνεις από αυτές. Ο πνευματικός στόχος είναι ιερός, για αυτό μην ξοδεύεσαι σε ανούσιες διασκεδάσεις. Αισθηματικά, για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα διανύεις την πιο ερωτική μέρα για αυτό επιθυμείς να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς. Ανταλλάσσεις αγκαλιές και χαρούμενα λόγια. Για σένα που είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα. Βγες μία βόλτα με τους φίλους και το σύμπαν σου επιφυλάσσει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν και είναι Δευτέρα δεν είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά και προτιμάς να περάσεις μία πιο ξένοιαστη μέρα. Οικονομικά δεν φαίνεται να έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είναι Δευτέρα δεν είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά και προτιμάς να περάσεις μία πιο ξένοιαστη μέρα. Οικονομικά δεν φαίνεται να έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα είναι Δευτέρα και η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι και να μην βγεις για κανέναν λόγο. Αυτό που θέλεις είναι να μείνεις με την οικογένειά σου και να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και δεν συμφωνεί με την εσωστρέφεια σου και την πεσμένη σου διάθεση. Αντιθέτως πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ να κυνηγήσεις τους στόχους σου να αγωνιστείς να παλέψεις για την καταξίωση σου στον επαγγελματικό στίβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος σήμερα δεν σε χαλάει καθόλου να μείνεις στο σπιτάκι σου και να απολαύσεις την θαλπωρή που σου προσφέρει. Να ξέρεις ότι λίγη γκρίνια από τον σύντροφο θα την υποστείς. Εάν είσαι αδέσμευτος μη σε πιάνει η τσιγγουνιά και φοβάσαι πως αν βγεις θα χαλάσεις χρήματα γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στόχος σου θα πρέπει να είναι η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και σαφώς η οικονομική ευμάρεια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα η Δευτέρα εγκαινιάζει την εβδομάδα που για σένα σημαίνει ότι είσαι μέσα στην επικοινωνία και στις πολλές μετακινήσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού κάνει το μυαλό σου να τρέχει με χίλιες στροφές αλλά και τα πόδια σου να κάνουν τζόκινγκ να προλάβεις τα πάντα. Ο Ήλιος πού βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και ο δρόμος για την εξέλιξη της ψυχή σου είναι ανοικτός για να τον διαβείς. Πρέπει να αφήσεις πίσω όλο αυτό το τρεχαλητό που κάνεις το οποίο δεν έχει νόημα και να δεις τον κόσμο από ευρύτερη οπτική γωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος η μέρα θα κυλήσει πάρα πολύ ευχάριστα αφού δεν χορταίνεις συζήτηση και κουβέντες με το έτερον σου ήμισυ. Για σένα που είσαι αδέσμευτος το φλερτ, το αστείρευτο χιούμορ και το λέγειν σου, μπορεί να ρίξει στην αγκαλιά σου και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις και συζητήσεις για τα οικονομικά γίνονται χωρίς να παίρνεις μία τελική απόφαση. Προς το παρόν μένεις στα λόγια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα αρχίζει με το αίσθημα της ανασφάλειας να σε διακατέχει στον οικονομικό τομέα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε αναγκάζει να εστιάσεις την προσοχή σου στα χρήματα. Όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο επαρκής νιώθεις αλλά μην φτάσεις στο σημείο να θεωρηθείς τσιγκούνης. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και η ανασφάλεια συναισθηματική, οικονομική, είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Θα πρέπει να αφήσεις πίσω τα υλικά αγαθά και να εστιάσεις περισσότερο στην ψυχική σου ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα η διάθεσή σου είναι ευμετάβλητη και δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από τον σύντροφο. Το πιθανότερο είναι να ζητάς αποδεικτικά στοιχεία για τα συναισθήματα του. Εάν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις καταφέρει να απεγκλωβιστείς από μία σχέση του παρελθόντος και μένεις προσκολλημένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συχνά νιώθεις ότι τα χρήματα δεν σε φτάνουν και ζητάς όλο και περισσότερα. Μάλλον οι ανάγκες σου είναι πολλές και πρέπει να τις τιθασεύσεις. Μία επαγγελματική συνεργασία είναι πάρα πολύ ευνοϊκή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κανακέψεις τον εαυτό σου. Μπορεί όμως να συμπεριφερθείς εγωιστικά και παρορμητικά προς τους άλλους. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και εστιάζεις στα προσωπικά σου ζητήματα. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και σου στέλνει προειδοποιητικό σημάδι. Άσε πίσω τον εγωκεντρισμό την φιλαρέσκεια και κοίτα τους σημαντικούς ανθρώπους που έχεις τριγύρω σου. Αυτοί είναι που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα σου δείξουν πως πέρα από τον εαυτό σου πρέπει να αγαπάς και τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα μπορεί να προκαλέσεις τον σύντροφο με την κυκλοθυμική συμπεριφορά σου. Συνήθως δεν το κάνεις αυτό αλλά σήμερα νιώθεις πολύ ευάλωτος και θέλεις κάποιον να σου τονώσει το ηθικό. Για σένα που είσαι αδέσμευτος μπορείς σήμερα να προσελκύσεις κάποιο άτομο που θα σε πλησιάσει για να σε γνωρίσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αναλαμβάνεις εσύ την πρωτοβουλία να προτείνεις μία συνεργασία που σε ενδιαφέρει. Οικονομικά δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και η ψυχολογία σου βρίσκεται στα πατώματα. Η Δευτέρα μάλλον δεν σου πάει και θα προτιμούσες να είναι Κυριακή και να χαλαρώνεις στο σπιτάκι σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας σε εσωστρεφή με μειωμένη ενέργεια και καθόλου όρεξη για κοινωνική ζωή. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ο προορισμός σου είναι να ασχοληθείς με τη δουλειά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όπως βλέπεις η διάθεσή σου πρέπει να αλλάξει το συντομότερο δυνατό και να πιάσεις στα χέρια σου το πηδάλιο της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος σήμερα θα προτιμήσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μένοντας στο σπίτι με τον σύντροφο απολαμβάνοντας ηρεμία, ησυχία και μία ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε συμβούλευα να αναζητήσεις τον έρωτα κάποια άλλη μέρα που θα είναι πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να διακριθείς στην εργασία και μάλιστα να ανέβεις στην ιεραρχία αν εργαστείς σκληρά και διατηρήσεις χαμηλό προφίλ. Το επακόλουθο είναι η οικονομική ανταμοιβή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με ανεβασμένη διάθεση και επιθυμία για κοινωνική ζωή με φίλους και αγαπημένα άτομα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οι συζητήσεις με την παρέα βοηθούν για να πάρεις αποφάσεις. Ο ‘Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό. Είσαι πάντα ο τύπος που ζητά την προσωπική ανάπτυξη και επέκταση. Το εξελικτικό μονοπάτι βρίσκεται μέσα από την ανάδειξη ενός χόμπι, ή ταλέντου, ή από ένα παιδί σου, ή ακόμα και από τον ερωτικό σύντροφο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να αφήσεις πίσω τα φιλαράκια και να μην κάνεις κατά γράμμα ότι σου πουν αλλά να έχεις δική σου άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα, χαλαρά με μία έξοδο που θα ευχαριστηθείς την συντροφιά του αγαπημένου. Εάν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα διαφαίνεται πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Ένα ταξιδάκι αναψυχής μπορεί να κρύβει την συνάντηση με τον μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με άτομα του εξωτερικού και συζητάς για μία νέα συνεργασία, η οποία θα σε ευνοήσει οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στραμμένο στην καριέρα, επιθυμώντας επαγγελματική άνοδο. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, που σε ωθεί να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Έχεις παραμελήσει την οικογένεια, το σπίτι, τους γονείς και τους ανθρώπους που νοιάζονται για σένα, στο όνομα της κοινωνικής καταξίωσης. Κάνεις λάθος! Σκύψε και δες αυτούς που σε μεγάλωσαν, αυτούς που σου έδωσαν ρίζες και βάσεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη γιατί υπάρχει έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Ο σύντροφος προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, αλλά μάταια. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, κάπου μέσα στην δουλειά υπάρχει ένα άτομο που σε βλέπει ερωτικά. Το έχεις αντιληφθεί;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική οφειλή από το παρελθόν θα καταφέρεις να την τακτοποιήσεις με την οικονομική αρωγή της οικογένειάς σου. Στα επαγγελματικά προωθείς ένα επιχειρηματικό σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει με την επιθυμία για ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζεις εδώ και πολύ καιρό. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική ανάπτυξη και στην επέκταση των οριζόντων. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Καλά τα ταξίδια, καλές και οι θεωρίες, αλλά μήπως κάποιες φορές γίνονται αμπελοφιλοσοφίες; Προσγειώσου λίγο και μην πετάς στα σύννεφα. Κάνε μικρά-μικρά βήματα και άσε τα μεγάλα άλματα. Εδραίωσε τις απόψεις σου, τις ιδέες και προπάντων συμμάζεψε το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος αυτό που θα ευχαριστηθείς σήμερα είναι ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι πολύ εύκολη για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Το σύμπαν σε σπρώχνει στην συνάντηση με το πεπρωμένο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές συζητήσεις, πολλές κουβέντες με έναν υποψήφιο και πιθανό μελλοντικό συνεργάτη. Με τα οικονομικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα και αν καταλήξεις σε συμφωνία θα είναι πολύ θετική.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα με την διάθεσή σου να είναι αρκετά πεσμένη, γιατί προφανώς δεν σου αρέσουν οι Δευτέρες. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε εστιάζει στα κατάβαθα της ψυχής, αφού από κει μέσα αναδύονται φόβοι και προβληματισμοί για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι σε έχει καταβάλει το άγχος. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις ξανά σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτό από τη μία επιτυγχάνεται ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου και από την άλλη αυξάνοντας το εισόδημά σου. Τότε οι φόβοι μονομιάς θα εξαφανιστούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα μάλλον θα γίνεις πολύ γκρινιάρης με τον σύντροφο εξαιτίας της ζήλιας που σε παρασύρει. Μην χρησιμοποιήσεις χειριστική συμπεριφορά αρχίζοντας τα παράπονα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος σε προβληματίζει μία παλιά σχέση με τον έρωτα που άγγιξε βαθιά την ψυχή σου και δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολύ άγχος για τα οικονομικά σε βαθμό που χάνεις τον ύπνο σου. Τα χρέη θα τακτοποιηθούν στην ώρα τους για αυτό μην απελπίζεσαι. Τα χρήματα που θα λάβεις από την εργασία σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία ευνοϊκή ρύθμιση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *