ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα σύμφωνα με τα άστρα είναι μια δύσκολη μέρα για σένα με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό. Γίνεσαι εσωστρεφής κάτι που παραξενεύει τον περίγυρο αφού δεν το συνηθίζεις. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ευθύνεται για την μειωμένη ενέργεια και την πεσμένη σου διάθεση. Έχεις καταλάβει ότι χρειάζεσαι ξεκούραση παρόλο που σε παρασύρει το τετράγωνο της Αφροδίτης-Δία σε κραιπάλες και ατασθαλίες. Πρόσεχε την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα σε ενθουσιάζει η χειρονομία του συντρόφου να σου προσφέρει ένα δώρο, αλλά από την άλλη θεωρείς ότι σπατάλησε πολλά χρήματα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η επικοινωνία ενός πρώην ερωτικού συντρόφου σε ξεσηκώνει να πας να τον συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε εξουθενώνει, σε αγχώνει και σε πιέζει. Μην χάνεις τον ύπνο σου γιατί δεν θα τα βγάλεις πέρα. Περιόρισε την αγοραστική μανία και κάνε οικονομία γιατί προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε, σήμερα που η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό, βρίσκεται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου. Θέλεις να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, αλλά ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σου βάζει υποψίες για ένα φιλικό άτομο που κινείται παρασκηνιακά μπλοκάροντας τα σχέδια σου. Ο Δίας από το ζώδιο σου δεν παύει να προσδίδει άνεση και αισιοδοξία. Πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει αρκετά επιπόλαιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε την σημερινή μέρα να μην δώσεις λαβές για τσακωμό με τον σύντροφο και φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποσχέσεις σου. Εάν είσαι ελεύθερος, σε γοητεύει μια γνωριμία που προέρχεται από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαψεύδονται τα σχέδια, τα όνειρα για μια συνεργασία και απογοητεύεσαι, ενώ στα οικονομικά αναλαμβάνεις την αποπεράτωση εργασιών στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Πρέπει να κάνεις όλες τις δουλειές που σε αγχώνουν και ο χρόνος σε πιέζει. Ο Άρης βρίσκεται σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και εκτός από τα δικά σου φορτώνεσαι και τις αγγαρείες της οικογένειας. Απογοητεύεσαι που δεν μπορείς να κάνεις κοινωνική ζωή, αν και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε προτρέπει σε μια μικρή και σύντομη έξοδο για ένα γρήγορο καφεδάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα δεν μπορείς να τηρήσεις την υπόσχεση σου στον σύντροφο και να περάσεις πολύ χρόνο μαζί του. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, τα βήματα σε πάνε σε ένα γνώριμο μέρος που σύχναζες παλιά με την ελπίδα να συναντήσεις τον πρώην σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στην δουλειά που σε κουράζει. Φτιάξε ένα καλό πρόγραμμα και αρχειοθέτησε τις εκκρεμότητες. Όσο για τα οικονομικά δεν θα λείψει το άγχος και η ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού που για σένα είναι η χαρά της ζωής παρόλο που ο συμβολισμός του Σκορπιού παραπέμπει σε άλλα συναισθήματα. Ενώ είσαι μέσα στο κέφι έρχεται η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα και σου διαψεύδουν το όνειρο για ταξίδια και μελλοντικά σχέδια. Παράλληλα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, έρχονται πίσω τα δανεικά που είχες δώσει και σε ανακουφίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις κάθε λόγο να χαρείς την παρέα του συντρόφου που σε κάνει και περνάς όμορφες στιγμές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, το φιλικό περιβάλλον σου συστήνει ένα άτομο και αμέσως αναπτύσσεται οικειότητα μεταξύ σας, ίσως επειδή σου θυμίζει κάποιον πρώην αγαπημένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια χρειάζονται αναθεώρηση για να μπουν σε φάση υλοποίησης. Τα έξοδα όμως τρέχουν και δεν τα προλαβαίνεις. Περιόρισε την σπατάλη γιατί οι αγορές δεν είναι όλες χρήσιμες και απαραίτητες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, την σημερινή μέρα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού εσένα σε έχει πιάσει η επιθυμία να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τους οικείους σου ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, όμως δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι και πρέπει να κυνηγήσεις τους στόχους όσο κι αν μοιάζουν ανέφικτοι. Η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που δείχνει ότι η αυτοπεποίθηση μειώνεται καθώς μειώνεται ο τραπεζικός λογαριασμός. Παρόλα αυτά δεν χάνεις την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση σε απογοητεύει ένα αθώο ψεματάκι, ή ένα μυστικό του συντρόφου και χάνεις την εμπιστοσύνη σου σε αυτόν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δύσκολα τα πράγματα σήμερα να βρεις τον σύντροφο που ψάχνεις αφού δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάνει λάθος εκτίμηση σε ένα οικονομικό χρέος και τώρα βλέπεις ότι οφείλεις περισσότερα από ότι νόμιζες. Τουλάχιστον εκμεταλλεύσου την εύνοια στα επαγγελματικά που θα φέρει όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και επιθυμείς βόλτες, μετακινήσεις και συναντήσεις. Η Σελήνη από τον Σκορπιό, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δημοφιλή στις παρέες. Εξάλλου βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο σου που σε κάνει γοργοπόδαρο. Η αντίθεση του όμως με τον Ποσειδώνα σε εξουθενώνει από το πολύ τρέξιμο, ενώ δεν λείπουν και τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις στην σχέση σου. Αν δεν βάλεις σύντομα φρένο θα στο βάλει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Δία που σχηματίζουν τετράγωνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια ωραία συζήτηση με το ταίρι θα κάνεις εσύ που είσαι δεσμευμένος, αρκεί να προσέχεις τα λόγια σου που βγαίνουν αυθόρμητα λόγω βιασύνης. Αν είσαι ελεύθερος, επιθυμείς να κάνεις ένα ταξίδι για να βρεθείς σε μια πρώην αγκαλιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεχε πολύ σε νέες προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία. Ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Στα οικονομικά είσαι αισιόδοξος είτε γιατί έρχονται πίσω τα δανεικά, ή αμείβεσαι από μια κρυφή δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού κι εσένα το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις τόσα χρήματα, όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τελικά προκύπτουν έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Αγχώνεσαι με τις εκκρεμότητες και απογοητεύεσαι από την ζωή γενικότερα πιστεύοντας ότι είναι άδικη. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία ξαναφέρνουν την αισιοδοξία και την θετική στάση αφού το χρήμα εισρέει και πάλι στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Σκοπός είναι να το κρατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, νιώθεις όμορφα στην αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου αν και κάποιες φορές βγάζεις συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, επιθυμείς να ξαναγίνεις ζευγάρι με έναν πρώην σύντροφο που τώρα διατηρείς φιλική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά λειτουργεί έντονο παρασκήνιο και κάποιοι ήδη σε μαχαιρώνουν πισώπλατα. Στα οικονομικά διευθετείς τις οφειλές κάνοντας διακανονισμό με δόσεις που σε συμφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, προσδίδοντας σε σένα ευαισθησία, ρομαντισμό και ενσυναίσθηση. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και η υπερβολική ευαισθησία σε κάνει να απογοητεύεσαι. Όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια δεν υλοποιούνται. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Δία δημιουργεί το αίσθημα της υπεραισιοδοξίας στα επαγγελματικά και στα θέματα των συνεργασιών, που εκεί πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε προβληματίζει η συμπεριφορά του συντρόφου. Ζητά όλο και περισσότερα από εσένα και πάλι δεν φτάνουν. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μια πρόσκληση σε κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον έρωτα που θα σε σαγηνέψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επανέρχεται μια επαγγελματική πρόταση για να την επαναξιολογήσεις. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και η διάθεση σου για απομόνωση τονίζεται ιδιαίτερα. Έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος και να χαλαρώσεις. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και δεν σου επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Σε ξεσηκώνει να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δουλέψεις σκληρά. Η απογοήτευση είναι το πρώτο συναίσθημα που σε κυριεύει. Παράλληλα ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και αναθεωρείς τις απόψεις σου σχετικά με την δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση κλείνεσαι στον εαυτό σου σαν στρείδι και δεν λες κουβέντα στον σύντροφο για αυτά που σε ενοχλούν και σε πειράζουν με αποτέλεσμα να απομακρύνεσαι. Εάν είσαι αδέσμευτος, σήμερα το κυνήγι της επιτυχίας δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με τα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εστιάζεις στον επαγγελματικό τομέα και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και απογοητεύεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και είσαι έτοιμος για έξοδο με τους φίλους και την παρέα. Οι ετοιμασίες σου ανεβάζουν την διάθεση, αν και ο Άρης στην αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου μπλοκάρει τα σχέδια. Δέχεσαι ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση που ξεφουσκώνει τη χαρά σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και διαπιστώνεις πως ούτε τα λεφτά φτάνουν για να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα απογοητευτείς γιατί ένα ταξίδι που επιθυμείς να κάνεις με το ταίρι αναβάλλεται. Εάν δεν έχεις σχέση, σε γοητεύει η ιδέα να βρεθείς και πάλι με το πρώην ερωτικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες από το παρελθόν επανέρχονται. Ταυτόχρονα όμως επανέρχεται και μια οικονομική οφειλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε εστιάζει στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου που είναι τα επαγγελματικά αλλά και η κοινωνική καταξίωση. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα οικονομικό πρόβλημα σε πρεσάρει γιατί νιώθεις ανασφάλεια και δεν μπορείς να χαρείς. Παράλληλα η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και έρχεται ένα άτομο από το παρελθόν να σε γεμίσει αισιοδοξία και χαμόγελα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, δεν είναι σωστό να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να ζηλεύεις χωρίς λόγο. Μην είσαι ανασφαλής! Για σένα που είσαι αδέσμευτος προβλέπεται ότι είσαι έτοιμος να ανοίξεις την πόρτα αν σου τη κτυπήσει το παρελθόν και επανέλθει ένας πρώην ερωτικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να προσέχεις σε μια επαγγελματική συμφωνία που φαίνεται κελεπούρι. Υπάρχει ένδειξη να σε παραπλανήσουν στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και το μυαλό σου ταξιδεύει σε μέρη μακρινά. Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον, αλλά η όψη αντίθεσης του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σε μπερδεύει και δεν βλέπεις ξεκάθαρα. Ίσως να ευθύνεται η κόπωση που αισθάνεσαι. Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις τα σχέδια σου. Ακόμα και το πρόγραμμα σου δεν είναι σωστό και αγχώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, τα εμπόδια που παρουσιάζονται μόνος σου τα βάζεις γιατί δεν έχεις πρόγραμμα. Μην ρίχνεις ευθύνες στο σύντροφο. Εάν δεν έχεις σχέση, σήμερα είναι δύσκολη μέρα για ερωτικές γνωριμίες. Μπορείς απλά να φλερτάρεις και να περάσεις ευχάριστα χωρίς προσδοκίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μαζεύονται πολλές αγγαρείες στην δουλειά από την αναβλητικότητα σου να τις κάνεις. Τα έξοδα πολλά και σε αγχώνουν.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *