ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού ρίχνει την διάθεσή σου και σε κάνει να αποφεύγεις την κοινωνική ζωή αφού θεωρείς ότι εκεί έξω τίποτα δεν σε ενθουσιάζει. Όλα τα θεωρείς μάταια και ανούσια. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο που σε κουράζει εκτός από ψυχολογικά και σωματικά αφού σου βγάζουν όλο και περισσότερες δουλειές. Βρες διεξόδους σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν για να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι λίγο δυσάρεστη αφού θα την περάσεις με γκρίνια μουρμούρα με τον σύντροφο και κακή διάθεση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος σήμερα θα σε φάνε οι σκέψεις και οι αναμνήσεις πού προέρχονται από το παρελθόν για εκείνον τον χαμένο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά υπάρχει πίεση άγχος και κούραση από αγγαρείες και εκκρεμότητες. Στα οικονομικά μην περιμένεις κάτι καλύτερο αν δεν μαζέψεις τα χέρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ταύρε η Σελήνη σήμερα κινείται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου στον Σκορπιό και φαίνεται πως η διάθεσή σου επηρεάζεται από τους ανθρώπους που σχετίζεσαι από τους συνεργάτες ή από τον σύντροφο. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται στην Παρθένο γλυκαίνουν την ημέρα και την κάνουν άκρως ερωτική. Εκτός αυτού η ενασχόληση με τα παιδιά ή με ένα χόμπι σε κάνει χαρούμενο. Είναι πολύ πιθανή η επαφή σου σήμερα με πρόσωπα του παρελθόντος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα η μέρα διαφαίνεται πολύ αρμονική. Η συζήτηση με τον σύντροφο κυλάει ευχάριστα και δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Για σένα που είσαι διαθέσιμος σήμερα παίζουν όλα τα σενάρια γνωριμιών και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και το αναθεωρείς. Έξοδα για διασκέδαση και καλοπέραση ας γίνονται με σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Τετάρτη η διάθεσή σου μεσοβδόμαδα είναι αρκετά πεσμένη και η ενέργειά σου μειωμένη. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε εστιάζει σε υποχρεώσεις εκκρεμότητες και πολλές αγγαρείες. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνουν προβληματισμούς με οικογενειακά ζητήματα. Επανέρχονται συζητήσεις για ένα κληρονομικό περιουσιακό στοιχείο που θα φερθείς εγωιστικά αν δεν λάβεις την μερίδα του Λέοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση η γκρίνια θα αποτελέσει βασικό συστατικό της σημερινής μέρας πού θα απομακρύνει τον σύντροφο. Για σένα που δεν έχεις σχέση δύσκολα θα αποκτήσεις σήμερα που η μέρα φαίνεται βαρετή πληκτική και ανιαρή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με πάρα πολλή δουλειά και βαρυφορτωμένο πρόγραμμα θα κυλήσει το ωράριο στην εργασία σου. Με τα οικονομικά θα υπάρξει πρόβλημα λόγω κακής συνεννόησης με την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Καρκίνε παρόλο που βρισκόμαστε μεσοβδόμαδα το μυαλό σου βρίσκεται στην διασκέδαση στον έρωτα στα φλερτ και σε ότι σε κάνει να περνάς καλά. Ο Ερμής πού βρίσκεται ανάδρομος μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπουν σε μετακινήσεις εξόδους επαφές και συναντήσεις με το στενό περιβάλλον. Επειδή το μυαλό σου διασκορπίζεται πρέπει να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση γιατί τείνεις να είσαι αφηρημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος τα νέα είναι πολύ θετικά για την σχέση σου αφού φροντίσεις να την τροφοδοτείς με αγκαλιές με διασκέδαση και ψυχαγωγία. Εάν είσαι αδέσμευτος η σημερινή μέρα προσφέρεται για γνωριμίες φλερτ και ότι ποθεί η ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα το μυαλό σου δεν βρίσκεται στη δουλειά αλλά στην καλοπέραση για αυτό δεν θα λείψουν τα επιπλέον έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα είναι Τετάρτη και τι καλύτερο για σένα από το να μείνεις στο σπιτάκι σου και να απολαύσεις την θαλπωρή και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού δίνει προτεραιότητα στα πολύ προσωπικά σου θέματα και στις σχέσεις με τους συγγενείς. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής μέσα από την Παρθένο φωτίζουν το μυαλό σου και προτείνεις κάποιες ιδέες στους οικείους για την βελτίωση των οικονομικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος η σημερινή μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφο είναι η καλύτερη ιδέα για απόψε το βράδυ. Για σένα που είσαι αδέσμευτος η ανάγκη σου να βρεθείς με ένα άτομο από το παρελθόν σε σπρώχνει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η βελτίωση των οικονομικών από την απόκτηση επιπλέον εισοδήματος είναι η κυρίαρχη σκέψη της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, Τετάρτη σήμερα και φτάνοντας στα μισά της εβδομάδος θέλεις να κάνεις μία έξοδο να επικοινωνήσεις με κόσμο, να συναντηθείς με άτομα του στενού περιβάλλοντος, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και με όσους μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου και λάμπεις με την παρουσία σου οπότε γιατί να κλειστείς μέσα; Ταυτόχρονα κάνεις αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον να κουβεντιάσεις αφού έχεις έναν πιστό ακροατή που είναι ο σύντροφός σου. Εάν είσαι αδέσμευτος θα κινηθείς, θα βγεις και θα συναναστραφείς με κόσμο, προκειμένου να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πλέον δεν περιμένεις τίποτα από τους άλλους, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και προτείνεις συνεργασία σε ένα άτομο που θεωρείς ότι αξίζει. Τα έξοδα γίνονται για την βελτίωση της εξωτερικής εικόνας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Ζυγέ, σήμερα είναι Τετάρτη και η επιθυμία σου είναι να βάλεις κάτω τα οικονομικά και να μετρήσεις μέχρι το τελευταίο ευρώ υπολογίζοντας πόσα έχεις. Είναι αλήθεια ότι θα σε πιάσει λίγη τσιγκουνιά, αλλά έχεις και εσύ τα δίκια σου, αφού τα έξοδα δεν σε αφήνουν να αποταμιεύσεις. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε απομονώνουν στο σπίτι αποφεύγοντας να βγεις για να μην βρεθείς εντελώς εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση σήμερα νιώθεις πως το ταίρι σου ανήκει και το θεωρείς κτήμα σου. Προσπάθησε να αλλάξεις τακτική γιατί δεν σε συμφέρει. Εάν είσαι αδέσμευτος η σκέψη ενός παλιού ερωτικού συντρόφου στριφογυρίζει μέσα στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να κάνεις οικονομία γιατί το εισόδημά σου παρουσιάζει αρκετές μεταβολές και σκαμπανεβάσματα. Κάνεις κρυφές μυστικές συζητήσεις και βρίσκεσαι στο στάδιο της προετοιμασίας ενός επαγγελματικού εγχειρήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Σκορπιέ η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιό σου και εστιάζεις την προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στα απολύτως προσωπικά σου ζητήματα. Είναι Τετάρτη είμαστε στο μέσον της εβδομάδος και θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου, την εξωτερική σου εμφάνιση και την βελτίωση της εικόνας σου. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου κι εσύ αφού έχεις κάνει τον καλλωπισμό σου, τρέχεις να συναντήσεις τους φίλους και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος ,μη στερήσεις τη χαρά από τον σύντροφο να σε ακολουθήσει στην παρέα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ,εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για μία φιλική έξοδο με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση για αυτό μπορείς να σταθείς και μόνος στα πόδια σου και να τα βγάλεις πέρα στη δουλειά. Οικονομικά δεν σε απασχολεί κάτι εκτός από τα καθημερινά μικροέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Τοξότη, δύσκολα τα πράγματα για σένα σήμερα που είναι ακόμα Τετάρτη κι εσύ δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείς. Το αποζητάς από σήμερα κιόλας! Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κουράζει, σε εξαντλεί και αυτό που θέλεις είναι περισσότερος ύπνος. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου έχουν άλλη άποψη δεν σε αφήνουν σε ησυχία και οι ανώτεροι σου βγάζουν το λάδι στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, ή πεσμένη σου διάθεση και η μειωμένη ενέργεια έχουν επίπτωση στη σχέση με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα το τελευταίο που σε απασχολεί είναι να κάνεις καινούργια γνωριμία, αφού είσαι πολύ κουρασμένος και δεν έχεις όρεξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει η παροιμία και το βιώνεις στο πετσί σου. Τα οικονομικά δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, Τετάρτη σήμερα και είναι μία καλή ευκαιρία να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με τους φίλους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή μέσα στις ομάδες ενός κοινωνικού συνόλου που ανήκεις. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνουν να αναθεωρείς τα σχέδια που έχεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή για θέματα νομικών ή σπουδών. Μάλλον δεν έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό και σου έχουν ξεφύγει λεπτομέρειες για αυτό οργανώσου από την αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος αποτελείς με τον σύντροφο ένα πολύ καλό team αφού συμφωνείτε σε όλα. Μαζί θα οργανώσετε και το ταξίδι. Εάν είσαι αδέσμευτος, τότε θα γνωρίσεις έναν έρωτα σε ένα μακρινό ταξίδι που μπορεί να είχε «παίξει» κάτι ερωτικό στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επαγγελματικό σχέδιο πού έχει επαναξιολογηθεί υλοποιείται αργά και σταθερά. Στα οικονομικά τα έξοδα είναι αρκετά, αλλά θα περάσεις καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στα θέματα καριέρας και επαγγελματικής καταξίωσης. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ανεβάζει στα ύψη της επαγγελματικής ιεραρχίας, αφού σε ανεβάζει πρώτα στα μάτια των ανωτέρων σου. Με το σπαθί σου κερδίζεις την αναγνώριση! Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε αγχώνουν, γιατί το βάρος που θα πρέπει να σηκώσεις είναι μεγάλο και φοβάσαι μήπως δεν τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, περιόρισέ την ζήλια προς τον σύντροφο, γιατί δεν φταίει αυτός που εσύ δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, το μόνο που σκέφτεσαι είναι με τι τρόπο θα προσεγγίσεις τον πρώην ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά κάνεις όλο και περισσότερα βήματα ανόδου. Με τα οικονομικά όμως δεν τα πας καλά και το άγχος χτυπάει κόκκινο για οφειλές του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι ημέρα χαράς, έχεις ανεβασμένη διάθεση και η ψυχολογία σου είναι στα καλύτερά της. Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού όπου κινείται, σε επικεντρώνει σε ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης. Είναι η ημέρα που νιώθεις πλημμυρισμένος από ευγνωμοσύνη για τα επιτεύγματα σου. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου φέρνουν στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν με τη μορφή συνεταίρων, ή συνεργατών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα ξεφύγεις από την ρουτίνα και θα κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο, για να ανανεώσεις την σχέση. Εάν είσαι αδέσμευτος, ένα ταξιδάκι αναψυχής, ή μία εκδρομή, επιφυλάσσει μία καταπληκτική γνωριμία με έναν εξαίρετο άνθρωπο κατά πάσα πιθανότητα του εξωτερικού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις εμπλουτίσει το βιογραφικό σου με καινούργιες δεξιότητες και το επόμενο βήμα είναι μία καλύτερη θέση, όμως είσαι εμπλεκόμενος σε οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε ένας πρώην συνεργάτης και πρέπει να απαλλαγείς.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *