ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Πέμπτη και το μυαλό σου δεν είναι συγκεντρωμένο στην καθημερινότητα, αλλά σε ταξίδια και αποδράσεις από την ρουτίνα. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε ταξιδεύει σε μέρη μακρινά εξωτικά αναζητώντας εμπειρίες. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο δυστυχώς σε μπλοκάρει, σβήνει το όνειρο, την επιθυμία και σε σπρώχνει στην δουλειά και στις υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη να ξεφύγεις με τον σύντροφο από τα τετριμμένα και το ταξίδι είναι η μόνη λύση, αλλά προς το παρόν δεν είναι εφικτό. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα νιώθεις να σε ψυχοπλακώνει η νοσταλγία ενός χαμένου έρωτα. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα σου έχει περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις συσσωρεύσει αρκετό όγκο εργασίας που δύσκολα θα ξεμπερδέψεις αφού το ένα τελειώνεις και το άλλο πιάνεις. Ταυτόχρονα σε αγχώνει το οικονομικό και δεν βλέπεις κάποια βελτίωση για την ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη γίνεσαι αρκετά εσωστρεφής και μονόχνωτος αποφεύγοντας την κοινωνική ζωή. Η Πέμπτη είναι μια δύσκολη μέρα γιατί η Σελήνη σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο που φέρνει εμπόδια στις σχέσεις με τον σύντροφο, τον συνεργάτη αλλά και ένα φιλικό άτομο. Σε έχει αναστατώσει η συμπεριφορά ενός πολύ αγαπητού ατόμου και γι’ αυτό δεν έχεις όρεξη να βγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα επιθυμείς να βρεθείς ιδιωτικά με το ταίρι και να έχεις την αποκλειστικότητα της συντροφιάς του. Η δική σου διάθεση όμως δεν συμβαδίζει με αυτή του συντρόφου. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα μην περιμένεις να γίνει το θαύμα και να έρθει κάποιος να σου χτυπήσει την πόρτα. Αν δεν βγεις έξω δεν έχεις πιθανότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταρρέει το όνειρο που έκανες για να αναδείξεις το ταλέντο σου από εμπόδια που δεν μπορείς να υπερπηδήσεις. Στα οικονομικά αν δεν βρεις χορηγό για να στα προωθήσει δεν θα τα καταφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις και στους ανθρώπους που βρίσκεσαι σε στενή επαφή και θεωρείς σημαντικούς. Δημιουργείται ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο που σε βάζουν στην διαδικασία να σκύψεις και να δεις τις ανάγκες της οικογένειας. Καλείσαι να κάνεις τον διαιτητή στην διένεξη μεταξύ συντρόφου και ενός συγγενή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να πάρεις από το χέρι τον σύντροφο και να βγεις έξω να ξεσκάσεις, αλλά η επιθυμία δεν συμβαδίζει με την ανάγκη και η οικογένεια έχει την ανάγκη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα μείνεις μέσα και θα ασχοληθείς με την τακτοποίηση του σπιτιού οπότε οι ερωτικές γνωριμίες αναβάλλονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά φέρνει δυσκολίες ένας συνάδελφος ή συνεργάτης. Μάλλον εσύ πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα αν και δεν είσαι υποχρεωμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Πέμπτη, στρέφεται το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που δεν σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι. Αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούν και σε αγχώνουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ήλιο και τον Κρόνο σου φέρνει δυσκολίες. Αυξάνονται οι ρυθμοί αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να οργανωθείς καλύτερα με τον σωστό προγραμματισμό ίσως καταφέρεις να κάνεις το ταξίδι που έχεις σαν στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα βλέπεις με άλλο μάτι τον σύντροφο. Προσπαθείς να δεις, να αναλύσεις λεπτομερώς τον χαρακτήρα του και να ανακαλύψεις τις επιθυμίες του. Αν είσαι αδέσμευτος, εμποδίζεται προς το παρόν ένα ταξίδι που ποθείς για να συναντήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απορρίπτεις μια επαγγελματική πρόταση που δεν σε ικανοποιεί αφού η διαίσθηση σου λέει πως δεν θα ευδοκιμήσει σε βάθος χρόνου. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός από ότι συνήθως και γεμάτος όρεξη για δράση και εξωστρέφεια. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο, όμως μπλοκάρει αυτή την επιθυμία που έχεις και σε εστιάζει σε οικονομικά θέματα. Οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις απαιτούν ξόδεμα και δεν είσαι για τέτοια τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς να δικαιολογήσεις την συμπεριφορά σου στο ταίρι. Δεν είναι ότι δεν θέλεις να βγεις μαζί του. Είναι το οικονομικό θέμα που σε πιέζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ταλανίζει ένας παρελθοντικός έρωτας αλλά η επανασύνδεση δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οικονομικό κομμάτι είναι αυτό που σε πιέζει και σε αγχώνει πραγματικά. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα καθυστερεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που στρέφει το ενδιαφέρον σου στα θέματα του σπιτιού. Οι άνθρωποι της οικογένειας σου θέλουν όλο και περισσότερα από σένα και αυτό το καταδεικνύει το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο. Ο Ήλιος που κινείται στο δικό σου ζώδιο δείχνει πως ευθύνεσαι σε ένα βαθμό για αυτά που συμβαίνουν και σε στεναχωρούν, αφού τους έχεις καλομάθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα επιθυμείς να περάσεις ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ παρέα με τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, οι νέες γνωριμίες εμποδίζονται σήμερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε στεναχωρεί η απότομη και απόμακρη συμπεριφορά ενός συνεργάτη ή συναδέλφου. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς προς το παρόν αφού δεν διαφαίνεται κάποια σημαντική μεταβολή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του περιβάλλοντος. Είσαι στο στόχαστρο της συζήτησης και όλοι σε πλησιάζουν για να ακούσουν την γνώμη σου πάνω σε οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Η Σελήνη που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο, ανακόπτει την φόρα για εξόδους, συναναστροφές. Στρέφεις την προσοχή σου σε δουλειές την καθημερινότητας που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το σημερινό θέμα συζήτησης με τον σύντροφο αφορά στην δουλειά στις εκκρεμότητες και στα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βελτιωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, ενώ είσαι έξω και φλερτάρεις, δεν φέρνεις αποτέλεσμα γιατί πρέπει να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις που σε καλούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ασχολείσαι με μια δουλειά που σου δημιουργεί άγχος, κούραση και νεύρα. Δες σοβαρά μια νέα επαγγελματική πρόταση. Τα μικροέξοδα δεν σε προβληματίζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, φτάσαμε στην Πέμπτη και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Τα προβλήματα σου θα εξαφανιστούν αν καταφέρεις να κερδίσεις όσο πιο πολλά χρήματα μπορείς για να αποκτήσεις την καλύτερη ποιότητα ζωής που επιθυμείς. Παράλληλα το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο, φανερώνουν την μπλοκαρισμένη ενέργεια που δεν σε αφήνει να χαρείς. Βγαίνουν έκτακτα έξοδα και βρίσκεσαι πάλι στην αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια στην αγκαλιά του συντρόφου χωρίς να σε νοιάζει για τους άλλους. Μόνο οι δυο σας! Αν δεν έχεις σχέση, μπορείς σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο από τον φιλικό κύκλο που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία με την συμπεριφορά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια για μελλοντικές συνεργασίες αναβάλλονται για την ώρα. Προέχει το οικονομικό θέμα που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα κόβει βόλτες στο ζώδιο σου και είναι μια ευχάριστη συγκυρία για σένα. Το φεγγάρι σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό ευαίσθητο και ρομαντικό. Είσαι δεκτικός, εκφραστικός και αντιλαμβάνεσαι την ενέργεια του περίγυρου και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο, σε προσγειώνουν στην γη για να αντιμετωπίσεις σε πρακτικό επίπεδο καριέρα και οικογένεια. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η γοητεία που ασκείς στο ταίρι οφείλεται στην γλυκιά και ρομαντική συμπεριφορά σου, που όπως και να ’χει δεν περνάει απαρατήρητη. Αν είσαι αδέσμευτος, όμως δεν θα καταφέρεις σήμερα να ανακαλύψεις το έτερον ήμισυ αφού θα σε απασχολήσουν η δουλειά και η 

οικογένεια όλη την ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ρίχνεις το βάρος στην δουλειά και παραβλέπεις τα άλλα θέματα. Στα οικονομικά θα χρειαστείς λεφτά για να φροντίσεις τον εαυτό σου βελτιώνοντας την εξωτερική εμφάνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη που για σένα σημαίνει εσωστρέφεια, κλείσιμο στο σπίτι και τον εαυτό σου. Η σημερινή απομόνωση σε βοηθά να συνδεθείς με τον βαθύτερο ψυχισμό σου, ώστε να αναδυθούν οι φόβοι που έχεις κρύψει. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο σκοτεινιάζει την μέρα σου παρακινώντας σε αναθεώρηση σχεδίων. Για να πας την ζωή σου παραπέρα μην ακούς τα λόγια του περίγυρου που σε πικραίνουν και μην δίνεις σημασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να ειπωθούν πικρά λογάκια με τον σύντροφο, που όμως δεν θα τα πάρεις επί πόνου γιατί είναι περαστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου γυροφέρνει στο παρελθόν και μειώνονται οι πιθανότητες για κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία που θα γίνουν θα σε βρουν απροετοίμαστο. Οργανώσου αν ενδιαφέρεσαι! Στις οικονομικές συμφωνίες μάλλον πρέπει να πάρεις την γνώμη κάποιου ειδικού για να μη σε ρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική ζωή και στις εκδηλώσεις που επιθυμείς να συμμετάσχεις. Οι φίλοι βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Κρόνο, δημιουργεί ανασφάλεια στα οικονομικά και αυτομάτως απέχεις από ότι σε ευχαριστεί λόγω εξόδων. Καλύτερα να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα που σε διακατέχει και σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η τάση σου να ασκείς έλεγχο σε όλα εκνευρίζει το ταίρι. Δεν γίνεται να κάνεις κουμάντο και στο πορτοφόλι του εκτός αν είναι πολύ σπάταλος. Αν δεν έχεις σχέση, μάλλον σήμερα δεν θα σε ευνοήσει η μέρα για γνωριμίες. Προσπάθησε κάποια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες δεν είναι κατάλληλη μέρα για να γίνουν. Αν έχουν προκύψει πάρε χρόνο να σκεφτείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ο στόχος σου βρίσκεται στην επίτευξη της κοινωνικής καταξίωσης και στην επαγγελματική άνοδο. Οι μεγαλόπνοοι στόχοι που έχεις θέσει απαιτούν υπομονή και επιμονή. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο δημιουργεί παρεξηγήσεις και φέρνει εμπόδια στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σου, κάνει την διαδικασία της αναρρίχησης πιο δύσκολη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα αντιμετωπίσεις ένα μικρό θέμα με τον σύντροφο που θα σου κάνει παρατήρηση για παραμέληση. Αν είσαι αδέσμευτος, δυσκολεύεσαι στις νέες γνωριμίες και η στάση σου είναι απόμακρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μεγάλες φιλοδοξίες και μικρή υπομονή δεν θα καταφέρεις τίποτα. Μην βιάζεσαι! Οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει για την ώρα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *