ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εστιάζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ανάπτυξη και επέκταση των οριζόντων μέσω ταξιδιών. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε προσγειώνει και σε γειώνει στην πραγματικότητα για καλό σκοπό, οπότε μην το πάρεις στραβά. Για να πετύχεις πρέπει να αφήσεις τις βόλτες και να γίνεις το πρόσωπο της ημέρας στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η βασική σου επιθυμία είναι να παρατήσεις τα πάντα όπως την βαρετή ρουτίνα και να πάρεις τον σύντροφο να ταξιδέψεις και να περάσεις ξένοιαστα και χαλαρά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο πάνω σε μια μετακίνηση, αν κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά γίνεσαι διεκδικητικός και ο δυναμισμός σου σε κάνει παραγωγικό. Στα οικονομικά τα καταφέρνεις θαυμάσια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, βγάζει τους φόβους που συντηρείς μέσα στην ψυχή σου. Ανασφάλειες οικονομικές, συναισθηματικές και άγχος για το μέλλον. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα, σε βοηθούν ανεβάζοντας την διάθεση και την ψυχολογία. Βλέπεις ότι αν βγεις, διασκεδάσεις και πας μια βόλτα αμέσως θα σου περάσει. Πάψε λοιπόν να στοχάζεσαι και να προβληματίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η ερωτική έλξη που νιώθεις για τον σύντροφο είναι έντονη. Η σχέση ανανεώνεται μέσα από την επαφή. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν περνά απαρατήρητος. Σε πλησιάζουν ερωτικά χωρίς να κουνήσεις καν το δακτυλάκι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου και προωθείς τις δεξιότητες σου. Στα οικονομικά σου φεύγει το άγχος για μια οφειλή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα σημαντικά άτομα της ζωής σου. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, φέρνει θετικές εξελίξεις στο σπίτι και έρχεσαι κοντά με τους οικείους σε περίπτωση που είχες απομακρυνθεί. Ήταν και είναι το στήριγμα σου, δεν μπορείς να τους απαρνηθείς. Το συναισθηματικό οικογενειακό δέσιμο είναι πανίσχυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, η μέρα σήμερα κυλάει ήσυχα μέσα στο σπίτι κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν παρέα με το ταίρι. Εάν είσαι ελεύθερος, σε απασχολεί έντονα ένα πρώην ταίρι και το πιθανότερο είναι να επιθυμήσεις την επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασχολείσαι με οικογενειακή επιχείρηση θα χρειαστείς δάνειο που θα διευκολύνει στην τακτοποίηση των οφειλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα που είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, η προσοχή σου στρέφεται στον τομέα της καθημερινότητας και της ανιαρής ρουτίνας. Τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, θα τις διευθετήσεις με την βοήθεια που σου προσδίδει το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σου, σε ενθουσιάζουν και νιώθεις ότι μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους. Μοιράζεσαι ιδέες και ανταλλάσσεις απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα που μπορείς να συνεννοηθείς με το αγαπημένο σου ταίρι και να συμφωνήσεις σε όλα. Απολαμβάνεις την συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος είναι η τυχερή σου μέρα. Αναμένονται συναντήσεις με άτομα που σε μαγνητίζει η ομιλία και η ματιά τους. Ανεβαίνει ο ερωτισμός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δουλειές που σου αναθέτουν στην εργασία σου φαίνεται να τελειώνουν χωρίς να πιέζεσαι. Οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις εμφανές πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα που είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, το μυαλό και η σκέψη σου βρίσκονται στις εξόδους, στις χαρές και στα γλέντια. Η διάθεση σου είναι πολύ ανεβασμένη και νιώθεις να σε πλημμυρίζει η αισιοδοξία. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, σταθεροποιεί επαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά οπότε είσαι τυχερός και ευνοημένος. Διεκδικείς την μερίδα του λέοντος σε όλους τους τομείς σαν Λιοντάρι και την αποκτάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις την ερωτική συνεύρεση με τον σύντροφο σου την στιγμή που διάθεση, λίμπιντο και ερωτισμός. βρίσκονται στην κορυφή. Αν είσαι αδέσμευτος, αρκεί μια βραδινή έξοδος και δεν θα επιστρέψεις μόνος στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι γενναιόδωρος προκειμένου να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να τα προωθήσεις. Έξοδα θα κάνεις και για την καλοπέραση και χαλάλι σου αφού τα αξίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σε εστιάζει στο σπίτι. Δίνεις προτεραιότητα στους δικούς σου που νομίζεις ότι σε έχουν ανάγκη. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν από το σπίτι, φέρνοντας προτάσεις για έξοδο, από φιλικά άτομα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλεις και πολλά παρακάλια, αφού πετάς την σκούφια σου να βγεις με την παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις αντιληφθεί ότι ασκείς επιρροή στον σύντροφο εξαιτίας του ερωτισμού που εκπέμπεις και το εκμεταλλεύεσαι προκειμένου να σου κάνει τα χατίρια. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα που είσαι δραστήριος, εκδηλωτικός και διεκδικητικός μπορείς να αποκτήσεις φλερτάροντας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα τελειώνοντας την δουλειά δεν ξανά ασχολείσαι μέχρι την Δευτέρα που θα πας πίσω. Στα οικονομικά προβλέπονται μικρά έξοδα που δεν σε πτοούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα που είναι Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, φαίνεται πως είσαι μέσα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πολλά τηλεφωνήματα, ειδήσεις και μηνύματα γεμίζουν την ημέρα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, φέρνουν παρασκηνιακές ενέργειες που κάνεις για καλό σκοπό. Θέλεις να δικαιολογήσεις κάποια πράγματα και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Η οικογένεια σε βοηθά στηρίζοντας τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αποκαλύπτεται ένα μυστικό που κρατούσε ο σύντροφος για να σου κάνει ευχάριστη έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος, διατηρείς μια παράνομη ή κρυφή σχέση για τους δικούς σου λόγους που σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που δεν θα κοινοποιήσεις μέχρι να δώσεις οριστικά τα χέρια και υπογράψεις συμβόλαιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε επικεντρώνει σε ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα σου. Θέλεις να είσαι ασφαλής οικονομικά και προσπαθείς να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματος. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες. Έρχονται στο δρόμο σου ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης. Οι νέες γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και είναι καθοριστικές στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις για διασκέδαση με το ταίρι. Απόλαυση η κουβέντα μαζί του! Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα γνωρίζεις καλύτερα ένα φιλικό άτομο που δεν πίστευες ότι μπορεί να σε εξιτάρει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο υλοποιείται και ολοκληρώνεται. Η συμφωνία που προκύπτει είναι άκρως ευνοϊκή στα οικονομικά γι’ αυτό βιάσου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου σήμερα που είναι Παρασκευή δίνοντας έμφαση στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Είσαι προσηλωμένος σε ένα στόχο και θέλεις να πετύχεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές βοήθειες και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά που η ανοδική πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Η παρορμητικότητα και η μαχητική δράση στην δουλειά σε φέρνει στην κορυφή της κατάταξης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η αίσθηση της ασφάλειας είναι καθοριστική. Από αυτό θα εξαρτηθεί η μελλοντική πορεία με τον σύντροφο. Για σένα που δεν βρίσκεσαι σε σχέση και βαδίζεις μόνος, σήμερα θα αντιληφθείς να πέφτει πάνω σου το ερωτικό βλέμμα ενός συναδέλφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόποι σου πιάνουν τόπο και τίποτα δεν πάει χαμένο όταν είσαι εργατικός και συνάμα άξιος. Κέρδη και έσοδα από την δουλειά σε ανακουφίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Αρχικά η διάθεση σου είναι πεσμένη, η ενέργεια μειωμένη και έχεις τάσεις απομόνωσης για να ξεκουραστείς. Έλα ντε που το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ξεσηκώνει να δραστηριοποιηθείς και να αναλάβεις δράση! Η μαγνητική σου προσωπικότητα και ο ερωτισμός που αποπνέεις δεν πρέπει να κλειστεί στους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου και σε παροτρύνουν να ταξιδέψεις και να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, θα χαρείς τον έρωτα του συντρόφου και την όμορφη παρέα του κάνοντας κάτι διαφορετικό όπως ένα ταξίδι που θα ανανεώσει την αγάπη σας. Εάν είσαι αδέσμευτος, ταλανίζεσαι μεταξύ ενός παλιού έρωτα που ποθείς ακόμη κι ενός νέου που εμφανίζεται μπροστά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μπρος τα νέα επαγγελματικά σχέδια και έχεις την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις και δεν κάνεις λάθος. Στα οικονομικά αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω για την διασκέδαση σου δεν θα πτωχεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, σε θέτει σε εξωστρεφή τάση με την επιθυμία της κοινωνικοποίησης. Θέλεις να διασκεδάσεις και να βγεις με τους φίλους σε βραδινή έξοδο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα πιο βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να διώξεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που νιώθεις όταν είσαι μόνος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα διοχετεύεις την έντονη σεξουαλική διάθεση στον σύντροφο, που σε εξιτάρει με την εμφάνιση του. Αν είσαι αδέσμευτος, το ερωτικό μαγνητικό πεδίο που σε περικλείει, τραβά προς το μέρος σου επίδοξους εραστές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν αποζητάς κάποιο δάνειο για την επιχείρηση σου είσαι πολύ ευνοημένος να το λάβεις. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθείς εκτός από επαγγελματικά και οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, που σε εστιάζει στα επαγγελματικά και στην καταξίωση που αποζητάς μέσα στην εργασία. Βάζεις την καριέρα πάνω από όλα και θέλεις να αγγίξεις την κορυφή της ιεραρχίας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, φέρνει διευκολύνσεις και λύσεις για να τα καταφέρεις. Η στήριξη από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύτιμη και μπορείς να βασιστείς σε άτομα που έχουν κάτι καλό να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις το ερωτικό στοιχείο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα και θα απολαύσεις τον έρωτα με τον σύντροφο που ποθείς σαν την πρώτη μέρα που τον γνώρισες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται στην ζωή σου νέες ερωτικές γνωριμίες και η πιθανότητα να μπεις σε καινούργια σχέση είναι βέβαιη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπτύσσεις την επιχείρηση με την βοήθεια του συνεταίρου, ή συνεργάτη. Οι απόψεις σας ταυτίζονται απόλυτα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *