ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, έφτασε το Σάββατο και οργανώνεις ταξίδια και εκδρομές που θα σε βγάλουν από την βαρετή ρουτίνα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη είναι ιδανική για αποδράσεις. Ήδη το πνεύμα σου έχει φύγει σε μέρη μακρινά. Ο Ποσειδώνας όμως σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη που σε βάζει σε σκέψεις. Μια εκκρεμότητα, μια παράλειψη, σε αναγκάζει να μείνεις πίσω. Σε κυριεύει η απογοήτευση και το άγχος. Από το βράδυ κι έπειτα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η βασική σου επιθυμία είναι να πάρεις τον σύντροφο και να πας το πολυπόθητο ταξίδι που του έχεις τάξει. Τα σχέδια αναβάλλονται και απογοητεύεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, σε πονά ακόμη η ανάμνηση ενός παλιού έρωτα που σε πλήγωσε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το μεσημέρι και μετά σκέφτεσαι την δουλειά και ψάχνεις τρόπους να ανέλθεις επαγγελματικά. Απέφυγε οικονομικές δοσοληψίες με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα που είναι Σάββατο η διάθεση σου αντί να είναι ανεβασμένη και να κάνεις σχέδια για βραδινή έξοδο, εσύ είσαι μέσα στην κατήφεια και την εσωστρέφεια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και απομόνωση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει αυτή την διάθεση γιατί έχεις απογοητευτεί από ένα φιλικό άτομο που σε εξαπάτησε με ψέματα. Από το μεσημέρι και μετά αλλάζεις και κάνεις πάλι όνειρα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα αυτό που σε γεμίζει ψυχικά είναι να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και να είσαι αποκλειστικά δικός του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος οργανώνεις στο μυαλό σου την αποψινή έξοδο που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να είσαι προσεκτικός στους οικονομικούς διακανονισμούς γιατί μπορεί να εξαπατηθείς από απροσεξία. Επαγγελματικά σχέδια αναβάλλονται και απογοητεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σε σένα φίλε μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, εστιάζεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είσαι πολύ ευαίσθητος και σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων για το λόγο ότι τους θεωρείς σημαντικούς αυτούς που έχεις στην ζωή σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης και του Ποσειδώνα σε απογοητεύει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο που βρίσκεται στην δουλειά. Πολύ πιθανό να σου είχε τάξει κάτι και το παίρνει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα κρύβει παγίδες για την σχέση σου. Μια κοινωνική εκδήλωση που είσαι καλεσμένος μπορεί να σε εκθέσει και κάτι να πάει στραβά. Αν είσαι αδέσμευτος, αργά το βράδυ σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις με ένα πρώην ταίρι που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απογοήτευση σε περιμένει στα επαγγελματικά από υποσχέσεις που δεν βλέπεις να τηρούνται. Σκέψεις για να πάρεις δάνειο τρυπώνουν στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Σάββατο και η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που είναι πολλές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εστιάζει στην ρουτίνα και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Το δύσκολο τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις αφού βλέπεις πως δεν τα καταφέρνεις να ξεμπερδέψεις ώστε να την κοπανήσεις για ταξίδι. Το βραδάκι αποφασίζεις μια έξοδο για να ξεσκάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν πρόκειται να αποφύγεις την γκρίνια αφού δεν έχεις την δυνατότητα να ικανοποιήσεις την ανάγκη του συντρόφου για ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, από την αποψινή σου έξοδο, έχεις την προοπτική μιας ερωτικής γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες και οι συνεταίροι θέλουν προσοχή. Μην αφήνεις τον πλήρη έλεγχο πάνω τους. Το άγχος για τα έξοδα σε προβληματίζει και σου χαλάει την διάθεση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο πετάς την σκούφια σου για νυχτερινή διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε προτρέπει για κοινωνική ζωή, αλλά το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σε αναγκάζει να σκεφτείς τα οικονομικά που δεν είναι ανθηρά και δεν σε φτάνουν για να ξεφαντώσεις όπως επιθυμείς. Με αυτές τις σκέψεις σε βρίσκει το βράδυ που μετράς τις υποχρεώσεις, απογοητεύεσαι και μένεις μέσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι ακόμα κι αν μείνετε μέσα λόγω συνθηκών. Έντονο το ερωτικό ενδιαφέρον που διοχετεύεις μέσω της σωματικής επαφής. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προβλέπει νέες γνωριμίες, αφού σε απασχολεί ένας προηγούμενος έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε απογοητεύει ένας συνεργάτης που άλλα περίμενες κι άλλα βρήκες. Ο ενθουσιασμός ξεφουσκώνει. Προσοχή στα οικονομικά μην σε εξαπατήσει την τελευταία ώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο η διάθεση σου είναι να αράξεις στη φωλίτσα του σπιτιού σου και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε κλείνει σε εσωστρέφεια με τάσεις απομόνωσης. Επιθυμείς να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή κεκλεισμένων των θυρών. Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σε απογοητεύει από σχέσεις και άτομα που αποδείχθηκε πως δεν ήταν άξια της εμπιστοσύνης σου. Από το βράδυ ανεβαίνει η διάθεση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα αποζητάς την συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς, λαχταρώντας να μείνετε μόνοι και να απολαύσετε τον έρωτα σας. Αν είσαι αδέσμευτος, το βραδάκι είναι πολύ ευνοϊκό για καινούργιες γνωριμίες μέσα σε χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μια συνεργασία που είχες στα σκαριά απογοητεύεσαι που δεν υλοποιείται. Έξοδα για διασκέδαση δεν σε προβληματίζουν αφού περνάς καλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα έφθασε το Σάββατο και η εβδομάδα τελειώνει με την διάθεση για εξόδους, κοινωνικοποίηση και επαφές με το στενό περιβάλλον. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε προτρέπει για συναντήσεις και κουβεντούλες με πρόσωπα που αγαπάς. Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητευτικά μηνύματα από τον χώρο της εργασίας που σε τραβούν να αφήσεις τα ωραία που επιθυμείς και να ασχοληθείς με βαρετές αγγαρείες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, αφήνεις πίσω τις εξόδους και τις κοινωνικότητες και από το βραδάκι μαζεύεσαι με τον σύντροφο στο σπίτι απολαμβάνοντας δείπνο και ταινία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αν βγεις το μεσημέρι έξω για φαγητό και καφεδάκι με τους φίλους θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συμφωνία αναιρείται και απογοητεύεσαι γιατί είχες επενδύσει πολλά. Να προσέχεις τις οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο, αντί να βγεις να χαρείς και να διασκεδάσεις κάθεσαι και μετράς τα οικονομικά για να δεις αν σε φτάνουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε φέρνει αντιμέτωπο με την ανασφάλεια χωρίς να βλέπεις φως στο τούνελ. Το δύσκολο τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα φέρνει απογοήτευση. Αφού δεν πάνε καλά τα οικονομικά δεν θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις. Δεν έχεις όρεξη όταν είσαι οικονομικά στρυμωγμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η αίσθηση της ασφάλειας που προσδίδει ο σύντροφος με τα σταθερά του συναισθήματα υπερκαλύπτουν την οικονομική ανασφάλεια που σε διακατέχει. Οφείλεις να το αναγνωρίσεις ακόμα κι αν κατά βάθος γνωρίζεις πως σου λέει αθώα ψέματα για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, από το βραδάκι και μετά που αλλάζει η διάθεση σου και βγαίνεις έξω, έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική ανασφάλεια έχει αντίκτυπο και στα επαγγελματικά. Δεν είσαι σίγουρος για τίποτα αφού έχεις απογοητευτεί από ψέματα και λάθος εκτιμήσεις συνεργατών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο. Είσαι αρκετά συναισθηματικός ευαίσθητος αυθόρμητος και επιρρεπής στην αρνητική ενέργεια των ανθρώπων που βρίσκονται τριγύρω σου. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητευτικές καταστάσεις από το περιβάλλον της οικογένειας. Οι απαιτήσεις των γονιών σε στεναχωρούν και τις βρίσκεις υπερβολικές. Από το βράδυ και έπειτα, ανακτάς την αυτοπεποίθηση και αποκτάς το τσαγανό για να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το σπίτι σήμερα αποτελεί για σένα το καταφύγιο που θα κρυφτείς με τον σύντροφο για να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές μακριά από όλους και από όλα. Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα κάνεις σήμερα γνωριμίες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα γιατί η οικογένεια σε χρειάζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επαγγελματικό κομμάτι δεν το σκέφτεσαι καθόλου σήμερα για να μην χαλάσεις το Σαββατοκύριακο με τέτοιες σκέψεις. Από το βράδυ όμως σε διακατέχει οικονομική ανασφάλεια από έξοδα που δεν μπορείς να κοντρολάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου, σήμερα φθάσαμε στο Σάββατο και εσύ είσαι μέσα στην κατήφεια και την αρνητικότητα. Η αλήθεια είναι ότι η εργατική σου φύση δεν αγαπά την αργία. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, που σε ρίχνει ψυχολογικά και θέλεις να απομονωθείς. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις και νέα που σε απογοητεύουν και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν θέλεις να πας πουθενά. Από το απογευματάκι αναθεωρείς, αλλάζεις διάθεση με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο γιατί θα βγουν στην φόρα κάποια μυστικά και ψέματα που θα σε απογοητεύσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να βρεις το ταίρι που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον αν κινηθείς έξυπνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κρυφές παρασκηνιακές επαγγελματικές συνεργασίες θέλουν προσοχή και καλό θα ήταν να ζητήσεις την γνώμη ειδικού αν δεν εμπιστεύεσαι κανέναν άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα φθάσαμε αισίως στο Σάββατο που είναι μια μέρα συνυφασμένη με τον χαρακτήρα σου. Έχεις διάθεση για κοινωνική ζωή και συναναστροφή με τους φίλους. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε θέτει σε εγρήγορση για εξόδους. Θέλεις να συζητήσεις να μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες αλλά ο δύσκολος σχηματισμός του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιούν να μην το κάνεις γιατί θα απογοητευτείς. Βλέπεις ότι οι φίλοι δεν ενστερνίζονται τα δικά σου σχέδια και δεν δίνουν σημασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι προτιμότερο να πεις τα σχέδια σου στον σύντροφο που θα σε καταλάβει και θα σε βοηθήσει παρά σε φίλους που δεν τους ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεσαι μεταξύ της επιθυμίας σου για νέα σχέση και της νοσταλγίας μιας παλιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια πέφτουν στο κενό κι εσύ από τα σύννεφα. Στα οικονομικά κράτα σφικτά τα χέρια σου και μην σκορπάς αλόγιστα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά και στην καριέρα που επιθυμείς να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει το βλέμμα σου στην κορυφή που θα πετύχεις αν δεν σου ανακόψει τα σχέδια ο Ποσειδώνας που σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο σου θολώνει την κρίση σου και βλέπεις τα πάντα ωραιοποιημένα. Από τον μεσημέρι κι έπειτα ζήτα την γνώμη ενός φίλου που είναι περισσότερο αντικειμενικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι και πολύ ερωτευμένος με το ταίρι και τα βλέπεις όλα ρόδινα. Πρόσεχε μην απογοητευτείς από τις δικές σου προσδοκίες που είναι ανέφικτες. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου σε μια κοινωνική επαγγελματική εκδήλωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επαγγελματικό εγχείρημα δεν προχωρά και απογοητεύεσαι. Μην περιμένεις θαύματα που δεν γίνονται.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *