ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, έφθασε η Κυριακή και εσύ σκέφτεσαι την δουλειά που σε περιμένει από αύριο που ξεκινά η νέα εβδομάδα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε εστιάζει στην καριέρα και στην προώθηση των φιλοδοξιών σου. Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και θα σου βάλει εμπόδια καθυστερήσεις και αναβολές. Οι εκκρεμότητες και οι αγγαρείες δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς και να δείξεις την αξία σου στους ανωτέρους. Με το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό έρχεσαι σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλείσαι να ξεπεράσεις τα εμπόδια των επαγγελματικών και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφο που σε έχει ανάγκη. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα γίνεσαι διεκδικητικός και παρορμητικός περισσότερο του συνηθισμένου, φλερτάρεις και κάνεις μια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα εμπόδια προέρχονται από τους συναδέλφους που πρέπει να παραμερίσεις για να ανέβεις. Άγχος και πίεση για οικονομικές οφειλές από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η επιθυμία σου είναι σε ταξίδια και αποδράσεις. Αποζητάς την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τις εμπειρίες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε σπρώχνει σε εξερευνήσεις νέων τόπων. Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, και δυστυχώς μένουν όνειρα θερινής νυκτός αφού υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορείς να υπερπηδήσεις. Στόχοι αναθεωρούνται και σχέδια ανατρέπονται. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και αντιλαμβάνεσαι ότι για όλα φταίει η δουλειά που δεν σε αφήνει να σηκώσεις κεφάλι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δυστυχώς δεν θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια για ένα ταξίδι με τον σύντροφο αλλά μπορείς να περάσεις εξίσου καλά κάνοντας μικρές εκδρομές. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου την πρόσκληση ενός φίλου για έξοδο και σε περιμένει μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που σε ενθουσιάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ τρέξιμο σε περιμένει στην δουλειά και ο υπέρογκος φόρτος εργασίας σε κουράζει. Ελπίζεις σε οικονομική άνοδο αλλά μην περιμένεις πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, έφτασε η Κυριακή και η επιθυμία σου για ξεκούραση γίνεται πραγματικότητα. Είσαι εσωστρεφής και θέλεις την μοναχικότητα και την ησυχία σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου σε θέτει σε τέτοια διαδικασία που δεν είναι στην φύση σου και ξενίζει τους γύρω σου. Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο που σε αμφιταλαντεύει μεταξύ της οικογένειας και της καριέρας. Σαν καλός Δίδυμος όταν είσαι μεταξύ δύο επιλογών διαλέγεις την τρίτη που είναι ο έρωτας αφού ο Άρης που εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού σε οδηγεί σε ερωτικές περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ανανεωτικές καταστάσεις περιμένουν εσένα και τον σύντροφο που προέρχονται από εξόδους και διασκεδάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, από την μια σκέφτεσαι μια παλιά αγάπη από την άλλη φανερώνεται μπροστά σου ένα καινούργιο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική πρόταση είναι στη σκέψη και στο μυαλό σου. Αν αφορά στην ανάδειξη των ταλέντων σου θα πάει πάρα πολύ καλά. Πρέπει να τακτοποιήσεις παράλληλα ένα χρέος από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και το βλέμμα σου πέφτει στις διαπροσωπικές σχέσεις στις συνεργασίες και στα ερωτικά. Αφού έχεις χρόνο θα ασχοληθείς με όλα και από λίγο. Η Σελήνη που κινείται απέναντι σου στον Αιγόκερω σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και ευάλωτο στις διαθέσεις των άλλων, Ο Ήλιος και ο Κρόνος που βρίσκονται σε αντίθεση, φέρνουν δυσάρεστα νέα και ειδήσεις που σε στεναχωρούν για ένα ταξίδι. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και εσύ έρχεσαι σε κόντρα με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η επικοινωνία διεξάγεται με δύσκολο τρόπο με το ταίρι και δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Στενάχωρα πικρά λογάκια χαλούν το κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν θα κάνεις την γνωριμία που ποθείς αφού σε τραβά η οικογένεια να ασχοληθείς με άλλα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία είναι εφικτή αν γίνει ταυτόχρονα σωστός οικονομικός διακανονισμός. Τα έσοδα και έξοδα πρέπει να κατανεμηθούν δίκαια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου, σήμερα που είναι αισίως Κυριακή και είναι η μέρα σου αντί να λάμπεις εσύ έχεις σκοτεινιάσει από την βαρετή ρουτίνα που διανύεις. Το μυαλό σου περιστρέφεται στις υποχρεώσεις και στις δουλειές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σου χαλάει την διάθεση και ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο φέρνει στενάχωρες καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά. Ο Άρης που εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα είναι η ελπίδα για να επαναφέρεις την ψυχολογική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, με γκρίνια και παράπονα θα περάσεις την σημερινή μέρα που δεν θα βγεις έξω με το ταίρι. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Για σένα που είσαι αδέσμευτος, είσαι ακόμα μπλοκαρισμένος συναισθηματικά από την προηγούμενη σχέση και δεν αφήνεσαι σε κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είναι Κυριακή εσύ θα ασχοληθείς με τα θέματα της δουλειάς τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά έχεις άγχος και ψάχνεις τρόπους να λύσεις το πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η μέρα είναι γιορτινή για σένα που το σημερινό πλάνο έχει εξόδους και διασκεδάσεις. Μέσα στην χαρά και την αισιοδοξία είσαι φίλε μου Παρθένε με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο με τον Κρόνο σχηματίζουν αντίθεση και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τα θέλω των άλλων που δεν συμφωνούν με τα δικά σου. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και τα έξοδα τρέχουν σαν νερό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα θα περάσεις μια αξέχαστη Κυριακάτικη μέρα με την διάθεση ανεβασμένη. Τονώνεται το ερωτικό στοιχείο με μια έξοδο για διασκέδαση. Εάν είσαι ελεύθερος, ένα μοιραίο άτομο που γνωρίζεις σήμερα θα γίνει ο σύντροφος της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεσμεύεσαι με καινούργια επαγγελματική συνεργασία και αποκτάς νέο αντικείμενο. Στα οικονομικά όμως δεν μπορείς να κατευνάσεις την αγοραστική μανία με αποτέλεσμα να ξεφεύγεις από τα όρια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και νιώθεις πως αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι απολαμβάνοντας θαλπωρή και ζεστασιά. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου σε ωθεί να δώσεις όλο το ενδιαφέρον στο οικογενειακό περιβάλλον και στους οικείους. Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και σε αγχώνουν οι δουλειές που έχουν προκύψει στην εργασία και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Η ρουτίνα σε κουράζει και οι εκκρεμότητες σε πιέζουν. Ο Άρης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και είναι ακόμα μια επιπλέον ένδειξη ότι ξεκινά ένας αγώνας δρόμου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα λουστείς γκρίνιες, παράπονα και λόγια από τον σύντροφο που θα σε στεναχωρήσουν. Μην γίνεσαι οξύθυμος γιατί δεν σου πάει. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, δύσκολος καιρός για πρίγκηπες. Οι γνωριμίες καλύτερα να αναβληθούν για άλλη μέρα γιατί σήμερα δεν ευνοείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά πολλές αγγαρείες και πολλές εκκρεμότητες που σε πιέζουν να τις τακτοποιήσεις οι ανώτεροι. Οικονομικά δεν είσαι στην καλύτερη φάση και έρχονται ακόμη περισσότερα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Κυριακή έχεις όλη την καλή διάθεση και την ανεβασμένη ψυχολογία για να βγεις να έρθεις σε επαφή με το στενό περιβάλλον και να συναντήσεις αδέρφια και συγγενείς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε προτρέπει σε κοινωνικότητες. Ο Ήλιος που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο όμως δημιουργεί εμπόδια και φέρνει καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Οι συναντήσεις μπορεί να αναβληθούν και να υπάρξει ασυνεννοησία. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και μειώνει την ενέργεια σου κατεβάζεις ταχύτητες και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η συζήτηση με τον σύντροφο δεν οδηγεί πουθενά και καταλήγει στην ματαίωση των σχεδίων. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία που κάνεις σήμερα θα σε μπλοκάρει γιατί το άτομο που έρχεται στην ζωή σου έχει έντονη και δύσκολη προσωπικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια μυστική επαγγελματική συμφωνία δύσκολα θα καταλήξει σε συνεργασία. Στα οικονομικά απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη φίλε μου, για σήμερα Κυριακή η διάθεση σου είναι ευμετάβλητη και η κυκλοθυμία έντονη. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε επικεντρώνει στα χρήματα σε ότι έχεις αποκτήσει και θεωρείς δικό σου. Η επιθυμία σου είναι να συσσωρεύσεις περισσότερα υλικά αγαθά για να νιώσεις ασφαλής. Ο Ήλιος που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, δημιουργεί εμπόδια στην οικογένεια και στην δουλειά και στέκεσαι μετέωρος ανάμεσα στα δύο. Μην παίρνεις αποφάσεις ακόμα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κακή πλευρά ενός φίλου που βγάζει επιθετικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα για να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής δεν έχεις παρά να ζητήσεις από το ταίρι να σου προσφέρει την αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική γνωριμία από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο προς το παρόν εμποδίζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για να καλύψεις τη οικονομική ανασφάλεια πρέπει να δουλέψεις περισσότερο και να κερδίσεις πιο πολλά χρήματα. Υλοποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Συναισθηματικός, εκφραστικός, ευαίσθητος αλλά και κυκλοθυμικός. Νοιάζεσαι για τα πολύ προσωπικά σου θέματα και ασχολείσαι με τον εαυτό σου. Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν αντίθεση και φέρνουν εμπόδια στην ολοκλήρωση στόχων και επιθυμιών. Ταξίδια αναβάλλονται και μένεις στάσιμος. Ο Άρης που εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε σπρώχνει στο κυνήγι της καριέρας και στην επίτευξη των φιλοδοξιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να αποσπάσεις την προσοχή του συντρόφου με την τρυφερότητα και τον την ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεκινάς μια γνωριμία που αρχικά σου αρέσει και στην πορεία βλέπεις ότι δεν είναι του γούστου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πανέτοιμος για την επαγγελματική άνοδο και ετοιμοπόλεμος να σαρώσεις όποιον σου σταθεί εμπόδιο. Τα οικονομικά αυξάνονται στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Κυριακή, έχεις την τάση να απομονωθείς και να ηρεμήσεις από όλη την φασαρία της εβδομάδας που πέρασε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε σπρώχνει σε εσωστρέφεια και κλείσιμο στο σπίτι. Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν αντίθεση και ο λόγος που περιορίζεσαι μέσα είναι καθαρά οικονομικός. Νιώθεις ανασφαλής όταν δεν έχεις να ξοδέψεις. Ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό και σε αναδύει στην επιφάνεια. Αφήνεις πίσω τις κακές σκέψεις και σχεδιάζεις το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε εξιτάρει η προκλητική εμφάνιση του συντρόφου και προτιμάς να μείνεις μέσα και να χαρείς τον έρωτα του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να γνωρίσεις σήμερα κάποιον αφού το μυαλό σου είναι στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υλοποιείς ένα τολμηρό επαγγελματικό εγχείρημα και μια συνεργασία είναι στα σκαριά. Οικονομικά όμως έχεις πρόβλημα και είτε πρέπει να πάρεις δάνειο, είτε δανεικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η εβδομάδα τελειώνει με όρεξη για κοινωνικές επαφές και βόλτες με τους φίλους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε βγάζει έξω για διασκέδαση. Ο Ήλιος και ο Κρόνος που βρίσκονται σε αντίθεση όμως δυσχεραίνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις και γενικά όλες τις σχέσεις ακόμα και με τους φίλους. Η συνεννόηση απουσιάζει παντελώς. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και η ανασφάλεια χτυπά το καμπανάκι κινδύνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, και η σχέση έχει αντέξει στον χρόνο, είναι σοβαρή, δεν αποκλείεται να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα μπεις στο καλούπι μιας νέας σχέσης αφού η εμπειρία της προηγούμενης σου άφησε πικρή γεύση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κυριότερο άγχος πηγάζει από τις ανεξόφλητες οφειλές σου. Επαγγελματικά σταθεροποιείς μια συνεργασία, ή την διακόπτεις για πάντα. Εξαρτάται από σένα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *