ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος στην πρώτη γραμμή του “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” της Δώρας!

Ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος στην πρώτη γραμμή του “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” της Δώρας!

Το έχουμε ξαναγράψει πως μία από τις δυνατές υποψηφιότητες στις εκλογές του Οκτώβρη για τον δήμο Αλεξάνδρειας είναι αυτή του γεωπόνου Βαγγέλη Ευαγγελόπουλου.

Βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή στον συνδυασμό «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ» της υποψήφιας δημάρχου Δώρας Κουρκουτά.

Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου μετά το 1ο ΓΕΛ της πόλης μας εισήχθηκε στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ από όπου αποφοίτησε το 1990.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως ως Δόκιμος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.

Εργάστηκε ως εποχιακός υπάλληλος στον ΟΠΕΚΕΠΕ για 6 μήνες και από το 1994 έως σήμερα διατηρεί επιχείρηση στον χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων στην Αλεξάνδρεια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “΄Πάντοτε πίστευα πως η ενασχόληση με τα κοινά  είναι μια ανάγκη των ενεργών πολιτών, να προσπαθούν για το καλύτερο. Μέσω αυτής της κεντρικής ιδέας υπήρξα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Από το 1998 έως το 2022 ήμουν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημάρχου Ιωάννη Δημούλη. Υπήρξα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στη ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας”.

Η ενασχόληση με τα κοινά του κυρίου Ευαγγελόπουλου συνεχίστηκε μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Για 8 χρόνια ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας και για 5 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου στο 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας.

Αποφάσισε να στηρίξει τη Δώρα Κουρκουτά λόγων της προσωπικότητας και της εμπιστοσύνης που εμπνέει η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ”.

Κεντρικοί άξονες της συνεισφοράς του Ευάγγελου ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι η εμπιστοσύνη των συμπολιτών προς το πρόσωπό του, η φαντασία στη δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα.

Καλή επιτυχία!

2 Comments

  • Axizei pisteuo n snmetohn tetoion andropon sta koina tns polns mas .me empeiria kai orexn gia douleia einai mia poln kaln epilogn pisteuo gia ton topo mas pou tha dosei pnoi kai orama gia tnv alexandreia mas.kaln epiruhia Euaggele

  • Ανώνυμος
    Πολλά υποσχόμενος λόγω εμπειρίας!! Από πολύ μικρή ηλικία, αγωνίζεται, για τα κοινά!! Τέτοια άτομα χρειάζεται ο τόπος μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *