ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινάει η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδος και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η μέρα σου είναι εστιασμένη στην καριέρα και στα επαγγελματικά. Σήμερα αποζητάς να αναγνωριστείς, να καταξιωθείς, να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση, τόσο στη δουλειά, όσο και στην κοινωνία. Είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός επίμονος και αποφασιστικός για να βγεις νικητής. Προσοχή στον ανταγωνισμό και στα εγωιστικά μοτίβα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά παρά με τον σύντροφό σου. Δευτέρα είναι θα σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες αφού το μυαλό σου βρίσκεται μόνο στη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μεγαλόπνοοι επαγγελματικοί στόχοι σου θα ευοδωθούν, θα υλοποιηθούν, αφού έχεις ρίξει το μεγαλύτερο βάρος εκεί. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ταύρε, σήμερα ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει σε διακοπές και μακρινούς προορισμούς. Δεν είσαι συγκεντρωμένος και επιθυμείς άλλα πράγματα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είσαι έτοιμος να ζήσεις μία πρωτόγνωρη περιπέτεια που θα σε κάνει να αποκτήσεις ξεχωριστή εμπειρία. Από την άλλη θεωρείς ότι η προσωπική ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από την αναζήτηση. Ίσως αυτή τη στιγμή να ετοιμάζεις βαλίτσες, ή να είσαι στη φάση του προγραμματισμού ενός ταξιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση είναι φανερό ότι σήμερα θα ζητήσεις από το ταίρι να σε ακολουθήσει στο ταξίδι που επιθυμείς, εάν όμως είσαι ελεύθερος μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτό το ταξίδι, έστω και μόνος και το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψεις με παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διόλου απίθανο να συνεργαστείς με άτομα του εξωτερικού, ή που έχουν έδρα σε άλλη περιοχή. Δεν μπορείς να σταματήσεις το ξόδεμα χρημάτων, αφού η καλοπέραση απαιτεί δαπάνες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δύσκολη η σημερινή Δευτέρα για σένα φίλε μου Δίδυμε. Η εβδομάδα ξεκινά και νιώθεις πώς είναι μία μέρα που δεν θέλεις να πας στη δουλειά, δεν θέλεις να δεις κόσμο και αυτό που επιθυμείς θα είναι να μείνεις μέσα να μη δεις άνθρωπο. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ψυχική και σωματική ξεκούραση. Ίσως νιώθεις πιεσμένος οικονομικά με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό είναι που σου χαλάει την ψυχολογία. Αν πιστεύεις πως θα νιώσεις καλύτερα πάρε μία μέρα άδεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θέλεις να μείνεις σπίτι γιατί νιώθεις πίεση στον έξω κόσμο. Από την άλλη ίσως είναι δικαιολογία για να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος τη σημερινή μέρα σε διακατέχει η επιθυμία να επικοινωνήσεις με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν θες να ασχοληθείς με τη δουλειά, τα επαγγελματικά δεν σε αφορούν. Τα οικονομικά όμως σε νοιάζουν και σε κόβουν. Για να κερδίσεις παραπάνω εισόδημα θα πρέπει να δουλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα, είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου πού βρίσκεται διαμετρικά απέναντί σου. Ενδιαφέρεσαι για τους άλλους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και τους θεωρείς σημαντικούς. Επίσης σήμερα λόγο έχουν στη ζωή σου, ο σύντροφος, ο συνεργάτης, ο συνέταιρος. Η διάθεσή σου εξαρτάται από την διάθεσή τους. Παρόλα αυτά εσύ σήμερα όπως και πάντα είσαι κυκλοθυμικός, αλλά με μπόλικη δόση συμπόνιας και ενσυναίσθησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, εξομαλύνεις με δική σου προτροπή και πρωτοβουλία κάποια μικρά προβληματάκια που αντιμετωπίζεις με τον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορεί σήμερα μία μικρή σύγκρουση με ένα άτομο που θα γνωρίσεις να είναι το εφαλτήριο μιας ερωτικής γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπονται νέες συνεργασίες με καινούργιους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σου. Σε προσεγγίζουν γιατί έχουν ακούσει τα καλύτερα λόγια για σένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα ξεκίνα ακόμη μία εργάσιμη εβδομάδα πού σε βρίσκει να είσαι στην ίδια διάθεση με αυτό που εκπροσωπεί η κάθε Δευτέρα. Εργασία και χαρά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε εστιάζει στην δουλειά, στην καριέρα, στα επαγγελματικά, αλλά και στις υποθέσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Το άγχος δεν θα λείψει και η ρουτίνα θα σε κουράσει αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες μου πώς θα αντέξεις την γκρίνια του συντρόφου σήμερα πρώτη μέρα της εβδομάδος; Έχω τη λύση και λέγεται υπομονή. Εάν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα προσπάθησε να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να βγεις μία βόλτα και να συναναστραφείς με κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό που σε προβληματίζει στη δουλειά είναι ότι έχεις φορτωθεί πολλές αγγαρείες, πολλές εκκρεμότητες και δεν έχεις βοήθεια από κανέναν. Αλλά και τα οικονομικά μία από τα ίδια. Άγχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μέσα στον έρωτα είσαι αγαπημένε μου Παρθένε και το διατυμπανίζεις από την πρώτη μέρα της εβδομάδος. Σήμερα είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω που φέρνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, γενναιοδωρία, δημιουργικότητα και αυθορμητισμό. Όλα αυτά τα καλά προσδίδονται σε εσένα για να τα αξιοποιήσεις, βγαίνοντας, φλερτάροντας και παίζοντας σαν μικρό παιδί. Σήμερα είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη και σε ζητούν στις παρέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η επιθυμία σου είναι να αφιερώσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο στον σύντροφο. Έχεις τόσα πολλά να κάνεις μαζί του που τελικά ο χρόνος δεν σου φτάνει. Εάν είσαι αδέσμευτος, σήμερα καταφέρνεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και διψάς να ζήσεις μία καινούργια ερωτική εμπειρία με πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και τα επαγγελματικά δεν βρίσκονται στις προτεραιότητες σου για σήμερα, παρόλα αυτά ένα καινούργιο φρέσκο επιχειρηματικό σχέδιο επιτυγχάνεται. Στα έξοδα σίγουρα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ζυγέ, ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η Δευτέρα είναι λιγάκι δύσκολη και θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια και στο σπίτι που σε έχουν ανάγκη. Επιθυμείς να αράξεις στο σπίτι και να μην βγεις για κανένα λόγο κι αν είναι εφικτό και το καταφέρεις θα περάσεις πολύ καλύτερα κάνοντας χαλαρές συζητήσεις με τους οικείους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα βάζεις προτεραιότητα το σύντροφο και επιθυμείς να αράξετε στη φωλίτσα κάνοντας αγκαλίτσες. Εάν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις σήμερα να γνωρίσεις κάποιον αφού θα είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σήμερα σου προκαλεί βάρος και δεν θέλεις να ασχοληθείς. Σου λείπει η ξεκούραση και το σπίτι σου. Οι οικονομικές δαπάνες αφορούν κυρίως τις ανάγκες της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Σκορπιέ, ξεκινά μία εργάσιμη καινούργια εβδομάδα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σήμερα είσαι επικεντρωμένος στις σκέψεις σου που προσπαθείς και επιθυμείς να τις επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον. Έχεις πολλές ιδέες τις οποίες δεν θέλεις να κρατήσεις αποκλειστικά για τον εαυτό σου και τηλεφωνείς, προτείνεις συναντήσεις και κάνεις επαφές με άτομα που θεωρείς ότι μπορούν να σε ακούσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς σήμερα να μοιράσεις τον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στον σύντροφο και στους φίλους. Μάλλον όμως κλείνεις περισσότερο προς την παρέα που σε ικανοποιεί η συζήτηση μαζί τους. Εάν είσαι αδέσμευτος, με τόση κοινωνικότητα, τόσες μετακινήσεις, είναι αδύνατον να μην προσθέσεις και μικρές δόσεις φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες θα έχεις αρκετές, ώστε να επιλέξεις την καλύτερη. Τα μικροέξοδα για τα καφεδάκια με την παρέα δεν είναι σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά και η Σελήνη κινούμενη στο ζώδιο του Αιγόκερου σε επικεντρώνει σε ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα και ότι σου ανήκει. Η Δευτέρα είναι μία μέρα που προσφέρεται για έναν οικονομικό απολογισμό. Για να ξεφορτωθείς από πάνω σου ανασφάλειες, άγχη και φοβίες, θα πρέπει να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη κατέχεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις πιο συντηρητικός, εγκρατής και φειδωλός με τα έξοδά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, τη σημερινή μέρα προσπάθησε να μη συμπεριφερθείς στο ταίρι σου σαν να είναι κτήμα σου. Είπαμε να είσαι συντηρητικός, αλλά μην το παρακάνεις. Εάν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα πρόσωπο που νιώθεις ευθύς αμέσως οικειότητα, σε συναρπάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα το κύριο μέλημά σου είναι η αποταμίευση γιατί θέλεις να νιώθεις ασφαλής. Στα επαγγελματικά δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδος με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο. Σήμερα δεν πρέπει να σε παρασύρει η κυκλοθυμική τάση και να σε οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και είσαι ευάλωτος στην κριτική. Ασχολήσου καλύτερα με την εξωτερική σου εμφάνιση, για να εμφανιστείς με νέο look και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, αφήνεις άφωνο το ταίρι που σε βλέπει να αποζητάς συναισθηματισμούς, ρομαντικά λόγια και αγκαλιές. Αν είσαι ελεύθερος, η τόνωση της αυτοπεποίθησης και η ανανεωμένη εμφάνιση δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτείνεις επαγγελματική συνεργασία και προωθείς τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο. Προάγεις τα ταλέντα σου και γίνεσαι περιζήτητος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ξεκινά η εβδομάδα αγαπημένε μου Υδροχόε με την Δευτέρα που για σένα είναι μάλλον τσαγκαροδευτέρα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και η βασική σου επιθυμία είναι να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο και να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου. Θέλεις να μείνεις λίγο μόνος και να ακούσεις την φωνή της ψυχής σου. Δεν θέλεις κόσμο, δεν θέλεις φωνές, ούτε την βουή της πόλης για αυτό επιλέγεις να μείνεις σπίτι να ξεκουραστείς και να ησυχάσεις. Το Σαββατοκύριακο πιθανόν ξεφάντωσες και τώρα δεν έχεις όρεξη για δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα δεν θέλεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου στον σύντροφο, γιατί απλά δεν έχεις πολύ όρεξη. Εάν είσαι ελεύθερος, σήμερα προτιμάς την εσωστρέφεια και την χαλάρωση από το να βγεις για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι κινούνται παρασκηνιακά και η διαίσθησή σου λέει να απομακρυνθείς από αυτούς. Στα οικονομικά νιώθεις πιεσμένος από τα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ η πρώτη μέρα της εβδομάδος ήταν αρκετά χαρούμενη, αισιόδοξη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σήμερα θέλεις να επικοινωνήσεις, είτε με τα πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος, είτε με τα πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στα κοινωνικά δίκτυα. Στην περίπτωση που συναντηθείς έξω με τους φίλους, θα περάσεις όμορφα, θα κάνεις ωραίες συζητήσεις και θα νιώσεις ικανοποίηση από την κατ’ ιδίαν συναναστροφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, μπορεί σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο και να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές,, γεμάτες χαρά και αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές πιθανότητες να ανακαλύψεις ένα ενδιαφέρον άτομο μέσα από την παρέα, ή από το διαδίκτυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις συζητήσεις με τους φίλους για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια. Όταν ευοδωθούν, έρχεται και η οικονομική άνοδος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *