ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Τρίτη σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του επαναστατικού Υδροχόου. Σε ενδιαφέρει το κοινωνικό στάτους, η αναγνώριση και η προσφορά στους ομοϊδεάτες συμπολίτες σου. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη φαινομενική του κίνηση. Γίνεσαι κτητικός ως προς τους φίλους και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με τα οικονομικά έχεις πρόβλημα από ατακτοποίητα χρέη και βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα φέρεσαι εγωιστικά και κτητικά στον σύντροφο χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πρόσεχε την συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ενδιαφέρει ένα άτομο που κινείται ανάμεσα στους φίλους και δεν έχεις παρά να του το πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάνει λάθη και οικονομικές ατασθαλίες στο παρελθόν και τώρα το πληρώνεις. Στα επαγγελματικά πριν προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες, ξεκαθάρισε τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε εστιάζει στην καριέρα και την επαγγελματική καταξίωση. Εκεί βρίσκεται το μυαλό σου και η σκέψη σου. Ο ανατρεπτικός Ουρανός που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο σου εδώ και αρκετό καιρό, γυρίζει ανάδρομος. Μπαίνεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σχέσεων. Διανύεις περίοδο βαθιάς αναδιάρθρωσης των σημαντικών τομέων της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση μπαίνεις σε φάση ενδοσκόπησης και αναθεώρησης της ερωτικής σου ζωής. Ίσως να νιώσεις ότι κάτι φταίει και δεν προχωρά η σχέση ή κάποιο λάθος που έχεις κάνει σε πάει πίσω. Αν δεν έχεις σχέση και θέλεις να αποκτήσεις ξεκίνα από την ανανέωση της εμφάνισης για να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς την επαγγελματική σου δραστηριότητα και σκέφτεσαι τα μελλοντικά σου βήματα που θα σε οδηγήσουν κάπου αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του εκκεντρικού Υδροχόου. Είναι μια θέση συμβατή ως προς το ζώδιο σου, που σε απελευθερώνει από τα κλασικά μοτίβα και στερεότυπα. Είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός αλλά αποφεύγεις την οποιαδήποτε δέσμευση. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε περίοδο βαθιάς περισυλλογής αφήνοντας κατά μέρους τις κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αλλάζεις πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση πρέπει να διώξεις από μέσα σου την ανασφάλεια και να συμπεριφερθείς στο ταίρι με φυσικότητα κι όχι σαν φοβισμένο κουτάβι. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Απαγκιστρώσου πρώτα από το ερωτικό παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πιο πιθανό είναι να μην είσαι ευχαριστημένος στην δουλειά και να παραιτηθείς. Μην το κάνεις αν δεν έχεις βρει κάτι άλλο. Για τα οικονομικά έχεις άγχος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του ιδιόρρυθμου Υδροχόου κι εσύ είσαι εσωστρεφής και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε έχει πιάσει η επιθυμία να ασχοληθείς με τα μυστήρια της ζωής και του κόσμου όλου. Ο Ουρανός όμως που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε κάνει να σκεφτείς καλύτερα και να βγεις από το καβούκι σου. Διεκδικείς τα δικαιώματα σου και μπαίνεις μπροστά στην μάχη των συμφερόντων σου. Αυτό προκύπτει μετά από αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να κατανικήσεις την ακατάσχετη ζήλια που σε έχει πιάσει και να δεις πιο χαλαρά την σχέση με τον σύντροφο. Δύσκολο μεν ακατόρθωτο όχι. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, για να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα θα χρειαστεί να αποκοπείς από τον παλιό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς τα σχέδια για μια συνεργασία που προκύπτει. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ένα χρέος για να σου φύγει το άγχος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου στον αντισυμβατικό Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου. Ο Κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός γυρίζει πίσω σε ανάδρομη πορεία και δεν αντέχεις την καταπίεση από κανένα. Σπας δεσμά κανόνες και πρέπει με εκκεντρικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις ότι βαρέθηκες την ρουτίνα κάνε κάτι διαφορετικό με το σύντροφο για να ανανεωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος διόλου απίθανο σήμερα να σε συγκλονίσει μια ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως σπάσει μια συνεργασία ξαφνικά. Αν δεν το επιθυμείς φρόντισε να είσαι συγκαταβατικός με τους ανωτέρους. Τα οικονομικά δεν τα σκέφτεσαι την σημερινή μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις. Βρίσκεις ευφάνταστες λύσεις για να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες και να απεγκλωβιστείς. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του και σε βγάζει από την μίζερη ρουτίνα. Κάνεις σχέδια για το μέλλον και υλοποιείς ένα όνειρο που σχετίζεται με σπουδές ή ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναθεωρείς την σχέση εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος και έχεις μπει σε φάση ρουτίνας και συνήθειας. Άλλαξε μοτίβα και παραστάσεις κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία πάνω σε ταξίδι θα έρθει να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασία με άτομο του εξωτερικού θα πάει καλά αρκεί να τα βρεις στα οικονομικά πρωτίστως.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του ανατρεπτικού Υδροχόου και σε διακατέχει η επιθυμία να βγεις και να γλεντήσεις μέχρι το πρωί. Σήμερα θες να ρουφήξεις την ζωή και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Ουρανός κυβερνήτης του Υδροχόου μπαίνει σε φάση ανάδρομης πορείας και σε τραβάει από όλα αυτά τα ωραία. Ζητά να στραφείς στον ψυχικό σου κόσμο και να δεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει τελικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια ενδοσκόπηση χρειάζεται για σένα που είσαι σε σχέση και κάπου χάνεσαι μεταξύ συναισθήματος και λογικής. Σε σένα που είσαι αδέσμευτος, δεν είναι καλή περίοδος για γνωριμίες. Σκέφτεσαι το παρελθόν και κάνεις αναθεωρήσεις και απολογισμό για να βρεις τα πατήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα κληρονομικό ζήτημα παρουσιάζεται εντελώς ξαφνικά και πρέπει να το λύσεις. Αν πάρεις δάνειο θα μπλέξεις πιο πολύ. Μια επαγγελματική συμφωνία διακόπτεται ξαφνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη διανύει τον απρόβλεπτο Ουρανό εσύ αποζητάς την απομόνωση και την εσωστρέφεια. Δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πολλά πράγματα, λόγω μειωμένης ενέργειας. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη κίνηση του και κάνεις επαναξιολόγηση των σχέσεων με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να διακόψεις με κάποιους από αυτούς που δεν έχεις πολλά κοινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επαναστατική σου στάση σοκάρει τον σύντροφο που δεν έχει συνηθίσει να φέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει μια ξαφνική γνωριμία από το πουθενά και σου αλλάζει την ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία κινδυνεύει να διαρραγεί. Αν δεν σε ικανοποιεί μπορείς να το επισπεύσεις. Στα οικονομικά η αναλογία γίνεται δίκαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ιδιοφυές ζώδιο του Υδροχόου. Αυξάνεις την επικοινωνία και αναπτύσσεις διαλόγους με το στενό περιβάλλον ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός, επιστρέφει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και βλέπεις ότι η καθημερινότητα σε εξαντλεί και οι πολλές συναναστροφές σε κουράζουν. Χρειάζεσαι ξεκούραση, τόνωση του οργανισμού και διακοπή κακών συνηθειών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, και σε κουράζει η ρουτίνα πρότεινε στο σύντροφο κάτι διαφορετικό όπως μια βόλτα που θα τονώσει τον έρωτα. Μην μένεις μέσα και γκρινιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολη μέρα για γνωριμίες αφού σε τρώει το άγχος της δουλειάς και οι καθημερινές ασχολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν αυτή η δουλειά σε κουράζει και σε αγχώνει χωρίς να σε εξασφαλίζει οικονομικά άλλαξέ την.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου που σε εστιάζει στα χρήματα, ξεψαχνίζοντας τον τραπεζικό λογαριασμό να δεις πόσα έχεις και τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά το ταξίδι προς τα πίσω με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Αναθεωρείς και δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα χρήματα αφού «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε»….το ρίχνεις στα γλέντια και την καλοπέραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις την μέχρι πρότινος συντηρητική συμπεριφορά και στάση προς το ταίρι γιατί αναθεωρείς πολλά από τα πιστεύω σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία με ένα άτομο ασύμβατο προς τα γούστα σου, σε χώρο διασκέδασης σε συναρπάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς μόνος σου να χρηματοδοτήσεις τον εαυτό σου και να αναγάγεις τα ταλέντα που διαθέτεις όπως επιθυμείς. Απλά χρειάζεται να πάρεις το ρίσκο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο σε κάνει πρωταγωνιστή της μέρας. Θέλεις να συνδεθείς με τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός έχει άλλες διαθέσεις γυρνά ανάδρομος και σε εστιάζει θες δεν θες στα θέματα του σπιτιού. Αν επιθυμείς ανακαίνιση ή μετακόμιση τώρα είναι η ευκαιρία που έψαχνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν θα ασχοληθείς σήμερα με τον σύντροφο αφού δεν έχεις χρόνο και προτιμάς να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την διάθεση να περιποιηθείς την εξωτερική σου εμφάνιση και να βγεις αλλά κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σε κλείνουν μέσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο σπίτι θα τοποθετήσεις ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων και αυτό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Επαγγελματικά δεν υπάρχει σημαντική εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του ιδεαλιστή Υδροχόου, διαισθάνεσαι ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη σου και γι’ αυτό θέλεις να απομονωθείς στην ασφάλεια του σπιτιού. Μαθαίνεις τα λόγια που έχουν γίνει εν αγνοία σου. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, και σε βγάζει εκτός εαυτού. Ότι έχεις μάθει και σε έχει πειράξει θέλεις να το επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον. Προσοχή στα κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, μπορείς σήμερα να επικοινωνήσεις εγκεφαλικά σε άλλο επίπεδο με τον σύντροφο και να δεχθεί τις απόψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η πλήρη διαύγεια του μυαλού και οι έξυπνες ιδέες σε κάνουν ξεχωριστό στην παρέα και οι γνωριμίες πέφτουν βροχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις επαγγελματικές προτάσεις τις σκέφτεσαι και τις συζητάς με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης. Στα οικονομικά δεν σε ενοχλεί κάτι σοβαρό.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *