ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε κριέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στον Υδροχόο και είσαι εστιασμένος σε δραστηριότητες με φίλους, με παρέες, με ομάδες πού είσαι μέλος. Μαζί τους συζητάς και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Από το μεσημέρι και έπειτα η Σελήνη αφήνει τον Υδροχόο και εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και η κούραση της ημέρας σε ωθεί στο σπίτι για ξεκούραση και απομόνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα σου ξεκινά με εξωστρέφεια, βόλτα και διασκέδαση με τον σύντροφο και τελειώνει με ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, έχεις τη δυνατότητα μέχρι το μεσημέρι να κάνεις μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, αν κινηθείς έξυπνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική συζήτηση με έναν φίλο και ο σχεδιασμός της συνεργασίας μεταξύ σας μένει κρυφός έως ότου υλοποιηθεί. Προσοχή στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ταύρε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Η προσοχή και το ενδιαφέρον σου βρίσκονται τον τομέα της εργασίας, όπου εκεί επιθυμείς να αναγνωριστείς και να εκτιμηθούν οι προσπάθειες από τους ανωτέρους σου. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Ιχθύς, αλλάζοντας την διάθεσή σου. Κανονίζεις βραδινή έξοδο με τα φιλαράκια, όπου θα επικοινωνήσεις μαζί τους τα εργασιακά θέματα και θα ζητήσεις την γνώμη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα η βασική σου προτεραιότητα θα είναι στη δουλειά και εκεί θα βρίσκεσαι μέχρι το μεσημέρι. Μετά το σχόλασμα ο σύντροφος σε περιμένει για μία βολτούλα. Αν δεν έχεις σχέση, το βλέμμα σου στρέφεται καθαρά στην κοινωνική καταξίωση και δεν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις τώρα κάποιον σύντροφο. Αν όμως βγεις το βράδυ μπορεί να σου κινήσει το ενδιαφέρον ένα άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πασχίζεις για την επαγγελματική καταξίωση, για την αναρρίχηση και για την άνοδο που επιθυμείς διακαώς. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν τα μικροέξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε σπρώχνει να παρατήσεις τα πάντα και να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, αφού θα σε βγάλει από την αποπνικτική ρουτίνα. Αυτό μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βλέπεις πως οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Σε χρειάζονται στην δουλειά και δεν σε αφήνουν να φύγεις για την ώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση κάνεις πλάνα με τον σύντροφο για ταξίδια, εκδρομές και διακοπές ανανεωτικές. Για σένα που δεν έχεις σχέση και τα καταφέρεις να αποδράσεις κάπου μακριά, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα σου ξεκινά και το μυαλό σου ταξιδεύει, αλλά όσο περνάει η ώρα, τόσο σε απασχολεί η δουλειά την οποία δεν μπορείς να παραβλέψεις. Τα οικονομικά αποτελούν βραχνά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Καρκίνε, φτάσαμε τα μισά της εβδομάδος και ήδη είναι Τετάρτη. Η Σελήνη κινείται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο του Υδροχόου και η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της. Το μυαλό σου στριφογυρίζει γύρω από τα οικονομικά και γύρω από τα χρέη που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων αναπτερώνεται το ηθικό σου ίσως από μία οικονομική στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, κατά τη διάρκεια της ημέρας βγάζεις όλες τις ανασφάλειες και τα απωθημένα στον σύντροφο. Ευτυχώς που το βράδυ ξεχνιέσαι βγαίνοντας έξω με το ταίρι σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, μία εκδρομή, η μία μετακίνηση, σε οδηγεί στα ίχνη ενός σημαντικού έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιέζεσαι οικονομικά και ψάχνεις τρόπους να ξεχρεώσεις τις οφειλές σου. Ενδεχομένως μία νέα επαγγελματική συνεργασία να σε ωφελήσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Λέοντα σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο του Υδροχόου που βρίσκεται διαμετρικά απέναντί σου. Δίνεις πάρα πολύ σημασία στους άλλους, στα λόγια τους και γενικά επηρεάζεσαι από την κριτική τους. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στους Ιχθύς. Επηρεασμένος όλη την ημέρα από τους άλλους, έχεις εισπράξει αρνητικότητα και αυτό που αποζητάς είναι να κλειστείς στο σπίτι χωρίς να βλέπεις κανέναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αποζητάς τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς, αφού μόνο μαζί του νιώθεις καλά. Η συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων που έχεις εισπράξει μπορεί να βγει το βράδυ σε μορφή ζήλιας. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη δημοτικότητα, φέρνει τριγύρω σου άτομα που ενδιαφέρονται για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων για μία καινούργια επαγγελματική συνεργασία πού όμως κολλάει στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Παρθένε, Τετάρτη σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημεράκι. Είσαι το εργατικό παιδί του ζωδιακού και σήμερα είναι η μέρα που σου φορτώνουν περισσότερη δουλειά και πιο πολλές αγγαρείες. Είσαι όμως παραγωγικός, γρήγορος και τελειώνεις στο ωράριό σου, οπότε από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στους ιχθύς, ξεκινάς κοινωνικότητες, εξόδους και διασκεδάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος περιμένει το βράδυ που θα είσαι χαλαρός και θα έχεις ξεμπερδέψει με την δουλειά για να βρεθείτε έξω και να ανανεωθεί ο έρωτας σας. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, αυτό το βράδυ κρύβει μια γνωριμία με ένα υποψήφιο μελλοντικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος και πίεση επικρατεί στην δουλειά ώστε να τα προλάβεις όλα στην ώρα τους. Τα ίδια συναισθήματα επικρατούν και για τα οικονομικά σου που δεν είναι ανθηρά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Ζυγέ, φτάσαμε αισίως στα μέσα της εβδομάδος και σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι. Οι πρώτες ώρες της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκές για σένα και πάρα πολύ δημιουργικές. Η αισιοδοξία και η ανεβασμένη διάθεση είναι τονισμένες. Κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στους Ιχθύς αλλάζοντας την διάθεση από αισιόδοξη, σε απαισιόδοξη γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες που παρέλειψες να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου μέχρι το μεσημέρι, όπου μπορείς να βγεις μία βόλτα, ή να αφιερώσεις χρόνο μαζί του ακόμη και μέσα στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος και θέλεις να κάνεις μία νέα γνωριμία, οι κατάλληλες ώρες είναι οι πρωινές και οι μεσημεριανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ασχοληθείς με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις γύρω στο απόγευμα πού τότε θα έχεις χρόνο να τις τακτοποιήσεις. Στα οικονομικά κυριαρχεί το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Σκορπιέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Θεωρητικά είσαι μέσα στο σπίτι συζητώντας με τους οικείους για ένα περιουσιακό, ή κληρονομικό ζήτημα, ή ακόμη κάνοντας σχέδια για την ανακαίνιση του χώρου. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στους Ιχθύς και κανονίζεις βραδινή έξοδο με ωραία συντροφιά για να ξεφύγεις από την κλεισούρα του σπιτιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, είναι ιδανική νύχτα η αποψινή για διασκέδαση και ανανέωση τις σχέσεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μη μείνεις μέσα απόψε γιατί θα χάσεις μία σημαντική ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις συζητήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον για τη δουλειά, πού όμως δεν παίρνεις οριστικές αποφάσεις. Ένα περιουσιακό στοιχείο σε προβληματίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη αγαπημένε μου σήμερα φτάσαμε στην Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και τη διάθεσή σου ανεβασμένη. Έχεις όρεξη για εξόδους, επαφές, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με το στενό περιβάλλον, αδέρφια και λοιπούς συγγενείς. Αυτά μέχρι το μεσημέρι, γιατί το απόγευμα με την Σελήνη να αλλάζει ζώδιο και να εισέρχεται στους Ιχθύς η διάθεσή σου γίνεται εσωστρεφής και θέλεις να ξεκουραστείς στην θαλπωρή του σπιτιού μαζί με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, την μισή μέρα απολαμβάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, όπου βρίσκεις κοινό κώδικα επικοινωνίας και μπορείς να συνεννοηθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, οι πρωινές και μεσημεριανές επαφές μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε μία σημαντική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάπου ανάμεσα στις συζητήσεις θα τεθεί και ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο σε προβληματίζει και δεν μπορείς να πάρεις απόφαση. Το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση και πρέπει να χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Εσύ εστιάζεις το ενδιαφέρον στα οικονομικά και στα χρήματα. Έχεις πάρει χαρτί και μολύβι και γράφεις έσοδα-έξοδα για να δεις τι κερδίζεις και τι χαλάς. Μέχρι το μεσημέρι θα ασχοληθείς με αυτό και από κει και έπειτα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στους Ιχθύς βλέπεις ότι σου μένουν κάποια χρήματα να ξοδέψεις και δραστηριοποιείσαι σε εξόδους με φίλους, με παρέες για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, ένα έχω να σου πω, εκμεταλλεύσου το αποψινό βράδυ που η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι έχεις αρκετά χρήματα να ξοδέψεις. Έτσι θα ικανοποιηθεί απόλυτα ο σύντροφός σου. Για σένα που δεν έχεις σχέση, κάπου εκεί έξω ανάμεσα στο στενό, η ευρύτερο περιβάλλον που θα κινηθείς απόψε, θα γνωρίσεις το άτομο που θα σε εμπνεύσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προς το παρόν βρίσκεσαι σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά. Με τα οικονομικά θα ασχοληθείς εκτενέστερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Υδροχόε σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Η προσωπικότητά σου τονίζεται, τα χαρακτηριστικά σου γλυκαίνουν και η συμπεριφορά σου γίνεται τρυφερή. Όλοι αποζητούν την παρέα σου και για όλους έχεις έναν καλό λόγο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σου και εισέρχεται στους Ιχθύς. Εκεί θα σε πιάσει η ανασφάλεια για τα οικονομικά, οπότε δεν επιθυμείς την έξοδο γιατί φέρνει έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, το ταίρι εισπράττει σήμερα την τρυφερή και γλυκιά αγκαλιά σου απολαμβάνοντας την παρέα σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να προσελκύσεις πολλούς ενδιαφέροντες τύπους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική ανασφάλεια σου προκαλεί συναισθηματικό κενό που για να το καλύψεις, η μόνη λύση είναι να κάνεις οικονομία και λιγότερες παρορμητικές αγορές. Τα επαγγελματικά δεν αποδίδουν αυτά που επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Ιχθύ, φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδος, είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Έχεις πεσμένη διάθεση, χαμηλή αυτοπεποίθηση και μειωμένη ενέργεια. Νιώθεις ψυχολογικά ευάλωτος και ψυχικά κουρασμένος. Ευτυχώς για σένα από το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και αναπτερώνεται το ηθικό, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή και τονώνεται η ενέργειά σου, σε βαθμό που θέλεις να βγεις να επικοινωνήσεις με κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βγεις έξω με τον σύντροφο απόψε το βραδάκι που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Εάν είσαι αδέσμευτος, μέχρι το μεσημέρι σκέφτεσαι έναν παλιό έρωτα, αλλά το βράδυ τον ξεχνάς και κυνηγάς έναν καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συζητήσεις που γίνονται στη δουλειά το πρωί μένουν κρυφές μέχρι το μεσημέρι. Από κει και έπειτα ανοίγεσαι και εκμυστηρεύεσαι τις αποφάσεις σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *