ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε μην φοβηθείς και μην αγχωθείς που ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σου γιατί ένας άλλος καινούργιος θα ανοίξει με την τελευταία Πανσέληνο του Καλοκαιριού στους Ιχθύς, Το τελευταίο διάστημα έχεις πιεστεί κι έχεις αγχωθεί κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Θα ήθελα να προσέχεις λιγάκι την φυσική σου κατάσταση γιατί όλο αυτό το άγχος όλη αυτή η πίεση ενδεχομένως βγάλει ψυχοσωματικά. Χρειάζεσαι ξεκούραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάδρομη Αφροδίτη εξακολουθεί να επηρεάζει τα αισθηματικά- ερωτικά και να φέρνει έρωτες από το παρελθόν για επανασύνδεση σε σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε δεσμευμένος, μπορεί να σε πιέσει η αναβίωση μιας ανάμνησης που αφορά την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντιμετωπίζεις κούραση τρέχεις για τις εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα, χαρτιά, διαδικασίες όλα αυτά που δεν σου αρέσει να ασχολείσαι, αλλά στο επιβάλλουν οι συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε αυτή η πανσέληνος την τελευταία μέρα του Καλοκαιριού στο ζώδιο του Ιχθύ, φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τα όνειρά σου με τα μελλοντικά σου σχέδια και με τις φιλοδοξίες σου. Έχεις θέσει μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν την βελτίωση της ζωής σου και για να πετύχεις θα πρέπει να γίνεις πιο οργανωτικός να γίνεις πιο προσγειωμένος και πιο λογικός. Αν και δεν είσαι από τα άτομα που αιθεροβατούν αυτή τη φορά να είσαι όσο γίνεται πιο ταπεινός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα λάβεις κάποια νέα κάποιες ειδήσεις από ένα άτομο του παρελθόντος το οποίο επικοινωνεί μαζί σου και συζητάς για επανασύνδεση εσύ που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος σε στενοχωρεί η συζήτηση με τον σύντροφο για κάποιο φίλο που δεν εγκρίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Κρόνος σου βάζει κάποια όρια εμπόδια και θα πρέπει να παλέψεις μόνος σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, ανήκεις στον μεταβλητό σταυρό και είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτήν την πανσέληνο στους Ιχθύς που γίνεται σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες ή μάλλον σου τις έχουν φορτώσει που φαίνεται ότι ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Έχεις λιγοστό ελεύθερο χρόνο τον οποίο τον αφιερώνεις στο σπίτι και στις προσωπικές σου ανάγκες. Μάλιστα το σπίτι αποτελεί το καταφύγιο σου μετά από μία κουραστική και δύσκολη μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μία μικρή μετακίνηση κρύβει συνάντηση με ένα πρώην ερωτικό σύντροφο σε σένα που είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο στον σύντροφο και θα υποστείς γκρίνια και παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι για σένα μία πάρα πολύ κουραστική περίοδος σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Πίεση άγχος και πάρα πολλές σκοτούρες στην δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα στους Ιχθύς φωτίζει θέματα σπουδών τα οποία έχεις αφήσει μισοτελειωμένα. Έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου αν θέλεις να προχωρήσεις την ζωή σου. Πρέπει να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς ως άτομο αποκτώντας κάποιες δεξιότητες που θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου. Άλλο ένα θέμα που θα σε απασχολήσει με την μπλε πανσέληνο είναι το εξωτερικό και ένα ταξίδι που επιθυμείς να κάνεις αλλά προς το παρόν υπάρχουν δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση και μάλιστα μακροχρόνια, είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα όσο κι αν σε αγχώνει αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε μια μικρή εκδρομή και σίγουρα θα γνωριστείς με το άτομο που θα σε κάνει να δεις σοβαρά την δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική πρόταση που προκύπτει θέλει πολύ σκέψη και συζήτηση. Στα οικονομικά θα δαπανήσεις για ένα ταξίδι που επιθυμείς διακαώς να πραγματοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, αυτή η μπλε πανσέληνος που σχηματίζεται την τελευταία μέρα του Αυγούστου στους Ιχθύς δημιουργεί έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας στον οικονομικό τομέα. Δεν είναι ρόδινη αυτή η πανσέληνος για σένα αλλά σε προτρέπει σε αναγκάζει να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Ταυτόχρονα θα βάλεις μπρος το μυαλό σου να δουλέψει να σκεφτεί λύσεις για να αυξήσεις τη ρευστότητα του εισοδήματός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν πρώην ερωτικό σύντροφο που με την θύμηση του και μόνο αναστατώνεσαι εσύ που είσαι διαθέσιμος και δεν έχεις σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να φέρεσαι με ζήλια και κτητικότητα στο ταίρι γιατί δεν σου ταιριάζει αφού είσαι πολύ καλύτερος και το ξέρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες πίσω σου χωρίς να τις έχεις τακτοποιήσει και αυτό σε αγχώνει. Φοβάσαι για το αύριο πιστεύοντας ότι δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα χρέη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε αυτή η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα αφού ανήκεις και εσύ στο μεταβλητό σταυρό και γίνεται σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου στους Ιχθύς. Μάλιστα είσαι άμεσα εμπλεκόμενος αφού σχηματίζεται στον άξονα σου. Εδώ λοιπόν το φεγγάρι φωτίζει καθαρά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οι οποίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η πανσέληνος φέρνει πάντα διλήμματα και εσύ τώρα εδώ έχεις ένα σημαντικό δίλημμα σε ότι αφορά μία επαγγελματική σχέση μία συνεργασία η μία συμφωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά και ερωτικά επανέρχεται μία σχέση από το παρελθόν την οποία θα διατηρήσεις κρυφή μυστική γιατί απλά δεν επιθυμείς να την κοινοποιήσεις εσύ που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος, από τη μια πιέζεσαι από τις απαιτήσεις του συντρόφου από την άλλη μήπως είναι η ώρα να επισημοποιήσεις το δεσμό;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο ανάδρομος Κρόνος σε μπλοκάρει και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης. Κάποιοι σου φορτώνουν πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Έξοδα για νέα εργασία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε αυτή η Πανσέληνος δεν είναι πολύ θετική και ευχάριστη προς το ζώδιό σου. Σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ σήμερα τελευταία μέρα του Αυγούστου και σε κυνηγούν πολλές υποχρεώσεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και αφορούν κυρίως τα εργασιακά σου ζητήματα. Αυτό το φεγγάρι θα σου φέρει νεύρα πίεση και άγχος για την καθημερινότητά σου η οποία είναι πολύ κουραστική. Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και το αποτέλεσμα είναι οι κόποι σου να πηγαίνουν χαμένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ερωτικά ένας ερωτικός σύντροφος που έχεις κρατήσει επαφές και είναι φίλος σου πλέον από το παρελθόν σε προσεγγίζει για επανασύνδεση εσένα που είσαι αδέσμευτος. Για σένα που είσαι δεσμευμένος, με γκρίνια και παράπονα θα περάσεις την μέρα εξαιτίας της αδιαφορίας που δείχνεις προς το ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συζητήσεις και αποφάσεις προς το παρόν μένουν κρυφές. Ταυτόχρονα υπάρχει παρασκήνιο κουτσομπολιά και λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε αυτή η Πανσέληνος βλέπει θετικά το ζώδιό σου γιατί γίνεται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Είσαι από τα ζώδια που τούτο το φεγγάρι θα ευνοήσει τον ερωτικό τομέα αφού σχηματίζεται μέσα στον οίκο των αισθηματικών σου. Ξεπερνάς τα εμπόδια του παρελθόντος και υλοποιείς τα καλλιτεχνικά σου σχέδια. Το σημαντικό είναι ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη να φέρεις εις πέρας ότι καλό έχεις δημιουργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σημαίνει ότι δεσμεύεσαι σοβαρά με το ταίρι σου, ή γίνεσαι γονιός εσύ που είσαι δεσμευμένος. Όπως και να ‘χει αναλαμβάνεις την υποχρέωση να αποκαταστήσεις την ερωτική σχέση. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις με ένα φιλικό άτομο όπου θα συναντηθείς και θα συζητήσεις για τα 

παλιά εσύ που είσαι αδέσμευτος και επιθυμείς κάτι παραπάνω από την φιλία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία επαγγελματική πρόταση είναι πολύ πιθανή να γίνει αυτή την περίοδο και μάλιστα να ξεκινήσει από τις αρχές του φθινοπώρου. Το χρήμα ρέει άφθονο για διασκεδάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, αυτό το μπλε φεγγάρι σε επηρεάζει άμεσα, αφού ανήκεις κι εσύ στον μεταβλητό σταυρό. Σχηματίζεται σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου στο ζώδιο των Ιχθύων και επωμίζεσαι όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις ευθύνες του σπιτιού πάνω στους ώμους σου. Τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος σε αγχώνουν γιατί ζητούν να τα κάνεις όλα εσύ. Εδώ τώρα μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσεις, ή να αλλάξεις το χώρο του σπιτιού, ή να ανακαινίσεις και θα πρέπει να τα κάνεις μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα μακρινό ταξίδι αναψυχής θα σε αποφορτίσει συναισθηματικά γιατί ενδεχομένως συναντήσεις έναν πρώην σύντροφο εσύ που είσαι αδέσμευτος ακόμη και ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτιμάς να μείνεις μέσα με το σύντροφο και να απολαύσεις το φεγγάρι στην αγκαλιά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα περιουσιακό θέμα που αφορά την ακίνητη περιουσία θα πρέπει να το τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, αυτή η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ, φωτίζει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές και τις συναντήσεις. Έχεις κάποιες ιδέες να υλοποιήσεις αλλά υπάρχουν εμπόδια. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα από το στενό περιβάλλον, συζητάς, ανταλλάσσεις απόψεις, προσπαθώντας να βρεις λύσεις. Το πρόβλημα στην επικοινωνία υπάρχει αφού δεν είναι συγκεκριμένα αυτά πού θέλεις και δεν είσαι έτοιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο είναι πολύ ανεβασμένη στην θύμηση ενός πρώην ερωτικού συντρόφου και το πάθος σιγοκαίει στην ψυχή σου. Αν επιθυμείς επανασύνδεση εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν έχεις ήδη βρει τον έρωτα της ζωής σου περνάς αξέχαστες στιγμές και ανανεώνεις τον έρωτα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαναξιολογείται μία συνεργασία ή ένα επαγγελματικό Project. Κάνεις όμως πολλά έξοδα και θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, αυτή η μπλε Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ, φωτίζει τον τομέα που αφορά τα οικονομικά σου. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά στα χρήματα, στα αποκτήματα και σε ότι προκαλεί ασφάλεια, αλλά και ανασφάλεια. Ετούτο το φεγγάρι αυτό που θα προκαλέσει είναι μόνο η ανασφάλεια από έκτακτα έξοδα που εμφανίζονται ή από παλιές εκκρεμότητες και οφειλές που έχεις αφήσει πίσω. Σε βαραίνει το αίσθημα ευθύνης γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς να περιμένεις από πουθενά βοήθεια παρά μόνο να στηριχθείς στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορεί να συναντήσεις ένα πρώην ερωτικό ταίρι για το οποίο ακόμα τρέφεις βαθιά συναισθήματα και να συζητήσεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης αφού είσαι ακόμα ελεύθερος. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επαρκής από την αγάπη του συντρόφου και δεν αποζητάς τίποτα άλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία λύση για να τα καταφέρεις στα οικονομικά είναι το δάνειο, αλλά κι εκεί μετά θα έχεις το άγχος της αποπληρωμής του. Επαγγελματική ανασφάλεια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, ανήκεις και εσύ στον μεταβλητό σταυρό που επηρεάζει τούτο το φεγγάρι και όχι μόνο αφού είσαι ο πρωταγωνιστής της Πανσελήνου η οποία γίνεται στο ζώδιό σου σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Με άγχος με κούραση και νεύρα θα σε βρει το μπλε φεγγάρι που θα δημιουργήσουν οι πολλές υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχεις αναλάβει. Σαφώς θα σου φέρει διλήμματα στην προσωπική σου ζωή στην επαγγελματική και στις συνεργασίες όπου δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να το κάνεις..

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά – ερωτικά επιθυμείς να κάνεις μέρος της καθημερινότητας στη ζωή σου ένα άτομο από το παρελθόν αφού ακόμα είσαι ελεύθερος και επιθυμείς την επανασύνδεση. Αν είσαι ήδη σε σχέση με τον έρωτα της ζωής σου, νιώθεις πάνω από όλα επαρκής και ικανοποιημένος από τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να διακόψεις συνεργασίες οι οποίες βλέπεις ότι δεν προχωρούν και το μόνο που σου προσφέρουν είναι πίεση και άγχος. Στα οικονομικά συμβαίνει το ίδιο μοτίβο και κινείσαι με πίεση και άγχος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *