ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και ξεκινά ο Σεπτέμβρης με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ μαζί με τον Ποσειδώνα μέχρι το μεσημέρι. Η διάθεση σου είναι αρκετά πεσμένη και επιθυμείς να έρθει γρήγορα το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη ξεγλιστρά από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο κάνοντας αντίθεση με τον Άρη. Ανεβαίνουν οι ταχύτητες σταδιακά και ετοιμάζεις εξορμήσεις, διασκεδάσεις και εκδρομούλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα το ταίρι αναλαμβάνει να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και να σε βγάλει από την κατήφεια. Περνάς ένα υπέροχο βράδυ αρκεί να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια. Αν είσαι αδέσμευτος και βγεις το βράδυ έξω για διασκέδαση είναι βέβαιο ότι θα κάνεις μια ωραία γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα παρασκήνιο κινείται πίσω από την πλάτη σου και το διαισθάνεσαι. Μην αφήσεις να σου τρώει την ενέργεια. Να είσαι προσεκτικός στα οικονομικά μην εξαπατηθείς από υποσχέσεις που τελικά δεν θα τηρηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και μαζί με τον Ποσειδώνα στρέφουν το βλέμμα σου στον τομέα που συμβολίζει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα για το μέλλον. Αυτό μέχρι το μεσημέρι γιατί μετά θα αλλάξει ζώδιο και θα εισέλθει στον γεμάτο ενέργεια Κριό. Εσύ αυτή την ενέργεια θα τη βγάλεις στα οικονομικά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη βγάζει τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προσπαθείς να κοινωνικοποιηθείς με το ταίρι και να βγεις με φίλους αλλά ο σύντροφος δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα αυτή. Εάν είσαι αδέσμευτος, δεν καταφέρνεις να κάνεις την γνωριμία και την σχέση που ποθείς αφού δεν έχεις χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά δεν σου αρέσει καθόλου γιατί θεωρείς ότι μόνος τρέχεις να τα προλάβεις όλα και δεν έχεις καμία βοήθεια. Οικονομικά καλείσαι να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες από παλαιότερες οφειλές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε Καλό Μήνα! Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα κινούνται παρέα στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι. Νοιάζεσαι για την δουλειά και ψάχνεις τον τρόπο για να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Μετά το μεσημεράκι η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και θα βρεθεί απέναντι από τον κυβερνήτη του τον Άρη. Η ενέργεια αλλάζει και σε απασχολεί η συναναστροφή με κόσμο και η επαφή με τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, γυρνάς γρήγορα από την δουλειά, να βγεις έξω με τον σύντροφο και να διασκεδάσεις μέχρι αργά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μη χάνεις την σημερινή θετική ευνοϊκή μέρα μένοντας μέσα. Βγες και δραστηριοποιήσου με φίλους και παρέες που θα σε γνωρίζουν σε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι το μεσημέρι ασχολείσαι με την δουλειά και κάπου νιώθεις πως έχεις κουραστεί. Δεν βλέπεις την ώρα να σχολάσεις και να κάνεις κάτι που θα ξεκουράσει σώμα και ψυχή. Τα έξοδα δεν θα τα αποφύγεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενιά

Καρκίνε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ που κάνει το μυαλό σου να ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα. Η σκέψη σου πετάει μακριά και δεν είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά. Η διάθεση σου αλλάζει μετά το μεσημέρι που η Σελήνη φεύγει από τους Ιχθύς και περνάει στον Κριό. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη και συμμαζεύεις τα μυαλά σου στην θέση τους. Εστιάζεις την προσοχή σου στο σπίτι στην οικογένεια και στην απόκτηση υλικών αγαθών που θα σου εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα όνειρα για ταξίδια γίνονται μαζί με τον σύντροφο που έχεις τις ίδιες επιθυμίες. Οπότε εσύ που είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εξοικονομήσεις τον χρόνο και τα χρήματα που θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία που θα κάνεις πάνω σε ταξίδι θα αποδειχθεί σημαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά γίνεσαι διεκδικητικός και απαιτείς τα οικονομικά και τις απολαβές που σου αναλογούν. Αν τα καταφέρεις θα νιώσεις ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η Σελήνη σήμερα Παρασκευή κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι. Δεν είναι η καλύτερη θέση για το δικό σου ζώδιο και συνεπώς χαλάει η διάθεση σου. Θέλεις να μείνεις μόνος να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις άδειες μπαταρίες σου. Αυτό θα κάνεις μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα λάμψεις και πάλι αφού η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Το νου σου συνεπαίρνουν οι διασκεδάσεις και η καλοπέραση. Η αντίθεση της με τον Άρη σε προκαλεί σε επικοινωνιακά τερτίπια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, απέφυγε τις πρωινές ώρες να συζητήσεις με τον σύντροφο, διότι θα βγουν στη επιφάνεια ζήλιες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η συνάντηση με ένα πρώην ταίρι σε εξιτάρει και έρχεσαι σε δίλημμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε αγχώνουν και πιέζεσαι από παλιές οφειλές. Βρίσκεις όμως τρόπο αποπληρωμής. Η ανάδειξη των ταλέντων σου αποφέρει έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι και να συμπορεύεται μαζί με τον Ποσειδώνα. Πιάνοντας θέση στο διαμετρικά απέναντι σου ζώδιο σε εστιάζει στα διαπροσωπικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά αλλάζει θέση και εισέρχεται στον Κριό, πιέζοντας τις καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη φέρνει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες και εμπόδια στα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα είναι αντιφατική μέρα που καλείσαι να διαχειριστείς ποικιλοτρόπως με τον σύντροφο. Από τις αγκαλιές στην γκρίνια και τούμπαλιν. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, δεν προμηνύονται ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες για σήμερα αφού η δουλειά κατέχει τα πρωτεία στον χρόνο που διαθέτεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μέρα εργασίας και χαράς κι εκεί είσαι επικεντρωμένος. Προσπαθείς να βγάλεις περισσότερα χρήματα για να είσαι πιο άνετος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ που βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα. Εστιάζεσαι στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα της ζωής, που όμως σε δυσαρεστεί λόγω υποχρεώσεων. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη ξεγλιστρά από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και εισέρχεται στον διαμετρικά απέναντι σου τον Κριό, κάνοντας αντίθεση με τον Άρη, που φιλοξενείς στο δικό σου ζώδιο. Εκεί παίρνεις φόρα και γίνεσαι διεκδικητικός και ανυπόμονος φέρνοντας εσύ τις εξελίξεις που θέλεις και επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα αρχίζει με μουρμούρα και γκρίνια με τον σύντροφο και καταλήγει με μια έξοδο που θα λύσεις την παρεξήγηση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η πρωτοβουλία να κάνεις το βήμα και να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου αποδεικνύεται έξυπνη κίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε απασχολεί έντονα μέχρι το μεσημέρι. Μετά θέλεις άλλα πράγματα να κάνεις και δεν ασχολείσαι μέχρι να έρθει το αύριο. Στα οικονομικά προβλέπονται έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Σκορπιέ Καλό Μήνα! Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ μαζί με τον Ποσειδώνα που ήδη βρίσκεται εκεί πολύ καιρό. Η διάθεση σου είναι στα καλύτερα της και απολαμβάνεις εξόδους και διασκέδαση με φίλους και παρέες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Κριό κάνοντας αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη. Εκεί ανασκουμπώνεσαι και μπαίνεις ξανά σε φάση εσωστρέφειας σκεπτόμενος τα έξοδα και τις υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ότι προλάβεις μέχρι το μεσημέρι που είναι θετικές οι συγκυρίες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι κάνοντας συζητήσεις και βόλτες. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να έρθεις κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου έως το μεσημεράκι. Το βράδυ δεν είναι ευνοϊκό για νέες ερωτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά θα ασχοληθείς από το μεσημέρι κι έπειτα. Αν δουλεύεις αυτές τις ώρες θα είσαι πιο παραγωγικός. Οικονομικά πιέζεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η Σελήνη σήμερα κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ. Αν και Παρασκευή εσύ κλείνεσαι στο σπίτι και στον εαυτό σου αποζητώντας ξεκούραση. Αυτή η διάθεση θα αλλάξει από το απόγευμα και μετά όταν η Σελήνη απαγκιστρωθεί από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και εισέλθει στον Κριό. Τότε θα αναζητήσεις τρόπους διεξόδου και διαφυγής από την ρουτίνα. Η αντίθεση της με τον Άρη μπορεί να φέρει μια μικρή διένεξη με φιλικό άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να εκμεταλλευτείς την εσωστρεφή σου τάση και να απομονωθείς με τον σύντροφο περνώντας ιδιωτικές στιγμές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, από το βραδάκι που θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες μπορείς να βγεις και να κάνεις γνωριμίες αποσκοπώντας σε ερωτική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με την δουλειά και με τα εισοδήματα. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και επιθυμείς να βγεις και να ξοδέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Σήμερα που είναι Παρασκευή και ξεκινά ο μήνας, η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι. Παραδομένη στον Ποσειδώνα αφού βρίσκεται σε σύνοδο μέχρι το μεσημέρι, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και κοινωνικό. Επαφές με άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος ευνοούνται. Από εκεί κι έπειτα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού κάνοντας αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη. Είσαι σε δίλημμα και δεν 4-ξέρεις που να ρίξεις το μεγαλύτερο βάρος. Στο σπίτι ή στην δουλειά;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μπορείς σήμερα να αναπτύξεις την επικοινωνία με τον σύντροφο για να έρθεις πιο κοντά του μέχρι το μεσημέρι που ευνοείσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μια πρωινή ή μεσημεριανή βόλτα είναι θετική για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το απόγευμα θα εστιάσεις στα επαγγελματικά και θα διερευνήσεις κάποιες προτάσεις για συνεργασία. Έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ που βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε στενόμυαλες ενέργειες κάτι που δεν σου ταιριάζει και δεν το συνηθίζεις. Ευτυχώς δεν σου κρατάει για πολύ και από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο. Κινούμενη στον Κριό σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη ανεβάζοντας την διάθεση σου στα ύψη. Προσοχή στην πλήρη απογείωση και στην επαφή με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, μέχρι το μεσημέρι σε τρώει το σαράκι να μάθεις τα πάντα για τα συναισθήματα του συντρόφου. Μετά χαλαρώνεις και όλα μέλι γάλα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αναβάλλεις το προγραμματισμένο ταξίδι γιατί θα χάσεις μια σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε απασχολεί πολύ το οικονομικό κομμάτι και μάλιστα σε αγχώνει που δεν έχεις τόσα όσα θέλεις. Μια επαγγελματική συνεργασία αποδεικνύεται ωφέλιμη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο σου που κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα σε κάνει να πρωταγωνιστείς τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου και γίνεσαι περισσότερο δεκτικός. Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Κριό κάνει αμέσως αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη. Την εξωστρέφεια διαδέχεται η εσωστρέφεια και η τάση για μοναχικότητα. Σκέφτεσαι τα οικονομικά και αγχώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα είσαι τόσο γλυκός και τρυφερός που το ταίρι αποζητά την συντροφιά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την μέρα για γνωριμίες αφού μπορείς και συγκεντρώνεις τα βλέμματα πάνω σου. Απέφυγε το τοξικό παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οικονομικό πρόβλημα δύσκολα αντιμετωπίζεται. Το μόνο που μπορεί να σε ξελασπώσει είναι περισσότερη δουλειά για περισσότερα έσοδα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *