ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, έφτασε η Κυριακή μέρα χαράς και ξεκούρασης. Η Σελήνη το πρωί συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο σου και εστιάζεις το ενδιαφέρον στα πολύ προσωπικά σου θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης όμως με τον Πλούτωνα, σου δημιουργεί άγχος για την δουλειά και για τα επαγγελματικά, εξαιτίας της πίεσης που δέχεσαι από τους ανωτέρους. Από το απόγευμα και έπειτα που η σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο, αρχίζεις να σκέφτεσαι και τα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου, παρόλο που είναι Κυριακή. Η σκέψη σου βρίσκεται στην δουλειά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν προμηνύονται ερωτικές γνωριμίες. Είσαι πολύ πιεσμένος και δεν έχεις όρεξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα θα την περάσεις σκεπτόμενος την εργασία και πώς θα τα καταφέρεις στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα ξημέρωσε Κυριακή και η διάθεσή σου είναι πεσμένη. Όλο το πρωινό θέλεις να το περάσεις στο κρεβάτι, να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τον Κριό με τον Πλούτωνα, δυσχεραίνει την κατάσταση θέτοντας εμπόδια σε στόχους, σε ταξίδια, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, την καλοδέχεσαι στο δικό σου, ανεβαίνει η διάθεση και η επιθυμία σου να βγεις έξω επανέρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι πρωινές ώρες αγκαλιά με τον σύντροφό είναι βάλσαμο στην ψυχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς μετά το απόγευμα να βγεις και να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι κωλύονται, εμποδίζονται και δεν πραγματοποιούνται. Πρέπει να αλλάξεις τα όνειρά σου. Άγχος για τα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Κυριακή σήμερα και είσαι μέσα στην καλή χαρά και την εξωστρέφεια. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, εσύ έχεις σηκωθεί και ετοιμάζεσαι για να συναντήσεις τους φίλους. Το τετράγωνο της Σελήνης όμως με τον Πλούτωνα, θα εμποδίσει αυτά τα σχέδια. Θα φέρει άγχος και μία δυσθυμία στην διάθεσή σου. Ένα οικονομικό θέμα είναι το πρόβλημά σου, το οποίο το σέρνεις έως το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεκινά καλά η μέρα με σχέδια για το μέλλον και όνειρα για την πορεία της σχέσης. Κατόπιν βγαίνουν ζήλιες γιατί σκαλίζεις το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος, σε κατακλύζουν οι αναμνήσεις για έναν πρώην ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος, πίεση και νεύρα θα φέρει ένα οικονομικό πρόβλημα από το παρελθόν που επανεμφανίζεται. Να είσαι προσεκτικός στις επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενιά

Φίλε μου αγαπημένε Καρκίνε, για σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, νιώθεις σαν να μην είναι αργία, αφού το μυαλό σου βρίσκεται στην εργασία σου. Το δύσκολο τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, δείχνει την πίεση που σου προκαλεί ο συνεργάτης, ή ο συνέταιρος. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, παίρνεις τα πάνω σου. Η διάθεση αλλάζει, παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους και κανονίζεις έξοδο μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι είναι σαν να μην έχεις καμία επαφή τη σημερινή μέρα, αφού αυτό που σε καίει είναι η καριέρα. Μία βόλτα το απόγευμα, θα στρώσει την διάθεση. Αν δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε το βραδάκι πού θα βγεις έξω, να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο πού βρίσκεται στην παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την μισή μέρα σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό θέμα και μάλιστα πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Κάποια χρήματα που θα δαπανήσεις για διασκέδαση, δεν θα σε ενοχλήσουν οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, Κυριακή ξημέρωσε σήμερα, όπου την περίμενες πώς και πώς για να αποδράσεις από την ρουτίνα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι ενώ εσύ κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στη δουλειά δεν θα σε αφήσουν να γλεντήσεις όπως θα ήθελες. Ακόμα και το απόγευμα που η Σελήνη θα μετακομίσει στον Ταύρο θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με την καριέρα τα επαγγελματικά και τις ευθύνες που έχεις φορτωθεί στην πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα απογοητεύσεις τον σύντροφο, αφού δεν μπορείς να του προσφέρεις αυτά που του έχεις υποσχεθεί. Εάν είσαι αδέσμευτος, δεν σε αφήνουν οι εκκρεμότητες να βγεις έξω και να γνωρίσεις έναν ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τι κι αν είναι Κυριακή, εσύ όλη την ημέρα θα ασχοληθείς με την δουλειά και τις αγγαρείες. Την καταξίωση που επιθυμείς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα την εισπράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, τις πρωινές ώρες σου ρίχνει την διάθεση και δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα μπλοκάρει την επιθυμία σου για διασκέδαση και ανεμελιά, αφού σκέφτεσαι μόνο τα οικονομικά. Από το απόγευμα αλλάζεις στάση ζωής και το φιλοσοφείς αλλιώς, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο που σου ανεβάζει την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, την πρωινή κρεβατομουρμούρα δεν θα τη γλιτώσεις. Όσο κι αν σε παρακαλεί το ταίρι να σηκωθείς για βόλτα, τόσο εσύ πεισμώνεις και στηλώνεις τα πόδια. Αν είσαι αδέσμευτος, στην βραδινή σου έξοδο, γνωρίζεις ένα μοιραίο άτομο που θα μπει για να ταράξει την ζωή σου και τα λιμνάζοντα ύδατα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή άγχους αυτό το διάστημα για σένα. Δύσκολα το παλεύεις γιατί τα έξοδα είναι πολλά και ίσως σκεφτείς την λήψη δανείου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ξημέρωσε Κυριακή και νιώθεις πως είσαι έτοιμος να αδράξεις την μέρα και να έρθεις σε επαφή με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που σε καθηλώνει στο σπίτι και σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με την οικογένεια και να αφήσεις τις εξόδους σου. Αυτό θα συμβεί τις πρωινές ώρες, αλλά και το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο, η πεσμένη διάθεση θα πέσει περισσότερο αφού τη σκέψη σου μονοπωλεί η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα το πιο πιθανό είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι και να ασχοληθείς με τα της οικίας σου και τα του συντρόφου, πού θα τα κάνεις με βαριά καρδιά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, το βράδυ ενδεχομένως επικοινωνήσει μαζί σου ένα πρώην ερωτικό ταίρι που θα σε αναστατώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως το απόγευμα συζητήσεις με έναν πρώην συνεργάτη για δουλειά. Αν επιθυμείς ξανά συνεργασία, πες του το ξεκάθαρα. Όσο για τα οικονομικά θα πιεστείς αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη τις πρωινές ώρες κινείται στον Κριό, εσύ θα ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού, με την καθαριότητα και με την τακτοποίηση. Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις. Δεν επιθυμείς να βγεις από το σπίτι. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο, θα σε πιάσει η εξωστρέφεια, η επιθυμία για κοινωνικοποίηση και τότε θα πάρεις τους δρόμους για βόλτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα το πρωί με τον σύντροφο θα περάσεις μία μέρα συνηθισμένη με την γνωστή ρουτίνα και την επακόλουθη γκρίνια. Αν δεν έχεις σύντροφο, το βραδάκι προσφέρεται για έξοδο, συναναστροφή με κόσμο και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου φορτώνουν τις αγγαρείες σαν να είσαι ο μικρός του μαγαζιού. Τα δέχεσαι όλα στωικά και δεν μιλάς μέχρι που το ποτήρι θα ξεχειλίσει και θα τα πεις έξω από τα δόντια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, είσαι πάντα αισιόδοξος, χαρούμενος και εκπέμπεις θετική αύρα, όπως οι Κυριακές. Έτσι και σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στον Κριό, εσύ θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να πας εκδρομή και να περάσεις καλά. Το δύσκολο τετράγωνο της όμως με τον Πλούτωνα, σε αναγκάζει να μείνεις μέσα λόγω οικονομικής στενότητας. Ακόμα και το απόγευμα που η Σελήνη θα εισέλθει στον Ταύρο, η σκέψη σου παραμένει στα λεφτά, στη δουλειά και στις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, οι πρωινές ώρες είναι πολύ όμορφες και θα τις περάσεις ευχάριστα στην αγκαλιά του συντρόφου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μην υπολογίζεις σήμερα σε μία καινούργια γνωριμία, διότι η μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ήδη από το απόγευμα φτιάχνεις το πρόγραμμα της εργασίας, που θα ακολουθήσεις την επόμενη εβδομάδα. Αν είσαι γονιός, θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω για τα παιδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, σήμερα ξημέρωσε η Κυριακή, πού την έχεις συνδυάσει με σπίτι, θαλπωρή, ξεκούραση, χαλάρωση και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η Σελήνη από τον Κριό, σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι εσύ ο ίδιος βάζεις τα εμπόδια στεναχωρώντας τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο, αποζητάς την διασκέδαση, την έξοδο και την καλοπέραση, περισσότερο για να βουλώσεις το στόμα κάποιου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, το πρωί θα περάσεις χαλαρά με τον σύντροφο στο σπίτι, μαγειρεύοντας. Το απόγευμα προβλέπεται διασκέδαση. Εάν είσαι αδέσμευτος, προτίμησε τις βραδινές ώρες για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα το μόνο πράγμα που δεν θα σε απασχολήσει καθόλου είναι η δουλειά. Αυτό όμως που θα σε απασχολήσει είναι τα έξοδα που κάνεις στις εξόδους και στις διασκεδάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα ξημέρωσε Κυριακή και από το πρωί κάνεις ετοιμασίες να βγεις, να πας βόλτα, να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις και να κοινωνικοποιηθείς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ενώ εσύ επιθυμείς να κάνεις όλα αυτά, εμποδίζεσαι από προβλήματα του παρελθόντος που ξεπηδούν χαλώντας την μέρα σου. Πέφτει η διάθεση, μειώνεται η ενέργεια και όσο φτάνουμε προς το απόγευμα, θέλεις να μείνεις στο σπίτι. Η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο το απόγευμα, που δείχνει ότι πρέπει να ασχοληθείς με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, ενοχλείσαι από κάποιες αναμνήσεις που ξεπηδούν από το παρελθόν και αφορούν το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν προβλέπονται γνωριμίες, αφού η ενασχόληση του μυαλού με τα παλιά σε απομονώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδεχομένως σήμερα να σου βγει η πίεση και το άγχος που έχεις περάσει στον εργασιακό χώρο. Αυτό σου έχει χαλάσει τη διάθεση, γιατί δεν βλέπεις φως στο τούνελ ούτε στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, η σκέψη και το ενδιαφέρον σου εστιάζονται στα χρήματα. Σε απασχολεί να κατοχυρώσεις ότι έχεις αποκλειστικά δικό σου και σου προσδίδει ασφάλεια. Το δύσκολο όμως τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, σε κάνει ιδιαίτερα εγκρατή, σε ότι αφορά τους στόχους και τσιγκουνεύεσαι να κάνεις μεγάλα όνειρα. Από το μεσημέρι και έπειτα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο, αλλάζεις απόψεις, αλλάζεις σκέψεις. Η διάθεση να συναντήσεις τα άτομα που αγαπάς είναι ιδιαίτερα τονισμένη, κι ας ξοδέψεις κατιτίς επιπλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η συζήτηση με τον σύντροφο, αφορά τα οικονομικά και τον τρόπο που θα βρεις ώστε να κάνεις οικονομίες. Μία βόλτα το βράδυ θα αναπτερώσει το ηθικό. Εάν είσαι αδέσμευτος, προτίμησε να βγεις το απόγευμα για καφέ με τους φίλους, όπου μπορείς να φλερτάρεις και να γνωρίσεις τον έρωτα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά γιατί αισθάνεσαι ότι όσα και να κερδίζεις δεν σου φτάνουν; Μάλλον γιατί τα έξοδα είναι πάντα περισσότερα από τα έσοδα. Με τη δουλειά δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *