ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και νιώθεις πληρότητα, επάρκεια τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. Σε βοηθά και ο Δίας που βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα με αύξηση των οικονομικών πόρων. Το αρμονικό τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία φέρνει πίσω τα χρήματα που είχες δανείσει, ή σου επιστρέφουν στην δουλειά τα δεδουλευμένα. Η Αφροδίτη παύει να είναι ανάδρομη και μπαίνει σε κανονική τροχιά σβήνοντας τα ίχνη του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, από σήμερα τέλος στα βάσανα προηγούμενων καιρών και τους προβληματισμούς για την πορεία της σχέσης. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν μπρος οι γνωριμίες με καινούργια άτομα που έως τώρα κωλύονταν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευχάριστα τα νέα στα οικονομικά με έξτρα χρήματα στο πορτοφόλι σου. Η δουλειά πάει καλά και είσαι ικανοποιημένος παρόλο που ένας παλιότερος συνεργάτης προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά και η Σελήνη από το ζώδιο σου σε κάνει κυκλοθυμικό με συναισθηματικές διακυμάνσεις. Τελικά δεν ξέρεις τι θέλεις. Ο Δίας που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο σου σε κάνει λίγο επιπόλαιο. Ευτυχώς το ευεργετικό τρίγωνο του φιλοξενούμενου σου Δία με τον ανάδρομο Ερμή σε προσγειώνει στην πραγματικότητα. Συναναστρέφεσαι κάποια άτομα από το παρελθόν που ξαναμπαίνουν στην ζωή σου, ενώ η Αφροδίτη παύει να κινείται ανάδρομα. Λίγο αντιφατικές οι ενέργειες για σένα που το παρελθόν σε κυνηγά από παντού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι ιδανική και ο σύντροφος θέλει διασκέδαση. Ανανεώνεις την σχέση και ξαναζείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προβλέπεται άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη μένοντας μέσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συζήτηση για την επαγγελματική πρόταση που δέχεσαι οδηγεί σε συνεργασία όπου θα ευνοηθούν τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, στο ξεκίνημα της η εβδομάδα βρίσκει την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, που δεν είναι ιδανική και χαρούμενη θέση για σένα. Είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου και θέλεις την μοναχικότητα. Με τον Δία στο πίσω μέρος του χάρτη σου δεν έχεις τίποτα να σε φοβίζει αφού διαθέτεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Ο ανάδρομος Ερμής τριγωνίζει τον Δία φέρνοντας θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ η Αφροδίτη σταματά την ανάδρομη πορεία της ξεμπλοκάροντας την επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σαφώς εσύ που είσαι σε σχέση επικοινωνείς πλέον καλύτερα με το σύντροφο της ζωής σου, οπότε απολαμβάνεις συζήτηση και βόλτες μαζί του. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς από εδώ και πέρα να κάνεις νέες γνωριμίες αφού έχεις απεμπλακεί από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικά και παρασκηνιακά κινούνται κάποιοι στη δουλειά και πρέπει να είσαι προσεκτικός. Το καλό είναι ότι δεν μπορεί κανείς να σε βλάψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που είναι μια ιδανική θέση για σένα. Αποφασίζεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και να συζητήσεις γύρω από τα κοινωνικά θέματα. Το θετικό τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία, φέρνει λόγια ευχάριστα και ταύτιση απόψεων. Οι συζητήσεις κυλούν αρμονικά. Παράλληλα η Αφροδίτη αλλάζει φορά και επανέρχεται στην ορθόδρομη πορεία της αποκαθιστώντας την χαμένη σου αυτοεκτίμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα σε περιμένει μια ωραία έκπληξη από τον σύντροφο με το δώρο που σου προσφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, η συνάντηση με τους φίλους σε χαροποιεί και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον σύντροφο που επιθυμείς μέσα στην παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σταθεροποιούνται μετά από πολύ καιρό. Έσοδα μπαίνουν στο πορτοφόλι σου. Με την δουλειά δεν θα ασχοληθείς περαιτέρω από την ώρα που θα σχολάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα με την Δευτέρα και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Δεν σταματά το μυαλό σου να στριφογυρίζει στην δουλειά και στην καριέρα που επιθυμείς να κατακτήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και σε ευνοεί εκτός από τα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Έχεις και άλλο λόγο να χαρείς αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, γυρίζει επιτέλους σε ορθή φορά. Τέλος στις καθυστερήσεις στα ερωτικά και στις δεύτερες σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο παύουν οι παρεξηγήσεις και επανέρχονται όλα στην φυσιολογική τους ροή. Αν είσαι μόνος, εξακολουθείς να τραβάς τα ερωτικά βλέμματα πάνω σου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου. Όσο την έχεις εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείς έφτασε. Στα οικονομικά έχεις εύνοια με αύξηση του μισθού λόγω ανώτερης θέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα αρχίζει η εργάσιμη εβδομάδα κι εσύ ήδη κάνεις ταξίδια νοερά με το μυαλό σου σε μακρινούς προορισμούς. Η Σελήνη που κινείται στον Ταύρο σε απογειώνει σε γεμίζει ενέργεια και ζωντάνια. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία, βοηθάει την κατάσταση και εκπληρώνει τις επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη από την άλλη παύει την ανάδρομη πορεία και θα δεις ότι ξεκολλούν τα πράγματα σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου σχεδιάζεις ένα ταξίδι που θα αλλάξει την σχέση, θα την βελτιώσει και θα γίνει μια νέα αρχή. Για σένα που δεν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου η μέρα διαγράφεται πολύ θετική ώστε να τον ανακαλύψεις πάνω σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρυφές συμφωνίες και συζητήσεις για την πορεία των επαγγελματικών ευνοούνται. Λαμβάνεις χρήματα από μια δευτερεύουσα απασχόληση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και είσαι μέσα στα νεύρα και την μυστικοπάθεια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει την ενέργεια προς τα μέσα και νιώθεις να πνίγεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, που βοηθά λίγο την ψυχολογία σου και μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις δυσκολίες της ημέρας. Σε σώζει η Αφροδίτη που γυρίζει επιτέλους ορθόδρομη και σε τραβά από την κατήφεια και τον πεσιμισμό, αναπτερώνοντας το ηθικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ζήλια που νιώθεις για τον σύντροφο είναι αδικαιολόγητη και αφορά σε ένα παρελθόν που έχει ξεχαστεί από μέρους του. Ο σύντροφος δεν θα βρεθεί αν ξεκινάς την μέρα σου με γκρίνια εσύ που είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινείσαι κρυφά μυστικά παρασκηνιακά στα επαγγελματικά κι ελπίζω να σου βγει σε καλό. Στα οικονομικά λύνεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα ξεκινά η νέα εργάσιμη εβδομάδα κι επικεντρώνεσαι στα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και έχουν λόγο στην ζωή σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και να σε εστιάζει εκεί. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Δία, σε βοηθά να αναπτύξεις καλύτερη σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Πρώτα πρέπει να τους κάνεις να νιώσουν οικεία και φιλικά μαζί σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία και τα επαγγελματικά ξεμπλοκάρουν και βγαίνουν από την αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις ότι έχεις κάνει ένα βήμα προς την βελτίωση της υπάρχουσας σχέσης. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνική ζωή φέρνει γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ξεκινούν την ανοδική τους πορεία και είσαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη μιας νέας συνεργασίας. Με το οικονομικό κομμάτι δεν υπάρχει κάτι που να σε προβληματίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Το μυαλό σου είναι απορροφημένο στην δουλειά και στις υποχρεώσεις. Δεν το συνηθίζεις γενικότερα και γι’ αυτό σου βγαίνει άθελα η γκρίνια. Το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, μπορεί να σε βγάλει από την μιζέρια και να δεις τις αγγαρείες με θετικό μάτι. Είναι αυτές που θα σε αναδείξουν στους ανωτέρους μόλις τις τελειώσεις. Η Αφροδίτη από την άλλη επιστρέφει στην ορθόδρομη φάση και επιτυγχάνεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα παράπονα του συντρόφου σταματούν όταν του τάξεις το ταξίδι που ονειρεύεται. Μην ξεχάσεις να πραγματοποιήσεις την υπόσχεση σου γιατί θα τα βρεις μπαστούνια. Αν είσαι μόνος, η καθημερινότητα κρύβει πολλές ερωτικές επιλογές αρκεί να ανοίξεις τα μάτια και να τις δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά όχι ότι δεν έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά καταφέρνεις να τα τακτοποιείς αφού είσαι παραγωγικός. Τα έξοδα γίνονται προς διασκέδαση και ταξιδάκια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα μια νέα εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Πιο θετική θέση για σένα δεν θα μπορούσε να υπάρχει την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Είναι μια ευχάριστη Δευτέρα που πετυχαίνεις την ανεμελιά την διασκέδαση και την κοινωνικότητα. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές περνάς υπέροχα και σε βοηθούν επιπλέον ο Δίας που σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Η Αφροδίτη γυρνώντας ορθόδρομη προσπαθεί να σε συμμαζέψει από οικονομικές σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, διανύεις την ωραιότερη περίοδο με το ταίρι κάνοντας εκδρομές ταξίδια και βόλτες που ανανεώνουν την σχέση. Εάν είσαι αδέσμευτος, είναι απίθανο να μη κάνεις την σπουδαιότερη γνωριμία αυτή την περίοδο που η τύχη σου χαμογελά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να μαζέψεις τα χέρια σου και να κάνεις οικονομία γιατί θα δυσκολευτείς αργότερα από έξοδα που προκύπτουν. Στα επαγγελματικά είναι ευκαιρία να αναδείξεις ένα κρυφό ταλέντο που διαθέτεις και να βρεις τα κατάλληλα άτομα να σε χρηματοδοτήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, μια Δευτέρα ανιαρή και πληκτική σε περιμένει με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Κλείνεσαι στο σπίτι προφανώς για να ξεκουραστείς μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά. Το αρμονικό τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία, βοηθά να ανέβει η ψυχολογική διάθεση ώστε να ασχοληθείς με τις οικογενειακές υποχρεώσεις χωρίς να γκρινιάζεις. Η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ορθόδρομη και αποκαθιστά σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι επιλέγεις να περάσεις ένα χαλαρό βράδι στο σπίτι απολαμβάνοντας όμορφο δείπνο και ηρεμία. Αν ψάχνεις για τον ιδανικό σύντροφο, κοίτα στο ευρύτερο οικείο περιβάλλον. Είστε ήδη γνωστοί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από καιρό περιμένεις μια συνεργασία και υπήρχαν καθυστερήσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή της ολοκλήρωσης. Τα οικονομικά όμως συνεχίζουν να σε πιέζουν με προηγούμενες ανεξόφλητες οφειλές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σε βάζει στη πρίζα για βόλτες, μετακινήσεις και επαφές με γνωστούς συγγενείς και φίλους. Που θα πας και που θα καταλήξεις δεν ξέρεις. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, σου δίνουν την λύση και σε βοηθούν. Ένα άτομο από το παρελθόν επανέρχεται μάλλον για συνεργασία. Η Αφροδίτη παύει την ανάδρομη πορεία της και γυρίζει στην κανονική τροχιά για να φέρει εξελίξεις στη καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι σήμερα δεν χορταίνεις την κουβέντα. Κάνεις σχέδια για εκδρομές και ταξιδάκια αναψυχής που θα ανανεώσουν ακόμη πιο πολύ την σχέση. Αν είσαι μόνος πάψε να φλερτάρεις με την μοναξιά και βγες να φλερτάρεις το άλλο φύλο για να βρεις το ταίρι που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές συζητήσεις με έναν πρώην συνεργάτη αλλά χωρίς οριστική κατάληξη. Θέλει να σου φορτώσει περισσότερα από όσα σου αναλογούν και δυσανασχετείς.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *