ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝ 

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Τομ Πέρσιβαλ

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Φιν είναι πολύ ενθουσιασμένος, θα μείνει λίγες μέρες στο σπίτι της γιαγιάς μαζί με την αδελφή του, την Σιμόν. Με τη γιαγιά κάνουν ένα σωρό όμορφα πράγματα. Όμως το σπίτι της είναι γεμάτο υπέροχα, πανέμορφα και εύθραυστα αντικείμενα. Ο Φιν προσέχει πάντα πάρα πολύ. Σήμερα όμως κάνει την μπάλα του να χοροπηδάει πολύ ψηλά και ξαφνικά ακούγεται ένα Κρακ!…. το ρολόι γίνεται χίλια κομμάτια και παρόλη την προσπάθεια του Φιν να το φτιάξει τίποτα δεν είναι ίδιο. Τότε μπαίνει γιαγιά, το στομάχι του Φιν γυρνάει και σκέφτεται όλα όσα είχαν συμβεί. Και τότε…. ένα ψέμα του Φιν, που ίδιος πιστεύει πως δεν είναι και μεγάλο, έρχεται ξαφνικά και Ποπ! εμφανίζεται δίπλα του η πρώτη πιτσιλιά. Τι θα γίνει όταν αυτές γίνουν πολλές; Θα βρει το θάρρος να πει την αλήθεια στη γιαγιά του;
Μία ακόμη υπέροχη ιστορία της σειράς «Μεγάλα πολύχρωμα συναισθήματα» έρχεται για να βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν την έννοια της ειλικρίνειας. Άκρως διασκεδαστικό, πολύχρωμο και ευκολονόητο παραμύθι που σίγουρα θα είναι μία καλή αφορμή για μία όμορφη κουβέντα με τα παιδιά για τα ψέματα αλλά και την αξία της αλήθειας!
Η βιβλιοπρότασή έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *