ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ευχές για τη νέα Σχολική Χρονιά από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Σάκη Παντόπουλο

Ευχές για τη νέα Σχολική Χρονιά από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Σάκη Παντόπουλο

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αλεξάνδρειας Σάκης Παντόπουλος:

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,

Καθώς ξεκινάμε αυτήν τη νέα σχολική χρονιά, θα ήθελα να σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για ένα εκπαιδευτικό έτος γεμάτο ανάπτυξη, επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές. Είναι η στιγμή για νέες αρχές, νέα όνειρα και νέες ευκαιρίες, και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη χρονιά αξέχαστη για όλους.

Στους αξιότιμους εκπαιδευτικούς, σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας στην εκπαίδευση των μαθητών μας. Είστε οι καθοδηγητές και οι εμπνευστές τους, και με την γνώση και το πάθος που μεταδίδετε, δημιουργείτε τους μελλοντικούς ηγέτες και πολίτες που χρειαζόμαστε.

Στους αγαπητούς μαθητές, σας εύχομαι να εξερευνήσετε τον κόσμο της γνώσης με περιέργεια και πάθος. Κάθε μέρα στο σχολείο είναι μια ευκαιρία για νέα επιτεύγματα και ανακαλύψεις. Μην φοβάστε τα εμπόδια, αλλά δείτε τα ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και μάθηση.

Στους αγαπητούς γονείς, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στην εκπαίδευση των παιδιών σας. Η συνεργασία σας με το σχολείο είναι ανεκτίμητη και βοηθά στη δημιουργία ενός θετικού και ενισχυτικού περιβάλλοντος για την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, εμπειρίες και μάθηση. Ας εμπνεύσουμε τους μαθητές και ας στηρίξουμε την ανάπτυξή τους σε κάθε επίπεδο.

Καλή αρχή σε όλους και ας κάνουμε αυτήν τη σχολική χρονιά αξέχαστη και εποικοδομητική για κάθε έναν από εμάς.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Αθανάσιος Παντόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *