ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη που συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα και σε προτρέπει να εκφραστείς, να διασκεδάσεις αλλά και να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου! Δεν θα λείψουν οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία, αφού η Σελήνη κοντράρεται με τον Δία αλλά και τον Ουρανό, για το λόγο αυτό συγκράτησε την ροπή σου προς τον υπέρ- ενθουσιασμό και την επιπόλαιη σπατάλη…. Μην το παρακάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ίδια χαρούμενη διάθεση που έχεις στις διακοπές κι αυτό γιατί περνάς καλά με τον ερωτικό σύντροφο. Μια απρόσμενη έξοδος σε ενθουσιάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό στην βραδινή έξοδο που θα βρεθείς μετά από την ξαφνική πρόσκληση ενός φίλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αν δεν προσέξεις και τα σκορπίσεις δεξιά κι αριστερά θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Θα δεις το λογαριασμό της τραπέζης να μειώνεται δραματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του και η ανάγκη σου είναι να δώσεις και να πάρεις αγάπη άνευ όρων και κανόνων. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Ουρανό, που βρίσκονται κι οι δυο στο ζώδιο σου, δείχνουν πως είσαι αισιόδοξος για το αύριο, αλλά και απρόβλεπτος. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα αιφνιδιαστούν από την δική σου αλλόκοτη και επαναστατική συμπεριφορά, που δεν θα μπορούν να εξηγήσουν λογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο σήμερα επιθυμείς να μείνεις μέσα και να απολαύσεις την οικογενειακή ζεστασιά του σπιτιού. Δεν είναι κακό αυτό, μάλιστα επιβάλλεται όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη για να ξεκουραστείς. Αν δεν υπάρχει σύντροφος, σήμερα με το που ξυπνάς, το μόνο που θέλεις είναι να μην κουνηθείς από την βάση σου. Έτσι δεν θα βρεις κάποιον, αλλά δεν το επιδιώκεις κιόλας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μειωμένη όρεξη για δουλειά σε κάνει λίγο γκρινιάρη αφού δεν θέλεις να πας. Τα οικονομικά δεν τα σκέφτεσαι καθόλου σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη που από χθες βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, και εσύ γίνεσαι ακόμα περισσότερο επικοινωνιακός κάτι που το διαθέτεις ούτως ή άλλως από την φύση σου. Ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή ζητήματα άλυτα που σε προβλημάτισαν στο παρελθόν, σε καλούν σήμερα να σκεφτείς και να μπεις στην ουσία των καταστάσεων για να αναγνωρίσεις αλήθειες.. Η διαίσθησή σου είναι το όπλο σου που σε βοηθά να διακρίνεις ποιους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη μέρα να μιλήσεις στον σύντροφο για όλα αυτά που έχεις φυλαγμένα στην ψυχή σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ξυπνούν μέσα σου οι αναμνήσεις από μια παρελθοντική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με κρυφές μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες κάτω από άκρα μυστικότητα θα κινηθείς στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά δεν αποκλείεται να λάβεις έξτρα μπόνους, που θα σε ξαφνιάσει αναπτερώνοντας το ηθικό και την τσέπη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει την διαδρομή της στο ζώδιο του Λέοντα από χθες, εσύ βρίσκεσαι επικεντρωμένος περισσότερο στα οικονομικά σου ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει υπεραισιοδοξία και υπερβολικές φιλοδοξίες. Να είσαι προσεκτικός στον τομέα των φιλικών σχέσεων και μην εμπιστεύεσαι αυτούς που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Κατέβασε λίγο τον πήχη και μην ονειροβατείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα σχέδια που κάνεις με τον σύντροφο δεν έχουν καλή βάση και μπορεί να τιναχθούν στον αέρα αν δεν τα σταθεροποιήσεις. Πες του συγκεκριμένα τι θέλεις πραγματικά από την σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή την περίοδο δεν είναι στις προτεραιότητες σου η δέσμευση και μάλλον την αποφεύγεις. Παρόλα αυτά σε ενθουσιάζει ένα άτομο που γνωρίζεις ξαφνικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις στο νου σου ένα επαγγελματικό πλάνο που κατά διαστήματα ανατρέπεται. Δεν συμφωνείς με τα οικονομικά και θεωρείς ότι σε αδικούν οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, φιλοξενείς από χθες την Σελήνη στο ζώδιο σου και ο συναισθηματισμός σου είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό παράλληλα, σε κάνουν να υπερβάλεις στα επαγγελματικά που νιώθεις ότι όλα πάνε καλά. Όντως είναι καλά, αλλά να προσέχεις τα άτομα που σε περιβάλλουν. Μπορεί να σε ξαφνιάσουν με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους. Την μια δείχνουν να σε συμπαθούν και την άλλη απομακρύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σύντροφος, δεν μπορεί να αντισταθεί στην γλύκα, τρυφερότητα και γοητεία που αποπνέεις. Μπορείς να κουμαντάρεις την σχέση και να την προσαρμόσεις στις ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ξαφνική γνωριμία σε μια κοινωνικό-επαγγελματική συγκέντρωση με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο σε συναρπάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί η δεδομένη εύνοια να ανατραπεί από την μια στιγμή στην άλλη. Μην δημιουργείς προβλήματα και άσε τις εξελίξεις να τρέξουν από μόνες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα, είσαι κάπως κακόκεφος και εσωστρεφής. Διαισθάνεσαι ένα παρασκήνιο να λειτουργεί πίσω από την πλάτη σου και επιθυμείς την απομόνωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τους Δία και Ουρανό, φανερώνει ότι θα υπάρξουν οι παρακινητές που θα προσπαθήσουν σήμερα να σου αναπτερώσουν το ηθικό διώχνοντας μακριά τις μαύρες σκέψεις. Η αφύπνιση από τον λήθαργο μπορεί να γίνει απότομα και να πας στο άλλο άκρο της υπεραισιοδοξίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος φροντίζει να αποβάλλει την εσωστρεφή σου διάθεση, προτείνοντας μια εκδρομή. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα άτομο σε ένα σεμινάριο, ή σε επαγγελματικό ταξίδι που σε απογειώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι στις προτεραιότητες και με αυτά ασχολείσαι ψάχνοντας τρόπους να αναπτύξεις την δουλειά σου. Προσοχή στα οικονομικά γιατί μπορεί να εμφανιστούν έκτακτα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Βρίσκεται από χθες εκεί και σε κάνει να σχεδιάζεις το μέλλον. Είσαι έντονα εξωστρεφής και κοινωνικός, περισσότερο από ποτέ. Η Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, περιορίζει αυτή την επιθυμία που έχεις για εξόδους και σου φέρνει εμπόδια. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι τα οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις τις ατασθαλίες που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να νιώσεις λίγο διαφορετικά για τον σύντροφο και εκτός από τον έρωτα να αναδυθούν και φιλικά συναισθήματα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η ανάμνηση του πρώην ερωτικού συντρόφου δεν έχει φύγει από το μυαλό σου και ακόμα ελπίζεις σε επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνεργασία με ένα άτομο του φιλικού κύκλου είναι πολλά υποσχόμενη αλλά τα οικονομικά είναι πηγή άγχους και πρέπει να ξεκαθαριστούν από νωρίς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή Τρίτη είναι μέρα που το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά στην καριέρα και στην επαγγελματική άνοδο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα που κινείται από χθες, σε εστιάζει εκεί, αλλά το τετράγωνο της με τον Δία και τον Ουρανό, προσπαθούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτό προέρχεται από συνεργάτες ή συναδέλφους που σε ξαφνιάζουν. Βλέπεις ότι δεν μπορείς να βασιστείς για να ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε εργασία αφού την τελευταία στιγμή σε αφήνουν ξεκρέμαστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, λόγω φόρτου εργασίας. Δεν μπορείς να αφιερώσεις στον σύντροφο όσο χρόνο χρειάζεται με αποτέλεσμα να διαπληκτιστείς. Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό ενδιαφέρον ενός προσώπου που βρίσκεται στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο σε ξαφνιάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα και τις εξελίξεις να τρέχουν θα περάσεις την μέρα. Άλλες ευχάριστες άλλες ανατρεπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε διακατέχει η επιθυμία να ασχοληθείς με την ανάπτυξη της καριέρας και της ζωής σου γενικότερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα στην καθημερινότητα. Θα χρειαστεί μπόλικο ξόδεμα ενέργειας από μέρους σου για να τα καταφέρεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις αλλά δεν θα είναι πάντα εφικτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο, συζητάς για την πορεία της σχέσης, επιθυμείς να την εξελίξεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα που θα ασχοληθείς με την δουλειά και τις υποχρεώσεις δεν προβλέπεται να γνωρίσεις κάποιον σημαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε πιέζει γιατί βλέπεις πως δεν τελειώνουν οι αγγαρείες που σου φορτώνουν. Τα έξοδα τρέχουν και μόνο η επιπλέον εργασία μπορεί να φέρει περισσότερα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα είσαι εσωστρεφής κι αυτή την διάθεση την έχεις από χθες που ξεκίνησε η εβδομάδα. Θέλεις να αποφύγεις την κοινωνική ζωή και τις συναντήσεις με κόσμο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει απαισιοδοξία από τους αστάθμητους παράγοντες που προκαλούν οι ανατροπές. Τα δημιουργικά σχέδια καθυστερούν εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την ερωτική σου σχέση σήμερα νιώθεις λίγο άβολα που δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τη επιθυμία του συντρόφου για έξοδο. Σκέφτεσαι τα οικονομικά και σου φεύγει η όρεξη. Για σένα που είσαι μόνος, έχεις την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε μια γνωριμία, αρκεί να βγεις έξω με τους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νοιάζεσαι για μια επαγγελματική συνεργασία που έχεις στα σκαριά εδώ και καιρό. Δεν μπορείς να την υλοποιήσεις ακόμα εξαιτίας οφειλών προς τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, με την Σελήνη σήμερα Τρίτη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, σε εστιάζει στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και βρίσκονται κοντά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει γκρίνια με τα άτομα της οικογένειας κάτι που δεν το συνηθίζεις. Μην είσαι υπερβολικός και πρόσεχε τα λόγια που κάνεις. Μην εκτίθεσαι σε αυτούς που σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μέρα που είσαι απόλυτα δοσμένος στον ερωτικό σύντροφο και η προσοχή σου στρέφεται στις ανάγκες του. Εάν είσαι μόνος, με την διάθεση πεσμένη και την εσωστρέφεια που σε διακατέχει μην περιμένεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μπλέξει τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Ποιον να ευχαριστήσεις και ποιον να δυσαρεστήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα διανύει το ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται ήδη από χθες σε αυτή τη θέση επηρεάζοντας την καθημερινότητα σου. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σου δημιουργούν άγχος πίεση και νεύρα. Το τετράγωνο του σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνει εμπόδια στις επαφές με δυσκολία στις μετακινήσεις. Μην πιστεύεις τα παχιά λόγια που ακούς από το στενό περιβάλλον γιατί δεν πρόκειται γίνουν πράξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο, τις συζητήσεις σήμερα καλό θα ήταν να τις αποφύγεις γιατί οδηγούν σε αδιέξοδο. Πολλά λόγια και λίγα έργα! Εάν δεν έχεις σύντροφο, επειδή σήμερα η μέρα δεν είναι ιδανική, κρύβει παγίδες, σενάρια και υπερβολικούς ενθουσιασμούς χωρίς λόγο. ψάξε άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με περισσότερο άγχος και νεύρα θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα στα επαγγελματικά. Μην μιλάς πιο πολύ από ότι ακούς. Άγχος και στα οικονομικά που δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *