ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Κριέ, στο ζώδιο της Παρθένου. Ένα νέο καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα σε περιμένει να το υλοποιήσεις, ή έστω να το σχεδιάσεις. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά ευχάριστα νέα για τα οικονομικά που εξασφαλίζουν το μέλλον σου. Το επόμενο θετικό νέο είναι ο Ερμής, που επιτέλους επανέρχεται στην κανονική του πορεία και οι εξελίξεις των γεγονότων παίρνουν μπρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν θα περάσεις την πιο ερωτική μέρα της ζωής σου γιατί σε απορροφά η δουλειά και η τακτοποίηση των καθημερινών υποχρεώσεων. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα γνωρίσεις σήμερα τον έρωτα που ποθείς. Δεν σε νοιάζει προς το παρόν γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι το εργαλείο που σου λύνει τα χέρια, ανεβάζει την ψυχολογία και η ενασχόληση με το αντικείμενο που αγαπάς είναι λυτρωτικό. Δεν σε κουράζει και δεν παραπονιέσαι. Οικονομικά ετοιμάσου να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή φίλε Ταύρε, είναι ερωτική και παιχνιδιάρα για σένα. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα πολύ ευνοϊκό και με προοπτικές εξέλιξης. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει το νέο φεγγάρι με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου φέρνει ευχάριστα ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα αλλά και καινούργιες ενασχολήσεις με χόμπι. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει στην κανονική του πορεία ανεβάζει τον ερωτισμό και τονίζει την ανέμελη και αισιόδοξη στάση ζωής που έχεις υιοθετήσει πρόσφατα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ευδιάθετος, χαρούμενος, κεφάτος και αφιερώνεις όλο τον ελεύθερο χρόνο με τον σύντροφο αφού περνάς καλά και το απολαμβάνεις. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα και είναι αδύνατον να μην βρεις το άτομο που επιθυμείς. Είσαι τόσο ευνοημένος που δεν χρειάζεται να ψάξεις. Ο έρωτας θα σε βρει όπου και να είσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολύ θετικό αυτό το διάστημα για να προωθήσεις τα υπέροχα ταλέντα που διαθέτεις και να κάνεις επαγγελματικές ενάρξεις που θα στηρίζονται στα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά σου χαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα αγαπημένε μου Δίδυμε στο ζώδιο της Παρθένου που σε επηρεάζει άμεσα ως μεταβλητό ζώδιο που είσαι. Παρασκευή είναι κι εσύ προτιμάς να μείνεις στο σπιτάκι σου και να χαλαρώσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό από ότι συνηθίζεις. Το θετικό τρίγωνο του Ουρανού με τα Φώτα σε φέρνει σε αρμονία με το οικογενειακό περιβάλλον και ο Ερμής που επιστρέφει στη ορθή πορεία αποκαθιστά παλιότερες αντιπαραθέσεις και προστριβές με τους οικείους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η χαρά σου σήμερα είναι να είσαι με τον σύντροφο και να χαλαρώνεις στην αγκαλιά του μέσα στο σπίτι. Πρωτοφανές για σένα που δεν στέκεσαι μέσα ούτε λεπτό. Αν είσαι ελεύθερος, η κρυφή συνάντηση με ένα πρώην ταίρι σε βάζει σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έξτρα χρήμα μπαίνει στη τσέπη και αναπτερώνει το ηθικό σου. Αν ασχολείσαι με οικογενειακή επιχείρηση από δω και στο εξής θα πάει πολύ καλύτερα από ότι το προηγούμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Παρασκευή και ένα νέο φεγγάρι ξεκινά να δημιουργείται στον ουρανό. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πολύ θετική προς εσένα γιατί αυξάνει τα επικοινωνιακά ταλέντα που δεν τα έχεις ιδιαίτερα αναπτυγμένα. Καινούργιες επαφές και γνωριμίες με ευχάριστες ειδήσεις και συναναστροφές έρχονται καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει στην ορθή του πορεία επαναφέρει στην τάξη και τακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες που προήλθαν από προηγούμενη κακή συνεννόηση με το περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, από σήμερα κάτι αλλάζει στην επικοινωνία με τον σύντροφο και αρχίζεις να συνεννοείσαι καλύτερα και να παύουν οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, έρχονται καινούργιες γνωριμίες ευχάριστες και χαρούμενες που σε συναρπάζουν. Νέος φρέσκος έρωτας σε περιμένει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν με τους υποψήφιους συνεργάτες. Καταλήγεις σε συμφωνίες με τους πιο ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό-οικονομικό άνοιγμα. Είναι Παρασκευή και το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα θέματα της καριέρας με ξαφνική άνοδο και καταξίωση. Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά θα δεις να ανθίζουν και σε αυτό θα βάλει το χεράκι του ο Ερμής που επιτέλους επανέρχεται σε ορθή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παρόλο που σήμερα δεν είναι η πιο ερωτική μέρα για σένα παρόλα αυτά νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα με την συντροφική σχέση και τίποτα δεν σκιάζει την ευτυχία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι πιο κοντά με ένα άτομο που εργάζεσαι μαζί και αισθάνεσαι οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα απογειώνεται και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Αποδεικνύεις ότι είσαι άξιος και γι’ αυτό θα λάβεις την αναγνώριση μαζί με αύξηση του μισθού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα αγαπημένε Παρθένε στο ζώδιο σου. Ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα με επέκταση και άνοιγμα οριζόντων σε περιμένει. Είναι Παρασκευή και τα Φώτα σχηματίζουν αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται να έχεις πάρει ήδη τον δρόμο για ένα ταξίδι, που θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις, θα αποκτήσεις εμπειρίες και θα χαρείς τον έρωτα. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής επιτέλους επανέρχεται σε ορθή πορεία και παίρνουν μπρος όλοι οι τομείς που σε ενδιαφέρουν και που μέχρι τώρα σκάλωναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος βλέπει την ξαφνική αλλαγή του χαρακτήρα σου και ενθουσιάζεται που βγαίνεις μπροστά και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Η συνεννόηση αποκαθίσταται. Αν είσαι μόνος, η φυγή σε ευνοεί και το ταξίδι που ετοιμάζεις θα σου φέρει τον πολυπόθητο έρωτα από μακριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ικανός στην οργάνωση και στον προγραμματισμό. Το νέο επαγγελματικό άνοιγμα είναι δική σου υπόθεση και θα το αναλάβεις μόνος. Τα χρήματα που θα δαπανήσεις για την ευχαρίστηση σου τα αξίζεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και ένα νέο φεγγάρι σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Έχεις αντιληφθεί το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου και τα κουτσομπολιά, παρόλο που δεν είναι πάντα για κακό. Το τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό, σε κάνει τυχερό στις άτυχες συγκυρίες. Αυξάνεται η διαίσθηση και μπορείς να αποφύγεις οτιδήποτε τοξικό, αρνητικό που κινείται γύρω σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, διακόπτει τις σκέψεις για το παρελθόν και εξαλείφει τους προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η βασική σου επιθυμία είναι να μείνεις στο σπίτι με τον σύντροφο απολαμβάνοντας ιδιωτικές στιγμές. Η ανεβασμένη λίμπιντο απαιτεί να βρεθείς μαζί του και να ζήσεις τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, πρέπει σιγά – σιγά να αποκοπείς από την προηγούμενη τοξική σχέση και να προχωρήσεις την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ξαφνική πρόταση που δέχεσαι για επαγγελματική συνεργασία σε βρίσκει έκπληκτο και ανυπομονείς να την ξεκινήσεις. Στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις, οι λύσεις έρχονται σαν φαεινές ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Παρασκευή σήμερα κι εσύ Σκορπιέ μου αγαπημένε, νιώθεις την αισιοδοξία να σε κατακλύζει. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ευνοϊκό για σένα ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει φιλόδοξο, επικοινωνιακό εξωστρεφή και με φρέσκα σχέδια για το μέλλον. Το αρμονικό τρίγωνο των Φώτων με τον Ουρανό, φέρνει συμμάχους και συμπαραστάτες που τάσσονται υπέρ των στόχων σου. Ο Ερμής επιτέλους επανέρχεται στην κανονική ορθή πορεία και σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια που καθυστερούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου κάνει ευχάριστες εκπλήξεις για να σου δείξει την αγάπη του αφήνοντας σε άφωνο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τύχη στις νέες ερωτικές γνωριμίες αρκεί να μην κάτσεις με σταυρωμένα χέρια. Αποδέξου προσκλήσεις και βγες με φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ένα νέο ξεκίνημα. Ξαφνική επαφή με ένα πρόσωπο που έχει κάτι καλό να σου προτείνει σε ενθουσιάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει επαγγελματικές ενάρξεις και ανοίγματα στον τομέα της καριέρας. Τις ευνοϊκές συνθήκες στην δουλειά έρχεται να επιβεβαιώσει το θετικό τρίγωνο του Ουρανού με τα Φώτα που δείχνει την αρμονική συνεργασία με τους συναδέλφους. Είναι σχήμα οξύμωρο, αλλά η καθημερινή ρουτίνα είναι πηγή έμπνευσης. Ο Ερμής που επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία επισπεύδει τις εξελίξεις στην δουλειά, με την επιτυχία να είναι στο δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, το ότι δεν θα αφιερώσεις πολύ χρόνο στο ταίρι σου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί του. Αντιθέτως είσαι ασφαλής μέσα στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα παραμερίσεις σήμερα τις επιθυμίες για ερωτικές γνωριμίες και θα αφοσιωθείς στις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και είσαι πολύ ικανοποιημένος διότι έχεις δουλέψει σκληρά γι’ αυτό. Κάποια χρήματα που θα δαπανήσεις στην δουλειά είναι για τον εξοπλισμό, τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των συνθηκών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα φίλε μου Αιγόκερε στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ταξιδιάρικη και αισιόδοξη για σένα. Είναι Παρασκευή και το καινούργιο φεγγάρι φέρνει προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης, ευημερίας, ευδαιμονίας και ευτυχίας. Το θετικό τρίγωνο των Φώτων με τον Ουρανό είναι πολύ ευνοϊκό, αισιόδοξο και ερωτικό. Να αναμένεις σημαντική πρόοδο στην σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφο. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει σε ορθή τροχιά, προωθεί τα μελλοντικά σχέδια και την υλοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι ήδη δεσμευμένος, η ξαφνική αλλαγή που προκύπτει στην ερωτική συμπεριφορά του συντρόφου σε ευχαριστεί. Η απελευθέρωση των συναισθημάτων πάει την σχέση σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας φρέσκος, δροσερός και ολοκαίνουργιος, σε περιμένει σε ένα ταξίδι που θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχεδιάζεις ένα επιχειρηματικό άνοιγμα που θα εξελιχθεί θετικά και θα σε ικανοποιήσει στο οικονομικό κομμάτι. Υπάρχει εύνοια σε περίπτωση που επιθυμείς να αναδείξεις κάποιο ταλέντο που διαθέτεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή φίλε μου Υδροχόε, στο ζώδιο της Παρθένου, σε διακατέχει η επιθυμία να κάνεις μια νέα αρχή στον ψυχισμό σου πατώντας το κουμπί της επανεκκίνησης. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από το παρελθόν σε έχουν κάνει περισσότερο σοφό. Ο σχηματισμός του ευνοϊκού τριγώνου που κάνουν τα Φώτα με τον Ουρανό, σε κλείνει μέσα, όμως εσύ απολαμβάνεις αυτό που έχεις ανάγκη, δηλαδή την θαλπωρή και την ασφάλεια. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει στην ορθή του πορεία, σε απαγκιστρώνει από το παρελθόν που στράγγιζε την ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα επιθυμείς διακαώς να ξεμοναχιάσεις τον ερωτικό σύντροφο και να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, λίγες ελπίδες έχεις για κάτι καινούργιο, εφόσον ο παλιός έρωτας κάνει ακόμα την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η νέα επαγγελματική συνεργασία είναι πολύ ευνοϊκή και θα σου αποφέρει κέρδη και έσοδα που δεν περιμένεις. Η οικογένεια βάζει ένα χεράκι βοήθειας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, Παρασκευή σήμερα και βλέπουμε να σχηματίζεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Μπαίνουν στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες για να τις παρατηρήσεις και να δεις τι σου προσφέρουν. Ξεκινά ένας νέος κύκλος σε αυτό τον τομέα, με το θετικό τρίγωνο των Φώτων προς τον Ουρανό που φέρνει γερό ξεσκαρτάρισμα. Η απομάκρυνση των τοξικών ανθρώπων από την ζωή σου είναι οριστική. Ο Ερμής που επιτέλους επανέρχεται σε ευθεία πορεία, φέρνει καινούργια άτομα που σου αναπτερώνουν το ηθικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφο μπαίνει σε νέα βάση. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται, γίνεται εγκεφαλική και η συζήτηση πλέον είναι απολαυστική. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ξαφνιάζει το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου που δεν περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες προωθούνται με ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες. Ευχάριστα νέα από ένα άτομο που έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό και θα σε βοηθήσει επαγγελματικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *