ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Κεφαλοχώρι (φώτο-βίντεο)

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Κεφαλοχώρι (φώτο-βίντεο)

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία, πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Κεφαλοχώρι του δήμου Αλεξάνδρειας.

Αρκετός ο κόσμος βρέθηκε εντός του αύλειου χώρου του παρεκκλησίου, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σωτήρης Τόκας και Στέφανος Γκιουρτζής και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου Σωτήρης Καραγιάννης.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ

3 Comments

  • Για τα πανυγηρια όλα καλά είναι βλέπω ερρρρρρ κλαμουρα

  • ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ .

  • Ο Ηλίας ο Θεσβίτης ήταν ο σημαντικότερος προφήτης του Θεού. Έδρασε στα χρόνια του βασιλιά Αχαάβ, κατά τον 9ο-10ο αιώνα π.Χ.. Ο Ηλίας είναι αυτός που κατέβασε τρεις φορές φωτιά από τον ουρανό, κάνοντας τους Ισραηλίτες με μια φωνή να πουν: «Αληθώς Κύριος ο Θεός, αυτός ο Θεός» (Γ΄ Βασιλειών ιη΄ 39).
    Είναι εκείνος που ανέστησε τον νεκρό γιο της χήρας στα Σαρεπτά. Εκείνος στο όρος Χωρήβ είδε τον Θεό, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Εκείνος έσχισε τον Ιορδάνη ποταμό και ανελήφθη με πύρινη άμαξα, αφήνοντας συνεχιστή του έργου του το μαθητή του, Ελισσαίο. Ακόμη, είναι εκείνος που στην Μεταμόρφωση του Κυρίου στάθηκε δίπλα Του μαζί με τον Μωϋσή. Όλα αυτά δείχνουν με πόσο ζήλο υπηρέτησε ο Προφήτης Ηλίας τον Θεό.
    Τις πρεσβείες του Προφήτου Ηλιού να έχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *