ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Κυριακή σου πάει πολύ, με την Σελήνη να κινείται απέναντι στον Ζυγό. Το βλέμμα και η προσοχή σου στρέφεται στους άλλους τους οποίους νοιάζεσαι λίγο παραπάνω σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία φέρνει υπεραισιοδοξία στον έρωτα όπου εκεί παίζεται το παιχνίδι. Κινήσου προσεκτικά στα οικονομικά και μην τα σκορπάς σαν να μην έχουν αξία. Αργότερα θα μετανιώσεις για την απερίσκεπτη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η υπερβολική έκφραση των συναισθημάτων από μέρους σου, θα ικανοποιήσει τις ανασφάλειες του συντρόφου, αλλά μην το παρακάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα που τραβάς την προσοχή και τα βλέμματα πάνω σου, οφείλεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επιχειρηματικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά, φρόντισε να μην πάει στράφι, εξαιτίας της επιπολαιότητας και της βιασύνης σου. Αν δεν μαζέψεις τα χέρια σου στα έξοδα, μην περιμένεις προκοπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα που είναι Κυριακή και ο κόσμος συνήθως ξεκουράζεται εσύ είσαι επί των επάλξεων στην δουλειά. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να εργάζεσαι πυρετωδώς για να τελειώσεις κάποιες εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, δυσκολεύει κάπως την κατάσταση στο σπίτι αφού λείπεις πολλές ώρες. Δεν σε πτοεί τίποτα, δεν σε νοιάζει, αφού έχεις αρωγό τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε κάνει αισιόδοξο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις ότι η πολύωρη απουσία σου, ενοχλεί τον ερωτικό σύντροφο και όταν επιστρέφεις από τη δουλειά, αντιμετωπίζεις την γκρίνια του. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, προτιμάς να μείνεις στο σπίτι και να ξεκουραστείς, από το να τρέχεις σε εξόδους με τόση κούραση που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι έχεις πολύ δουλειά και καθόλου ελεύθερο χρόνο. Δεν σου βγαίνει ομαλά και ευχάριστα με αποτέλεσμα να πιέζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Κυριακή και ημέρα αργίας, εσύ ήδη ετοιμάζεσαι για την βραδινή σου έξοδο, την διασκέδαση και την καλοπέραση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε παροτρύνει σε κοινωνικότητες και συναναστροφές με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Δίας με την Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο και σε ωθούν σε κραιπάλες χωρίς όριο. Δεν λέω ότι δεν θα το ευχαριστηθείς, αλλά βάλε λίγο μέτρο ειδικά στα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να απολαύσεις την συντροφιά του αγαπημένου σου. θα περάσεις απίστευτα όμορφες στιγμές σε μια έξοδο και θα το γλεντήσεις για τα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, οι πιθανότητες να βρεις σήμερα το ταίρι που ποθείς είναι ιδιαίτερα αυξημένες αρκεί να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη ώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολύ πιθανό να δεχθείς μια επαγγελματική πρόταση για συνεργασία αλλά θα ήθελα να προσέξεις γιατί κάτι μπορεί να μην καταλάβεις σωστά, ή κάτι να σου αποκρύπτεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, έφτασε η Κυριακή και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού σε κλείνει μέσα γιατί αυτό που αποζητάς περισσότερο είναι να αράξεις στην φωλίτσα του σπιτιού και να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, θέλει να προσέχεις στα οικονομικά και να μην δανείσεις ή δανειστείς γιατί κάποιος δεν θα είναι συνεπής και θα εκτεθούν πρόσωπα. Απέφυγε τις συναλλαγές με τους φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η επιθυμία τόσο η δική σου όσο και του συντρόφου είναι να μείνετε μέσα οι δυο σας και να απολαύσετε χαλάρωση και σπιτική ζωή. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, υπάρχει ένα άτομο μέσα στον φιλικό κύκλο που σε επιθυμεί ερωτικά αλλά δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να προχωρήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υλοποιείς ένα σχέδιο που θα σου αποφέρει οικονομικά οφέλη. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν ξεπερνιούνται αν χειριστείς σωστά την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, επιτέλους Κυριακή σήμερα και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, είσαι μες την επικοινωνία και τις μετακινήσεις βόλτες και επαφές με πολύ κόσμο. Λαμβάνεις συνεχώς μηνύματα και ακούς ευχάριστα νέα από το στενό περιβάλλον. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, που σε σπρώχνει σε εξόδους για κοινωνικούς ή επαγγελματικούς λόγους που κι εκεί θα περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την διάθεση για κουβέντα με τον σύντροφο, αφού ταυτίζεσαι εγκεφαλικά μαζί του και απολαμβάνεις την συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνική ζωή, φέρνει κινητικότητα και εξελίξεις που αφορούν τις νέες ερωτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική πορεία διαγράφεται ευοίωνη με πολλές ευκαιρίες ανόδου, όμως μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Έχεις αγώνα μπροστά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ζυγού εσένα το σημαντικό θέμα που σε απασχολεί είναι τα οικονομικά και τα αποκτήματα σου. Νοιάζεσαι για την ευημερία σου και θέλεις να νιώθεις ασφαλής. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία φέρνει έξοδα που γίνονται για ένα ταξίδι αλλά ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σου. Συγκρατήσου γιατί είσαι επιρρεπής στον υπερκαταναλωτισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τον σύντροφο να νιώθει σαν να είναι κτήμα σου και μην τον θεωρείς δεδομένο γιατί κάπως έτσι χαλάνε οι σχέσεις. Δώσε του χώρο να αναπνέει! Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις στο μυαλό σου μια παλιά σχέση που σε παίδεψε και δεν μπορείς να ξεχάσεις ώστε να κάνεις μια νέα αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοϊκές οι συνθήκες για νέες συνεργασίες και καινούργιες δουλειές. Το παρασκήνιο που λειτουργεί στη εργασία σου σε κάνει να θες να φύγεις όσο το δυνατόν νωρίτερα. Τα έσοδα γίνονται γρήγορα καπνός!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα που είναι Κυριακή κινείται στο δικό σου ζώδιο και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αισθάνεσαι συναισθηματικά φορτισμένος και ευαίσθητος. Παράλληλα όμως μπορείς να εκφραστείς πιο εύκολα και να δείξεις τι νιώθεις χωρίς δισταγμό. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, μπλοκάρει κάποια από τα φιλόδοξα σχέδια σου γιατί δεν έχεις κάνει σωστούς υπολογισμούς. Χρυσώνεις το χάπι και δεν αποδέχεσαι μια παλιά αποτυχία. Αν δεν μάθεις από τα λάθη δεν θα πας μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, διαισθάνεσαι την ανασφάλεια του συντρόφου και αμέσως τρέχεις να την καλύψεις με εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας. Σε απασχολεί η προηγούμενη ερωτική σχέση εσένα που είσαι ελεύθερος και τρέφεις ακόμα ελπίδες για επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες ή συνάδελφοι στην δουλειά δεν σε βλέπουν με καλό μάτι και προσπαθούν να δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα αλλά μάταια. Δεν σε αγγίζει τίποτα! Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι ένα χρέος προς δημόσιο φορέα που δεν μπορείς να εξοφλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η σημερινή Κυριακή δεν είναι σαν τις άλλες. Δεν θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να δεις κόσμο. Η Σελήνη που διανύει το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει εσωστρεφή και μοναχικό. Το μόνο που βλέπεις μπροστά σου είναι το κρεβάτι που θα χουζουρέψεις όλη την υπόλοιπη μέρα. Η Αφροδίτη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία φανερώνει πόσο σε έχουν κουράσει από την μια η δουλειά και από την άλλη οι ανούσιες κοινωνικότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιδιώκεις να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και θα ζητήσεις την κατανόηση του που δεν θέλεις να βγείτε έξω. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα μένεις μέσα με παρέα τις αναμνήσεις ενός προηγούμενου έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα έξτρα εισόδημα σε ανακουφίζει. Στην δουλειά ενώ όλα δείχνουν να είναι σταθερά ήσυχα, θα έχεις πρόβλημα με ένα συνάδελφο που δεν μπορείς να συνεννοηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, έφτασε η Κυριακή και η ταξιδιάρα ψυχή σου θέλει να αποδράσει έστω και σε ένα κοντινό προορισμό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαφές με φίλους και ενασχόληση με τα κοινά. Μια φιλική συγκέντρωση σε ένα σύλλογο, ή ομάδα που ανήκεις σε ενθουσιάζει, αφού μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και ενδέχεται να μπλοκαριστεί το ταξίδι που επιθυμείς, λόγω ανωτέρας βίας, που είναι η δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο ποθείς ένα ταξίδι που θα δυσκολευτείς να το πραγματοποιήσεις. Υπομονή και δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, σε προβληματίζει το ερωτικό ενδιαφέρον ενός συναδέλφου και δεν ξέρεις πως να τον αντιμετωπίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικ

Θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου δραστηριότητα αλλά με την βοήθεια ενός φίλου. Σαφώς και θα δαπανήσεις χρήματα χωρίς να σε αγχώνουν τα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου, Κυριακή σήμερα και είναι μέρα ξεκούρασης για όλους τους άλλους εκτός από εσένα τον επαγγελματία του ζωδιακού. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σε επικεντρώνει στα θέματα της καριέρας και στους στόχους που έχεις θέσει για άνοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, σε κάνει αισιόδοξο πέραν του κανονικού και φυσιολογικού. Έτσι μπορεί να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Δες τα προηγούμενα λάθη για να μην τα επαναλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μη σε παραξενεύει η ζήλια του συντρόφου την στιγμή που τον παραμελείς και τον βάζεις σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι αδέσμευτος, το ερωτικό παρελθόν σου χτυπά την πόρτα. Εφόσον το επιθυμείς άνοιξε του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν το χειριστείς σωστά η καριέρα σου θα εκτοξευτεί στα ύψη. Ήδη πάντως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και αναδεικνύονται οι ικανότητες και τα ταλέντα σου. Περιόρισε τα έξοδα για διασκεδάσεις, γιατί δεν θα σε φτάσουν τα χρήματα στο τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή που είναι μέρα χαράς και αργίας, εσύ διακατέχεσαι από την επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία και προσωπική ανάπτυξη. Τι πρωτότυπο θα πεις! Έτσι είσαι πάντα, αλλά σήμερα το διατυμπανίζεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε κάνει ακόμα πιο ανεξάρτητο και με τάσεις φυγής. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, και τις εκκεντρικές επιθυμίες σου, δεν βλέπεις να συμμερίζονται οι άνθρωποι που αγαπάς, είτε πρόκειται για οικογένεια, είτε για σύντροφο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το μόνο που σε εξιτάρει αυτή την στιγμή είναι να κάνεις ένα ταξίδι παρέα με τον σύντροφο και να γευτείς νέες εμπειρίες μαζί του γνωρίζοντας καινούργιους τόπους. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα βάλεις κάποιον στην ζωή σου αφού η ανεξάρτητη ψυχή σου δεν φυλακίζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καινούργια άτομα μπαίνουν στην ζωή σου. Τα γνωρίζεις πάνω σε ταξίδια και έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες και επιχειρηματικά ανοίγματα. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο εμφανές πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, η Κυριακή έφτασε, αλλά εσένα σε έχει πιάσει η τάση να μείνεις μέσα και να απομονωθείς. Προτιμάς την ηρεμία του σπιτιού που θα χαλαρώσει την ψυχή σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού σε κάνει εσωστρεφή κάτι που δεν είναι άγνωστο για σένα αφού έτσι είναι ο χαρακτήρας σου. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, και φέρνει δυσκολίες στην καθημερινότητα με υποχρεώσεις και αγγαρείες που πρέπει να τις τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε αγχώνει ο σύντροφος που δεν συμμερίζεται τις επιθυμίες σου. Μην παίξεις παιχνίδια με σκοπό να τον χειραγωγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπαθείς να στείλεις μήνυμα σε ένα πρώην ταίρι και τελευταία στιγμή το μετανιώνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος και νεύρα σου προκαλεί η δουλειά αλλά φρόντισε σήμερα που θα μείνεις μέσα να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα δύσκολα θα λυθούν εφόσον δεν περιορίζεις τα έξοδα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *