ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μία ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά στην Ημαθία

Μία ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά στην Ημαθία

Μία ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά σημειώθηκε στην περιοχή της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία:

Συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, αλλοδαπός άνδρας.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 517,5 γραμμαρίων.

2 Comments

  • Έτσι και αλλιώς ελεύθερους τους αφήνετε μόνο τους κασταναδες που προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο βάζετε φυλακή,αυτήν είναι η δικαιοσύνη σας και η δημοκρατία σας και να την χαιρεστε

  • Αλβανoi και ατομα απο φτωχες οικογενειες για διακκινηση. Εκεινοι εμπλεκονται. Κι εσυ ανωνυμε που λες οτι προσπαθουν να βγαλουν μεροκαματο. Αν τα παιδια σου ηταν μπλεγμενα με ναρκωτικα και επαιρναν το tranq σε μεγαλη δοση θα πηγαιναν στον αλλο κοσμο. Τα ναρκωτικα σκοτωνουν. Δεν ειναι αστειο. Να το εχεις υποψιν. Ο νακρωμανης δεν εχει αισθηματα. Βολτες απο δω και αποκει κανουν μονο τα ξημερωματα και ειναι απο παραμελημεους γονεις, ενω την ημερα ειναι σπιτι χωρις να δουλευουν. Μην διαννοηθεις να τους φιλοξενησεις στο ιδιο σου το σπιτι και μην δωσεις ουτε ενα ευρω για την δοση τους. Εμπλεξες! Και οταν δεν εχουν λεφτα για την δοση τους κανουν ληστειες σε περιπτερα και ψιλικατζιδικα. Γιαυτο αν μαθεις απο οικογενειες η απο παρεες οτι καποια ατομα παιρνουν ναρκωτικα και ειναι μπλεγμενοι σε συμμορια καντην με ελαφρα πηδηματακια και μην ασχοληθεις με τα συγκεκριμενα ατομα. Αν ηθελαν να βγαλουν μεροκαματο ας δουλευαν. Εγω σαν εργαζομενος αν μαθω οτι καποιος φυτευει ναρκωτικα θα τα εκαιγα και θα ρουφιανευα ποιο ατομο παει να κανει διακκινηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *