ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η θέση αυτή της Σελήνης σε μετατρέπει από δυναμικό και εξωστρεφή σε εσωστρεφή και μοναχικό. Αναλύεις τα πάντα και ιδιαίτερα τις σχέσεις σου αλλά το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο σε βοηθά να ανακαλύψεις τόσο το βαθύτερο νόημα της ζωής όσο και τα κρυμμένα βαθιά σου συναισθήματα όσο δεν σε επηρεάζει κανένας εξωτερικός παράγοντας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα η βασική σου επιθυμία είναι να συνδεθείς ψυχικά πνευματικά με τον σύντροφο της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα ανασύρεις μνήμες από το παρελθόν για έναν πρώην σύντροφο όπου δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποπληρώσεις τις οφειλές. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία θα εξελιχθεί και θα αποδώσει καρπούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Σκορπιού. Η προσοχή σου εστιάζεται στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου και η επιθυμία σου είναι να τους φροντίσεις όσο καλύτερα μπορείς. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο φανερώνει την εύνοια που θα έχεις από άτομα του φιλικού κύκλου τα οποία σε βοηθούν να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος αποζητάς την συντροφιά του αγαπημένου σου αλλά δεν λες όχι και στην συνάντηση με τους φίλους. Εάν είσαι αδέσμευτος αποδέξου την πρόσκληση ενός φιλικού ατόμου για έξοδο και δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πραγματοποιείς επαγγελματικά σχέδια και προχωράς σε νέα συνεργασία. Στα οικονομικά έχεις εύνοια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σημερινή Δευτέρα για σένα είναι τσαγκαροδευτέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της δουλειάς σου. Ευτυχώς που ο σχηματισμός του ευνοϊκού τριγώνου μεταξύ Σελήνης και Κρόνου σε βοηθάει να τακτοποιήσεις τα πάντα χωρίς να σε πιάνει άγχος. Είσαι πολυπράγμων και αρκετά σβέλτος γι’ αυτό τα καταφέρνεις θαυμάσια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος σήμερα δεν θα αποφύγεις την γκρίνια του ερωτικού συντρόφου εξαιτίας της πολύωρης εργασίας σου που σε κρατά μακριά του. Για σένα που είσαι αδέσμευτος με τόσο λίγο χρόνο που διαθέτεις δεν θα καταφέρεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά ανεβαίνεις καταξιώνεσαι και αναγνωρίζεσαι μετά από κούραση και μεγάλη προσπάθεια. Οι αποδοχές αυξάνονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα είναι Δευτέρα πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας αλλά εσύ βρίσκεσαι ακόμα σε διάθεση Σαββατοκύριακου. Σχεδιάζεις να βγεις και να περάσεις όμορφα με φίλους και παρέες. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο δημιουργεί εκτός των άλλων την επιθυμία να ταξιδέψεις και να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες. Η όψη αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή και σε βοηθά να πραγματοποιήσεις την κάθε σου σκέψη. Θετικά και σταθεροποιητικά είναι τα νέα για ζητήματα σπουδών, νομικά έγγραφα, συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με την εξωστρέφεια και την γενναιοδωρία που έχεις αποκτήσει. Η σχέση ανανεώνεται! Εάν δεν έχεις σύντροφο εκμεταλλεύσου την ημέρα και την ανεβασμένη σου διάθεση για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου δεν βρίσκεται στην δουλειά αλλά σε γλέντια χαρές έρωτες φλερτ και διασκέδαση. Προσοχή στην υπερβολική σπατάλη χρημάτων.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα ξεκίνα μία καινούργια εργάσιμη εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα, αλλά εσύ δεν θέλεις να το κουνήσεις από το σπίτι σου. Προτιμάς να αράξεις και να χαλαρώσεις στην φωλιά σου και να μην πας πουθενά. Την εσωστρεφή σου διάθεση επιβεβαιώνει ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ Σελήνης και Κρόνου που φανερώνει την επιτακτική σου ανάγκη για ενδοσκόπηση και απολογισμό των πεπραγμένων. Κάνεις σκέψεις για ότι αφορά περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα, όμως καταφέρνεις και βρίσκεις εποικοδομητικές λύσεις στα «αδιέξοδα» που βρισκόσουν αυτό τον καιρό

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση είναι μία πολύ ωραία μέρα για να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές με πάθος και έρωτα. Για σένα που δεν έχεις ακόμα σχέση το σκάλισμα του παρελθόντος φέρνει ξανά έναν παλιό έρωτα στον δρόμο σου που δεν έχεις ξεχάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στηρίζεσαι οικονομικά από την οικογένεια και από ένα περιουσιακό στοιχείο που η αγοραπωλησία του φέρνει κέρδος. Ίσως να κάνεις πράξη ένα επαγγελματικό σχέδιο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ επικοινωνιακή και γεμάτη μετακινήσεις εξωστρέφεια και άπειρες συναντήσεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε κάνει να τρέχεις να προλάβεις μη χάσεις κανένα ραντεβού και καμιά συνάντηση. Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθά να φανείς αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών που συναναστρέφεσαι. Σίγουρα θα αγχωθείς λιγάκι διότι δεν θέλεις να χαλάσεις την σταθερή σχέση που έχεις με αυτά τα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις εξόδους και συζητήσεις με το έτερον ήμισυ που ικανοποιούν τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος με το φλερτ και την ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ θα αποκτήσεις πολύ εύκολα το αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ακούσεις πολλά λόγια υποσχέσεις και θα δεχτείς προτάσεις στον χώρο της εργασίας σου. Αξιολόγησέ τες και αποδέξου την ευνοϊκότερη για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με κυκλοθυμική τάση και ανασφάλεια για την οικονομική σου κατάσταση. Νιώθεις να πιέζεσαι γιατί θεωρείς ότι όσα έχεις δεν είναι αρκετά δεν σου φτάνουν και γι’ αυτό αγχώνεσαι. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει θετικό ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο που σε βοηθά να αναπτυχθείς και να εξασφαλίσεις τα προς το ζην. Έτσι φαίνεται ότι έχεις ένα χεράκι βοήθειας το οποίο προέρχεται από τη δουλειά που αυτό τον καιρό σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος η ανασφάλεια που σε διακατέχει σήμερα επεκτείνεται και στον αισθηματικό τομέα όπου ζητάς αποδείξεις από το ταίρι και εχέγγυα για την αγάπη του προς εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος μη νομίζεις πως θα βρεις τον ερωτικό σύντροφο που ποθείς όταν είσαι αγχωμένος και ανασφαλής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε ευνοεί παρόλο που κάποιες φορές σε κουράζει. Σε αυτό δεν είσαι ο μοναδικός για αυτό επωφελήσου τα έσοδα που προσφέρει η εργασία σου ώστε να νιώσεις ασφάλεια δίχως να γκρινιάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τούτη τη Δευτέρα νιώθεις κυκλοθυμία και υπερευαισθησία σε ότι αφορά την ενέργεια του περιβάλλοντος σου. Ίσως θέλεις να κάνεις μία ανανέωση στην εξωτερική εμφάνιση για να ντοπαριστεί η αυτοπεποίθησή σου και να έχεις τις κατακτήσεις σου. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που σε ωθεί σε εξωστρέφεια διασκέδαση και ψυχαγωγία που την έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος εύκολα μπορείς να τραβήξεις την προσοχή του συντρόφου που τελευταία είχε αποσπαστεί σε άλλα πράγματα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος η ανανεωμένη σου εμφάνιση το νέο look δεν περνάει απαρατήρητο από ένα θαυμαστή που μπαίνει στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την εύνοια να προωθήσεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή κάποιο δημιούργημα σου να το αναγάγεις σε επάγγελμα. Έξοδα για σύντροφο ή παιδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη η εβδομάδα ξεκινά με βαριά διάθεση και θα θελες πραγματικά να τα αφήσεις για λίγο όλα στην άκρη και να μην κάνεις απολύτως τίποτα! Η Σελήνη κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου τον Σκορπιό δημιουργώντας σου εσωστρέφεια και κατήφεια, σκέφτεσαι το παρελθόν ή και ζητήματα άλυτα που σε ταλαιπωρούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο φανερώνει ωστόσο πως παρόλο το βάρος της ημέρας, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε άγχωναν οικογενειακά και επαγγελματικά και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές περιβάλλον γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος η ανάγκη σου να μείνεις μέσα βρίσκει σύμφωνο τον ερωτικό σύντροφο αφού έτσι θα απολαύσει την παρέα σου. Εάν είσαι αδέσμευτος προσπάθησε κάποια άλλη φορά να βρεις τον έρωτα που θέλεις αφού σήμερα δεν έχεις σκοπό να βγεις από το σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν φαίνεται να σε απασχολεί τόσο η δουλειά όσο τα χρήματα. Έχεις σημαντική οικονομική βοήθεια από την οικογένεια οπότε μην ανησυχείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά και σήμερα Δευτέρα βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μία μέρα που το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική ζωή στους φίλους αλλά και στον σχεδιασμό της μελλοντικής σου ζωής. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο είναι υποστηρικτικό και σε βοηθά να δημιουργήσεις νέες φιλίες νέες συμμαχίες και να κάνεις καινούργια σχέδια. Η στήριξη από ένα πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος θα σταθεί πολύτιμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα να συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο και να σχεδιάσετε από κοινού το μέλλον και την πορεία της σχέσης σας. Για σένα που είσαι αδέσμευτος το συγκροτημένο μυαλό σου παράγει σοφά λόγια κι έναν έρωτα που θα τα εκτιμήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις συμφωνίες συμμαχίες.. όλα παίζουν αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε η νέα εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε ενδιαφέρει ο επαγγελματικός τομέας όπου επιθυμείς να εκτοξεύσεις στα ύψη την καριέρα σου και να ακουστεί το όνομά σου. Το ευνοϊκό αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο θα σου φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και θα πετύχεις την υλοποίηση των στόχων αλλά και την δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων στα οικονομικά. Μετά από αυτό ανεβαίνεις στα μάτια του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος αντιλαμβάνεται ότι η επιθυμία σου είναι να αποκατασταθείς επαγγελματικά και συμμερίζεται την πρόσκαιρη απομάκρυνση σου. Αν δεν έχεις σύντροφο αυτό το διάστημα δεν σε απασχολεί τόσο αφού στοχεύεις σε καριέρα. Ενδεχομένως προκύψει μέσα στον επαγγελματικό χώρο λίγο αργότερα μία συναρπαστική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά φιλόδοξος για αυτό επικεντρώνεσαι στην επαγγελματική καταξίωση. Τα οικονομικά είναι σταθερά ανοδικά και νιώθεις ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ η εβδομάδα ξεκινά άκρως θετικά για το δικό σου ζώδιο. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού που φανερώνει την επιθυμία σου για προσωπική ανάπτυξη, όπου δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και αυτό το καταφέρνεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο (ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου) είναι αρκετά ευνοϊκό. Σταθεροποιούνται τα σχέδιά σου, αποκτάς νέες δεξιότητες, απορροφάς τις καινούργιες γνώσεις σαν σφουγγάρι και αποκτάς νέο τρόπο σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος σχεδιάζεις ένα ταξίδι αναψυχής και διασκέδασης με τον ερωτικό σύντροφο για την ανανέωση της σχέσης. Εσύ που είσαι αδέσμευτος έχεις όλη την εύνοια του σύμπαντος να αποκτήσεις την σταθερή σχέση που ποθείς και που δεν θα αργήσει να βρεθεί στο δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την βοήθεια του περιβάλλοντος αλλά και την προσωπική ικανότητα να ανοίξεις την επιχείρηση που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Η δαπάνη ενός αρκετά μεγάλου ποσού είναι δεδομένη.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *