ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, η Αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στο πρόγραμμά σου και το χαρακτηριστικό της ημέρας σου είναι η σύγχυση και η αποδιοργάνωση. Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις και ναι είναι από τις μέρες εκείνες που αισθάνεσαι ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό! Το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης θα είναι έντονο. Θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να ζορίσεις τον εαυτό σου, ή και να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση για τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, παρότι κουρασμένος, η λίμπιντο σου είναι αρκετά ανεβασμένη και μπορείς να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο με τον ερωτικό σύντροφο. Εάν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν έχεις τη διάθεση για νέες γνωριμίες γιατί στο μυαλό σου υπάρχει μία σχέση από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου απαιτεί πολλές ώρες και πολύ κόπο για να αποδώσει τα μέγιστα. Σκέφτεσαι να βρεις κάτι άλλο αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να σε ενδιαφέρει. Για τα οικονομικά έχεις άγχος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη, η Αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία ομιχλώδη κατάσταση για θέματα που αφορούν τον έρωτα, τις επιθυμίες σου, τα δημιουργικά σου σχέδια! Πιθανότατα φωλιάζουν ανησυχίες και αμφιβολίες, ή δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και δίνεις έμφαση στον τομέα των σχέσεων, όμως εύκολα αυτή η μέρα μπορεί να κριθεί ως απατηλή και να διαψευστούν προσωρινά κάποιες προσδοκίες σου! Προσοχή στους ανθρώπους που επιλέγεις να σε συντροφεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγεις την κόντρα με τον σύντροφο τη σημερινή μέρα. Η έξοδος με τους φίλους θα βοηθήσει αρκετά. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, διαφαίνεται στον ορίζοντα μία γνωριμία, αλλά κράτα μικρό καλάθι για αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άτομο που συνεργάζεσαι στενά μαζί του θα σε απογοητεύσει. Ενδεχομένως αντιληφθείς κάποιες δολοπλοκίες πίσω από την πλάτη σου. Περιόρισε τα έξοδα γιατί δεν έχεις σωστή εικόνα των οικονομικών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού από χθες. Η κύρια μέριμνα σου είναι να τακτοποιήσεις σημαντικές εκκρεμότητες από την καθημερινότητα που σε πνίγουν όσο τις αμελείς. Έχεις αναλάβει πολλές αγγαρείες στην δουλειά που δεν έχουν τελειωμό. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δυσχεραίνει το έργο σου, αφού ξοδεύεις ενέργεια παραπάνω από αυτή που αντέχεις. Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι κάποια θέματα και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να γκρινιάζεις με το παραμικρό και να σε ενοχλούν όλα, γιατί θα αντιμετωπίσεις την ίδια συμπεριφορά από το σύντροφο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα δύσκολα θα βρεις τον έρωτα, αφού η διάθεση σου είναι πεσμένη έχοντας άλλες έννοιες στο κεφάλι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σπαταλάς την ενέργεια σου στην δουλειά και πέφτει η απόδοση σου σταδιακά, όσο δεν ξεκουράζεσαι. Τα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια σε πιέζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται από χθες στον Σκορπιό και είναι πολύ ερωτική για σένα. Εξακολουθείς να είσαι επικοινωνιακός, εξωστρεφής και κοινωνικός. Η ενασχόληση με τα παιδιά, αν είσαι γονιός, σε χαροποιεί και γίνεσαι μέρος της ευτυχισμένης διάθεσης. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ίσως δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό κομφούζιο γι’ αυτό περιόρισε τις κουβέντες με όσους δεν γνωρίζεις καλά για να μην δημιουργήσεις εσφαλμένες εντυπώσεις! Θυμήσου επίσης ότι αυτή τη μέρα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και κάποια μπερδέματα σε ότι σχεδιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο έρωτας για τον σύντροφο ανανεώνεται και αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον. Είσαι ευτυχισμένος και περνάς υπέροχες στιγμές με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι γιατί είσαι τόσο ερωτεύσιμος που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Η αυξημένη γοητεία σε συνδυασμό με το απίστευτο φλερτ σε κάνει περιζήτητο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δεν σε απασχολεί τόσο έντονα σήμερα εκτός αν πρόκειται να προωθήσεις ένα καλλιτεχνικό ταλέντο. Η διασκέδαση και οι εκδρομούλες απαιτούν έξοδα που δεν σε επηρεάζουν, αφού διαθέτεις οικονομική ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η Σελήνη που κινείται από χθες στο ζώδιο του Σκορπιού, σε περιορίζει και σήμερα μέσα στο σπίτι με την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο και να ανασυγκροτηθείς. Έχεις την επιθυμία να μείνεις μόνος και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, φέρνει εμπόδια και σκέψεις για τα οικονομικά, όπου εκεί οφείλεται η χαμηλή ενέργεια και η πεσμένη διάθεση. Μπόρα είναι « οικονομική » και θα περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις την γκρίνια με τον σύντροφο, βγάζοντας πάνω του τις ανασφάλειες. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να σκέφτεσαι ένα πρώην ταίρι που δεν σου φέρθηκε καλά και σε έκανε ανασφαλή συναισθηματικά. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και πες ναι σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε τα οικονομικά ρίσκο και τις επαγγελματικές επενδύσεις όταν δεν είσαι σίγουρος και εμπιστεύσου το αλάνθαστο ένστικτο που σε καθοδηγεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, με την Σελήνη να κινείται και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, αυξάνονται ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Άλλη μια μέρα που θα την περάσεις με ατελείωτα πήγαινε έλα για να συναντήσεις κόσμο και να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς. Ο Ήλιος από το ζώδιο σου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα που έχει να κάνει με τους άλλους και θα πρέπει να φανείς προσεκτικός σε ότι αφορά τις συζητήσεις μαζί τους. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα συζητήσεων και αποφάσεων που καλείσαι να πάρεις μαζί με το έτερον ήμισυ. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τον Ήλιο από το ζώδιο σου να σου δίνει φως και λάμψη. Οι άλλοι γοητεύονται από την παρουσία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να προσέχεις στις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεσαι γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, με την Σελήνη να κινείται και σήμερα Τρίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, εξακολουθείς να είσαι εστιασμένος στα οικονομικά σου, στα αποκτήματα σου και ότι σε εξασφαλίζει οικονομικά και συναισθηματικά. Δημιουργείς όμως στον εαυτό σου στρες χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά σε κυριεύει η ανασφάλεια και ψάχνεις διεξόδους. Η αντίθεση του Ήλιου-Ποσειδώνα, θολώνει το τοπίο και δεν μπορείς να έχεις σαφή και ξεκάθαρη εικόνα στην εργασία σου, γεγονός που σου φουντώνει την ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ανασφάλεια που νιώθεις επεκτείνεται και στον αισθηματικό τομέα με την τάση να θέλεις τον έλεγχο της σχέσης αδιαφορώντας για τις επιθυμίες του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία για αυτό προσπάθησε άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά έχει πάψει να σε ικανοποιεί και θέλεις κάτι άλλο στην ζωή σου. Μέχρι στιγμής το μόνο που σου προσφέρει είναι άγχος και κούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σου που σε κάνει ευερέθιστο και κυκλοθυμικό. Δεν κινείσαι και δεν σκέφτεσαι με βάση την λογική αφού το συναίσθημα σε κατακλύζει. Παρόλα αυτά η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια είναι ιδιαίτερα τονισμένες και η επαφή με τους φίλους σε ενθουσιάζει. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιεί να μην είσαι πολύ δοτικός γιατί μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης επιτήδειων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ευαίσθητος γεμάτος ενσυναίσθηση και ανεπτυγμένη διαίσθηση. Ο άνθρωπος σου είναι πηγή έμπνευσης για σένα και σου υπερτονίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτεις. Αν δεν έχεις ταίρι, μια μέρα σαν κι αυτή είναι αδύνατο να μην ανακαλύψεις τον υποψήφιο που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις υπόψιν ένα καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο αλλά να προσέχεις γιατί μπορεί κάποιος συνεργάτης να σε απογοητεύσει. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού. Αλλάζει η γνωστή σου διάθεση και πλέον δεν είσαι το ελεύθερο ανεξάρτητο πουλί. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και επιθυμείς την απομόνωση από το περιβάλλον. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θέλουν να σε βγάλουν έξω, να κοινωνικοποιηθείς, αλλά νιώθεις ότι κάπου υπάρχει η υποκρισία του κόσμου και δεν θέλεις να την αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή πεσμένη σου διάθεση θα επηρεάσει τον σύντροφο. Μην τον αφήνεις έξω από την ζωή σου και μην έχεις μυστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα έχεις τύχη σήμερα για νέες γνωριμίες, αφού θα επιλέξεις να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με το σπίτι και τους οικείους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ βρίσκεσαι σε καλό δρόμο στα επαγγελματικά και λάμπεις στην εργασία σου, έχεις να αντιμετωπίσεις παρασκήνιο και κακόβουλους συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη βλέπουμε την Σελήνη που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, να σε ωθεί στον σχεδιασμό στόχων για το μέλλον. Είσαι εξωστρεφής, χαρούμενος και αισιόδοξος για τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου. Οι φίλοι γίνονται φάρος και σε καθοδηγούν με την βοήθεια που προσφέρουν. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, όμως ενδέχεται να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και κάποιοι στόχοι να μην υλοποιηθούν εξαιτίας της επιπόλαιης διαχείρισης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο πάνω από όλα νιώθεις και φίλος που μπορείς να εμπιστευτείς και να στηριχτείς. Οι συμβουλές του είναι πολύτιμες. Αν δεν έχεις σύντροφο, μην ανησυχείς, εφόσον γοητεύεις τους πάντες με το ανέμελο φλερτ και την αθωότητα που εκπέμπεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε σωστό προγραμματισμό και θέσε ξεκάθαρους στόχους για να καταφέρεις να τους υλοποιήσεις όλους. Μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και μη αφήνεις και τους άλλους να σε παραμυθιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται και σήμερα Τρίτη, στο ζώδιο του Σκορπιού καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην καριέρα. Έχεις την επιθυμία να καταξιωθείς και να αναγνωριστείς από τους ανωτέρους σου στην δουλειά και γι’ αυτό πασχίζεις. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, όμως δημιουργεί ανασφάλειες από οικονομικές τρύπες που καλείσαι να κλείσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον προβλήματα έχεις να αντιμετωπίσεις που φέρνουν εσωτερικές συγκρούσεις εξαιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Αν είσαι αδέσμευτος, μην χαλάσεις τον χρόνο σου σήμερα για να βρεις αυτό που επιθυμείς. Είναι ανέφικτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική άνοδος θα έρθει μετά από πολύ δουλειά και πολύ κόπο. Στα οικονομικά είσαι αγχωμένος από μια παλιά οφειλή που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα νιώθεις αισιόδοξος και χαρούμενος με την Σελήνη που από χθες κινείται στο συμβατό με το δικό σου ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μια θετική μέρα να ξεκινήσεις σπουδές σε κάποιο γνωστικό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, ή να γραφτείς σε ένα σεμινάριο που θα αποκτήσεις τις δεξιότητες, ώστε να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται στο ζώδιο σου, μπορεί να θολώνει την κρίση σου και να κάνεις λάθος επιλογές. Ζήτα την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεκίνα να σχεδιάζεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο που θα ανανεώσει την σχέση και θα αναζωογονήσει τον έρωτα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου την πρόσκληση για μια εκδρομή που θα σε φέρει κοντά στην γνωριμία με το άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάπως συγκεχυμένα είναι όλα στο μυαλό σου και τα επαγγελματικά σε μπερδεύουν. Ο σύντροφος, ή ο συνεργάτης που εμπιστεύεσαι θα σε συμβουλέψουν.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *