ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, όπου βλέπεις να αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Οι ανώτεροι σε προωθούν να ανέβεις στην ιεραρχία και να καταξιωθείς. Ενδεχομένως να αλλάξεις τον τρόπο που εργάζεσαι και να γίνεις πιο παραγωγικός. Επίτευξη στόχων και άνοδος! Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη, η υλοποίηση των ονείρων είναι βέβαιη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις σε δεύτερη προτεραιότητα τον σύντροφο για να ασχοληθείς με την καριέρα. Με τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού θα αποφύγεις τα παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο, πάνω σε επαγγελματικό ταξίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος από την ανοδική πορεία των επαγγελματικών σου. Αισιόδοξα τα μηνύματα και στα οικονομικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός του τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, φέρνει σπουδαίες θετικές εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Οι σπουδές και οι δεξιότητες που έχεις αποκτήσει μετά από μεγάλη προσπάθεια, πιάνουν τόπο. Προωθούνται τα ταλέντα και τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, φέρνοντας επίτευξη και ικανοποίηση. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα με καινούργια άτομα που μπαίνουν στην ζωή σου αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ερωτευμένος με το ταίρι και περνάς υπέροχες στιγμές μαζί του. Ταξίδια αναψυχής και διασκεδάσεις, είναι στο πρόγραμμα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας ξενόφερτος, ή από μακριά θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις να αναγάγεις ένα δημιουργικό καλλιτεχνικό ταλέντο και να το κάνεις επάγγελμα. Στα οικονομικά θα χρειαστείς κάποιον να σε χρηματοδοτήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός του τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, φέρνει εύνοια σε οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν από καιρό. Βρίσκεις λύσεις, εξοικονομείς τα χρήματα που χρειάζεσαι και απαλλάσσεσαι οριστικά από ένα χρέος του παρελθόντος. Δέχεσαι μεγάλη βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειας που σε στηρίζει οικονομικά και συναισθηματικά. Η Σελήνη που κινείται απέναντι σου στον Τοξότη, σε εστιάζει στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου που σε συμβουλεύουν και σε υποστηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι και να απολαύσεις έρωτα με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και θα αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις με πολύ ευνοϊκούς όρους. Στα οικονομικά η κατάσταση βελτιώνεται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός του τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, φέρνει νέες σημαντικές γνωριμίες με άτομα κύρους. Ενδιαφέρουσες προτάσεις προκύπτουν μετά από επαφές και συζητήσεις. Υλοποιείς τα όνειρα που έχεις κάνει και επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, βοηθά στην προώθηση της δουλειάς σου, αν και δεν θα αποφύγεις το στρες και την σωματική κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα αποφύγεις την γκρίνια του συντρόφου, αφού ασχολείσαι όλο και λιγότερο μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα πρόσωπο που διαπιστώνεις ότι σε ερεθίζει εγκεφαλικά θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις και επαφές με άτομα που ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί σου, θα σε βάλουν στην πρίζα για να απεγκλωβιστείς από την δουλειά που δεν σου αρέσει και σε κουράζει.

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός του τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, φέρνει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά θέματα με αύξηση της παραγωγικότητας από μέρους σου. Η καθημερινότητα αλλάζει και γίνεται λιγότερο πιεστική και αγχωτική. Αυτό συμβάλει στην βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης με την αποβολή του άγχους. Παράλληλα υιοθετείς νέα μοντέλα διατροφής και εκγύμνασης. Κόβεις οριστικά βλαβερές συνήθειες! Η Σελήνη σήμερα στον Τοξότη είναι πολύ ερωτική και αισθησιακή για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις την συντροφιά του αγαπημένου, κάνοντας ακόμα και την πεζή καθημερινότητα να μοιάζει γιορτή. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας καινούργιος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου με σκοπό να την αλλάξει ριζικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στην εργασία σου, αλλάζουν, βελτιώνονται και η δουλειά βγαίνει με άνεση και ευκολία. Τα οικονομικά έχουν αυξητική πορεία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Πλούτωνα, θα σε μεταμορφώσει, τόσο σε εξωτερικό επίπεδο, όσο και σε εσωτερικό. Ξεκινάς καινούργια πράγματα στην ζωή σου με σκοπό την αυτοβελτίωση. Με τονισμένη την αυτοπεποίθηση, όλα έρχονται στο δρόμο σου με θετικό πρόσημο. Έρωτες, διασκέδαση, καλοπέραση και δημιουργία. Η ενασχόληση με τα παιδιά σε μεταμορφώνει σε μικρό αθώο πλάσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξαναγεννιέται ο έρωτας στην καρδιά σου για τον σύντροφο, που πέρασε από συμπληγάδες πέτρες και βγήκε αλώβητος. Αν είσαι αδέσμευτος, ο καινούργιος έρωτας που μπαίνει στην ζωή σου είναι μεταμορφωτικός και σε αλλάζει ριζικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να κάνεις προσωπική επαγγελματική έναρξη επιχείρησης. Αναμένονται ευνοϊκές εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, θα φέρει ευνοϊκές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ένα παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου αναδύεται και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν γνώριζες. Λόγια που γίνονται επίσης πίσω από την πλάτη σου είναι για το καλό σου. Κάποιο μέλος της οικογένειας σκέφτεται το μέλλον σου και θα σε βοηθήσει να το βελτιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προάγεται η εγκεφαλική επικοινωνία με το ταίρι και ανακαλύπτεις τα κοινά σημεία επαφής μαζί του. Ευχάριστες συζητήσεις! Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Πολλές γνωριμίες στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά μένουν στάσιμα προς το παρόν, αφού βρίσκεσαι ακόμα στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Συζητήσεις με την οικογένεια για οικονομικά περιουσιακά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, θα φέρει σημαντικές επαφές και γνωριμίες με άτομα που διαθέτουν κύρος και δύναμη. Είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις προσωπικές επιθυμίες. Με την εξουσία που διαθέτουν, η επίτευξη των φιλοδοξιών σου είναι δεδομένη. Αποκτάς ισχυρές συμμαχίες και δυνατές φιλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διώχνεις φόβους ανασφάλειες και την αίσθηση του ανικανοποίητου που φώλιαζε στην ψυχή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο βελτιώνεται! Αν είσαι αδέσμευτος, μια σημαντική γνωριμία από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια δυνατή φιλία ενδεχομένως να εξελιχθεί σε καταπληκτική συνεργασία. Σκέφτεσαι να ανοιχτείς οικονομικά σε αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα που είναι Πέμπτη, ο σχηματισμός του τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, θα φέρει σημαντικά γεγονότα στην επαγγελματική σταδιοδρομία και την πορεία των οικονομικών σου. Η παρουσία σου στην δουλειά είναι επιβλητική και σε σέβονται για ότι κάνεις. Λάμπεις, είσαι ξεχωριστός και αξίζεις τα καλύτερα. Η καριέρα εκτοξεύεται, οι φιλοδοξίες πραγματώνονται κι εσύ απολαμβάνεις τους κόπους σου, με το ανάλογο οικονομικό όφελος. Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο σου και γίνεσαι αρεστός, αποδεκτός από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να ζητήσεις από τον σύντροφο κατανόηση για την προσωρινή απομάκρυνση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να τραβήξεις τα ερωτικά βλέμματα του περίγυρου, με την καλοσύνη και την γλύκα που εκπέμπεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση από την πορεία της καριέρας και την αύξηση του εισοδήματος. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που έρχονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει θετικές εξελίξεις για την πορεία των σπουδών που έχεις επιλέξει. Η απόκτηση γνώσεων σε βοηθά να αλλάξεις τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας. Κυρίως όμως καταφέρνεις να απαλλαγείς από περιοριστικές πεποιθήσεις του παρελθόντος και να ανοίξεις τα φτερά σου. Ευνοούνται σχέδια για ταξίδια και εκδρομές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μην κρατήσεις κάτι που θα μάθεις, μυστικό από τον σύντροφο γιατί θα το ανακαλύψει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα σε επισκέπτεται το ερωτικό παρελθόν φέρνοντας στο νου αναμνήσεις. Προσοχή στις κρυφές συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ανοικτός σε νέες επαγγελματικές προτάσεις και σήμερα θα δεχτείς κάποια που θα σε ενδιαφέρει. Στα οικονομικά κινείσαι με μυστικότητα χωρίς να δίνεις λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη και ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, σου φέρνει ευκολία στην διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης. Αυτή η κατάσταση είναι τα οικονομικά που σε πιέζουν εδώ και καιρό. Υπάρχουν πολλές οικονομικές τρύπες που έχεις δημιουργήσει και δεν ξέρεις ποια να πρωτοκλείσεις. Ένα έξτρα μπόνους από την δουλειά, ή κάποιο πριμ, ή ακόμα μια βοήθεια από ένα φιλικό άτομο, θα σε ξελασπώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να αποδεσμευτείς από συναισθήματα ζήλιας και να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία με τον σύντροφο κάνοντας κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό. Αν είσαι αδέσμευτος, σε εξιτάρει μια ερωτική γνωριμία που επιθυμείς να κρατήσεις κρυφή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το διάστημα δεν κοινοποιείς τα σχέδια σου, κινείσαι μυστικά, κάνοντας συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα σε Ήλιο-Πλούτωνα και βλέπουμε να φέρνει πολλές επαφές και γνωριμίες με άτομα που διαθέτουν ισχύ. Μπαίνεις σε ομάδες που διαθέτουν ένα κοινό όραμα και αποκτάς ενεργό συμμετοχή. Αποκτάς συμμάχους, υποστηρικτές και λαμβάνεις βοήθειες από άτομα που δεν περίμενες. Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο, κάνεις την διαλογή, ξεχωρίζοντας την ήρα από το σιτάρι. Η μέρα είναι κατάλληλη για να απομακρύνεις τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα υπάρχει κατανόηση από τον σύντροφο για την πολύωρη απουσία σου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα το σύμπαν σου προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσεις τον ερωτικό σύντροφο που επιθυμείς μέσα από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα εκτοξεύεται στα ύψη και οι κόποι καρποφορούν με την παράλληλη αύξηση των οικονομικών.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *