ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, σήμερα ξεκινά επίσημα το Φθινόπωρο με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών! Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής, γίνονται πολύτιμοι, απαραίτητοι και αποζητάς την συντροφιά και την συμβουλή τους. Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω αυξάνοντας την επιθυμία για επαγγελματική άνοδο και αναγνώριση. Επιθυμείς να καταξιωθείς μέσα από μια πετυχημένη συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η προσοχή σου στρέφεται στον σύντροφο. Έχεις την επιθυμία να είσαι περισσότερες ώρες μαζί του, όμως το καθήκον σε καλεί στην εργασία. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για νέα γνωριμία που εύκολα θα εξελιχθεί σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σε βοηθήσει το πρόσωπο που επιθυμεί να σε δει σε ανώτερη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, πρώτη μέρα του Φθινοπώρου σήμερα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ζυγού και εσύ σταδιακά μπαίνεις στην πρίζα για να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου, της φυσικής σου κατάστασης, την περιποίηση του σώματός σου, ή και την διατροφή σου! Συγκροτείς σταδιακά την καθημερινότητά σου και την εργασία σου, βάζεις προτεραιότητες, φτιάχνεις το πρόγραμμά σου και αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, βελτιώνει τις επικοινωνίες σου και σε βοηθά να σκεφτείς πιο φιλόδοξα και επεκτατικά το μέλλον, γιατί οι επιθυμίες σου είναι μεγάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να σχεδιάσεις το πολυπόθητο ταξίδι που επιθυμείς με τον σύντροφο. Ευχάριστη ατμόσφαιρα δημιουργείται μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική γνωριμία σε περιμένει να την ανακαλύψεις, αρκεί να εντοπίσεις τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέξου μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση που θα σε απομακρύνει από την έδρα σου, αλλά θα σε φέρει κοντά στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα έχουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, εγκαινιάζει την πιο ερωτική και δημιουργική περίοδο για σένα. Φωτίζονται τα ταλέντα που διαθέτεις και προωθούνται με ευκολία. Η ενασχόληση με τα παιδιά, σου δίνει κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Ένα χόμπι σε φέρνει σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζεσαι την ικανοποίηση του παιχνιδιού. Μέρα που προσφέρεται για διασκέδαση, φλερτ, γνωριμίες και έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις ωραίες ιδέες να περάσεις καλά με τον σύντροφο κάνοντας μια ευχάριστη έξοδο. Ο έρωτας ανανεώνεται! Αν είσαι αδέσμευτος, είναι τόσο ερωτική αυτή η μέρα, που είναι κρίμα να μην την εκμεταλλευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδιαφέρεσαι για μια επαγγελματική συνεργασία που θα έχεις το περιθώριο να κινηθείς ελεύθερα και να προωθήσεις τα ταλέντα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό όπου εγκαινιάζει επίσημα την τρίμηνη φθινοπωρινή περίοδο και εσύ καλείσαι τώρα να ασχοληθείς με τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το φως που πέφτει σε αυτό τον τομέα δεν σε αφήνει αδιάφορο και αναγκαστικά στρέφεις την προσοχή σου στην δημιουργία ασφαλών βάσεων. Πιθανή είναι η συζήτηση και η διευθέτηση θεμάτων που αφορούν το σπίτι, την διαμονή, το ακίνητο ή τις πολύ προσωπικές οικογενειακές υποθέσεις. Η Σελήνη που βρίσκεται απέναντι σου στον Αιγόκερω, σου δημιουργεί την συναισθηματική ανάγκη να δεις πιο σοβαρά και το μέλλον της συντροφικής σου ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα περάσεις ένα ευχάριστο, χαλαρό βράδυ Σαββάτου, παρέα με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ουδέτερη για γνωριμίες. Εξαρτάται από την δική σου ψυχολογική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιθυμείς να ανοίξεις την δική σου οικογενειακή επιχείρηση, ή να εργαστείς από το σπίτι. Θα χρειαστείς οικονομική στήριξη που θα την έχεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, Σάββατο σήμερα και είναι μια μέρα γεμάτη από επικοινωνίες, κοινωνικές συναναστροφές, μετακινήσεις. Ο Ήλιος που κάνει την είσοδο του στον Ζυγό εγκαινιάζοντας επίσημα το τρίμην του Φθινοπώρου, για σένα δημιουργεί την τάση για εξωστρέφεια με άπειρες συναντήσεις. Η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες και επαφές που σε γεμίζουν ικανοποίηση, χαρά και αισιοδοξία. Θετικά τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους ανθρώπους που σε σκέφτονται και δεν είναι λίγοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ζηλέψεις λιγάκι σήμερα τον σύντροφο, με αποτέλεσμα να παραπονεθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη σου χαμογελά και βρίσκεις τον ιδανικό σύντροφο, ανάμεσα στο ευρύτερο περιβάλλον που θα κινηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και σε πιέζουν οι ευθύνες στην δουλειά καταφέρνεις να τα βγάλεις πέρα με τον καλύτερο τρόπο. Οι έξυπνες ιδέες, σε βοηθούν να ξεπετάξεις την δουλειά. Για τα οικονομικά έχεις άγχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό εγκαινιάζοντας επίσημα τώρα την Φθινοπωρινή Εποχή. Φωτίζεται ο τομέας των οικονομικών και το ενδιαφέρον σου στρέφεται εκεί, το πώς θα διασφαλίσεις πιο σταθερούς πόρους! Σχεδιάζεις ένα καινούργιο οικονομικό άνοιγμα ή ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Κύρια μέριμνα έχεις την τόνωση του εισοδήματος και την συσσώρευση αγαθών. Από την μια τα καταφέρνεις και από την άλλη τα σπαταλάς σε διασκεδάσεις και καλοζωία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποβάλλεις την κτητική συμπεριφορά προς τον σύντροφο γιατί δεν σε συμφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψεις τον σύντροφο που επιθυμείς μέσα σε χώρο διασκέδασης και αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επαγγελματικούς προβληματισμούς. Αυτά άστα από την επόμενη εβδομάδα. Τα οικονομικά απαιτούν σωστή διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου, εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου, καθώς και την επίσημη έναρξη του Φθινοπώρου. Χρόνια Πολλά! Νέα προσωπική χρονιά με νέα ξεκινήματα. Ανοίγεις έναν καινούργιο κύκλο και κλείνεις τον παλιό. Γράφεις την πρώτη σελίδα του προσωπικού σου έτους, κάνοντας ενάρξεις σε επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά. Εξαλείφεις προβλήματα του παρελθόντος και βάζεις μπρος για νέες εμπειρίες. Βρίσκεσαι στην πλώρη του καραβιού και είσαι ο καπετάνιος της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αφήνεις πίσω τις διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφο και θέτεις νέες βάσεις στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η λαμπερή παρουσία και η τονισμένη αυτοπεποίθηση που διαθέτεις, δεν περνάει απαρατήρητη από το άλλο φύλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αλλαγή κατεύθυνσης, ή νέα δεδομένα στην δουλειά. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις σημαντικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Σάββατο που ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό εγκαινιάζοντας την περίοδο του Φθινοπώρου, εσύ καλείσαι να επικεντρωθείς στην ψυχική και επαγγελματική σου ανασύνταξη και ενδυνάμωση! Κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά, κρατώντας κρυφά τα σχέδια για το μέλλον. Δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο τι θέλεις να κάνεις και το ψάχνεις. Ετοιμάσου, οργανώσου και βγες με τόλμη και αυτοπεποίθηση. Ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης επικοινωνεί συχνά μαζί σου, προσφέροντας τις συμβουλές και τις ιδέες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα που μπορείς να συνεννοηθείς, να επικοινωνήσεις και να συμφωνήσεις με τον σύντροφο για θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να συναντήσεις το ερωτικό ταίρι που επιθυμείς, αλλά κάπου ιδιωτικά χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκηνιακά θα κινηθείς στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνεις μυστικές συμφωνίες, που για δικούς σου λόγους δεν θέλεις να μαθευτεί το παραμικρό. Ένα έξτρα οικονομικό έσοδο σε ανακουφίζει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας, εξωστρέφειας ενώ η ενέργειά σου θα είναι περισσότερο δοσμένη στην ενασχόλησή σου με τα συλλογικά, την διεύρυνση των γνωριμιών σου, αλλά και την ενασχόληση σου με το διαδίκτυο. Θα έρθεις πιο κοντά με τους φίλους, θα μπεις σε ομάδες και θα μοιραστείς κοινούς στόχους. Διαφημίζεις τα ταλέντα σου, ανεβαίνει η φήμη σου και γίνεσαι αναγνωρίσιμος. Δεν αποκλείεται να ηγηθείς μιας ομάδας ομοϊδεατών. Επίτευξη στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις την κτητική συμπεριφορά προς το ταίρι, γιατί θα χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας υποψήφιος σύντροφος σε περιμένει να τον γνωρίσεις, κάπου ανάμεσα στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον, ή στο διαδίκτυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενασχόληση με τα κοινά θα φέρει γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν κοινωνικά και επαγγελματικά. Σε ότι αφορά τα οικονομικά, φρόντισε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα και τα υπάρχοντα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό εγκαινιάζει την τρίμηνη Φθινοπωρινή περίοδο και σε προσανατολίζει στην καριέρα και στα επαγγελματικά. Προβλέπονται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ανοίγματα, ή και αλλαγή πλεύσης. Σε ότι αποφασίσεις, στο τέλος στέφεσαι νικητής, αναγνωρίζεσαι και υποστηρίζεσαι από τους ανωτέρους. Παράλληλα σήμερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, που φέρνει ανασφάλεια, φωλιάζοντας μέσα σου αμφιβολίες για τις ικανότητες σου. Πάρε την ζωή στα χέρια σου χωρίς φόβο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε χαρακτηρίζει η στοργικότητα και η φροντίδα για τον ερωτικό σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ερωτικό κάλεσμα, από ένα άτομο που δεν έχει πάει το μυαλό σου, μέσα στον εργασιακό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη επαγγελματική επιτυχία με άνοδο και επέκταση, προβλέπεται άμεσα. Για τα οικονομικά δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζει μια περίοδο που θα σε απασχολήσουν οι σπουδές, και η απόκτηση νέων γνώσεων, με σκοπό να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου σημείωμα. Πτυχίο, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα, ή ακόμα ένα δίπλωμα οδήγησης, είναι στα άμεσα πλάνα σου. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις! Ανοίγεσαι επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Αλλαγή στον τρόπο σκέψης με καινούργια κοσμοθεωρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεσαι στο στάδιο του σχεδιασμού που αφορά το επόμενο βήμα που θα εξελίξει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για νέα γνωριμία, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά θα κινηθείς μυστικά με κεφαλαιοποιήσεις εσόδων που προέρχονται από τρίτες πηγές. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζει την έναρξη του Φθινοπώρου και φαίνεται ότι εσύ θα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα στάδια που πρέπει να ακολουθήσεις για να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου! Τα βαθύτερα ζητούμενα της ψυχής σου (όποια και να είναι αυτά) θα εκπληρωθούν, αρκεί να μην χάνεις το κουράγιο και την αυτοπειθαρχία σου! Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω, σε βοηθά με την παρότρυνση φίλων και την στήριξη που δέχεσαι μέσω αυτών, να αναπτερώσεις σημαντικά το ηθικό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις στο σπίτι με τον σύντροφο απολαμβάνοντας ιδιωτικές, ερωτικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις διάθεση για ερωτικές περιπέτειες, χωρίς να υπόσχεσαι σταθερότητα και μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπεται ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα φέρει οικονομικά οφέλη. Η ασφάλεια επανέρχεται!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *