ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόο, για σήμερα Δευτέρα, σε εστιάζει σε επαγγελματικές συμφωνίες, που σε βοηθούν στην προώθηση σχεδίων. Επιζητάς καινούργια πράγματα στην ζωή σου και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινοτόμα πρωτοποριακά ανοίγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας, ζητώντας τη βοήθεια του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, λαμβάνεις ευχάριστο μήνυμα από άτομο που ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στη δουλειά βελτιώνονται δημιουργώντας ευχάριστο και ασφαλές κλίμα εργασίας. Θετικά νέα για τα οικονομικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά με το σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Ευχάριστες προμηνύονται οι εξελίξεις για τα αισθηματικά σου, με νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Σήμερα εισπράττεις τον θαυμασμό του περίγυρου και τονίζεται η αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, που για σήμερα Δευτέρα, ρίχνει το βλέμμα σου στα εργασιακά θέματα, που χρειάζονται την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια ερωτική μέρα με τον σύντροφο, ιδανική να γευτείς έρωτα και διασκέδαση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξουν σήμερα οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις θέσει υψηλούς επαγγελματικούς στόχους, με σκοπό να εκτοξεύσεις την καριέρα. Σήμερα παρουσιάζεται η ευκαιρία που περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, καινούργια εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά, με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Δία. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Μυστικές συζητήσεις με την οικογένεια, θα φέρουν αποτέλεσμα. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα, κινείται στον Υδροχόο, προκαλώντας την ανάγκη για ανεξαρτησία και απογαλακτισμό από τον στενό οικογενειακό κύκλο. Σχέδια για σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξίδια ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα προσφέρεται για το σχεδιασμό ταξιδιού με το ταίρι, που σκοπό έχει την ανανέωση της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα πραγματοποιήσεις το όνειρο σου, να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικό όφελος προκύπτει από την εκμετάλλευση, ή αξιοποίηση ακινήτου. Επαγγελματικά σχέδια προωθούνται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Μέρα γεμάτη επικοινωνία, χαρά, ικανοποίηση και ευχάριστα νέα. Επαφές και συζητήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον για την προώθηση των στόχων σου έχουν θετική κατάληξη. Η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόο, σε εστιάζει σε οικονομικά ζητήματα για τα οποία εφευρίσκεις λύσεις μέσα από έξυπνες ιδέες που κατεβάζει το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις με τον σύντροφο, πάνω σε οικονομικά θέματα, ιδίως αν συγκατοικείς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα κρίνεται κατάλληλη να κάνεις γνωριμίες, αν καταφέρεις και ξεφύγεις από τις σκέψεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις να λύσεις οικονομικά προβλήματα που σε αγχώνουν πολύ καιρό. Στα επαγγελματικά επικρατεί σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, καινούργια εργάσιμη εβδομάδα αρχίζει από σήμερα Δευτέρα, που βλέπουμε να σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επαγγελματικά, με εκτόξευση της καριέρας, επιτυχία, κοινωνική αναγνώριση και άνοδο. Ταυτόχρονα αυξάνονται τα οικονομικά, με ενίσχυση του εισοδήματος, από την αναγνώριση της δουλειάς σου. Η Σελήνη που κινείται απέναντι στον Υδροχόο, φέρνει στο πλάι σου συνεργάτες και ανθρώπους έμπιστους, να συμπορευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή μέρα είσαι συγκεντρωμένος στις ανάγκες του συντρόφου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τις καλύψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις επιθυμία να συσχετιστείς και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Επαγγελματική καταξίωση και οικονομική άνοδος, αναμένεται πολύ σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η εργάσιμη εβδομάδα αρχίζει από σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Δία. Λαμβάνεις ευχάριστα νέα από μακριά, το εξωτερικό, για το πρόσωπο που περιμένεις. Προωθείς παράλληλα τα μελλοντικά σχέδια και οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο. Η μέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις ένα κύκλο σπουδών, σεμιναρίων, που θα ευνοήσουν την εξέλιξη σου. Η Σελήνη από τον Υδροχόο, υπόσχεται βελτίωση της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική επιθυμία για ένα άτομο καλύπτεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέσεις με υφισταμένους βελτιώνονται και το κλίμα στην δουλειά γίνεται ευχάριστο. Οι επαγγελματικοί στόχοι υλοποιούνται!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Ευνοούνται θέματα οικονομικής φύσης, που προκύπτουν μέσα από προσοδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες. Δεν θα διστάσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, μυστικά, για να ωφεληθείς. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας τα δημιουργικά σχέδια στο προσκήνιο, μαζί με τον έρωτα που κρατά τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδανική μέρα για ερωτικές περιπτύξεις με το ταίρι, κάνοντας την μέρα πολύ διασκεδαστική. Αν είσαι αδέσμευτος, διανύεις την πιο ερωτική περίοδο. Γνωρίζεις άτομα, φλερτάρεις και περνάς όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινάς καινούργια επαγγελματική συνεργασία που για την ώρα κρατάς κρυφή. Έξτρα χρήματα βοηθούν την άνοδο της οικονομικής κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις και φέρνει συνεργασίες μέσα από τον φιλικό κύκλο, ή φίλοι σε στηρίζουν. Ανοίγεις τα φτερά σου σε νέους ορίζοντες. Έχεις έμπνευση, όραμα και σχέδιο για το μέλλον. Η Σελήνη κινείται σήμερα Δευτέρα, στο ζώδιο του Υδροχόου, που σε βοηθά να βρεις τα πατήματα σου. Δέχεσαι επιπλέον στήριξη από ένα άτομο της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ευνοείται ο σχεδιασμός του μέλλοντος για την πορεία της σχέσης. Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται να ανακαλύψεις, το άτομο που θα γίνει μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επίτευξη επαγγελματικών στόχων και εκπλήρωση. Οικονομικά οφέλη από ευνοϊκή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, μια νέα εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Η δουλειά σε ευνοεί, βελτιώνει την καθημερινότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα, ενώ έχεις όρεξη για περισσότερη εργασία. Αυτό συνεπάγεται αναγνώριση του κόπου από τους ανωτέρους και αναβάθμιση της θέσης σου. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, που φέρνει ατελείωτες συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα με το ταίρι και να κάνει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για επικοινωνία, μετακίνηση και φλερτ. Νέα γνωριμία σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ολοένα ανοδική πορεία στην δουλειά, φέρνει επιτυχία και δόξα. Άνοδος και στα οικονομικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η νέα εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Μέρα γεμάτη από δημιουργία, κοινωνικότητα, ανεμελιά, διασκέδαση και έρωτα! Βάζεις πλώρη, ξεκινώντας ένα επιχειρηματικό σχέδιο, που θα εξελίξει την ζωή σου. Αξιοποιούνται τα ταλέντα σου! Αναλαμβάνεις τα ηνία και γίνεσαι ανεξάρτητος. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ευνοώντας τις επαγγελματικές συμφωνίες και τις οικονομικές συναλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσεις ερωτική ατμόσφαιρα, κάνοντας έκπληξη στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ιδανικά μπορείς να γνωρίσεις τον ερωτικό σύντροφο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθούνται επαγγελματικά εγχειρήματα και σχέδια που θα αποδώσουν καρπούς μακροπρόθεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά ζητήματα κι έρχεται οικονομική εύνοια. Λαμβάνοντας βοήθειες από την οικογένεια, εξομαλύνονται, βελτιώνονται και συσφίγγονται οι σχέσεις. Λύνονται τα προβλήματα των οικονομικών και ρυθμίζονται παλιές οφειλές. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα, κινείται στο ζώδιο σου, βάζοντας σε προτεραιότητα προσωπικά ζητήματα. Ανανέωση εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι πολύ ερωτική, φέρνει ψήγματα ζήλιας που νοστιμίζουν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι κατάλληλη μέρα για νέες ερωτικές γνωριμίες. Παρελθοντικός έρωτας στριφογυρίζει στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοϊκές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά βρίσκεις λύσεις και φεύγει το άγχος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, που φέρνει αύξηση των επαφών, των μετακινήσεων και των επαγγελματικών συμφωνιών. Αναδεικνύονται τα επικοινωνιακά ταλέντα, γίνεσαι περισσότερο διπλωματικός και αναπτύσσεται η ευστροφία του μυαλού. Έξυπνες ιδέες κατακλύζουν τον εγκέφαλο, καταφέρνεις να ξεγλιστράς αποφεύγοντας δύσκολες καταστάσεις. Η Σελήνη που για σήμερα Δευτέρα, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, εσύ κρατάς κρυφά τα χαρτιά σου, μη κοινοποιώντας σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι, να ανοίξεις την καρδιά και να εκμυστηρευτείς τους φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες. Ετοιμάσου να υποδεχτείς τον νέο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσεις μια συνεργασία που σκέφτεσαι από καιρό. Μυστικότητα επικρατεί στις οικονομικές συμφωνίες!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *