ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου που σε προτρέπει να περάσεις χρόνο με τους φίλους και να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μέρα με πολλές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις όπου κάνεις χωρίς προσπάθεια βρίσκεσαι στο επίκεντρο κάθε παρέας. Προσωπικές φιλοδοξίες και μακροπρόθεσμοι στόχοι επιτυγχάνονται. Αξιοποίησε την σημερινή μέρα για κοινωνική δικτύωση και γνωριμίες μέσω ίντερνετ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε ικανοποιεί η συζήτηση με το ταίρι. Θέμα συζήτησης ο σχεδιασμός του μέλλοντος. Αν δεν έχεις ταίρι και προβάλλεσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία. Παράλληλα σε προτρέπουν οι φίλοι για έξοδο που θα σε ευνοήσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για μια δουλειά επιτυγχάνονται. Στα οικονομικά νιώθεις ασφαλής!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε εστιάζει σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Επικεντρώνεσαι με πάθος στην δουλειά και επιθυμείς σεβασμό και αναγνώριση από τους ανωτέρους, αλλά και τους υφισταμένους, κάτι το οποίο και το πετυχαίνεις δίχως μεγάλη προσπάθεια. Η μέρα σε ευνοεί να προωθήσεις τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και να επιδιώξεις την ανέλιξη στην ιεραρχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είσαι πολύ συγκεντρωμένος στο ταίρι σου και το ενδιαφέρον στρέφεται σε άλλους τομείς. Δεν πειράζει γιατί καλό είναι κάποιες φορές να διατηρείς μια μικρή απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να δεις τα προσωπικά σου ζητήματα και όχι για γνωριμίες που θα σε αποπροσανατολίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι σήμερα γιατί επιθυμείς να υλοποιηθούν άμεσα τα φιλόδοξα σχέδια σου. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και εσένα σε πιάνει η φούρια να ασχοληθείς με την επιμόρφωση σου και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, παράλληλα κοιτάζεις να κάνεις και επιλογές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής σου. Προσπαθείς να ανέβεις επαγγελματικά αποκτώντας επιπλέον εφόδια που θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου. Η επιθυμία σου είναι να εξελιχθείς ως άνθρωπος και να πας την ζωή σου ένα βήμα παραπέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος προσπαθείς με τον τρόπο σου να σε καταλάβει ο σύντροφος και να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαι ανεξάρτητος παραμένοντας στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με καινούργια άτομα σε χώρους επιμορφωτικών σεμιναρίων είναι πολύ πιθανή. Επίσης αν κάνεις εκδρομές, ή μετακινήσεις δεν αποκλείεται να βρεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα από το σχέδιο ανάπτυξης της εργασίας σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σου προκαλεί συναισθηματικό εκνευρισμό και είσαι πιο ευάλωτος, σκεπτόμενος τις εκκρεμότητες και τις οφειλές που υπάρχουν τώρα στην ζωή σου . Είναι μέρα που αποφεύγεις την κοινωνικότητα και προτιμάς να κάνεις χαλαρά πράγματα. Εκμεταλλεύσου την μέρα για ενδοσκόπηση και χαλάρωση. Έχεις την ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου κα να ξεκουράσεις το μυαλό σου από σκέψεις και άγχη της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς την ψυχική και σωματική ένωση με το ταίρι και να μιλήσεις για τους προβληματισμούς που αφορούν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ασχοληθείς με μια παλαιότερη ερωτική σχέση που σκέφτεσαι ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια σημαντική συνεργασία προβλέπεται που θα έχει ευνοϊκή πορεία και οικονομικό όφελος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου που βρίσκεται απέναντι από το δικό σου ζώδιο εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και σε φέρνει αντιμέτωπο με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι μια μέρα που σε κατακλύζει το συναίσθημα και θέλεις να φροντίσεις τους άλλους και κυρίως αυτούς που αγαπάς. Είσαι ανοικτός, εγκάρδιος και δεκτικός ενώ στην πορεία της ημέρας έχεις την παρακίνηση προτάσεων από πρόσωπα δικά σου, όπου τους αφιερώνεις χρόνο και απολαμβάνετε στιγμές μαζί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η βασική σου επιθυμία είναι σήμερα να περιποιηθείς τον ερωτικό σύντροφο και να τον κανακέψεις. Λύνεις διαφωνίες του παρελθόντος και συμφιλιώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες και ευκαιρίες να γνωρίσεις το άτομο που επιθυμείς και να κάνεις μια πολύ όμορφη σχέση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμβιβασμός είναι η λέξη κλειδί σε μια συνεργασία και αυτό κάνεις. Τα οικονομικά μπαίνουν σε φάση ανόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από τον Υδροχόου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα θέματα της καθημερινότητας και της ρουτίνας της ζωής σου. Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και αρχειοθετείς τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Το άγχος δεν θα λείψει καθώς και η ψυχολογική πίεση, αλλά αν φτιάξεις ένα σωστό πρόγραμμα θα ξεμπερδέψεις εύκολα. Αξιοποίησε το χρόνο που είναι με το μέρος σου και στο τέλος της ημέρας να ξέρεις ότι θα νιώσεις ανακούφιση, γιατί διευθέτησες πολλές από τις εκκρεμότητές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι και η πιο ερωτική μέρα αλλά μπορείς να την περάσεις με τον σύντροφο κάνοντας κάποιες δουλειές, όπως καθαριότητα και τακτοποίηση σπιτιού. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν θα προλάβεις να βγεις έξω για γνωριμίες. Έχεις βάλει άλλες προτεραιότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετό όγκο εργασίας, αλλά τα καταφέρνεις θαυμάσια. Μόνο με το οικονομικό θέμα θα έχεις λίγο άγχος γιατί πρέπει να πληρώσεις πολλά σε λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου , που είναι συμβατό και φιλικό ζώδιο με το δικό σου έτσι λοιπόν σε χαρακτηρίζει η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια. Η μέρα σου είναι γεμάτη από δραστηριότητες, αυθορμητισμό, δεν λείπει όμως και ο συναισθηματισμός! Οι εμπειρίες της ημέρας θα ιντριγκάρουν το πάθος σου, ενώ μία ικανοποίηση αναμένεται να λάβεις και στον αισθηματικό τομέα, όπου η μέρα προσφέρεται για ανανέωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ιδανική μέρα για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, να παίξεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για εξορμήσεις σε γλέντια, χαρές και διασκεδάσεις όπου είναι αδύνατο να μη γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γενικά σου αρέσει το ρίσκο και δεν κολλάς πουθενά. Έτσι και τώρα είσαι έτοιμος να κάνεις ένα μεγάλο επαγγελματικό άλμα. Στα οικονομικά θα διαθέσεις ένα σημαντικό κεφάλαιο για να στήσεις την επιχείρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από τον Υδροχόο σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα της οικογένειας και να ασχοληθείς με τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Είναι μέρα εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης. Ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς και να δώσεις λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα που ταλανίζουν την δική σου ψυχοσύνθεση ή των ανθρώπων που αγαπάς. Σκέφτεσαι κάποιες αλλαγές για το σπίτι και αυτό θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις τις υπέροχες στιγμές που προσφέρει το ταίρι και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του. Μετά από μια κοπιαστική μέρα χρειάζεσαι «κανάκεμα». Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την μέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι που θα σε χαλαρώσει χωρίς να σκέφτεσαι ότι «πρέπει» να βγεις για να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δύσκολα θα κάνεις σχέδια για τα επαγγελματικά σου. Ούτως ή άλλως είσαι ευχαριστημένος από την σταθερότητα που υπάρχει στην εργασία σου. Τα οικονομικά είναι επίσης σταθερά αλλά θα γίνουν δαπάνες για το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόου, γεμίζει την ημέρα σου με πολλές επικοινωνίες και εξαιρετικά χαρούμενη και ανοιχτή διάθεση. Προχωρούν ευέλικτα θέματα επαφών, συμφωνιών, προτάσεων, είσαι διαρκώς σε κίνηση και δέχεσαι ειδήσεις που σου προσφέρουν χαμόγελα! Μία νέα πρόταση θα σου δώσει την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο μπαίνει στα σκαριά, το οποίο θα αποτελέσει το σκαλοπάτι για ένα καλύτερο αύριο! Παράλληλα δέχεσαι και την παρακίνηση φίλων για να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα θα προτείνεις την απόδραση από την ρουτίνα με μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Για σένα που ψάχνεις τρόπους να γνωρίσεις ένα σύντροφο, δέξου για αρχή τις προσκλήσεις των φίλων για εξόδους και μην τους αποφεύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους στην δουλειά και θα έχεις προτάσεις για καλύτερη θέση και υψηλότερες αποδοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και των συναισθηματικών σου ασφαλειών. Επιθυμείς ένα καλύτερο αύριο και βάζεις τα δυνατά σου για να καταφέρεις να τονώσεις το εισόδημά σου! Η πορεία της ημέρας προσφέρει ικανοποιήσεις για ζητήματα οικονομικών, είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μία αγορά που την επιθυμούσες διακαώς. Παράλληλα η παρακίνηση της οικογένειας για θέματα προσωπικά , που αφορούν το σπίτι σας, θα αποτελέσει σήμερα μία ευχάριστη διέξοδο ενθουσιασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα έχει αγκαλιές και τάση για εξωτερίκευση των συναισθημάτων. Η μέρα είναι απολαυστική για να γευτείς ένα όμορφο δείπνο με τον σύντροφο και να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, με δυσκολία θα καταφέρουν οι φίλοι να σε τραβήξουν να τους ακολουθήσεις σε μια έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σαφώς σε απασχολούν στο μέγιστο βαθμό και ψάχνεις λύσεις να αυξήσεις την ρευστότητα σου. Με την δουλειά δεν έχεις κάποια σημαντική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου. Είσαι πρωταγωνιστής στην σκηνή και έχεις τον κεντρικό ρόλο. Δεν παραλείπεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σήμερα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, έχεις αρκετές επικοινωνίες, εφαρμόζεις στην ζωή σου αλλαγές, ενώ και στα αισθηματικά συνειδητοποιείς ότι τα ετερώνυμα έλκονται και δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς στους ερωτικούς πειρασμούς που σήμερα σου προσφέρονται !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θέλεις να τα κάνεις όλα μόνος σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Ευχάριστα πράγματα προτείνεις στο ταίρι που σε ακολουθεί γνωρίζοντας πως θα περάσει καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, η γενναιόδωρη φύση σου και ο αέρας σιγουριάς που αποπνέεις θα φέρουν γύρω σου πολλούς θαυμαστές που επιθυμούν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς, έχεις τα κότσια να αναλάβεις όλη την δουλειά μόνος σου και να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν τα έξοδα για την ανανέωση της εμφάνισης σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου , και εσύ έχεις την επιθυμία να αναλογιστείς όλα όσα έχουν μεσολαβήσει τον τελευταίο μήνα στην ζωή σου. Νιώθεις πως το μόνο που επιθυμείς είναι να μείνεις μόνος και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου οι οποίες είναι εξαιρετικά πεσμένες. Ωστόσο, η μέρα θα είναι αποδοτική για το κλείσιμο εργασιακών και οικονομικών εκκρεμοτήτων και σύντομα θα ξενοιάσεις από την στοίβα πραγμάτων που εδώ και καιρό έπρεπε να τακτοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το μόνο που ζητάς σήμερα από τον σύντροφο είναι να ξαπλώσεις μαζί του και να τυλιχθείς στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες και προτιμάς να μείνεις μέσα απολαμβάνοντας μια ήρεμη βραδιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες, συμφωνίες και οι οικονομικοί διακανονισμοί γίνονται με άκρα μυστικότητα. Το ισχυρό ένστικτο που διαθέτεις δεν σε αφήνει να κοινοποιήσεις τα σχέδια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *