ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο ων Ιχθύων σε καλεί να κλείσεις κύκλους και εκκρεμότητες. Η ψυχολογία σου είναι κάπως βαριά, γιατί έχεις κουραστεί να τρέχεις διαρκώς εσύ για όλους και για όλα, συνειδητοποιείς ότι η μέρα σου είναι μόνο για θελήματα και αυτό σε εξαντλεί και ψυχικά αλλά και σωματικά! Ταυτόχρονα η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου, σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να κάνεις κόμπο την καρδιά και να θέσεις κάποια όρια προκειμένου να μπουν σε μία σειρά ζητήματα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν καταφέρνεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα του συντρόφου για ένα ταξίδι που είχες τάξει. Αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδια! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα άτομο στη δουλειά που σε γοητεύει και δεν έχεις μάτια να κοιτάξεις αλλού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επιχειρηματικά σχέδια και νέες προτάσεις που υπάρχουν στα σχέδια σου μπλοκάρονται και θέλουν καλύτερη αξιολόγηση. Στα οικονομικά έχεις άγχος, γιατί τα έξοδα τρέχουν χωρίς να έχεις έσοδα. Θα κινηθείς παρασκηνιακά για την εξοικονόμηση πόρων από πηγές που δεν αποκαλύπτεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Ταύρε, η Τετάρτη θα μπορούσε να είναι μια όμορφη και δημιουργική μέρα, αν δεν ήσουν τόσο πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Πιέζεσαι πολύ για να προχωρήσουν τα φιλόδοξα σχέδιά σου ενώ η σύνοδος Σελήνης / Κρόνου στους Ιχθείς δημιουργεί προσωρινά και ένα κλίμα απογοήτευσης από ένα πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος, το οποίο αναγνωρίζεις ότι δεν σου έχει φερθεί τόσο έντιμα όσο εσύ ! Είναι μία ημέρα που βάζεις αυστηρά όρια για να πετύχεις κάτι μεγάλο, για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα προτιμάς να αφήσεις την έξοδο για κάτι πιο ουσιώδες. Η στενή επαφή με τον σύντροφο και η παραμονή μέσα στο σπίτι θεωρείς ότι θα σε ωφελήσει περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις τον απόλυτο και ρομαντικό έρωτα στην αγκαλιά ενός νέου ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι αυτά που σε αγχώνουν και δεν μπορείς να τα κοντρολάρεις αυτήν την περίοδο. Τα έξοδα που κάνεις είναι περισσότερα από τα έσοδα που έχεις. Στα επαγγελματικά δεν έχεις σπουδαίες εξελίξεις και δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα αφού βρίσκεσαι στην φάση του σχεδιασμού για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η φιλοδοξία σου θα αγγίξει κόκκινο σήμερα Τετάρτη φίλε μου Δίδυμε, με την Σελήνη να βρίσκεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο. Ξέρεις ότι τίποτα δεν χαρίζεται στην ζωή και ότι είναι απαραίτητο να εργαστείς σκληρά, κάνοντας κάποιες θυσίες. Σήμερα λοιπόν προσπαθείς να συνδυάσεις την λογική και την οργάνωση, με το συναίσθημα και τον οραματισμό! Βάζεις ψηλά τον πήχη και πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, γιατί ξέρεις πως δεν γίνεται διαφορετικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, με την συζήτηση που επιθυμείς να κάνεις με το ταίρι δεν θα καταφέρεις να έρθεις σε συνεννόηση μαζί του, γιατί εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις για άλλη φορά και μη χαλάς την Κυριακή σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, η σημερινή εσωστρεφή σου διάθεση δεν σε προδιαθέτει για εξόδους και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις υπομονή και όλα θα φτιάξουν στον επαγγελματικό τομέα, απλά δεν είναι η ώρα. Στα οικονομικά παραδόξως τα πας πολύ καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων κάνει ιδανικό το κλίμα για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την προσωπική επέκταση και πρόοδο σου. Ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις νομικές υποθέσεις, τις συμφωνίες / συμβάσεις, ή ακόμα και τις εργασίες που συνδέονται με τα κοινωνικά δίκτυα, ή τα media φαίνεται ότι μπορούν να έχουν μία άκρως θετική πορεία! Παράλληλα ωριμάζουν κάποια πράγματα μέσα σου και μπορείς να βάλεις ένα πιο οργανωμένο σχέδιο δράσης, προκειμένου να πας την ζωή σου μπροστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ματαιώνονται ταξίδια και εκδρομές που έταξες στον σύντροφο από αστάθμητους παράγοντες που αφορούν κάποιες δεσμεύσεις στην εργασία. Αν είσαι αδέσμευτος, θα λάβεις μια πρόσκληση για έξοδο από ένα άτομο που επιθυμεί να σε γνωρίσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επιχειρηματικά σχέδια πέφτουν πάνω στο τραπέζι προς συζήτηση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Λέοντα η σημερινή Τετάρτη είναι πολύ πιεστική μέρα αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε γεμίζει με παράπονα αλλά σε κάνει και αρκετά ευάλωτο συναισθηματικά! Ασχολείσαι κυρίως με θέματα που αφορούν το παρελθόν σου, προσπαθείς να βάλεις σε τάξη χρεωστικά υπόλοιπα, απογοητεύεσαι με λογαριασμούς που έρχονται στα χέρια σου και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να βάλεις «φρένο» σε κάποια σχέδιά σου! Με την σύνοδο Σελήνης – Κρόνου, προσπαθείς και επιβάλεις στον εαυτό σου ότι πρέπει οπωσδήποτε να ρυθμίσεις και να περιορίσεις έξοδα, οφειλές αλλά και … ερωτικές εκκρεμότητες που σε βαραίνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν βαδίζεις σωστά αφού σε διακατέχει η αμφιβολία στη σχέση. Οι ζήλιες και οι χειριστικές συμπεριφορές δεν θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν διαφαίνεται ιδανική για να συνάψεις ερωτική γνωριμία. Το μυαλό σου είναι κολλημένο στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις νέα συνεργασία και όλα συνηγορούν προς αυτή την επιθυμία σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα οικονομικά γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και περνάς από «μικροσκόπιο» τα κοντινά σου άτομα προσπαθώντας να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν την μεταξύ σας επαφή! Συνειδητοποιείς όμως ότι πρέπει να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις, ενώ αναγνωρίζεις πλέον ότι κάποια άτομα που συνδέεσαι στενά σε απομακρύνουν με την συμπεριφορά τους! Παύεις πλέον να δικαιολογείς καταστάσεις και ανθρώπους και αναζητάς λύσεις, τις οποίες και θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν ξέρεις πως να πλησιάσεις τον σύντροφο. Νιώθεις ότι το χάσμα μεταξύ σας όλο μεγαλώνει. Ίσως τα ψέματα που είπες στο παρελθόν έχουν φτάσει την σχέση σε αυτή την κατάσταση. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια γνωριμία αλλά να είσαι ειλικρινής από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει δυσαρέσκεια μεταξύ των συνεργατών και αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν εξελίξεις που να σε επηρεάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μία ημέρα με δυσκολίες είναι η σημερινή Τετάρτη για σένα φίλε μου Ζυγέ. Η Σελήνη από τους Ιχθείς, σε κάνει να βρίσκεσαι επικεντρωμένος σε θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας, προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά το πρόγραμμά σου, αισθάνεσαι όμως αρκετά ευάλωτος και νευρικός, γιατί πολλά πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες και ίσως μετανιώνεις που δεν έδωσες στο παρελθόν την δέουσα προσοχή σε κάποιες καταστάσεις! Με την συνάντηση Σελήνης / Κρόνου, φορτώνεσαι με πολλές υποχρεώσεις, δεν έχεις χρόνο για ξεκούραση ή ανεμελιά, καταφέρνεις και κλείνεις όμως ανοιχτές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούσαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι γκρίνιες και τα παράπονα που γίνονται σε καθημερινή βάση έχουν αρχίσει και σε κουράζουν ψυχικά και σωματικά. Λάβε τα μέτρα σου! Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα θα σε απασχολήσει ένα άτομο από την δουλειά που ενδεχομένως κρύβει τα συναισθήματά του για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σε εξουθενώνουν. Αν και σήμερα είναι Τετάρτη δεν αποκλείεται να εργαστείς ακόμα κι από το σπίτι. Στα οικονομικά υπάρχει πίεση και ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ διεγείρει την ανάγκη σου για χαρά, ικανοποίηση, διασκέδαση αλλά και για έρωτα! Υπάρχουν πολλές επιθυμίες που θέλεις τώρα να κάνεις πράξη, συνειδητοποιείς ότι είχες αφήσει τον εαυτό σου πίσω και ότι τώρα έχει έρθει η στιγμή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ότι σου δίνει χαρά! Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου τουλάχιστον εσένα θα σε ευνοήσει να δεις πιο ώριμα και σταθερά την πορεία της αισθηματικής σου ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς διακαώς να βγεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς και να μην μπορείς να βγάλεις το μήνα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα απαιτεί κοινωνικοποίηση για να καταφέρεις να ανακαλύψεις το ιδανικό ταίρι. Δραστηριοποιήσου και πήγαινε να συναντήσεις φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου δεν βρίσκεται σήμερα στα επαγγελματικά διότι είναι μέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης για σένα. Σήμερα έχεις τη διάθεση να δαπανήσεις χρήματα για την ευχαρίστηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη είσαι διαρκώς απασχολημένος με θέματα οικογενειακής φύσεως αλλά και με υποχρεώσεις που χρειάζεται να τακτοποιήσεις προκειμένου να επέλθει και πάλι η σταθερότητα και η σιγουριά στην ζωή σου! Η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, δημιουργούν ωστόσο και ένα απαιτητικό και φορτικό κλίμα στην καθημερινότητά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι σε ζορίζουν αρκετά ή και σου επιρρίπτουν ευθύνες για λάθη σου και το γεγονός αυτό σε πικραίνει! Νιώθεις τις πλάτες σου φορτωμένες με πολλά, όμως … με σκληρή δουλειά θα δεις ότι θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση και δεν θέλεις να το κουνήσεις από το σπίτι. Το ταίρι απογοητεύεται γιατί έχει κάνει άλλα πλάνα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η πεσμένη και μειωμένη ζωτικότητα δεν σου επιτρέπει να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς. Δύσκολες σήμερα οι γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά χρειάζονται προσοχή γιατί ενδεχομένως απογοητευτείς από κάποιο άτομο στην δουλειά. Στα οικονομικά δεν έχεις κάτι να σε απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε , η Σελήνη και ο Κρόνος σε σύνοδο από το ζώδιο του Ιχθύ σε κάνουν να βρίσκεσαι σε σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα με την λογική. Είναι πολύ πιθανό να φθάσουν στα αυτιά σου δυσάρεστες ειδήσεις και να ειπωθούν λόγια που θα σε στεναχωρήσουν. Αναγκάζεσαι να πάρεις κάποιες σκληρές αποφάσεις, τις οποίες τρέναρες, όμως τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Προσπάθησε για σήμερα να μην παρασύρεσαι σε αρνητικές σκέψεις, που θα σε στραγγίξουν ενεργειακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, σήμερα η μέρα δεν προσφέρεται για να συζητήσεις με το ταίρι σου, διότι κυριαρχεί η ασυνεννοησία. Σε περίπτωση που προσπαθήσεις, θα τα κάνεις χειρότερα και θα χαλάσεις εντελώς, το ήδη τεταμένο κλίμα. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα διαφορετικό άτομο, που θα σε ενθουσιάσει. Κράτα όμως μικρό καλάθι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου στα επαγγελματικά θέλει προσοχή. Μην εμπιστεύεσαι κανένα. Στα οικονομικά θα κάνεις κάποια έξοδα τα οποία είναι περιττά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόο για σήμερα Τετάρτη φαίνεται ότι είσαι απόλυτα δοσμένος στην επίλυση οικονομικών υποθέσεων που φαίνεται πως σε ταλαιπωρούν. Με την Σελήνη από τους Ιχθείς, σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, γιατί αναγνωρίζεις πως αυτά που ήδη έχεις δεν σου αρκούν και ότι οι απαιτήσεις της εποχής είναι πολλές, όπου κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου να βγάζεις περισσότερο χρήμα! Η Σύνοδος Σελήνης – Κρόνου που γίνεται σήμερα, ναι μεν μπορεί να σε κάνει να βρίσκεσαι με άδειο πορτοφόλι, όμως σε βοηθά να οργανωθείς και να κάνεις έξυπνα βήματα για να ξεπεράσεις μία οικονομική δυσκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, αναβάλλεις για την ώρα τον σχεδιασμό για την πορεία της σχέσης. Παρουσιάζονται εμπόδια που σε φρενάρουν. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις σήμερα την εύνοια που απαιτείται για να κάνεις νέες γνωριμίες. Περίμενε και έχε υπομονή γιατί δεν θα αργήσει αυτή η θετική μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια δεν προχωρούν και μένεις προς το παρόν στάσιμος. Στα οικονομικά έχεις οφειλές από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο παρέα με τον Κρόνο και είναι η κατάλληλη μέρα για να δεις πιο ώριμα και σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Μπορεί η μέρα να ξεκινά με βάρος, συναισθηματική απογοήτευση, άγχος για θέματα που πρέπει να λύσεις, όμως πλέον διαθέτεις την ωριμότητα, την γνώση και την εμπειρία, για να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει! Στην πορεία της ημέρας, βάζεις όρια και αποστάσεις από ανθρώπους που έχουν καταχραστεί την καλή σου καρδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα εμπόδια που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι ανυπέρβλητα. Τα ψέματα που έχουν ειπωθεί είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Αν δεν έχεις σχέση, μπορεί σήμερα να σε παρασύρει ο έρωτας ενός ατόμου που εμπεριέχει ρομαντισμό αλλά και παραπλανητικά στοιχεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες προτάσεις στο μυαλό σου για συνεργασία και δεν διστάζεις να τις προτείνεις στο άτομο που θέλεις. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος στις διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *