ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ με εσένα να έχεις αρκετά πεσμένη διάθεση. Προτιμάς να ασχοληθείς με άλυτες υποθέσεις σου, ή προσπαθείς να εξιχνιάσεις ένα μυστήριο, ένα μυστικό, ή κάτι κρυφό. Η μέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, χαλάρωση και ξεκούραση. Πάρε αποστάσεις από την τοξικότητα του κόσμου που σου στραγγίζουν την ενέργεια. Εκμεταλλεύσου την μέρα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το ταίρι θα σεβαστεί τη επιθυμία σου για να μείνεις μέσα και θα σου κάνει παρέα. Η ρομαντική διάθεση και η γλυκιά ατμόσφαιρα θα σε φέρουν πιο κοντά του. Αν δεν έχεις σύντροφο, μάλλον σήμερα δεν θέλεις να βρεις κιόλας, αφού σκέφτεσαι μια παλιά σχέση. Η βασική σου επιθυμία είναι να αράξεις και να απολαύσεις ξεκούραση μαζί με αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκηνιακές κινήσεις γίνονται πάνω στα επαγγελματικά και προς το παρόν μένουν κρυφές. Στα οικονομικά υπάρχει όφελος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς, στρέφεις την προσοχή σου στην κοινωνική ζωή και στην επαφή με τους φίλους. Η μέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, και βόλτες. Συζητήσεις, λόγια και σκέψεις που αφορούν τον σχεδιασμό των μελλοντικών σου κινήσεων, δίνουν και παίρνουν στο περιβάλλον. Παράλληλα μπορείς να συναναστραφείς μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ίντερνετ κ α. Είσαι εστιασμένος στην αλλαγή που θέλεις να κάνεις και προσπαθείς γι’ αυτό. Φιλοδοξίες και όνειρα πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι κατάλληλη μέρα όπου μπορείς μαζί με τον σύντροφο και την παρέα να βγεις και να διασκεδάσεις. Ανανεώνεις την σχέση και τονίζεται το ερωτικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα που είναι μέρα κοινωνικοποίησης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο υποψήφιος μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται και οι στόχοι υλοποιούνται. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και οικονομική αύξηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε για σήμερα Πέμπτη που η ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς το βλέμμα σου συνεχίζει είναι στραμμένο στην κορυφή που θέλεις να κατακτήσεις σε ότι αφορά την καριέρα. Εστιάζεις την προσοχή σου στην κοινωνική καταξίωση και στη άνοδο. Είσαι φιλόδοξος και θέλεις να αναρριχηθείς στην ιεραρχία. Απαιτείς ταυτόχρονα τον σεβασμό από τον κοινωνικό κύκλο και αποζητάς την αναγνώριση. Οι μεγαλόπνοοι στόχοι σου βαίνουν προς υλοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με την δουλειά και λιγότερο με τον σύντροφο. Δεν θα υπάρξει όμως πρόβλημα καθώς σε κατανοεί και νοιάζεται για το καλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να σε γοητεύσει το ενδιαφέρον ενός ατόμου που κινείται στο χώρο της δουλειάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παίρνουν ανοδική πορεία που σε κάνει πετυχημένο. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία της στους Ιχθείς εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Είναι μια θετική διέλευση που σε ευνοεί για να διευρύνεις τους ορίζοντες και να επεκταθείς. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ταξίδια, εκδρομές, αλλά και να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες για την βελτίωση της δουλειάς σου. Η τάση σου για ανεξαρτησία είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Ξεφεύγεις από την ρουτίνα και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τα προβλήματα πιο φιλοσοφημένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να ταξιδέψεις με το ταίρι σε μέρη μακρινά και να αλλάξεις παραστάσεις. Ετοιμάζεις το ταξιδιωτικό πλάνο γιατί δεν αντέχεις άλλο την ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος, απολαμβάνεις την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Δεν επιθυμείς την στενή σχέση και αν κάνεις γνωριμία θέλεις να γευτείς την εμπειρία και τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν βελτίωση και άνοδο. Οι νέες δεξιότητες σε βοηθούν να εξελιχθείς και να αποκτήσεις καλύτερη θέση. Τα έξοδα όμως είναι πολλά αλλά δεν σε ανησυχούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και εσύ καταφέρνεις να αφήσεις πίσω σου ότι σκοτείνιαζε την ψυχοσύνθεση σου τις τελευταίες μέρες. Εκκρεμότητες από το παρελθόν, οικονομικές ατασθαλίες που πρέπει να ισορροπήσεις και έξοδα βρίσκουν επιτέλους την λύση τους. Παράλληλα το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην αυριανή Πανσέληνο που ειδικά για σένα θα φέρει επιτέλους πνοή αισιοδοξίας και … χαρούμενα «μαντάτα»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ίσως σήμερα το υπερβολικό συναίσθημα μετατραπεί σε ζήλια και κτητική συμπεριφορά ως προς τον σύντροφο. Διοχέτευσε την ανεβασμένη λίμπιντο στην σωματική ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα διψάς για μια δυνατή εμπειρία και ψάχνεις την γνωριμία που θα καλύψει αυτή την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι μια επαγγελματική συνεργασία, αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρος. Πάρε τον χρόνο σου, δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά είναι μια πληγή που πρέπει να κλείσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει να βρίσκεσαι ιδιαίτερα συναισθηματικά ευάλωτος απέναντι στους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Προσπαθείς να δικαιολογήσεις καταστάσεις και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων, βαθιά μέσα σου όμως γνωρίζεις ότι δεν αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και ότι κάποιοι άνθρωποι που διαρκώς τους δίνεις ευκαιρία, το μόνο που κάνουν είναι να ξεγελούν και να ροκανίζουν το χρόνο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα βγάλεις από μέσα σου όλη την συμπόνοια και την κατανόηση για τον σύντροφο. Έχεις την διάθεση να συμβιβαστείς και να εξομαλύνεις τις διαφορές που σε είχαν απομακρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να γνωρίσεις το άτομο που ποθεί η καρδιά σου για το οποίο δεν θα προσπαθήσεις ιδιαίτερα, αφού θα σε πλησιάσει πρώτο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά μπορείς να αδιαφορήσεις για την ανταγωνιστική συμπεριφορά των συναδέλφων. Θα τους φέρεις με τον τρόπο σου στα δικά σου μέτρα αρκεί να φερθείς έξυπνα. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τα μικροέξοδα για καφεδάκια με τους φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ , για σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς που για σένα σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέχεις για να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που δεν έκανες όλη την εβδομάδα. Ευθύνες, υποχρεώσεις, ψώνια, καθαριότητα του σπιτιού και μισοτελειωμένη εργασία στο σπίτι. Το άγχος κτυπάει κόκκινο. Πως θα τα προλάβεις όλα; Με σωστή διαχείριση του χρόνου και σωστές προτεραιότητες. Φτιάξε λίστα αριθμώντας τις δουλειές σου. Αν κάνεις καλή οργάνωση θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν είναι μέρα που θα απολαύσεις τον σύντροφο, αφού υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Μπορείς όμως να ζητήσεις την βοήθεια του και έτσι να καταφέρεις να είσαι μαζί του έστω και με αυτό τον τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον με εργασία στο σπίτι θα ασχοληθείς για να τελειώνεις ότι άφησες στη μέση. Δεν έχεις καιρό για έρωτες σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα τα επαγγελματικά είναι αυτός ο τομέας που σε ενδιαφέρει πάνω από όλα τούτο το διάστημα. Άγχος, τρέξιμο και κούραση. Στα οικονομικά θα κάνεις έξοδα για πρόγραμμα διατροφής, διαιτολόγο, γυμναστήριο, κολυμβητήριο και ότι σου προκαλεί ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε αυτή την Πέμπτη έχεις να ζήσεις τρυφερές, αισθαντικές στιγμές. Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και σε χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα αλλά και ο αυθορμητισμός! Σήμερα η γενναιοδωρία σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και επιθυμείς να βγεις με παρέες, φίλους και να περάσεις όμορφα. Αποζητάς να γευτείς όλα τα ωραία της ζωής μέσω της διασκέδασης, του φλερτ και των γνωριμιών. Καταφέρνεις να λάμψεις με την παρουσία σου και να στρέψεις τα βλέμματα επάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα με διασκέδαση, έξοδο και ξεφάντωμα μαζί με το ταίρι σου. Δεν θα λείψει όμως και το ρομαντικό στοιχείο που θα αναδυθεί επιστρέφοντας σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική με νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από χώρους διασκέδασης και αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επιχειρηματικά σχέδια ευοδώνονται και μπορείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά η γενναιοδωρία σου θα σε οδηγήσει σε σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη ολοκληρώνοντας την πορεία τους στους Ιχθείς σε βοηθά να τακτοποιήσεις και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που σου είχαν σταθεί σαν βραχνάς στο λαιμό. Είσαι πιο δεκτικός και ευαίσθητος στις ανάγκες των οικείων σου και ασχολείσαι πολύ περισσότερο με ζητήματα οικογενειακά, γιατί αυτά προέχουν στην παρούσα φάση για σένα! Η μέρα όμως προσφέρεται και για μία αλλαγή στην διακόσμηση του χώρου, για την διόρθωση / αποκατάσταση σε ζημιές στο χώρο σου, αλλά σε προσωπικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται και για να ομολογήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν προβλέπονται διασκεδάσεις και βόλτες. Μένεις σπίτι με το ταίρι και απολαμβάνεις τις ιδιωτικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η διάθεση σου είναι πεσμένη και δεν επιθυμείς γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την μέρα για χαλάρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν σήμερα. Την σημερινή μέρα προτιμάς να την αφιερώσεις στην οικογένεια και δεν σκέφτεσαι την δουλειά. Στα οικονομικά τα έξοδα αφορούν μόνο το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ ολοκληρώνει την πορεία της και σε επικεντρώνει σε θέματα που αφορούν επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές. Μία συζήτηση που θα κάνεις σήμερα θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου και θα ακούσεις τρυφερά λόγια που τα περίμενες εδώ και καιρό. Η μέρα όμως είναι κατάλληλη και για να έχεις δημιουργικές ιδέες ή και για να κάνεις κάποια σχέδια για ένα κοντινό ταξιδάκι που μπορεί να κάνεις λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την επιθυμία να βγεις με το ταίρι και να βρεις εκεί έξω τους φίλους που περάσεις τέλεια. Νιώθεις και είσαι στο επίκεντρο των συζητήσεων γι’ αυτό ο σύντροφος σε κοιτά στα μάτια δείχνοντας τον θαυμασμό του. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μπροστά σου την ιδανική μέρα που θα σε ευνοήσει να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες ευνοούνται οπότε κάνε το άνοιγμα που θέλεις χωρίς άγχος. Στα οικονομικά τα πράγματα είναι κάπως ρευστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Πέμπτη και η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στους Ιχθείς και εσύ καταφέρνεις και κλείνεις εκκρεμότητες, όμως μένεις με άδειο πορτοφόλι! Δεν λείπουν όμως αυτή την ημέρα και οι προσωρινές συναισθηματικές ευαισθησίες, ίσως γιατί νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν εκτίμησαν την αξία σου! Σταδιακά καθώς οδεύουμε προς το τέλος της ημέρας, η διάθεσή σου θα αρχίζει να αλλάζει, αφού άλλωστε αύριο έχουμε και μία Πανσέληνο που είναι άκρως θετική και αισιόδοξη για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παραμέρισε την κτητική συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί θα δημιουργήσεις πρόβλημα στην σχέση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα που προσφέρεται για αγκαλιές και ερωτικές περιπτύξεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι πιο κοντά με ένα γνώριμο πρόσωπο και αναπτύσσεται έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα χρήματα έχεις μια περίεργη σχέση αυτό το διάστημα. Από την μια θέλεις να κάνεις οικονομία και να τα μαζεύεις και από την άλλη σου αρέσει να τα σκορπάς από εδώ και από εκεί.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ , για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και εσύ ασχολείσαι με τα αμιγώς προσωπικά σου θέματα και βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη διότι εισπράττεις την αποδοχή και την αγάπη των άλλων. Εκπέμπεις συναίσθημα, τρυφερότητα και γλυκύτητα. Παρόλα αυτά είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικός αφήνοντας άφωνους τους γύρω σου. Φρόντισε να μην παίρνεις πολύ προσωπικά ότι συμβαίνει στον περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αφιερώνεις τον χρόνο σου στον σύντροφο και περνάς υπέροχες τρυφερές στιγμές μαζί του. Η απόλαυση ενός ρομαντικού δείπνου απόψε είναι η καλύτερη επιλογή. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις και στρέφεις το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς. Θα αντιληφθείς την ερωτική ματιά ενός προσώπου και θα γοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να προτείνεις νέα επαγγελματική συνεργασία σε ένα γνωστό σου άτομο. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *