ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, το υπέροχο φεγγάρι που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή, στο ζώδιο σου, φέρνει ολοκλήρωση ενός προσωπικού στόχου. Με έντονη συναισθηματική φόρτιση και τονισμένη συγκίνηση, κυλά η μέρα. Σχέσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, αισθηματικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, ίσως φέρει ρήξη σε μια αισθηματική σχέση, αν δεν προσέξεις. Έλεγξε τα νεύρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ακατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο και αποφάσεις. Η νέα γνωριμία που ενδεχομένως κάνεις, εσύ που είσαι αδέσμευτος, είναι σύντομη χωρίς διάρκεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κυλούν τα επαγγελματικά, αλλά στα οικονομικά προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σχεδίου, που έως τώρα διατηρούσες μυστικό. Διαμορφώνεις το πρόγραμμα σου, αλλάζεις συνήθειες ασχολείσαι περισσότερο με τις υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, προκαλεί αναταράξεις μέσα στην οικογένεια. Πρόσεχε την συμπεριφορά σου, μην γίνεσαι προκλητικός στα αγαπημένα πρόσωπα, γιατί αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει εσύ να φροντίσεις για την ομαλή πορεία της σχέσης. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθεί ένα μυστικό. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθούνται επαγγελματικά σχέδια, ολοκληρώνονται πρότζεκτ που υπήρχαν στο συρτάρι. Οι οικονομικές απαιτήσεις της οικογένειας σε αγχώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή, βλέπουμε να σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα ερωτικό φεγγάρι που εστιάζει το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά και στα μελλοντικά σχέδια. Επιτυγχάνονται οι στόχοι, εκπληρώνονται οι επιθυμίες και το μέλλον σου είναι ευνοϊκά προδιαγεγραμμένο. Προσοχή στον σχηματισμό τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό. Μπορεί να χαλάσει τη μέρα από λόγια πού καλύτερα να μην ξεστομίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπλοκάρεται η επικοινωνία με το ταίρι και δεν υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ευκαιρία να πλησιάσεις ένα άτομο που θα ενδώσει στο φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλλιτεχνικά και δημιουργικά σχέδια υλοποιούνται. Εκπλήρωση επαγγελματικών στόχων με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Κριού. Η Πανσέληνος φωτίζει τον επαγγελματικό τομέα, φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα της εργασίας. Στον αντίποδα σε προβληματίζει ένα οικογενειακό θέμα. Το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Ουρανό, προκαλεί εμπόδια στα μελλοντικά σχέδια και φέρνει ανατροπές. Δύσκολα θα λυθεί ένα οικονομικό ζήτημα που εμφανίζεται ξαφνικά, φέρνοντας αποδιοργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στην συναισθηματική κάλυψη που ζητάς από τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία μέσα από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο, αλλά μην περιμένεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ολοκληρώνονται σχέδια μετά από καιρό. Μετ’ εμποδίων φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα έκτακτα έξοδα πάνε πίσω τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή, παρατηρούμε να σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας ανησυχία για θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Σημαντικές επαφές με εξίσου σημαντικά πρόσωπα, θα φέρουν εξέλιξη στην ζωή σου. Ολοκληρώνονται κύκλοι σπουδών, γνώσεων, δεξιοτήτων. Ο σχηματισμός τετραγώνου, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, προκαλεί νευρικότητα και ξεσπάς σε όποιον θέλει να σε καταπιέσει. Είσαι τολμηρός, διεκδικητικός και δεν διστάζεις να τα βάλεις με άτομα εξουσίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η τονισμένη ανάγκη για ανεξαρτησία, θα φέρει σύγκρουση με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να ενθουσιαστείς από μία γνωριμία, αλλά μην επενδύσεις σε μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ρίξε τους τόνους, μην προκαλείς στην δουλειά και μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Το φεγγάρι αυτό προκαλεί άγχος, ψυχολογική πίεση και προβλήματα για ένα οικονομικό ζήτημα. Οφειλές που έχουν μείνει ατακτοποίητες θα σε στρεσάρουν για τα καλά. Δύσκολα θα βρεις λύσεις και τρόπους να απαλλαγείς. Ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό προκαλεί μεγαλύτερη ψυχολογική αναστάτωση, εντείνοντας το αίσθημα της ανασφάλειας. Νομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίγεσαι στον σύντροφο, βγάζοντας φόβους, ζήλιες κι απωθημένα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη για ένα πρώην ερωτικό ταίρι σου βασανίζει το μυαλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να προσέχεις τις οικονομικές συμφωνίες, κάνοντας ξεκάθαρες κουβέντες με τα άτομα που πρόκειται να συνεργαστείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Παρασκευή σήμερα και σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας στην επιφάνεια τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπαίνουν στο στόχαστρο όλων των ειδών οι σχέσεις, επαγγελματικές, οικογενειακές, αισθηματικές για να κάνεις την διαλογή, ξεχωρίζοντας την ήρα από το σιτάρι. Οι αρνητικοί άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου. Ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, προκαλεί ψυχική αναστάτωση, επειδή μπλοκάρονται, ματαιώνονται σχέδια, στα οποία είχες επενδύσει οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη να σχεδιάσεις το επόμενο βήμα με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και σε εξιτάρει η παρουσία του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια μπλοκάρονται, ανατρέπονται, αλλάζουν. Προσοχή στα οικονομικά. Έκτακτα έξοδα εμφανίζονται από εκκρεμείς οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, που φέρνει στο φως εργασιακά προβλήματα, καθώς και θέματα καθημερινότητας.Το άγχος δεν θα το αποφύγεις με τούτο το φεγγάρι καθώς αναδύονται φόβοι για το αύριο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, προκαλεί σύγκρουση με τα άτομα που συσχετίζεσαι, καθώς τραβιέται το σκοινί και από τις δύο πλευρές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι γεμάτη γκρίνια, μουρμούρα κακοδιάθεση. Ο σύντροφος δεν σε εμπνέει για συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν σου συνιστώ να μπεις σε μια σχέση, που δεν έχεις τσεκάρει τον χαρακτήρα του άλλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε πιέζουν από παντού. Οφειλές από το παρελθόν αλλά και καινούργιες που προκύπτουν σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, που προκαλεί πολλά ερωτικά καρδιοχτύπια. Το φεγγάρι ρίχνει το φως στα σχέδια που αφορούν το μέλλον, συμπεριλαμβανομένου ενός έρωτα που έχεις βάλει πλώρη να κατακτήσεις, αλλά ο σχηματισμός του τετραγώνου, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, προκαλεί ανατροπές στο πρόγραμμα, αλλάζει τα σχέδια. Δυσκολίες στη δουλειά και στην επίτευξη των στόχων. Αλλαγή πλεύσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση, έρωτα και καλοπέραση με τον σύντροφο, αρκεί να μην υποκύψεις στις υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδεχομένως συνδεθείς με κάποιον μέσω διαδικτύου, που έχεις πολλά κοινά σημεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείται η προώθηση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων και ταλέντων, που γίνονται με βάση τις οικονομικές απολαβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Παρασκευή, βλέπουμε να σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, που εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικογενειακά θέματα, στο σπίτι και την πατρική περιουσία. Η ενέργεια του φεγγαριού σε φορτίζει συναισθηματικά, από αναμνήσεις παιδικών χρόνων. Ο σχηματισμός του τετραγώνου, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, ανασύρει μνήμες, βγάζει φοβίες, ενώ ανησυχείς για ένα οικονομικό ζήτημα. Σε αγχώνουν τα έξοδα των παιδιών ή του συντρόφου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κυλάει με δυσκολία. Ζήλιες, παράπονα, βγαίνουν στην επιφάνεια από το σύντροφο, που χαλούν την χαλαρή ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος, κατακλύζεσαι από αναμνήσεις για έναν πρώην ερωτικό σύντροφο, που απορρίπτοντας κάθε καινούργιο άτομο που γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πλάνα για επαγγελματική συνεργασία, άνετα μπορούν να γίνουν όνειρο που δεν θα βγει αληθινό, αν δεν λάβεις μέτρα. Αναλαμβάνεις να πληρώσεις τα σπασμένα για έξοδα άλλων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο σχηματισμός του τετραγώνου, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, φέρνει ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, που στέκονται εμπόδιο. Δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις, να εξελιχθείς και διαρκώς σε απασχολούν με τα δικά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις με το ταίρι δεν οδηγούν πουθενά, για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος, το φεγγάρι ανοίγει την όρεξη για φλερτ και γνωριμίες, αρκεί να μην μείνεις μόνο στις κολακείες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σχέδια, θα προχωρήσει η σημερινή μέρα. Χωρίς απόφαση, χωρίς κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και βλέπουμε να σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού. Ένα δύστροπο φεγγάρι για σένα, που προκαλεί έντονη ανησυχία για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Τα χρέη από το παρελθόν έρχονται να σε αναστατώσουν. Ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, φέρνει εμπόδια, δυσκολεύει την καθημερινότητα προκαλεί άγχος και κούραση. Έρχονται στο μυαλό σου ιδέες, που πιστεύεις φέρνουν την λύση, αλλά το οικονομικό πρόβλημα εξακολουθεί να σε στρεσάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλύτερα να αποφύγεις οποιαδήποτε συζήτηση με τον σύντροφο, που γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα καταλήξει σε ασυμφωνία. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες. Προσπάθησε άλλη φορά που θα το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε πιέζουν κι αν οφείλεις σε δημόσιους φορείς, προτείνω να διαπραγματευτείς το χρέος, κάνοντας διακανονισμό. Προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *