ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου, σε απασχολεί ο τομέας των οικονομικών. Προσπαθείς να βρεις λύσεις για να βελτιώσεις το εισόδημα, που παρουσιάζει διακυμάνσεις. Πρέπει να φρενάρεις την επιθυμία για αγορές, που συνήθως είναι περιττές και γίνονται μόνο για να καλύψεις συναισθηματικά κενά. Παράλληλα τακτοποιείς ένα οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συντηρητική στάση που έχεις υιοθετήσει επηρεάζουν την σχέση με το ταίρι. Η κτητικότητα δεν σου ταιριάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια που θα φέρουν οικονομική σταθερότητα ευνοούνται! Στα επαγγελματικά ακολουθείς την πεπατημένη οδό, που προσδίδει ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να διανύει το δικό σου ζώδιο μπαίνει ο μήνας, που σε εστιάζει στα ιδιωτικά, προσωπικά σου θέματα. Νέος μήνας, νέοι στόχοι, καινούργια ξεκινήματα, σε επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά. Ανανεώνεις τη εξωτερική εμφάνιση, η αυτοπεποίθηση τονώνεται και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου, προτείνοντας συνεργασίες. Παίρνεις αποφάσεις για ερωτική σχέση, ή γάμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, με τον σύντροφο να κρέμεται πάνω σου, έχοντας ερωτική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική, ευνοϊκή, για νέες γνωριμίες, χωρίς καν να κουνήσεις το δακτυλάκι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις, συνεργασίες και οικονομικά ανοίγματα ευνοούνται! Ρισκάρεις και βγαίνεις κερδισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Καλό Μήνα! Την πρώτη μέρα του μήνα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, περιορίζεις τις κοινωνικές επαφές, προτιμάς να απομακρυνθείς από ότι σε κουράζει ψυχολογικά, μένοντας σπίτι. Προσπαθείς να διώξεις κάθε περιττή σκέψη από το μυαλό, αλλά το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη, δεν σε αφήνει. Το αίσθημα της ανασφάλειας εμφανίζεται, γίνεσαι απρόθυμος να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο κι επιθυμείς ησυχία και ηρεμία. Τα λόγια που έγιναν σε πίκραναν, όμως εντόπισες τους κρυφούς εχθρούς κι έμαθες να μην έχεις εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι μουντή, θολή, απατηλή και δεν ενδείκνυται για να κάνεις σχέδια με το σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μένεις κολλημένος στο παρελθόν, δίχως να ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες θέλουν προσοχή. Σκέψου πριν προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί σε κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με φίλους, ενώ ταυτόχρονα καταπιάνεσαι με σχέδια που επιθυμείς να υλοποιήσεις. Η μέρα είναι γεμάτη συναναστροφές, δραστηριότες που σε ενθουσιάζουν και ευχάριστα νέα από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Οι προσωπικοί στόχοι επιτυγχάνονται και ταυτόχρονα θέτεις καινούργιους, κάθε φορά περισσότερο καινοτόμους. Όνειρα για το μέλλον πραγματοποιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις στον σύντροφο για τα μελλοντικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα κρίνεται από τις καταλληλότερες, η εύνοια σε ακολουθεί και οι γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μακροπρόθεσμα, μελλοντικά σχέδια ευοδώνονται, με την στήριξη του φιλικού περιβάλλοντος. Οικονομικά δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, κάνοντας την Κυριακή, μέρα που σε απασχολεί η καριέρα και η επαγγελματική άνοδος. Αν και είναι αργία δεν χαλαρώνεις και η σκέψη σου βρίσκεται στην δουλειά. Προσπαθείς να φτιάξεις το πρόγραμμα της εβδομάδας, αρχής γενομένης από σήμερα, γιατί δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του, ούτε είσαι της τελευταίας ώρας. Οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον και με την οργάνωση που διαθέτεις θα το πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συναισθηματική φόρτιση της ημέρας μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι που δεν κατανοεί τα συναισθήματα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καλύτερα να αποφύγεις τις καινούργιες γνωριμίες που απαιτούν πολύ χρόνο και διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα και τη φιλοδοξία στα ύψη, θα πετύχεις τον στόχο σου. Οικονομικές δαπάνες για το σπίτι ή τον χώρο που εργάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ευχάριστα μπαίνει ο μήνας για σένα, όπου η κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, κάνει την Κυριακή να είναι από τις πιο ευνοϊκές μέρες. Σε διακατέχει η επιθυμία για ανεξαρτησία, ελευθερία και ανάπτυξη. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα σπουδών, γνώσεων και μάθησης, που επιδιώκεις με κάθε τρόπο να αποκτήσεις. Σκοπό έχεις να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να κατακτήσεις καλύτερη θέση στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα προσφέρεται για το σχεδιασμό του επομένου βήματος της σχέσης με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να κάνεις μια γνωριμία με άτομο που θα βρεθεί στον δρόμο σου προερχόμενο από κάπου μακριά, ή το εξωτερικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται και ευνοείσαι στην δημιουργία νέων. Έξοδα για σπουδές, ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Κυριακή μελαγχολική σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η μέρα είναι δύσκολη, ακατάλληλη να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ανούσια και πεζά. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και αποτελούν πηγή άγχους, που επηρεάζει τα συναισθήματα σου. Αποκλείεις την έξοδο για σήμερα, προτιμώντας το σπίτι και τη ξεκούραση. Η επιθυμία για χαλάρωση και σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό σου, θα βοηθήσει την ψυχολογία σου να ανέβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα περνάει δύσκολα, αναδύονται φόβοι, ανασφάλειες και ζήλιες, που μπλοκάρουν την αρμονική συμβίωση με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα απέφυγε τις σκοτεινές

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρέη από το παρελθόν σε αγχώνουν! Τα οικονομικά προβλήματα λύνονται με οικονομίες και σωστή διαχείριση. Επαγγελματικές συμφωνίες προωθούνται αργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Ο καινούργιος μήνας ξεκινά σήμερα Κυριακή, με την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου. Η βασική επιθυμία είναι να συσχετιστείς με το περιβάλλον, τους ανθρώπους που αγαπάς και να συναναστραφείς με κόσμο. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα σημαντικά άτομα της ζωής σου. Η δημοτικότητα αυξάνεται, σε αποζητούν στις παρέες και γίνεσαι ο διαμεσολαβητής στις συγκρούσεις που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ημέρα για να συζητήσεις με τον σύντροφο, θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα και των δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς ένα όμορφο, ελκυστικό, εγκάρδιο άτομο, που μπαίνει στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες, ολοκαίνουργιες συνεργασίες, έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύεις. Δείξε αυτοσυγκράτηση στα έξοδα, περιορίζοντας τα περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου για σήμερα Κυριακή, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών, ενώ δεν παραλείπεις να οργανώσεις το ημερήσιο πρόγραμμα της δουλειάς, ώστε να αποφύγεις το περιττό άγχος. Με συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια θα προχωρήσεις και θα κλείσεις πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Η σημερινή αργία είναι ιδανική και προσφέρεται για τακτοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με τις δουλειές, τις αγγαρείες που θα διώξουν το στρες, αλλά δεν θα γλυτώσεις την γκρίνια του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προσφέρεται για γνωριμίες, γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε απασχολεί η δουλειά και προσπαθείς να την απλοποιήσεις ώστε να μη σε κουράζει. Για τα οικονομικά έχεις άγχος, αφού δεν σε φτάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, αυτή η Κυριακή είναι άκρως ερωτική για σένα. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, η εκφραστικότητα και η γενναιοδωρία, που σε κάνουν περιζήτητο στις παρέες, τόσο τις φιλικές, όσο και τις ερωτικές. Άνετα μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, να παίξεις, να φλερτάρεις, να βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για εξόδους, διασκέδαση, φλερτ, έρωτα, ότι σε κάνει ευτυχισμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, ερωτεύεστε ξανά από την αρχή. Ο έρωτας απογειώνει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα σου δίνει άπειρες ευκαιρίες για γνωριμίες και εύνοια για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σήμερα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, σε ενδιαφέρουν άλλα πιο ευχάριστα πράγματα, λόγω αργίας. Έξοδα για διασκέδαση δεν σε πτοούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, διακατέχεσαι από την επιθυμία να ασχοληθείς με τα του οίκου και πολύ ιδιωτικά, προσωπικά θέματα. Σε απασχολεί το σπίτι, η οικογένεια, προσπαθείς να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις. Θα αράξεις στην φωλιά σου, θα συζητήσεις με την οικογένεια και θα αφιερώσεις χρόνο στους οικείους. Τονίζεται η ενσυναίσθηση, μπαίνεις στην θέση των άλλων και κατανοείς συμπεριφορές που ήταν δυσνόητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ακατάλληλη για εξόδους, αλλά ιδανική για σπίτι, μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό και ρομαντικό δείπνο με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώνεσαι στο οικείο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σε απασχολεί η δουλειά σήμερα, αφού τα έχεις καταφέρει και είναι υπό έλεγχο. Χρήματα για το σπίτι, την διακόσμηση του χώρου και την ανακαίνιση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Κυριακή σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέρα γεμάτη κοινωνικότητα, επαφές με κόσμο, συναντήσεις που σε γεμίζουν χαρά. Πολλές ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου, αρκετά νέα, που αλλάζουν το πρόγραμμα. Δύσκολα εστιάζεις το βλέμμα σου σε κάτι συγκεκριμένο και τείνεις να διασκορπίζεσαι εδώ κι εκεί. Ο περίγυρος όμως σε αποζητά για τις έξυπνες ατάκες, ωραίες ιδέες και την όμορφη διασκεδαστική παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι γεμάτη ευχάριστα νέα, χαρούμενες ειδήσεις, εξωστρέφεια και διασκέδαση με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την εύνοια της μέρας για φλερτ και ερωτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες που δέχεσαι είναι ευνοϊκές και στέφονται με επιτυχία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *