ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αναβολές στο πρόγραμμα σου, φέρνοντας άγχος και αποδιοργάνωση. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, της ασφάλειας, είναι έντονο με την Σελήνη να κινείται από χθες στον Ταύρο. Οικονομικά θέματα που βγαίνουν στο προσκήνιο σε πιέζουν για τακτοποίηση, αλλά υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο που δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρόσεχε τα λόγια που λες στον σύντροφο, γίνε συγκεκριμένος και μην αφήνεις υπονοούμενα. Αν είσαι αδέσμευτος, οι σκέψεις για παρελθοντικό έρωτα σε στεναχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην εμπλακείς σε οικονομικές συμφωνίες, αν δεν ζητήσεις την γνώμη ενός ειδικού. Ελλοχεύει εξαπάτηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε μπερδεύει, σε κάνει να δημιουργείς σενάρια, ενώ βρίσκεσαι σε σύγχυση στα αισθηματικά σου. Στην ψυχή σου φωλιάζουν φόβοι, ανησυχίες, δεν είσαι σίγουρος για τα πράγματα που επιθυμείς. Η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, που εστιάζει την προσοχή αποκλειστικά στα προσωπικά σου, αφού με τα υπόλοιπα δεν βγάζεις άκρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ματαιώνονται τα σχέδια, που έκανες για την πορεία της σχέσης, μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπλέκεις ερωτικά με ένα πρόσωπο που δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άσε τα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια και θέσε εφικτούς στόχους. Οικονομικές εξαπατήσεις καραδοκούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αναβολές, ή ματαιώσεις, στον επαγγελματικό τομέα, φέρνοντας αποδιοργάνωση στην δουλειά. Άλλα σου έταξαν και άλλα γίνονται, με αποτέλεσμα να μην είσαι ευχαριστημένος. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, δημιουργεί εσωστρέφεια, που προέρχεται από ψυχική κούραση. Οι συζητήσεις με την οικογένεια δεν οδηγούν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απέφυγε να συζητήσεις, ούτε να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι, είναι μάταιο. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι μία προηγούμενη σχέση που σε απογοητεύσε και δεν μπορείς να επενδύσεις σε καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποσχέσεις από τους ανωτέρους στην δουλειά αποδείχτηκαν ψευδείς. Τα οικονομικά παραδόξως δεν σε αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί θολούρα στο μυαλό, μειώνει την κρίση σου και σε μπερδεύει. Οι γνώσεις, οι σπουδές και τα ταξίδια που είχες στο πρόγραμμα να κάνεις, καθυστερούν, σε απογοητεύουν, σε μπλοκάρουν. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, δημιουργεί την ανάγκη για συναντήσεις με φίλους που προθυμοποιούνται να σε βοηθήσουν, προσφέροντας τις συμβουλές τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μια απερίσκεπτη κουβέντα μπορεί να χαλάσει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προμηνύεται θετική για νέες ερωτικές γνωριμίες. Μέχρι να επανέλθει η εύνοια, μείνε ουδέτερος παρατηρητής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν που προτείνει συνεργασία αν δεν τσεκάρεις ποιος είναι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί ασάφεια, μπερδεμένα οικονομικά, που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Περιόρισε την τάση για σπατάλες, διαφύλαξε τα χρήματα σου, κάνε σωστή διαχείριση και οικονομία. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, καταλαμβάνοντας την κορυφή του ωροσκοπίου σου, δημιουργεί απαιτήσεις, εντείνοντας το κλίμα στη δουλειά. Οι ανάληψη περισσότερων ευθυνών σε φορτίζει συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα κρίνεται ακατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο, αφού δεν πρόκειται να παρθούν αποφάσεις. Απλά θα συγχυστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, με την σκέψη ενός παλιού έρωτα θα περάσει η μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στα επαγγελματικά, αλλά οι εξελίξεις καθυστερούν. Με τα οικονομικά μπερδεύεσαι ψάχνοντας λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί θολή εικόνα για το τι γίνεται γύρω σου. Το ενδιαφέρον στρέφεται προς τους άλλους, που θεωρούνται ως σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, αλλά σε απογοητεύει η συμπεριφορά τους. Δεν είναι ξεκάθαροι μαζί σου, ούτε ειλικρινείς. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από χθες, δημιουργεί κλίμα ευφορίας, που σε ωθεί σε νέα σχέδια και στην γνωριμία με καινούργια άτομα, που θα αντικαταστήσουν τα παλιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι δύσκολη, απαιτεί προσπάθεια και από τους δύο για να γίνει σωστός διάλογος. Αν είσαι αδέσμευτος, η νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή,, γιατί μάλλον θα αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια μπλοκάρονται, καθυστερούν, φιλοδοξίες διαψεύδονται. Τα οικονομικά παραμένουν στάσιμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, που βλέπουμε να σχηματίζεται η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλώντας κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές στο καθημερινό πρόγραμμα σου. Μέρα που φωλιάζει μέσα στην ψυχή σου ο φόβος, η ανησυχία, η αμφιβολία. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, που κινείται από χθες, δημιουργεί εσωστρέφεια, άγχος για τα οικονομικά που πρέπει να τακτοποιήσεις. Δυσκολεύεσαι να βρεις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι δύσκολη. Η αμφιβολία για τα συναισθήματα του συντρόφου, φέρνει ζήλια, γκρίνια και κακοδιαθεσία. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου βρίσκεται στην πρώην σχέση που σε πλήγωσε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με κούραση, άγχος, νεύρα, κυλά η σημερινή μέρα στη δουλειά. Προσοχή στο παρασκήνιο που λειτουργεί εις βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ερμή και του Ποσειδώνα. Διαψεύδει τα σχέδια που έχεις κάνει και αφορούν την πορεία ενός έρωτα. Φρούδες ελπίδες, ψεύτικα, παραπλανητικά λόγια και διφορούμενα μηνύματα αγάπης, ήταν για να σε μπερδέψουν χειρότερα. Ακόμα και το ένστικτο ήταν απών σε αυτή την περίπτωση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει το ενδιαφέρον στις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα που αντιμετωπίζεις με καχυποψία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι απατηλή, δημιουργεί ψευδαισθήσεις και μπορεί να σε αποπροσανατολίσει. Δεν πιστεύεις τον σύντροφο! Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας σε χτυπά κατακούτελα, όμως πρόσεχε, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για οικονομικά ρίσκο και επενδύσεις, γιατί θα χάσεις. Στα επαγγελματικά μην παρασύρεσαι από λόγια και υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί οικογενειακό κομφούζιο, ασυνεννοησία με τους δικούς σου ανθρώπους. Οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες, φέρνουν αποδιοργάνωση και επηρεάζουν την δουλειά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει την προσοχή στην εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα που βαραίνει την πλάτη σου. Το πρόγραμμα αλλάζει για να μη χαλάσεις το χατίρι κανενός, αν και σε απογοητεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο σπίτι, αλλά με κόπο θα συνυπάρξεις με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι ευνοϊκή μέρα για να βρεις κάποιον που να σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι κωλύονται, εμποδίζονται και παραμένεις στην δουλειά που σε κουράζει. Έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί αυταπάτες, απογοητεύσεις, ,θολούρα και ασάφεια, σε ότι αφορά τα σχέδια για σπουδές, ταξίδια και προσωπική ανάπτυξη. Το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση, η κρίση θολή και η εικόνα που έχεις για τον κόσμο εκεί έξω, είναι εντελώς απατηλή. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε εστιάζει στον ερωτικό τομέα, στα παιδιά και στην διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα ασχοληθείς με το ταίρι, προσπαθώντας να βελτιώσεις την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις νέα γνωριμία, αλλά μην πιστέψεις σε μεγάλα λόγια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη σκέψη σου βρίσκεται ένα επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά καλύτερα να περιμένεις. Έξοδα για διασκέδαση, έρωτα και παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλεί θολούρα, μπερδεμένα συγκεχυμένα οικονομικά, που φέρνουν άγχος και ανησυχία. Η εικόνα που έχεις για την οικονομική σου κατάσταση δεν είναι σαφής, γι’ αυτό πρέπει να πάρεις την γνώμη, συμβουλή από κάποιον ειδικό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια, όπου μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι γεμάτη ανασφάλεια, ζήλια, ίντριγκα, που χαλάει το ερωτικό στοιχείο, ανάμεσα στον σύντροφο και εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις στο μυαλό σου το παρελθόν και το άτομο που υπήρξε στην ζωή σου πριν καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ότι αφορά τα οικονομικά, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και μην αφήσεις την διαχείριση χωρίς επίβλεψη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα, σχηματίζεται η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, που προκαλεί έντονη σύγχυση στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου αναμένονται μπερδέματα. Η θέση των άλλων προς εσένα δεν είναι ξεκάθαρη και γύρω υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές, με το στενό περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, για συζητήσεις. Πολλά θα πεις και πολλά θα ακούσεις, αρκετά από αυτά ψέματα και λίγες οι αλήθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι αφιερωμένη στην διαλεύκανση των γεγονότων, που έχουν προκύψει με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, κάπου ανάμεσα στις πολλές μετακινήσεις, προκύπτει γνωριμία. Ο ενθουσιασμός μπορεί γίνει κακός σύμβουλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες με καινούργιους συνεργάτες, που δεν γνωρίζεις. Τα οικονομικά παραμένουν στάσιμα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *