ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, σε βοηθά να αναρριχηθείς στον επαγγελματικό στίβο, εκτοξεύοντας την καριέρα στα ύψη. Ήδη η εργασία σου προσφέρει πολλά προνόμια που μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελος σου. Με το οργανωτικό πνεύμα που διαθέτεις όλα δουλεύουν ρολόι. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους σήμερα, λαμβάνεις νέα που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες, με ισχυρά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα κρίνεται κατάλληλη για συζητήσεις, που μπορούν να πείσουν το ταίρι για τα συναισθήματα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ευνοϊκή για να γνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις θέσει υψηλούς επαγγελματικούς στόχους τους οποίους και κατακτάς. Στα οικονομικά δεν αποκλείονται συμφωνίες που θα σε ευνοήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει επιτυχία και διευκολύνει την προώθηση σχεδίων. Τυχερές, ευνοϊκές μέρες έρχονται στα αισθηματικά, η ψυχολογία αλλάζει, ανεβαίνει η διάθεση. Πλάνα για σπουδές, επέκταση, ταξίδια και προσωπική ανάπτυξη ευνοούνται. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων που σε εστιάζει στα οικονομικά που έχουν ανοδική πορεία και βοηθούν στην κάλυψη των αναγκών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ευνοϊκή για να οργανώσεις ένα ταξιδάκι αναψυχής με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για φλερτ, γνωριμίες και εξόδους όπου η συνάντηση του μελλοντικού συντρόφου είναι πολύ πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε εμπνέει, σε ικανοποιεί γίνεται ευχάριστα. Η παραγωγικότητα αυξάνεται. Στα οικονομικά έχεις εξασφαλίσει την σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει τις οικογενειακές σχέσεις στο προσκήνιο. Οι συζητήσεις με τους οικείους για ένα περιουσιακό κληρονομικό ζήτημα έχουν θετική κατάληξη και βγαίνεις αρκετά ωφελημένος. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο σου σε βοηθά να προωθήσεις τα θέλω σου, να επικοινωνήσεις, να πείσεις τους άλλους και να αποδεχτούν τις απόψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να ανοίξεις τη ψυχή σου στον σύντροφο και να μοιραστείς μαζί του τις ανησυχίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει ένα άτομο από το παρελθόν που έχετε πολλά να πείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επαγγελματική συνεργασία διαφαίνεται στον ορίζοντα με ευνοϊκές προοπτικές. Ένα χρέος τακτοποιείται και φεύγει το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει εύνοια στις εξελίξεις των διαπροσωπικών σχέσεων. Η επικοινωνία με τους άλλους αποκτά υπόσταση και τα λόγια έχουν βάθος. Εκμυστηρεύσεις μυστικών σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης, ευνοούνται, γι’ αυτό μην τα κρατάς μέσα σου. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων δείχνει ότι χρειάζεσαι αποσυμπίεση από τα άγχη που σε βαραίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδανική μέρα για μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μαγνητίζει ένα πρόσωπο που έρχεται στο δρόμο σου, αν και το μυαλό σου στριφογυρίζει στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συνεργασία είναι έτοιμη προς υλοποίηση. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Εξασφαλίζεις καλύτερη ποιότητα ζωής από την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας. Οργανώνεσαι, φτιάχνεις πρόγραμμα διατροφής βάζοντας και λίγη άσκηση που σε ξεκουράζει. Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους, στρέφοντας παράλληλα το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις με φίλους, κάνοντας μελλοντικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καταφέρνεις να διορθώσεις τα λάθη που έγιναν στην σχέση σου θέτοντας νέες βάσεις με την βοήθεια του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάπου ανάμεσα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον κρύβεται το πρόσωπο που θα γνωρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά παύει να σε κουράζει, γίνεται εποικοδομητική, παραγωγική και αποφέρει οικονομικό όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει τα προσωπικά ζητήματα στην επιφάνεια όπου δεν διστάζεις να τα βγάλεις στη φόρα. Εξάλλου διαθέτεις χιούμορ και μπορείς να πείσεις τον οποιονδήποτε. Η διαύγεια του πνεύματος και τα επιχειρήματα, καθηλώνουν τους συνομιλητές. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε εστιάζει στο τομέα της καριέρας, όπου διεκδικείς καλύτερη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η μέρα που αποζητάς την ποιότητα στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις μια επιπόλαιη σχέση και θέλεις κάτι σοβαρό με προοπτική. Η μέρα είναι κατάλληλη και προσφέρεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα και την καταξίωση σε βρίσκει η σημερινή μέρα. Διεκδικείς προαγωγή και αύξηση που κατακτάς δικαιωματικά.

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που λειτουργούσε πίσω από την πλάτη σου και μαθαίνεις ότι σε συζητούσαν για καλό. Ένα άτομο της οικογένειας βρίσκεται αρωγός στο πλευρό σου σε στηρίζει αλλά δεν στο φανερώνει. Περιουσιακά θέματα σε ευνοούν. Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους, δείχνει την ανάγκη σου να εξελίξεις την ζωή σου, να σπουδάσεις, να ταξιδέψεις και να ζήσεις ανεξάρτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να μείνεις στο σπίτι με τον σύντροφο, να απολαύσεις έρωτα, αγκαλιές και οικογενειακή ζεστασιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να κάνεις σήμερα μια γνωριμία από το κοντινό οικείο περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα σχέδια με καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σου. Τα οικονομικά μπαίνουν σε τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει επικοινωνίες, επαφές και συζητήσεις με φίλους, για την προώθηση των μελλοντικών σχεδίων. Το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες, γεννά νέα δεδομένα, είσαι πειστικός και καταφέρνεις να αιχμαλωτίσεις με τα λόγια σου ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, και εστιάζεις σε οικονομικές οφειλές που τακτοποιείς άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις με τον σύντροφο, αποφάσεις και σχεδιασμό του επόμενου βήματος. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι μια σοβαρή πρόταση για σχέση, από άτομο του ευρύτερου φιλικού κύκλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά τακτοποιούνται, απαλλάσσεσαι από οφειλές και φεύγει το άγχος. Συζητήσεις για τα επαγγελματικά ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές συζητήσεις με τους ανωτέρους στη δουλειά που κάτι καλό έχουν να προτείνουν. Σε ενδιαφέρει να αναγνωριστείς, να καταξιωθείς και να ανέλθεις στην ιεραρχία, όπου το διαδίδεις, ώστε να φτάσει στα αυτιά των υπευθύνων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων που παράλληλα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα προσφέρεται για να σταθεροποιήσεις την σχέση. Η συναισθηματική ασφάλεια που προσδίδει είναι αυτό που θέλεις όσο τίποτα άλλο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό επαγγελματικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανώτεροι σε στηρίζουν και η καταξίωση που επιθυμείς έρχεται σύντομα. Οικονομικά είσαι εξασφαλισμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει ανάληψη ευθυνών στην δουλειά που βοηθά να αναπτυχθείς, να εξελιχτείς. Τόσο οι προϊστάμενοι, όσο και οι υφιστάμενοι, τάσσονται στο πλευρό σου, στηρίζοντας τις προσπάθειες που κάνεις. Ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο, ύστερα από την αναγνώριση που λαμβάνεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων που σε ρίχνει στην δουλειά. Φτιάχνεις πρόγραμμα στα μέτρα σου και βελτιώνεις την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να πείσεις το ταίρι να ακολουθήσει τα σχέδια σου για το μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική να οργανώσεις μια μετακίνηση, που θα σε φέρει κοντά στο άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται, η δουλειά ανεβαίνει και τα οικονομικά αυξάνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει άγχη που προέρχονται από οικονομικές οφειλές στο προσκήνιο. Η στήριξη που λαμβάνεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε βοηθά να βγεις από το τέλμα, να ξεχρεώσεις και να φύγει το άγχος. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων εστιάζοντας την προσοχή σου παράλληλα στον ερωτικό τομέα και στα παιδιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική αν επιλέξεις να προβάλλεις τα συναισθήματα στον σύντροφο, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην χάσεις την σημερινή ευνοϊκή μέρα, που θα σε οδηγήσει στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά τακτοποιούνται, βρίσκεις λύσεις και απαλλάσσεσαι από οφειλές του παρελθόντος. Επαγγελματικές, μυστικές συνεργασίες ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, φέρνει αισιόδοξα μηνύματα για τις σχέσεις σου. Έρχεσαι πολύ κοντά με άτομα που είχες απομακρυνθεί και ανακτάς την εμπιστοσύνη. Φιλίες, συμμαχίες και η συμμετοχή στα κοινά ευνοείται. Τα μελλοντικά σχέδια έχουν σταθερές βάσεις και υλοποιούνται. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, στρέφοντας το ενδιαφέρον στο σπίτι και την οικογένεια, που είναι εξίσου σημαντικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να κάνεις σχέδια, όνειρα για το μέλλον με τον σύντροφο, αφού η μέρα προσφέρεται. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για ερωτικές γνωριμίες που κινούνται στον ευρύτερο φιλικό, κοινωνικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον σχεδιασμό του επαγγελματικού μέλλοντος θα πορευτείς σήμερα. Οι ανάγκες του σπιτιού θα σε κάνουν να ξοδευτείς οικονομικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *