ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στους Διδύμους, οπότε σε απασχολούν τα θέματα της προηγούμενης μέρας, ενώ από το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και το κλίμα αλλάζει. Οι τόνοι πέφτουν, η ενέργεια ξεφουσκώνει και δεν έχεις όρεξη για άλλες μετακινήσεις και επαφές. Τώρα αποζητάς να αράξεις στην φωλιά σου μαζί με τους αγαπημένους σου. Παράλληλα έχουμε την πλανητική μετακίνηση του Ερμή, που εισέρχεται στον Ζυγό, όπου δεν θα αποφύγεις τελικά συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του κοινωνικού επαγγελματικού κύκλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις με τον σύντροφο και αποφάσεις για την σχέση. Η πρόταση γάμου, αν δεν έχει γίνει, είναι πολύ πιθανή! Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ξεπέρασε την εσωστρεφή διάθεση και κυκλοφόρησε έξω για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην σκέψη σου ανακυκλώνεται μια επαγγελματική πρόταση και η μέρα είναι ευνοϊκή για να φανερώσει την σωστή απόφαση. Έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη, ως το μεσημέρι κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και είσαι σε κάπως ανήσυχη διάθεση, από το απόγευμα με την Σελήνη στον Καρκίνο δεν σταματά να χτυπά το τηλέφωνο και να δέχεσαι προτάσεις, συναντάς άτομα, παίρνεις αποφάσεις. Παράλληλα η σημαντική πλανητική μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό, φέρνει πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και τρέξιμο για να τις προλάβεις. Μια θέση που θα φέρει άγχος, πίεση και εξαντλητικά ωράρια στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το απόγευμα ευνοείσαι για να συζητήσεις με το ταίρι που σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις. Μην οριστικοποιήσεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος. Αν είσαι αδέσμευτος, γύρω στο απόγευμα έχεις την τύχη να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζουν τα προγράμματα και τα ωράρια στην δουλειά. Αυξάνονται οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις, φέρνοντας πίεση, άγχος και νεύρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι, κινείται στο ζώδιο σου και ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον στρέφεται στα οικονομικά, που βλέπεις ότι δεν επαρκούν και ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και η μέρα είναι γεμάτη με κοινωνικές επαφές, διασκέδαση με φίλους, ενασχόληση με τα παιδιά, ή καταπιάνεσαι με το χόμπι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για εξόδους με τον σύντροφο, διασκέδαση και έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες, φλερτ και κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται επιχειρηματικά σχέδια που προωθούνται με ταχύτητα. Είσαι ευέλικτος, αποφασιστικός και οι εξελίξεις φτάνουν γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Σελήνη μέχρι τις μεσημεριανές ώρες θα βρίσκεται στους Διδύμους που μειώνει την ενέργεια και την απόδοση σου στην δουλειά. Από το απόγευμα περνάει στο ζώδιο σου και αποκτάς αυτοπεποίθηση, βγαίνεις από την κατήφεια, την ασάφεια και εκφράζεις με σθένος αυτά που αισθάνεσαι, στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, σκέφτεσαι την οικογένεια, το σπίτι και τους αγαπημένους. Στα άμεσα πλάνα είναι η ανακαίνιση του χώρου, η διακόσμηση, ή και η μετακόμιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το πρωί απέφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Η μέρα κρίνεται κατάλληλη για συζητήσεις με τον σύντροφο, από το απόγευμα κι έπειτα. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρωί σε απασχολεί η σκέψη ενός παρελθοντικού έρωτα, που το απόγευμα ξεχνάς και βγαίνεις για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή μέρα στην δουλειά είναι απαιτητική και χρειάζεται την υπομονή σου μέχρι να περάσει. Ένα έξτρα έσοδο θα σε ξεκουράσει στο τέλος της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και μέχρι το μεσημέρι που θα είναι εκεί, εσύ καταπιάνεσαι με τα φιλόδοξα σχέδια σου, είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και συναντάς φίλους. Το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, ήδη σε έχει εξαντλήσει η έντονη δραστηριότητα και επιθυμείς να βρεθείς λίγο μόνος να φορτίσεις τις μπαταρίες. Ο Ερμής που εισέρχεται στον Ζυγό σε προτρέπει να συνεχίσεις τις επαφές. Η κοινωνικότητα φέρνει γνωριμίες που δεν πρέπει να χάσεις. Ευχάριστες ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η καλή συνεννόηση που αναπτύσσεται με τον σύντροφο, φέρνει σύμπνοια απόψεων και απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να ξεπεράσεις την ενοχλητική ανάμνηση ενός πρώην συντρόφου κατά τις απογευματινές ώρες και εκμεταλλεύσου την μέρα για έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια θα προωθηθούν, όταν αποκοπείς από μια συνεργασία που σε περιορίζει, σε αγχώνει και δεν αποφέρει τα προσδοκώμενα οικονομικά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη όλο το πρωί, βρίσκεται στους Διδύμους και σε απασχολούν τα επαγγελματικά θέματα. Η μέρα είναι απαιτητική, η δουλειά σε κουράζει και οι ανώτεροι σε πιέζουν. Από το απόγευμα που η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, αλλάζει το σκηνικό και αποφορτίζεις την ένταση της ημέρας κάνοντας παρέα με φίλους. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, και ξεκινά μια περίοδος που το οικονομικό θα σε απασχολεί έντονα. Σκέψεις για αύξηση του εισοδήματος στριφογυρίζουν στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για αγκαλιές με τον ερωτικό σύντροφο, που σε ξεκουράζει ψυχικά. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για χαλαρή, απογευματινή έξοδο, που μια ευχάριστη γνωριμία έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι το μεσημέρι, η ψυχολογική πίεση και η σωματική κούραση της δουλειάς είναι εμφανής. Ρίξε τους τόνους! Τα οικονομικά αποτελούν πηγή άγχους!

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη εξακολουθεί από χθες να κινείται στους Διδύμους, σε εστιάζει σε θέματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη, κάνεις σχέδια για σπουδές, γνώσεις, που θα βελτιώσουν την ζωή σου. Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο και οι ώρες γίνονται απαιτητικές, υπάρχει πίεση στην δουλειά, αν δουλεύεις αυτές τις ώρες. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου, αυξάνεις τους ρυθμούς, γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, αποφασιστικός και νοιάζεσαι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για τον σχεδιασμό του μέλλοντος. Συζητήσεις με το ταίρι για ταξίδι με ανανεωτικό χαρακτήρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα που τραβάς σαν μαγνήτης τα βλέμματα με το επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτεις, μη μείνεις μέσα και χάσεις την ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην οξύνεις τα πνεύματα στην εργασία σου και φρόντισε να κάνεις σωστά την δουλειά για να μην έχεις επιπλήξεις. Σχέδια για καινούργια συνεργασία ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη θα κινείται μέχρι το μεσημέρι στους Διδύμους δημιουργώντας ψυχολογική αναστάτωση που προέρχεται από τον οικονομικό τομέα με χρέη που έρχονται στην επιφάνεια. Κατόπιν η μετακίνηση της στον Καρκίνο, αναπτερώνει το ηθικό, βρίσκεις λύσεις και είσαι αισιόδοξος για το μέλλον. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά, σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά βήματα. Εντοπίζεις τους ψιθύρους που γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι διφορούμενη. Από την μια σχεδιάζεις το μέλλον με τον σύντροφο και από την άλλη στεναχωριέσαι που δεν προχωρούν τα σχέδια. Αν είσαι αδέσμευτος, σε βασανίζουν οι σκέψεις για μια σχέση που ανήκει στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικότητα προχωράς σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Μια παλιά οφειλή που εκκρεμεί σε αγχώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στους Διδύμους, που μέχρι το μεσημέρι, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα που μετακινείται στον Καρκίνο, ένα οικονομικό θέμα έρχεται να σε προβληματίσει. Ένα παλιό χρέος εμφανίζεται και σε αποδιοργανώνει. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, και ο από μηχανής θεός ακούει στο όνομα ενός φίλου, που είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να απεμπλακείς, από την δύσκολη κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κρίνεται κατάλληλη για να σχεδιάσεις την πορεία της σχέσης, κάνοντας όνειρα με τον σύντροφο για συμπόρευση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, αρκεί να διώξεις από το μυαλό μια δυσάρεστη ανάμνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται και η μέρα ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα, εφόσον υπάρχει μέθοδος και πρόγραμμα. Τα οικονομικά τακτοποιούνται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους μέχρι το μεσημέρι. Το πρωινό προσφέρεται για ενασχόληση με την καθημερινότητα, να βάλεις πρόγραμμα, να ασχοληθείς με το σώμα την υγεία και την ευεξία. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, έρχονται στην επιφάνεια οι διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς ο σύντροφος, ο συνεργάτης, ή όποιος θεωρείται σημαντικός για σένα, μπαίνει στο στόχαστρο. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και εγκαινιάζει μια απαιτητική περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, με πολύ κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι δύσκολη, έχει γκρίνια, λόγω του μειωμένου χρόνου που αφιερώνεις στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, το απόγευμα προσφέρεται για γνωριμία, που θα οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα θα ανταπεξέλθεις στις ευθύνες της δουλειάς αν δεν βάλεις πρόγραμμα και τάξη. Προσπαθείς να είσαι συνεπής στις οικονομικές οφειλές γι’ αυτό αγχώνεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και το πρωινό είναι κατάλληλο να ασχοληθείς με επιχειρηματικά σχέδια, να προωθήσεις χόμπι και ταλέντα που διαθέτεις. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, καταπιάνεσαι με τα καθημερινά προβλήματα, τις υποχρεώσεις και την βαρετή ρουτίνα, που δεν σε αντιπροσωπεύει σαν ιδιοσυγκρασία. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, θέση ευνοϊκή για το ζώδιο σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ο σχεδιασμός του μέλλοντος, η εξελικτική πορεία και τα ταξίδια αποτελούν κύριο μέλημα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για όνειρα και ερωτοτροπίες με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι ιδανική μέρα να γνωρίσεις τον μελλοντικό ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών. Συνεργασίες από μακριά ευνοούνται! Έξοδα για παιδιά, σύντροφο και ταξίδια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και το πρωινό είναι ιδανικό για να μείνεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, το σκηνικό αλλάζει, και ετοιμάζεσαι για έξοδο, να ξεσκάσεις με φίλους, ή τα παιδιά σου. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και ξεκινά μια μικρή περίοδος, που η έννοια σου βρίσκεται στα οικονομικά. Βάζεις πρόγραμμα να τακτοποιήσεις οφειλές προς δημόσιους φορείς που εκκρεμούν καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα έχει πολλές εναλλαγές στην διάθεση. Το πρωί αγκαλίτσες με τον σύντροφο, το απόγευμα βολτίτσες και το βράδυ παθιασμένο έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική να κάνεις ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, σε χώρο διασκέδασης-αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προωθούνται επιχειρηματικά σχέδια που έχουν ως αντικείμενο ταλέντο, ή χόμπι. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *