ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ  

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Ελίζαμπεθ Βέρντικ

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Είναι τόσο μικρά που δεν μπορείς να τα δεις, αλλά μπορούν να σε κάνουν να αρρωστήσεις. Τι είναι; Μα τι άλλο, τα μικρόβια. Βρίσκονται παντού στον αέρα, στο φαγητό και στο νερό ακόμη και στο σώμα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να τα μοιραζόμαστε! Τι πρέπει να κάνουμε όμως;

Ένα βιβλίο συμπεριφοράς που σκοπό έχει να βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν πως τα μικρόβια δεν πρέπει να τα μοιραζόμαστε. Με απλές φράσεις και ζωηρές εικόνες τα παιδιά μαθαίνουν απλά και εύκολα. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο ή οπουδήποτε υπάρχουν παιδιά για να αποφεύγεται η εξάπλωση των μικροβίων αλλά και να γίνει ευκολότερα η καταπολέμηση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *