ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και όλη η ενέργειά σου είναι δοσμένη στην καθημερινότητα και στις εργασίας ρουτίνας. Ακολουθείς τις συνήθειες σου και αυτό σε αγχώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένος. Οι εργασίες πολλές όμως με την τήρηση προγράμματος θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Το τρίγωνο Σελήνης/Δία προσφέρει ωστόσο στην πορεία της ημέρας και ανακούφιση για ζητήματα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην χαλάς το αρμονικό κλίμα της σχέσης με τα νεύρα και το έντονο στρες. Η κυκλοθυμία σου γίνεται η αιτία να εκδηλώσεις μία αλλόκοτη και νευρική συμπεριφορά, που το ταίρι σου δεν θα μπορεί σήμερα να δικαιολογήσει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρεις τον έρωτα που προσδοκάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα απαιτητική και με φόρτο εργασίας όπου αγχώνεσαι. Πολλές από τις εργασίες τις αισθάνεσαι ως αγγαρεία και χάνεις τον μπούσουλα γιατί δεν βάζεις προτεραιότητα. Με τα οικονομικά φεύγουν κάποιοι προβληματισμοί ως το τέλος της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σου μεταδίδει χαρούμενη διάθεση, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα αλλά και ερωτισμό! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες που χαίρεσαι και απολαμβάνεις σαν μικρό παιδί, όπως τα χόμπι, τον ερωτικό σύντροφο ή μία ψυχαγωγική δραστηριότητα. Ζητούμενό σου θα είναι να κεντρίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και για να το πετύχεις αυτό θα λειτουργείς αρκετά γενναιόδωρα! Δεν θα λείψει στην πορεία της ημέρας και με το τρίγωνο Σελήνης/Δία μία συναισθηματική ανταμοιβή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για μία ημέρα φουλ στον έρωτα όπου θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Εκτός από την διασκέδαση, την ανεμελιά και το παιχνίδι θα είναι τονισμένο σήμερα και το ρομαντικό στοιχείο. Σε περίπτωση που είσαι ακόμη ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές πολιορκίες. Βρίσκεσαι σε περίοδο που έχεις τα σουξέ σου και γοητεύεις τα πλήθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα ειδικά, δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα η δουλειά. Είναι μέρα όμως που μπορείς να λειτουργήσεις δημιουργικά ή και να έχεις ευχάριστο χρόνο στην εργασία σου! . Σε ότι αφορά τα οικονομικά έχεις τον ασυγκράτητο στα έξοδα, όμως απολαμβάνεις κάποιες αγορές σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και τα οικογενειακά ζητήματα έρχονται σε άμεση προτεραιότητα. Η επιθυμία σου σήμερα είναι να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αναζητάς περισσότερο την θαλπωρή και την ζεστασιά των οικείων σου. Μέρα κατάλληλη για να λύσεις προσωπικά ζητήματα που σε επιβάρυναν, ενώ με το τρίγωνο Σελήνης / Δία , θα καταφέρεις να εμψυχωθείς ψυχολογικά παρατηρώντας ότι τελειώνει επιτέλους μία ανησυχία που σε βασάνιζε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα έχεις την ανάγκη να περάσεις κάποιες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου και να απολαύσετε μαζί ένα όμορφο δείπνο, ή και μία ζεστή αγκαλιά! Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν είσαι σήμερα στα φόρτε σου για μία νέα γνωριμία, προτιμάς να αράξεις σπίτι και να ασχοληθείς με δραστηριότητες ρουτίνας και όχι με φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φεύγουν οι ανησυχίες σου για την επαγγελματική σου πορεία, και η γνώμη των οικείων σου σε βοηθά. Στα οικονομικά θα διαθέσεις χρήματα για την ανανέωση του προσωπικού χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα σου γεμίζει δραστηριότητες, μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Σου είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείς σε ένα θέμα και συχνά η προσοχή σου θα διασπάται από το τηλέφωνο που θα χτυπά ασταμάτητα και τα μηνύματα που δεν θα προλαβαίνεις σε όλα να απαντήσεις. Οι αλλαγές στις σκέψεις και στις αποφάσεις σου θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας, δεν αποκλείεται αυτό που στην αρχή σε ικανοποιεί, στην πορεία να το βαριέσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, η μέρα σου είναι αρκετά θετική για την σχέση σου, γιατί αναμένεται να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου! Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ευχάριστες και θα έχετε όμορφη ανταλλαγή απόψεων, μοιράζοντας γελάκια και πειράγματα! Για σένα που δεν έχεις σχέση, δεν λείπουν τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να διακρίνεις με ποιο άτομο ταιριάζεις περισσότερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με μία επαγγελματική πρόταση – συζήτηση, η οποία φαίνεται ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον! Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται να κάνεις το κουμάντο σου και να συμμαζέψεις λίγο τα έξοδά σου για να μην μείνεις με άδειο πορτοφόλι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και εσύ δίνεις προτεραιότητα στην τόνωση των οικονομικών σου αναζητώντας τους τρόπους εκείνους για να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος από αυτά που κατέχεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι σε καταβάλει η πλεονεξία και θέλεις να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς, χωρίς να μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου! Η ίδια τάση κυριαρχεί και στις σχέσεις σου, το να ζητάς πολύ περισσότερα από αυτά που έχεις ή σου προσφέρουν! Το Τρίγωνο Σελήνης – Δία ωστόσο που κορυφώνεται σήμερα, σου δίνει το μήνυμα ότι η ανάδειξη των επαγγελματικών και η τόνωση της δουλειάς σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία σου για την καλύτερη οικονομική πορεία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συντηρητικά και απόλυτα συμπεριφέρεσαι σήμερα στην σχέση σου και αρνείσαι με πείσμα να δεις κάποιες καταστάσεις. Αρνείσαι να κάνετε σήμερα κάτι το διαφορετικό, ή να περάσετε χρόνο μαζί, έτσι λοιπόν άθελά σου δημιουργείς απομάκρυνση στην σχέση σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, δεν έχεις και τόσο μεγάλο κέφι σήμερα για μία νέα γνωριμία, ενώ σκέφτεσαι κάπως «ισοπεδωτικά» για τον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα βγεις κερδισμένος επαγγελματικά αλλά και οικονομικά αρκεί να ακολουθήσεις πιο λογική στάση σε ότι αφορά τις οικονομικές δοσοληψίες. Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε περίοδο εξαιρετικών προοπτικών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και έχεις την ενέργεια και την θέληση να ασχοληθείς με θέματα προσωπικά αλλά και εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου! Ξεχωρίζεις σήμερα για την εκφραστικότητά σου, ενώ το ένστικτό σου είναι αρκετά τονισμένο και έτσι μπορείς να νιώσεις την ενέργεια του περιβάλλοντός σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να για να βάλεις στα σκαριά ένα νέο δημιουργικό πλάνο που το σκέφτεσαι εδώ και αρκετό καιρό! Περιόρισε ωστόσο την βιασύνη σου και ακολούθησε αργά αλλά σταθερά βήματα, συγκρατώντας τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα λειτουργείς πολύ περισσότερο συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σου δημιουργώντας ένα πιο ζεστό κλίμα στην σχέση σου! Έχεις περισσότερο ανάγκη την αγάπη, την παρέα και την αγκαλιά του συντρόφου σου. Δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για την σχέση και επιθυμείς την ομαλή ροή της, κάτι το οποίο και το πετυχαίνεις. Αν δεν έχεις σύντροφο, το τρίγωνο Σελήνης – Δία ευνοεί γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από σεμινάρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα σκέφτεσαι να κάνεις και σήμερα λειτουργείς παρορμητικά και βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου. Επειδή σήμερα δεν σε χαρακτηρίζει η αντικειμενικότητα, θα σου πρότεινα να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη πριν πάρεις κάποια οριστική απόφαση. Έξοδα για καλλωπισμό ή για αλλαγή σε γκαρνταρόμπα αναμένονται σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του της Παρθένου και έχεις έντονη την επιθυμία για απομόνωση και για στιγμές με τον εαυτό σου, προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου ! Σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν και σε διακατέχουν οι αμφιβολίες, ίσως έχεις και την άρνηση να αποδεχθείς ότι κάποιοι κύκλοι κλείνουν! Η διαίσθηση και η διορατικότητά σου είναι δύο δυνατά σου όπλα που σε βοηθούν σήμερα να δεις τις καταστάσεις με ένα διαφορετικό μάτι! Απομακρύνσου από ανθρώπους που λειτουργούν παρασκηνιακά ή και ψεύτικα, ξέρεις καλά ποιοι είναι …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου μπαίνεις σε διαδικασία αμφισβητήσεων και νιώθεις έντονη ανασφάλεια. Κλείνεσαι στο καβούκι σου και δεν έχεις την διάθεση να ρωτήσεις ξεκάθαρα τον σύντροφο σου τις απορίες σου, με τον τρόπο αυτό δημιουργείς απόσταση μεταξύ σας. Εσύ που βρίσκεσαι αυτό τον καιρό σε μοναχικά μονοπάτια δεν είσαι ακόμα έτοιμος για να μπεις σε μία νέα σχέση. Πρέπει πρώτα να κλείσει κάποιους λογαριασμούς με το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα θα περάσει ήρεμα και χωρίς σπουδαίες επαγγελματικές εξελίξεις, κυρίως θα επικεντρωθείς στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Το Τρίγωνο Σελήνης / Δία προσφέρει ένα εξτραδάκι στα οικονομικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σου είναι το κυνήγι ονείρων, επιθυμιών αλλά και η κοινωνική δραστηριοποίηση σου! Είναι μέρα κατάλληλη για να κανονίσεις εξόδους, βόλτες, αποδράσεις με φίλους, για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, είτε και για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν ομάδες ή συλλόγους! Η διάθεση σου είναι να ξεφύγεις από την ρουτίνα και αυτό ακριβώς θα κάνεις. Είσαι γεμάτος από όμορφα συναισθήματα γιατί απολαμβάνεις τον χρόνο με άτομα που είχες καιρό να δεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφο χρόνο με το σύντροφο και την παρέα φίλων. Όμορφες συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια, θα σε οδηγήσουν στην πορεία στην λήψη αποφάσεων! Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι βέβαιο ότι ο φιλικός σου κύκλος θα βοηθήσει να γνωριστείς με το κατάλληλο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις την ώθηση να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά πλάνα τα οποία σε γεμίζουν ενθουσιασμό. Ευνοείται η έναρξη μίας νέας συνεργασίας. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς σήμερα κι ας ξοδευτείς λίγο παραπάνω για να περάσεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εντείνει την φιλοδοξία σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την καταξίωση και την κοινωνική προβολή. Διψάς για καταξίωση και κάνεις τα πάντα προκειμένου να αναρριχηθείς! Η επιτυχία είναι προ- πυλών, γιατί έχεις ακολουθήσει οργανωμένα βήματα και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! Το τρίγωνο Σελήνης / Δία άλλωστε, φανερώνει ότι σήμερα έχεις να λάβεις ικανοποίηση από την εξέλιξη των εργασιακών σου υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα περιόρισε τις εγωιστικές και επιβλητικές τάσεις που σε καταβάλουν στην σχέση σου! Μην παρεξηγείς το κάθε τι και μην θίγεσαι άνευ λόγου και αιτίας. Άθελά σου μπορεί να αντιμετωπίζεις τον σύντροφό σου σήμερα ως έναν επαγγελματικό συνεργάτη και όχι ως το άτομο της καρδιάς σου! Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη αυτόν τον έρωτα, είναι γιατί ψάχνεις σε λάθος μέρος. Ρίξε μια ματιά στο ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα προόδου και εξέλιξης επαγγελματικής όπου βρίσκεσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην ανέλιξη σου! Η άνοδος στην ιεραρχία είναι δεδομένη. Τα οικονομικά είναι ανάλογα με την θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου εσύ επιζητάς περισσότερο την ελευθερία, την ανεξαρτησία, αλλά και νέες εμπειρίες. Αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να εξελίξεις την ζωή σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Υιοθετείς έναν νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφείς κάτω από μία διαφορετική οπτική γωνία κάποιες καταστάσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για σχεδιασμό μετακινήσεων, συμφωνίες, νέα πλάνα, σεμινάρια ή δραστηριότητες που προσφέρουν νέες εμπειρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα ήθελες με το ταίρι να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό, ή κουβεντιάζεται για ένα ταξίδι ή για ένα πλάνο που θα το πραγματοποιήσετε στην πορεία! Τονώνεται περισσότερο το συναίσθημα ανάμεσά σας! Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι κατάλληλη για τυχαίες γνωριμίες που θα έχουν νόημα και ουσία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανικό διάστημα για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με νέες δεξιότητες και γνώσεις ή ακόμα και για την συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο. Κοιτάζεις πιο εξελικτικά την προοπτική της καριέρας σου ενώ στα οικονομικά είσαι κάπως ανήσυχος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, και ψυχολογικά έχεις τις κλειστές σου, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια ή την κοινωνική ζωή. Ανησυχείς περισσότερο για τα οικονομικά και για την διεκπεραίωση οφειλών και λογαριασμών που έρχονται και σε αναστατώνουν! Προσπάθησε να μην δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις συναισθηματικά και πάρε περισσότερο το χρόνο σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν αρκετά! Η στήριξη της οικογένειας, ή ατόμων που συνδέεσαι στενά, θα σε βοηθήσει στην πορεία της ημέρας να τονωθείς ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα πάθους με έντονη την δίψα σου να ζήσεις μία έντονη εμπειρία μαζί με το σύντροφό σου, προσοχή όμως γιατί άθελά σου μπορεί να γίνεις πολύ καταπιεστικός και απόλυτος στην συμπεριφορά σου! Εσύ που δεν έχεις σχέση, μην τρώγεσαι με καταστάσεις του παρελθόντος , σε φθείρουν και σε κάνουν να είσαι μοναχικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν ταχύτητα φωτός και τρέχεις κι εσύ για να τα προλάβεις όλα. Ωστόσο σήμερα είναι πολύ πιθανή μια πρόταση για μία νέα συνεργασία που θα αποδειχθεί κερδοφόρα και θα σε βγάλει από το τέλμα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη , η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και η μέρα είναι κατάλληλη για την τόνωση σχέσεων και συνεργασιών. Το τρίγωνο Σελήνης / Δία θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες που θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα αρκετά πιο τυχερός! Οι εξελίξεις της ημέρας θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ευαισθητοποιημένος στις ανάγκες των άλλων και έτσι θα κάνεις κάποιες καλές πράξεις, θα δείξεις την αγάπη σου και θα τρέξεις να βοηθήσεις σε ότι σήμερα σου ζητηθεί, αλλά θα το κάνεις με την καλή σου την καρδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί σήμερα να φανείς αρκετά υπερβολικός στον σύντροφο γι’ αυτό φρόντισε να μετριάσεις τις ευαισθησίες, τις γκρίνιες ή τα παράπονα. Μη παίρνεις κάποιες καταστάσεις τόσο προσωπικά. Μια ανοιχτή συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά και θα φύγουν οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, η ελκυστικότητα και η αυξημένη δημοτικότητα θα φέρει καινούργιους σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου, όπου θα ανακαλύψεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξελίσσονται θετικές επαγγελματικές εξελίξεις με ανθρώπους που έχεις κοινό όραμα, ή και με άτομα που εργάζεσαι μαζί εδώ και καιρό και σας συνδέουν και συναισθήματα αγάπης και σεβασμού! Τα οικονομικά συνδέονται με έναν συνεργάτη και τα κέρδη είναι δεδομένα!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *