ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και ο κυβερνήτης σου Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η δράση του πλανήτη σε ωθεί στο κυνήγι των οικονομικών. Η ενέργεια διοχετεύεται στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Όσο όμως τρέχεις να εξοφλήσεις τα χρέη, τόσο εμφανίζονται έκτακτα έξοδα που σε αγχώνουν. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, σου προκαλεί επιπλέον άγχος από την δουλειά κι ο χρόνος δεν φτάνει να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη να έρθεις κοντά με το ταίρι, να ζήσεις τον έρωτα, αφού η σεξουαλική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Αν είσαι αδέσμευτος, ο μαγνητισμός που εκπέμπεις σήμερα δεν θα περάσει απαρατήρητος, από τα βλέμματα που σε κοιτούν ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιδιώκεις να βρεις λύσεις που θα σε απεγκλωβίσουν από τις οφειλές σου. Προσοχή στα έξοδα! Η εργασία σε πιέζει ψυχολογικά και σε κουράζει σωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και ο θεός της δράσης ο πλανήτης Άρης, παίρνει θέση απέναντι σου στον Σκορπιό. Μια δύσκολη και απαιτητική περίοδος ξεκινά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν δεν προσέξεις θα προκληθεί ένταση με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, σύντροφο, συνέταιρο, συνεργάτη. Χαμήλωσε τους τόνους! Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, σε εστιάζει στα αισθηματικά με την μέρα να είναι κατάλληλη για έξοδο που θα σε αποφορτίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ένα χόμπι που θα μοιραστείς με τον σύντροφο, αρκεί να κατευνάσεις την ανταγωνιστικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι ερωτική και ευνοϊκή για γνωριμίες. Μια έξοδος θα στο επιβεβαιώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στην δουλειά που το κλίμα είναι λίγο επιθετικό από τους συναδέλφους. Μη ρίχνεις λάδι στην φωτιά! Η σπατάλες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είσαι στο τρέξιμο κάτι που δεν σου είναι άγνωστο, αλλά η είσοδος του πλανήτη της δράσης στον Σκορπιό σε κάνει γοργοπόδαρο. Οι υποχρεώσεις πολλές την σημερινή Πέμπτη, που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Το πρόγραμμα σου ανατρέπεται από αγγαρείες που σου φορτώνουν στην δουλειά. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, σε εστιάζει στα θέματα του σπιτιού, φέρνοντας στην επιφάνεια τα προβλήματα των οικείων προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα σε φορτίζει και επιθυμείς να εκφράσεις το συναίσθημα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για νέες γνωριμίες και καλύτερα να μην τις επιδιώξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε πιέζει, προκαλεί άγχος και νεύρα. Θεωρείς ότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές και μπαίνεις στην διαδικασία να τις αλλάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, ο πλανήτης της δράσης Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και παίρνουν μπρος τα ερωτικά σου ζητήματα. Γίνεσαι διεκδικητικός, μαχητικός, με όρεξη για φλερτ, εξόδους και διασκέδαση. Προσοχή στην προκλητική συμπεριφορά προς ένα αγαπημένο πρόσωπο. Να είσαι διαλλακτικός στην σχέση που έχεις με τα παιδιά. Διοχέτευσε την περίσσια ενέργεια στην ενασχόληση με το χόμπι σου. Η Σελήνη από την Παρθένο, φέρνει επικοινωνίες, μετακινήσεις, επαφές και συναντήσεις με ευχάριστα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο, να συνεννοηθείς αφού ευνοούνται οι συζητήσεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα σε χώρο διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική πρόταση είναι πολύ δελεαστική και την αποδέχεσαι με χαρά. Με τα έξοδα που κάνεις προκειμένου να περάσεις καλά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη, παρατηρούμε την σημαντική μετακίνηση του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Μέσα στον χώρο του σπιτιού παρουσιάζονται βλάβες που στοιχίζουν οικονομικά ή εσύ προσπαθείς να συντηρήσεις το σπίτι κάνοντας ανακαίνιση. Προσοχή στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες ως προς την διαχείριση ενός περιουσιακού στοιχείου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε εστιάζει στα οικονομικά, όπου το χρήμα φεύγει χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα σε κατακλύζει το συναίσθημα είσαι ευαίσθητος και η παραμικρή κουβέντα του συντρόφου σε θίγει. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα δεν είναι ιδανική για να γνωρίσεις τον έρωτα που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα οικονομικά θα ασχοληθείς σήμερα τα οποία παρουσιάζουν έντονες διακυμάνσεις. Την μια σου περισσεύουν και την άλλη δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη η μετακίνηση του πλανήτη της ενέργειας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Παίρνουν φωτιά οι επικοινωνίες, τρέχεις για να συναντήσεις φίλους και είσαι διαρκώς με το τηλέφωνο στο χέρι που δεν σταματά να χτυπά. Προσοχή στην βιασύνη για να τα προλάβεις όλα μπορεί να σου ξεφύγουν λόγια που θα φέρουν παρεξήγηση με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει αρκετά συναισθηματικό, ευαίσθητο με τάσεις κυκλοθυμίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η μέρα που περίμενες για να ανοίξεις θέμα συζήτησης με τον σύντροφο για την πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνικότητα σήμερα θα έχει θετική κατάληξη με ένα άτομο που μπαίνει δυναμικά στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή και πρέπει να διαλέξεις την πιο συμφέρουσα. Το κοφτερό μυαλό σου θα σε οδηγήσει στην σωστή απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη, βλέπουμε τον πλανήτη της δράσης να περνά στον Σκορπιό. Αμέσως το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά ζητήματα καθώς παρατηρείς να εξανεμίζονται οι οικονομίες σου. Έκτακτα έξοδα έρχονται να αδειάσουν το πορτοφόλι σου και να αλλάξουν την ζωή σου. Επιδίδεσαι στο κυνήγι για την αύξηση της ρευστότητας αλλά οι τρέχουσες υποχρεώσεις είναι πολλές. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, δημιουργεί αίσθηση ανασφάλειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα προσφέρεται για να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα ζητώντας αποδείξεις για την αγάπη του συντρόφου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου βρίσκεται στο παρελθόν και στην σχέση που σε απογοήτευσε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά παρουσιάζουν έντονες μεταβολές για αυτό κάνε σωστή διαχείριση. Ένα έξτρα έσοδο έρχεται να σε ανακουφίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη, έχουμε την σημαντική μετακίνηση του πλανήτη της δράσης και της ενέργειας στο ζώδιο σου. Αποκτάς δύναμη, ισχύ και θάρρος. Διεκδικείς με σθένος την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων και παράλληλα βάζεις καινούργιους. Ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες είναι στα άμεσα σχέδια σου. Ανανεώνεις την εμφάνιση αλλά να είσαι προσεκτικός να μη βιάζεσαι και απέφυγε τις κόντρες που δημιουργεί ο εγωισμός. Η Σελήνη από την Παρθένο, φέρνει αέρα ανανέωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του ερωτικού συντρόφου και να ανανεώσεις την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη σου χαμογελά με νέες γνωριμίες που μπαίνουν στην ζωή σου. Διεκδικείς τον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια πρόταση για συνεργασία καταφθάνει από μακριά κατόπιν δικής σου παρότρυνσης. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη, η μετακίνηση του θεού της ενέργειας στο ζώδιο του Σκορπιού, αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σου κόσμο βγάζοντας στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Η εσωτερική αναστάτωση σε κουράζει σε εξαντλεί και νιώθεις αδύναμος. Συμβουλή μου η απομάκρυνση από τους τοξικούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν καθώς και το σβήσιμο του παρελθόντος από την μνήμη σου. Η Σελήνη από την Παρθένο, σε εστιάζει στην καριέρα. Η εργασιοθεραπεία μπορεί να είναι η λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα δεν είναι ιδανική για ερωτοτροπίες με τον σύντροφο, ενδείκνυται όμως για ένα ρομαντικό περίπατο. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα βρεις σήμερα τον έρωτα που ποθείς, γιατί η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα θα πορευτείς σήμερα ευελπιστώντας να έρθει η πολυπόθητη καταξίωση. Στα οικονομικά τα έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, η σημαντική πλανητική μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό, θα φέρει το κυνήγι των στόχων στην επιφάνεια. Επιδιώκεις την επίτευξη φιλοδοξιών την εκπλήρωση των ονείρων και μάχεσαι να τα καταφέρεις. Ταυτόχρονα σχεδιάζεις το μέλλον και βάζεις στα πλάνα σου νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Προσοχή στην σχέση με τους φίλους γιατί μπορεί να σπάσουν από ασήμαντη αφορμή. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, κάνει εφικτά τα μακροπρόθεσμα σχέδια φέρνει εύνοια σε ταξίδια και σπουδές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, η τύχη είναι με το μέρος σου και η σχέση εξελίσσεται αρμονικά. Ένα ταξίδι με τον σύντροφο θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσεις το άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σου αρκεί να κινηθείς έξυπνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και οικονομικά ανοίγματα. Βάλε μπρος τα σχέδια, όσο έχεις την τύχη με το μέρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Πέμπτη και έχουμε τη σημαντική μετακίνηση του πλανήτη της δράσης στο ζώδιο του Σκορπιού. Το κυνήγι της καριέρας θα σε απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Προωθούνται τα επαγγελματικά και είσαι έτοιμος να αναλάβεις ευθύνες στην δουλειά. Προσοχή στην ανταγωνιστική συμπεριφορά γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν αφήσεις τον εγωισμό να κάνει κουμάντο κινδυνεύεις να σπάσεις μια συνεργασία. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, φέρνει στο φως οικονομικά προβλήματα από το παρελθόν που αναστατώνουν την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα που δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι μην περιμένεις να σε καταλάβει. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι προβληματισμένος για την παλιά σχέση που ακόμα σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάνω από όλα βάζεις την καριέρα σήμερα και είσαι αφοσιωμένος στην επαγγελματική άνοδο. Τα οικονομικά πρέπει να τακτοποιηθούν για να σου φύγει το άγχος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη, η μετακίνηση του θεού της δράσης και του πολέμου ο Άρης στον Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου και είχαν μείνει στάσιμα. Τώρα αναλαμβάνεις δράση για να φέρεις τις εξελίξεις μέσα από το κυνήγι των στόχων. Επιτυγχάνεις την ολοκλήρωση ενός σχεδίου, κάνεις ταξίδια, σπουδές, αποκτάς εμπειρίες και γνωρίζεις άτομα από μακριά. Η Σελήνη από την Παρθένο, σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά πρόσεχε, γιατί σήμερα έχεις την τάση να παίρνεις τοις μετρητοίς την γνώμη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα ευνοεί τον σχεδιασμό του μέλλοντος της σχέσης και τα πλάνα για ένα ταξίδι που θα την ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς άνετα να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να πεις αυτό που νιώθεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ευνοούνται και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που αφορούν μια συνεργασία. Έξοδα για σπουδές, ή ένα ταξίδι.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *