ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Άρη και τον Κρόνο, φέρνει θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό πρόβλημα που επιτέλους βρίσκεις λύσεις. Μπορεί να κινηθείς παρασκηνιακά για να τακτοποιήσεις την οφειλή, ή να πάρεις το δάνειο που επιθυμείς. Η Σελήνη από τον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σχέσεις με την τάση να επηρεάζεσαι από την γνώμη των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να συνδεθείς ψυχικά με τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία σε αναστατώνει και διεγείρει την φαντασία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά τακτοποιούνται, το άγχος εξαλείφεται και τα έσοδα καταφθάνουν. Επαγγελματικές συνεργασίες προωθούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο ευνοεί τα μελλοντικά σχέδια εφόσον είχες την υπομονή να περιμένεις αρκετό καιρό. Είσαι επικεντρωμένος στον στόχο και κυνηγάς τα όνειρα σου. Ρίχνεις τους τόνους και οι σχέσεις με το περιβάλλον βελτιώνονται. Η Σελήνη από τον Ζυγό σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο για να έρθεις πιο κοντά στον στόχο, αν και κάποιες φορές σε πιάνει το άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να σχεδιάσεις το μέλλον και την πορεία που θα ακολουθήσεις με τον σύντροφο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, κάπου ανάμεσα στην καθημερινότητα ή την δουλειά κινείται το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τους συνεργάτες και συναδέλφους υπάρχει σύμπνοια απόψεων και γίνεστε μια γροθιά προκειμένου να βελτιωθεί η δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, με το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή, ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο η μέρα φέρνει δυναμισμό και στοχοπροσήλωση στα επαγγελματικά. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην καριέρα όπου κυνηγάς την αναγνώριση και την ανώτερη θέση, όμως μην βιάζεσαι, μην αγχώνεσαι για γρήγορες εξελίξεις. Η Σελήνη που κινείται στον Ζυγό φέρνει ευχάριστες στιγμές, εξόδους με φίλους και φαίνεται σήμερα να είσαι δοσμένος σε ερωτικές περιπλανήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κρίνεται κατάλληλη για διασκέδαση με τον σύντροφο που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευνοϊκή μέρα για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου απογειώνεται η δουλειά σου αναγνωρίζεται και τα έσοδα αυξάνονται. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή, το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, φέρνει επίτευξη στόχων. Η επιθυμία σου για σπουδές ταξίδια και εμπειρίες εκπληρώνεται. Προωθείς χόμπι, ταλέντα, καλλιτεχνικά σχέδια και δημιουργήματα. Η Σελήνη από τον Ζυγό, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, όπου οι αγαπημένοι αποζητούν την αγκαλιά σου. Σήμερα τονίζεται η ανάγκη για θαλπωρή και όμορφες χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα κρίνεται ιδανική για τον σχεδιασμό ταξιδιού που θα βοηθήσει την ανανέωση της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να βγεις να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούργια άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται και εκπληρώνονται τα σχέδια για συνεργασία. Οικονομικά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, την σημερινή μέρα που σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη-Κρόνο, κάνει πιο εύκολη αυτή την Παρασκευή. Ευνοείσαι σε οικονομικά ζητήματα βρίσκεις λύσεις για να τακτοποιήσεις τις οφειλές και λαμβάνεις βοήθειες από την οικογένεια που σε συντρέχει. Κληρονομικά θέματα έχουν θετική κατάληξη. Η Σελήνη από τον Ζυγό, σε φέρνει σε επαφή με πολλά άτομα και με φίλους που στηρίζουν τα σχέδια σου. Αδέλφια και στενό περιβάλλον στέκονται στο πλάι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, έχεις μια θετική μέρα που μπορείς να συζητήσεις, να συνεννοηθείς με τον σύντροφο, για την πορεία που θα ακολουθήσετε στην ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο αφού είσαι απαλλαγμένος από τοξικές σχέσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική πρόταση για συνεργασία διαγράφεται ευοίωνη και φέρνει οικονομικό όφελος που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, σε κινητοποιεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επικοινωνίες με σκοπό να σταθεροποιήσεις σχέσεις, συνεργασίες ενώ σου δίνεται και η ευκαιρία να λύσεις μέσω της συζήτησης προβλήματα που είχες στις επαφές με τους ανθρώπους του σταθερού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις έγγραφα ή συμφωνίες που θα έχουν μία σταθερή προοπτική. Παράλληλα η Σελήνη από το Ζυγό, ευνοεί οικονομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις την οικειότητα στην σχέση σου, και να δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου. Ο σύντροφός σου νιώθει ασφάλεια κοντά σου και στο δείχνει με κάθε τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα πιστεύεις πως δεν έχεις ανάγκη κάποιον, αφού νιώθεις ότι απολαμβάνεις την αυτονομία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα στα επαγγελματικά παρατηρείς ανοδική πορεία που οφείλεται στα σταθερά βήματα που έχεις κάνει. Προτείνονται και στοχευμένες επενδυτικές κινήσεις γιατί θα καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, είναι μία όψη θετική για τα οικονομικά και την εργασία. Σήμερα λοιπόν ευνοείσαι για να δραστηριοποιηθείς για να υπερνικήσεις εμπόδια στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και για να σταθεροποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το εισόδημά σου! Μην ξεχνάς ωστόσο, ότι σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και προετοιμάζεται για την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη, είσαι σε μία περίοδο κομβικών αλλαγών ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα έχεις την διάθεση για ανεξαρτησία και αυτονομία. Έχεις βαρεθεί και κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια και δεν δειλιάζεις να το εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου. Σε συμβουλεύω να προτείνεις στο ταίρι σου να ανανεώσετε τη σχέση σας με νέες δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος, θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σήμερα, φρόντισε να μην τις χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να προβάλεις και να κάνεις διαφήμιση στον εαυτό σου, προωθώντας μάλιστα τα ταλέντα σου στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ευνοείσαι για έναρξη συνεργασίας. Οικονομικά πρέπει να περιορίσεις την ασυγκράτητη επιθυμία σου για σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, μία όμορφη όψη σχηματίζεται σήμερα, ανάμεσα στον Άρη (παραδοσιακά κυβερνήτη σου και κινείται στο ζώδιο σου) και τον Κρόνο από τους Ιχθείς. Σήμερα λοιπόν είναι η κατάλληλη μέρα για να προωθήσεις, να επιδιώξεις ή και να τολμήσεις σε δημιουργικά σχέδια ή ακόμα στον έρωτα, προκειμένου να κατακτήσεις κάτι που ήθελες εδώ και καιρό. Εδραιώνεται μία αισθηματική σχέση, δημιουργούνται προοπτικές για μία σταθερή πορεία και δέσμευση στον ερωτικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα σκαλίζεις ότι έχει να κάνει με το παρελθόν και προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σου και το πετυχαίνεις. Αν δεν έχεις σύντροφο σήμερα μπορείς να κάνεις μία γνωριμία με σταθερή προοπτική, αρκεί να έχεις πάρει το μάθημά σου από παλιές επιλογές στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αν καταφέρεις να εργαστείς μεμονωμένα ή απομονωμένα θα είσαι παραγωγικός! Αξιοποίησε τον χρόνο, που είναι με το μέρος σου! Στα οικονομικά αναμένονται θετικές σημαντικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή έχουμε τον σχηματισμό του τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο από τους Ιχθείς. Ασχολείσαι αρκετά με το παρελθόν σου, λειτουργείς κάπως παρασκηνιακά, κουράζεσαι αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά όμως οι προσπάθειες που κάνεις θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα σήμερα να ξεπεράσεις εμπόδια και να νιώσεις ψυχικά αρκετά πιο δυνατός. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να δραστηριοποιηθείς και να λύσεις, επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να σου φύγει ένα μεγάλο βάρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα προσφέρεται για φλερτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο! Θα ανανεωθείς μέσα από νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στον αισθηματικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να αποδράσεις με το ταίρι σου προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά η ομαδική εργασία θα λειτουργήσει αποδοτικά και θα φέρει αποτελέσματα. Ανοίγονται νέες προοπτικές στα οικονομικά, που βοηθούν στην λύση των προβλημάτων. Η πιθανότητα για να αυξηθεί ο μισθός σου ή να πάρεις μπόνους παραγωγικότητας, είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, παραμονές της Ηλιακής Έκλειψης, έχουμε την κορύφωση μίας ευεργετικής όψης ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο (κυβερνήτης σου). Η όψη αυτή θα φέρει την επίτευξη στόχων, ονείρων, φιλοδοξιών. Σήμερα κινητοποιείσαι και σε συλλόγους, ομάδες, είσαι πιο κοινωνικός αλλά και σταθεροποιείς φιλίες. Παράλληλα η μέρα είναι κατάλληλη και για την σταθεροποίηση μίας συμφωνίας. Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να κάνεις και κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα στα αισθηματικά συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να κοπιάσεις προκειμένου η σχέση σου να γίνει σταθερή. Μίλησε στον σύντροφο για να καταλάβει πως έχει μερίδιο ευθύνης. Αν δεν έχεις σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία της ημέρας για κοινωνικοποίηση. Ανάμεσα στον κοινωνικό ή επαγγελματικό κύκλο σου υπάρχει κάποιο αξιόλογο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους αρκεί να έχεις θάρρος, δύναμη και υπομονή . Οικονομικά δείξε εγκράτεια και απέφυγε τις σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή έχουμε ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο που φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου!Η μέρα είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου, να κινητοποιηθείς στους στόχους σου, να διεκδικήσεις μία καλύτερη πορεία στα επαγγελματικά προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπερνάς εμπόδια και σταθεροποιείς τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, παράλληλα όμως νιώθεις και πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου και την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να γνωρίσεις το άτομο που θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση, άλλωστε αυτό ήθελες εδώ καιρό. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις και να περάσεις ωραίες στιγμές με τον σύντροφο. Είσαι γεμάτος ζωντάνια και χαρά και το εκπέμπεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ικανοποίηση θα πάρεις σήμερα στα οικονομικά σου και θα βρεις το απόθεμα για να ξοδέψεις ώστε να περάσεις καλά. Στα επαγγελματικά θα προχωρήσεις σε κουβέντες για να εξελιχθούν συμφωνίες. Σχεδιάζεις το επόμενο βήμα της καριέρας σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή με το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο η μέρα είναι κατάλληλη για να διεκδικήσεις στόχους, σχέδια προκειμένου να κάνεις ουσιαστικά βήματα επέκτασης της ζωής σου. Ήδη έχεις αποκτήσει τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να προχωρήσεις με επιτυχία σε μελλοντικά σχέδια. Σήμερα λοιπόν ευνοείσαι για έναρξη σεμιναρίου, επιτυχημένη σταθεροποίηση νομικών εγγράφων/συμφωνιών αλλά και για καταξίωση επαγγελματική! Δέχεσαι στήριξη και συμβουλή από άτομο που έχει την εμπειρία για να σε κατευθύνει σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα αν είσαι σε σχέση το έντονο πάθος θα σε παρασύρει και θα γίνεις κτητικός και απόλυτος ως προς τον σύντροφο. Ρίξε τους τόνους, γιατί τα παιχνίδια χειραγώγησης και εξουσίας δεν θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι χωρίς σχέση ήρθε η ώρα να άνοιξεις την καρδιά σου στο άτομο που έρχεται κοντά σου και επιθυμεί με κάθε τρόπο να σε γνωρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά προσπάθησε να μην είσαι ανταγωνιστικός γιατί δεν θα σε ωφελήσει. Στον οικονομικό τομέα παίρνεις ικανοποίηση από μία θετική εξέλιξη.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *