ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ σήμερα Σάββατο η Ηλιακή Έκλειψη πού γίνεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βάζεις τους σημαντικούς ανθρώπους απέναντί σου και τους περνάς από το μικροσκόπιο. Είναι η στιγμή που θα ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και θα κρατήσεις στο πλάι σου μόνο αυτούς που σου είναι χρήσιμοι, απαραίτητοι και αναγκαίοι. Είναι πάρα πολύ πιθανό να τερματίσεις μία σχέση, να επέλθει ρήξη, μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος σήμερα είναι πολύ πιθανό να τερματίσεις την σχέση με το άτομο πού βρίσκεται στο πλάι σου. Δεν αντέχεις άλλο να ζεις σε περιορισμό και τοξικότητα. Εάν είσαι αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις το μοιραίο άτομο που θα μπει στη ζωή σου επεισοδιακά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε Ταύρε, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα σου. Οι συνήθειες σου αλλάζουν και από σήμερα που είναι Σάββατο μπορεί να ασχοληθείς με το σώμα σου, την υγεία σου, την ευεξία σου, διακόπτοντας κάποια βλαβερή συνήθεια. Βάζεις στη ζωή σου την άσκηση, την υγιεινή διατροφή, ή το γυμναστήριο. Απομακρύνεσαι από άτομα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητά σου τα οποία είναι τοξικά και δεν σου χρησιμεύουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση και σε έχει κουράσει η ρουτίνα έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια ξεκίνα από σήμερα να αλλάζεις πράγματα για να μην τελματώσει η σχέση. Για σένα που δεν έχεις σχέση ένα άτομο έρχεται στη ζωή σου που το συναναστρέφεσαι είτε στην δουλειά είτε σε χώρους άθλησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εργασιακό άγχος σε καταβάλει. Χρειάζεσαι αποφόρτιση αποτινάζοντας τις πολλές ευθύνες από πάνω σου. Άγχος και στα οικονομικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Δίδυμε η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα Σάββατο στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού δεν είναι τόσο αρνητική. Επηρεάζει τον ερωτικό τομέα όπου εκεί εκτός από τους έρωτες είναι και η διασκέδαση, η καλοπέραση, τα χόμπι, τα δημιουργήματα σου, τα καλλιτεχνικά σχέδια και τα παιδιά. Όλα αυτά σε έναν μεγάλο βαθμό θα αλλάξουν μορφή. Δεν αποκλείεται να διακοπεί μία ερωτική σχέση για το καλό σου, αφού μόνο έδινες και τίποτα δεν έπαιρνες. Κλείνεις κύκλους, απομακρύνεσαι από τοξικά άτομα και κάνεις νέα αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος η σχέση ή θα πρέπει να αλλάξει μορφή ή να διακοπεί. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για τους προβληματισμούς σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις το μοιραίο άτομο, που θα σε συντροφεύσει από δω και στο εξής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ολοκληρώνεις επαγγελματικές συμφωνίες που έχουν να κάνουν με την προώθηση των ταλέντων σου. Κάποια έξοδα δεν γίνεται να τα αποφύγεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού σε επηρεάζει άμεσα ως παρορμητικό ζώδιο. Γίνεται στον τομέα που συμβολίζει το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους οικείους. Θα αισθανθείς να κλονίζονται οι σταθερές βάσεις και τα θεμέλια της ζωής σου. Προβλήματα μέσα στο σπίτι, διαφωνίες για τα κληρονομικά, τα περιουσιακά στοιχεία, θα φέρουν ρήξη με κάποιο άτομο της οικογένειας, αν δεν είσαι προσεκτικός. Η ψυχολογία σου βαραίνει γιατί καλείσαι να κλείσεις κύκλους με το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα θα φέρει ευθιξία και θα βγάλει παράπονα στον σύντροφο. Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά! Για σένα που δεν έχεις σχέση είναι πολύ πιθανό σήμερα να σου χτυπήσει την πόρτα ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν που θα σε αναστατώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεταφέρεις τα προβλήματα της οικογένειας στην δουλειά και αυτό δεν είναι σωστό, δεν σε ωφελεί και σε πάει πίσω στη δουλειά. Θα ασχοληθείς με τα οικονομικά της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, που δεν είναι τόσο αρνητική για το ζώδιό σου. Γίνεται στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των επαφών και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις μέσα από αλλαγές. Τα καινούργια άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου την μεταμορφώνουν. Οπότε μην ανησυχείς πού διακόπτεις σχέσεις διότι θα τις αντικαταστήσεις με νέες. Προσοχή στα άτομα που θα επιλέξεις να εμπιστευτείς. Μέτρησε τα λόγια σου στα αγαπημένα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση θα πρέπει να προσέχεις σήμερα τις συζητήσεις με το ταίρι που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία και αδιέξοδο. Για σένα που δεν έχεις σχέση, μπορεί σήμερα να γνωρίσεις ξαφνικά, ένα μοιραίο άτομο πού θα γίνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σε συμβόλαια, συμφωνίες και υπογραφές. Μελέτησε καλά τα ψιλά γράμματα πριν δεχθείς την οποιαδήποτε οικονομική συνδιαλλαγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Σε κυριεύει η ανασφάλεια για τα εισοδήματά σου, για τα αποκτήματα σου, τα υπάρχοντα σου, που νιώθεις ότι χάνεται ένα σημαντικό μέρος αυτών. Ενδεχομένως και να χαθεί μία πηγή εσόδων, ή μπορεί τα έξοδα να υπερβαίνουν τα έσοδα. Από την άλλη χάνεις την αυτοπεποίθησή, την αυτοεκτίμηση, δεν μπορείς να διορθώσεις τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος που σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα έχεις την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Για να την αποκτήσεις χρειάζεσαι διαπιστευτήρια για την αγάπη του συντρόφου σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος δεν είναι κατάλληλη ημέρα για νέες γνωριμίες. Η ανασφάλεια σε απομακρύνει από κάθε τι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα οικονομικά θα παρουσιαστεί σοβαρό πρόβλημα που θα σε αναγκάσει να δράσεις κάνοντας αλλαγές. Ανασφάλεια για τα επαγγελματικά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, γίνεσαι πρωταγωνιστής, αφού η Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σου. Κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο είναι επιτακτικές και πρέπει να τις κάνεις. Εξελίξεις στα προσωπικά σου, αλλά και στις σχέσεις που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες, γάμο και οικογένεια. Δεν αποκλείεται να κλείσεις κύκλους στους βασικούς τομείς της ζωής σου, που οδηγούσαν σε τέλμα. Είναι μία δύσκολη περίοδος, θα σε επηρεάσει συναισθηματικά, αφού πρέπει να τελειώσεις κάποιες καταστάσεις. Να θυμάσαι ότι το τέλος σηματοδοτεί πάντα μία καινούργια αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τη σχέση σου σίγουρα θα αντιμετωπίσεις ή την διακοπή, την απομάκρυνση, ή την αλλαγή. Μέση οδός δεν υπάρχει! Εάν δεν έχεις σχέση υπάρχει πιθανότητα να προσελκύσεις ένα καινούργιο άτομο που θα μπει στη ζωή σου ξαφνικά και επεισοδιακά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ολοκληρώνεις μία συνεργασία, διακόπτεις, έχεις αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσεις, αλλά μην ξεχνάς ότι στο τέλος θα βγεις από το σκοτάδι. Τα έξοδα σε πιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπημένε μου Σκορπιέ, η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στον Ζυγό επηρεάζει τον εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει την ψυχή, τα συναισθήματα, το υποσυνείδητο, φέρνοντας ψυχική αναστάτωση, κόπωση, μειωμένη ενέργεια και εξάντληση. Όλα αυτά προέρχονται από βιώματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Λοιπόν ήρθε η στιγμή να τερματίσεις σχέσεις που είναι τοξικές, να απαλλαγείς από άτομα που απομυζούν την ενέργεια σου και να κάνεις μία καινούργια αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να ζητήσεις συγνώμη από τον σύντροφό σου για κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν. Για σένα που είσαι αδέσμευτος με την βαριά ψυχολογία που διαθέτεις δύσκολα θα γνωρίσεις κάποιο καινούργιο άτομο. Υπάρχει πιθανότητα να σε ενοχλήσει το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βασίζεσαι και μην εμπιστεύεσαι άτομα για επαγγελματική συνεργασία αν δεν γνωρίζεις καλά ποιους έχεις απέναντί σου. Όσο για τα οικονομικά είναι η κύρια πηγή άγχους αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, γίνεται στον τομέα που συμβολίζει τους στόχους, τα μελλοντικά σχέδια και τα όνειρα. Δεν είναι τόσο αρνητική αυτή η Έκλειψη για σένα αλλά, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, που δεν τραβάνε μπροστά. Ενδεχομένως να διακόψεις τη φιλία με το άτομο, που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, δεν εκτιμά τη σχέση και κοιτά να σε εκμεταλλευτεί. Κλείνεις έναν κύκλο της ένταξης σου σε μία ομάδα, οι οποίοι παύουν να σε υποστηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, δεν συμφωνείς με το ταίρι, δεν έχετε κοινούς στόχους, δεν κάνετε κοινά όνειρα και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Εάν είσαι αδέσμευτος μέσα από τον φιλικό κύκλο θα συναντήσεις το άτομο που θα παίξει μοιραίο ρόλο στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρείς επαγγελματικές συνεργασίες διακόπτοντας κλείνοντας έναν κύκλο. Η αρχή για ένα καινούργιο επαγγελματικό Project είναι στο δρόμο. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό, που σε επηρεάζει, αφού ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια. Είναι απαιτητική, αφαιρετική, φέρνει προβλήματα στην καριέρα, δεν αποκλείεται να διακοπεί η εργασιακή σχέση. Θα υπάρξει έντονη αντιπαράθεση με τα ανώτερα άτομα, διευθυντές, προϊσταμένους κτλ. που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πιθανό να υψώσεις τους τόνους, να διαφωνήσεις και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Λάθος τακτική θα ακολουθήσεις και αυτό θα σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Πρόσεχε γιατί θα εκτεθείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφο περνάει σε άλλη φάση. Η καταπίεση του συντρόφου μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή σχέσης. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον ένα άτομο στην δουλειά, όμως πρόσεχε, γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο, που μπορεί να σε εκθέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα τα πράγματα στα επαγγελματικά. Οι συνεργασίες κόβονται, τελειώνουν, αρκετά επεισοδιακά. Έξοδα για το σπίτι, την οικογένεια, πιέζουν το εισόδημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο που σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, δεν είναι τόσο αρνητική για σένα, παρόλο πού συνήθως κάθε Έκλειψη αφαιρεί πράγματα από την ζωή. Σε σένα θα φέρει την αφαίρεση τοξικών σχέσεων, ιδιαίτερα με το παρελθόν όπου θα κόψεις κάθε επαφή. Ότι δεν λύνεται κόβεται και αυτό θα κάνεις. Παράλληλα αναθεωρείς σχέδια για το μέλλον, αλλάζεις φιλοσοφία ζωής και κοσμοθεωρία. Θα ξεκινήσεις σπουδές για να αλλάξεις αντικείμενο στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, από σήμερα μεταμορφώνεις την σχέση και από βαρετή την κάνεις ενδιαφέρουσα. Για σένα που δεν έχεις σχέση, πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα μοιραίο άτομο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου και εμφανίζεται στο δρόμο σου από κει που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά Project που είχες στο συρτάρι μάλλον δεν θα βγουν στην αγορά. Πρέπει να βάλεις νέο περιεχόμενο, περισσότερο δελεαστικό για να προσελκύσεις πελάτες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, μία δυνατή Ηλιακή Έκλειψη σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού που φέρνει συναισθηματική φόρτιση, κυκλοθυμία, ψυχική αναστάτωση για θέματα που έγιναν στο παρελθόν. Η Έκλειψη έρχεται για να σου δείξει τα λάθη που έκανες και που δεν παραδέχτηκες ποτέ. Σίγουρα θα νιώσεις ανικανοποίητος από τις επιλογές σου. Η συναισθηματική υπερχείλιση, σε οδηγεί να πάρεις δραστικές αποφάσεις, ώστε να απαλλαγείς από τύψεις και ενοχές. Είναι μία δύσκολη περίοδος που καλείσαι να μεταμορφωθείς ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, τα συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας, προς τον σύντροφο, θα φέρουν χωρισμό. Εάν είσαι αδέσμευτος, δεν πρόκειται να γνωρίσεις καινούργιο άτομο, αφού κρατάς φυλακτό στην ψυχή σου ένα άτομο από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι η κύρια πηγή άγχους, αφού δεν μπορείς να τα τακτοποιήσεις. Οφειλές προς δημόσιους φορείς πιέζουν το εισόδημά σου. Στα επαγγελματικά να είσαι προσεκτικός και να μην εμπιστεύεσαι την διαχείριση σε τρίτους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *