ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Κυριακή μετά την Ηλιακή Έκλειψη που σε επηρέαζε άμεσα σου δίνεται ευκαιρία να κάνεις αλλαγές, αλλά και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που ήταν μία ταλαιπωρία και φόρτισαν με τοξικότητα την ζωή σου! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διαίσθηση τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε βήμα ή σημαντική επαφή, αφού τώρα μπορείς να καταλάβεις τις διαθέσεις των άλλων γνωρίζοντας αν πρέπει ή όχι να τους εμπιστευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η καχυποψία θα κάνει την εμφάνιση της και θα δημιουργηθούν εκρήξεις ζήλεια. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, έχεις έναν κρυφό θαυμαστής όπου θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει την ζωή σου αλλά και τη διάθεση σου! Αν επιζητάς καινούργια γνωριμία, είναι σίγουρα η πιο κατάλληλη ημέρα, για να αποπλανήσεις όποιο άτομο βάλεις στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βρεις οικονομικές λύσεις, σε εκκρεμότητες, δάνεια ή φόρους! Επαγγελματικά, υπάρχει απόσταση με τους συναδέλφους σου και αυτό σου δημιουργεί προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι έτοιμος για το κυνήγι και την διεκδίκηση των στόχων σου. Η φιλική σου διάθεση και η καλή συνεργασία με τους άλλους φέρνει την επιτυχία. Οι σύμμαχοι και οι φίλοι σε βοηθούν να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Η θετική συμπεριφορά και διάθεση των άλλων προς το πρόσωπο σου σε κάνει ιδιαίτερα προσιτό και δημοφιλή. Η γενναιοδωρία σου σε κάνει να προσφέρεις όσο μπορείς και πιο πολλά αφού χαίρεσαι να βλέπεις την ευχαρίστηση στο πρόσωπό τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία να εξομαλύνεις την σχέση με τον σύντροφο βελτιώνοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Για σένα που δεν είσαι σε σχέση, σήμερα μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει. Το απολαυστικό φλερτ θα φέρει κοντά σου το πρόσωπο που θα σε ανανεώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα στα επαγγελματικά θα δεχθείς βοήθεια από το άτομο που συνεργάζεσαι για να πετύχεις. Στα οικονομικά προκύπτουν κάποια ξαφνικά έξοδα που δεν περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα δραστηριοποιείσαι για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες και αναλαμβάνεις δράση για να τις διευθετήσεις. Σε απασχολούν τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα καθώς οι ευθύνες σου συνεχώς αυξάνονται. Το ξόδεμα του χρόνου με την εμμονή στην λεπτομέρεια που σε κάνει να γίνεσαι σχολαστικός και λεπτολόγος δεν σου αφήνει περιθώρια να ασχοληθείς με άλλα πράγματα. Ενδεχομένως να φροντίσεις να επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποιες μισοτελειωμένες υποθέσεις και να απαλλαγείς οριστικά από τις εκκρεμότητες που αφορούν την σχέση σου. Για σένα που είσαι χωρίς σχέση, σήμερα θα υπάρξει ανταπόκριση στο φλερτ που γίνεται με ένα συνάδελφο στην δουλειά, αρκεί να το κάνεις με διακριτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να στοχεύσεις στην επαγγελματική επιτυχία και να καταφέρεις. Μην είσαι αναβλητικός στα οικονομικά και φρόντισε να τα τακτοποιήσεις σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, για σήμερα Κυριακή μετά την Ηλιακή Έκλειψη που σε επηρέασε άμεσα, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ανέμελη ζωή για ξενοιασιά και σίγουρα θα κερδίσεις ευχάριστες στιγμές που θα σε ανακουφίσουν. Μπορείς να κατορθώσεις την προσωπική σου προβολή αφού είσαι πολύ δημιουργικός. Μη ξεχνάς ότι είσαι μοναδικός! Έφτασε η στιγμή για ενάρξεις νέων σχεδίων που θα στεφθούν με επιτυχία. Αναγνωρίζεσαι στον κοινωνικό περίγυρο και αποκτάς θαυμαστές. Είσαι ασφαλής γνωρίζοντας πως δεν σε εμποδίζει τίποτα για να φέρεις την επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή και κατάλληλη για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο που θα σε ανανεώσει. Μπορείς να προτείνεις έξοδο για διασκέδαση και να απολαύσεις το πάθος που ισχυροποιεί το συναισθηματικό δέσιμο. Αν είσαι μόνος, η μέρα προσφέρεται για να ερωτοτροπήσεις να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να κατακτήσεις. Η αυτοπεποίθηση σου ανακτάται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά η απερίσκεπτη στάση οι επιπόλαιοι χειρισμοί και η υπερβολή μαζί με την έπαρση θα οδηγήσει σε προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα δεν είναι μια δραστήρια μέρα, είναι Κυριακή και εσύ θέλεις να νιώσεις την ηρεμία την χαλαρότητα και να μη πάρεις ενεργό μέρος στις εξελίξεις που θα προκύψουν στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στο παρελθόν σε μαθήματα που απέκτησες και σου έγιναν μαθήματα στη τωρινή ζωή με αφορμή τους συγγενείς και την οικογένεια. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για κοινωνική ζωή και είσαι ικανοποιημένος μένοντας σπίτι απολαμβάνοντας θαλπωρή κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν δεν έχεις σχέση, η κατάσταση ξεδιαλύνεται για την προηγούμενη σχέση που βρίσκεται στο παρελθόν και παίρνεις αποφάσεις για να την συνεχίσεις ή να την διακόψεις οριστικά. Αν έχεις σχέση, σήμερα είσαι ήρεμος συναισθηματικά και σίγουρος για τον δεσμό σου, παρόλο που δεν θα αποφύγεις τα γλυκά παραπονάκια του συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική επιτυχία είναι δεδομένη, αν και στα οικονομικά είσαι αγχωμένος και ανασφαλής. Η οικογένεια σου φορτώνει πολλές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, η μέρα σήμερα σε κάνει εκφραστικό και μπορείς να καταφέρεις να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρο ποικιλοτρόπως. Έχεις πολλά τηλεφωνήματα πολλά μηνύματα αλλά και δεν θα στέκεσαι σε χλωρό κλαρί. Σε περιμένουν σημαντικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα που θα κάνουν την μέρα να κλείνει με θετικό πρόσημο. Η ενασχόληση με το διαδίκτυο θα φέρει επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν κάποιες ειδήσεις που θα κάνουν να αλλάξεις την ροή του προγράμματος για να προλάβεις να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι χωρίς σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να συναναστραφείς πολλά άτομα και να φλερτάρεις, στοχεύοντας σε νέες γνωριμίες. Η κατάκτηση ενός ατόμου είναι δεδομένη. Για σένα που είσαι σε σχέση, λαμβάνεις ευχάριστα νέα από το ταίρι σου που σε ξαφνιάζουν. Καταφέρνεις μέσω της συζήτησης να ανακαλύψεις μια λύση που θα διορθώσει τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για να αποφύγεις τα λάθη στην δουλειά πρέπει να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες ενώ σήμερα μπορείς να προωθήσεις μια οικονομική συμφωνία και να υπογράψεις για να την κατοχυρώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, η μέρα μετά την Ηλιακή Έκλειψη που έγινε στο ζώδιο σου, έφτασε και σήμερα Κυριακή σε εστιάζει στα οικονομικά. Σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις ότι σου ανήκει και ότι έχεις δικό σου όπως τα χρήματα και τα περιουσιακά στοιχεία που σου ανήκουν. Θα προστατεύσεις και θα φροντίσεις ότι είναι δικό σου, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι σου για να διατηρηθεί. Λόγω κάποιων γεγονότων που θα συμβούν εσύ καθησυχάζεσαι. Ανακτάται η αυτοπεποίθηση σου όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις σήμερα την υπερβολή σε φαγητό ποτό και ότι ατασθαλία σε βγάζει από τις συνήθειες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα φέρνει εξέλιξη σε μια γνωριμία εφόσον γίνει με διακριτικότητα η προσέγγιση. Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί εξαιτίας της καθυστερημένης δραστηριότητας από μέρους σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, σήμερα η τάση για ζήλια και κτητικότητα προς το ταίρι, θα φέρει καταπίεση, ενώ μπορείς να το μετατρέψεις σε σεξουαλική επαφή για να αποσυμφορήσεις την ένταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα θα φέρει κάποιες συγκυρίες που θα σε εξασφαλίσουν επαγγελματικά, ενώ στον οικονομικό τομέα θα ανακαλύψεις κάτι που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την ρευστότητα του εισοδήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο σου και σε ενδιαφέρουν οι διαπροσωπικές σχέσεις. Η υποκειμενικότητα σε συνοδεύει στις επαφές με τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως στέκεσαι απόλυτα σε κάποιες απόψεις πεποιθήσεις που σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις με υποκειμενικότητα. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να μην κολλάς σε κουβέντες. Η εκφραστικότητα που σε διακρίνει επικρατεί στις επικοινωνίες σου. Οπότε άσε τις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους για να μην παρεξηγηθείς στο τέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ελκύεις σήμερα τα βλέμματα και η προσοχή στρέφεται πάνω σου. Αποκτάς θαυμαστές γίνεσαι καρδιοκατακτητής και σε ενθουσιάζεις η εκδηλωτικότητα των άλλων. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις όμορφα με το ταίρι σήμερα. Η ψυχαγωγία η διασκέδαση οδηγεί σε ανανέωση της σχέσης και η μέρα κλείνει με ερωτικό πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την επαγγελματική επιτυχία γνωρίζεις πως πρέπει να κινηθείς. Είσαι δραστήριος και αποτελεσματικός! Άσε όμως τις κινήσεις εντυπωσιασμού στον περίγυρο γιατί θα σου κοστίσουν οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Κυριακή, η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις νέα πράγματα, να αποκομίσεις καινούργιες εμπειρίες, να δραστηριοποιηθείς σε κρυφές και παρασκηνιακές ενέργειες. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα αισθανθείς την ανάγκη, να αποστασιοποιηθείς από τις πολλές κοινωνικότητες και από τις πολλές συναντήσεις! Αυτό βέβαια, θα είναι αρκετά εποικοδομητικό για σένα, αφού έτσι θα κατορθώνεις και ξεπερνάς τα αρνητικά σου συναισθήματα, διώχνοντας τις φοβίες, το άγχος και την ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί σήμερα να αισθανθείς πως είναι δύσκολο να πεις με λόγια αυτά που νιώθεις, γιατί έχεις μπερδευτεί και έχεις ανασφάλεια για τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα παρασυρθείς σε μια ερωτική περιπέτεια που δεν είναι νόμιμη για αυτό πρόσεχε μην αποκαλυφθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα λάβεις ικανοποίηση από την εξέλιξη των οικονομικών σου. Τα λάθη που κάνεις στα επαγγελματικά προέρχονται από ασυνέπεια που θα δημιουργήσει πρόβλημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή βάζεις σε προτεραιότητα τους φίλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Το φιλικό άτομο που θα πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου θα σου δώσει μια συμβουλή που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο που έχεις βάλει, ή ενδεχομένως εκπληρώσεις μια επιθυμία σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το διάστημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθεί σε φιλία με σταθερότητα και διάρκεια. Επαφές με άτομα που έχεις κοινούς στόχους και οράματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευχαριστιέσαι τις όμορφες στιγμές που περνάς με τον σύντροφο οι οποίες ανανεώνουν την σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον που θα προκύψει μετά την ανακοίνωση των αισθημάτων του για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυχία σε περιμένει στα επαγγελματικά και οικονομικά σήμερα αλλά επειδή προκύπτει ξαφνικά να είσαι έτοιμος να καρπωθείς την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή κι εσύ επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην βελτίωση της εικόνας σου προς τα έξω, στην κοινωνική σου υπόσταση και επιθυμείς να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Προσπαθείς για να κάνεις γνωστές τις υποθέσεις που αφορούν τον κοινωνικό σου περίγυρο και να φτιάξεις την εικόνα που έχεις προς τα έξω. Μπορείς να κάνεις πράγματα που οι άλλοι θα σε θαυμάσουν. Η φήμη σου επεκτείνεται και νιώθεις περήφανος που έχεις καταφέρει τόσα πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα αναγνωρίζει ο σύντροφος τις προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν για την βελτίωση της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο γεγονός που θα γίνει στην δουλειά, θα παρακινήσει προς τα έξω την ερωτική διάθεση για ένα άτομο που συνεργάζεσαι. Κράτα διακριτική στάση για να μη εκτεθείς στην δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι βέβαιη η επαγγελματική επιτυχία, σε ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού η προσπάθειες και η οργάνωση θα έχουν αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα Κυριακή είναι μια πολύ τυχερή μέρα για σένα. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από όλα και όλους κάνοντας μια νέα αρχή μέσα από την ενασχόληση με καινούργια πράγματα με διάφορους τρόπους. Μπαίνουν νέες γνωριμίες στην ζωή σου που φέρνουν εμπειρίες περιπέτειες και καλοπέραση. Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις ταξίδια εκδρομές και γιατί όχι να τα κάνεις κιόλας. Εύνοια σε επαφές με άτομα του ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι χωρίς σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες που έχουν ενδιαφέρον μέσα από το διαδίκτυο, ή πάνω σε δρόμο. Αν είσαι σε σχέση, η σχέση ανανεώνεται μέσα από μια βόλτα με τον ερωτικό σύντροφο. Μπορεί να έλθει ο έρωτας ξανά στην ζωή σου για το πρόσωπο που σε συντροφεύει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου έχοντας έξυπνες ιδέες που φέρνουν αποτελέσματα. Στα οικονομικά η μέρα προσφέρεται για την υπογραφή συμφωνιών.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *