ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία φέρνοντας υπερβολική αισιοδοξία από μέρους σου για τα οικονομικά ζητήματα. Θεωρείς ότι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης και μπορείς να την διαχειριστείς όμως δεν παρατηρείς τα ψιλά γράμματα και τις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να ξεφύγεις κάνοντας λάθη. Μάζεψε τα χέρια σου και μην κάνεις απερισκεψίες που θα σε οδηγήσουν στην οικονομική και συναισθηματική αποδιοργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σήμερα μπορεί να βγάλει συναισθήματα ζήλιας που θα εκδηλώσεις σε υπερβολικό βαθμό. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου βρίσκεται στο άτομο του παρελθόντος που σε επηρεάζει ακόμα και τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις οικονομικές ατασθαλίες και τις επαγγελματικές συμφωνίες αν δεν θέλεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου που σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις, και σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο σου. Επειδή είσαι συναισθηματικά φορτισμένος αφήνεσαι στους άλλους που θεωρείς σημαντικούς και πιστεύεις πως σε καθοδηγούν σωστά. Καλύτερα να μην εμπιστεύεσαι την τύχη σου στον οποιονδήποτε και φρόντισε να κάνεις μόνος σου κουμάντο στα προσωπικά σου. Είσαι υπερβολικός στην εκδήλωση του συναισθήματος και μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η σχέση με τον σύντροφο μπαίνει στο στόχαστρο. Παρόλο που σε ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές δεν παίρνεις θέση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σου επιφυλάσσει η σημερινή μέρα που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να προσέχεις τις καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες και κυρίως τα άτομα που επιλέγεις για να δουλέψεις μαζί τους. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Δίδυμε, σήμερα ξεκινά μια καινούργια εβδομάδα, με τον σχηματισμό της αντίθεσης ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία που φέρνει αισιοδοξία ψυχική ευφορία και ανάταση σε βαθμό υπερβολής. Αυτό συμβαίνει γιατί από την μια σε βοηθούν άτομα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και από την άλλη έχεις καθαρή την συνείδηση σου. Αυτή η ξενοιασιά μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σου από το καθημερινό σου πρόγραμμα και να αποσυντονιστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν δεν έχεις σχέση, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέα γνωριμία γιατί δεν είσαι σε θέση να κάνεις σωστή επιλογή. Εάν έχεις σχέση, το ειδύλλιο με το άτομο που συνδέεσαι θα ξεκινήσει από την αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι στις σημερινές σου προτεραιότητες αν και άμα σου γίνει πρόταση για συνεργασία κράτα μικρό καλάθι. Περιόρισε τα μη αναγκαία έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Δία ,που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά. Γνωριμίες με άτομα που σε ανανεώνουν μπαίνουν στην ζωή σου. Σε ενθουσιάζει ένα καινούργιο χόμπι, η επαφή με τα παιδιά, ενώ αποζητάς την καλοπέραση. Την υπερβολή δεν θα την αποφύγεις αφού ο ενθουσιασμός σε κάνει να γίνεσαι παιδί. Σχέδια για το μέλλον που διαγράφεται ευοίωνο αν δεν παρασυρθείς, δεν βιαστείς κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου για σένα που είσαι δεσμευμένος περνάς ξένοιαστα, τόσο που ξεφεύγεις από τον στόχο. Δεν σε απασχολεί το αύριο αρκεί να περάσεις καλά στο τώρα. Αν δεν έχεις σχέση, είναι βέβαιο ότι σήμερα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα φέρει πνοή ανανέωσης στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είμαστε στην πρώτη μέρα της εβδομάδας δεν σκέφτεσαι καθόλου την δουλειά και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε άλλα πιο ευχάριστα πράγματα. Όσο για τα οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μια απαιτητική μέρα είναι η σημερινή Δευτέρα για σένα φίλε μου Λέοντα. Η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στη Σελήνη από τον Σκορπιό και τον Δία σε εστιάζει σε δύο βασικούς τομείς της ζωής σου, στην καριέρα και την οικογένεια. Η επαγγελματική εύνοια αντισταθμίζεται με τις απαιτήσεις της οικογένειας. Σήμερα θα είσαι κυκλοθυμικός γκρινιάρης και υπερβολικά συναισθηματικός γιατί δεν μπορείς να απολαύσεις την ξενοιασιά. Τουλάχιστον όμως θα ανακαλύψεις το άτομο που θα σε βοηθήσει να επεκταθείς κοινωνικά και επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η κυκλοθυμική συμπεριφορά θα επηρεάσει την σχέση με τον σύντροφο γι’ αυτό μην το παρακάνεις με τα παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου στην δουλειά που κατέχει υψηλότερη θέση σε κάνει να χαμογελάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε ευνοεί, αρκεί να μην το πάρεις επάνω σου και συμπεριφερθείς εγωιστικά προς τους συναδέλφους. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα για την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα Δευτέρα η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση της Σελήνης και του Δία. Φουλ στην αισιοδοξία είσαι αυτή την μέρα που δεν βλέπεις τίποτα να σκιάζει την καλή σου διάθεση. Τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν και κατακλύζεσαι από μηνύματα. Είσαι μέσα στην ενέργεια και την αισιοδοξία και ο χρόνος κυλά με συναντήσεις επαφές και συζητήσεις για όλα τα θέματα. Προσοχή στα κουτσομπολιά και στις φούσκες που θα ακούσεις μην δώσεις βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο σου σήμερα θα απολαύσεις την συζήτηση εσύ που είσαι δεσμευμένος. Σχέδια για κοινή πορεία ζωής. Εσύ που δεν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα κρίνεται κατάλληλη για να έρθεις σε επαφή με άτομο από μακριά και να προκύψει ένας έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πριν υπογράψεις συμφωνητικά για επαγγελματικές συνεργασίες καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον που θα σε καθοδηγήσει σωστά. Το ίδιο ισχύει και στις οικονομικές συνδιαλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, που σε εστιάζει στα οικονομικά θέματα και καθώς τα έξοδα τρέχουν ιδίως σε οφειλές εσύ δεν χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη σου. Επειδή όμως κανένας δεν έγινε πλούσιος με την πίστη μόνο, καλά θα κάνεις να μαζευτείς και να ασχοληθείς με την αποπληρωμή τους. Πρέπει να μειώσεις τα έξοδα και να διασφαλίσεις το εισόδημα. Σαφώς και αξίζεις καλύτερη ποιότητα ζωής όμως μην το παρακάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις έντονη την επιθυμία να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του συντρόφου και ζητάς να σου αποδείξει την αγάπη του. Αν δεν είσαι σε σχέση η μέρα δεν είναι ιδανική για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς. Ακόμα είσαι κολλημένος στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στα οικονομικά! Περιόρισε τα έξοδα κάνε διακανονισμό για τις οφειλές και μην υπογράψεις συμφωνίες αν δεν τις μελετήσεις προσεκτικά. Μια επαγγελματική πρόταση σε ενθουσιάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη από το ζώδιο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Με τις διαπροσωπικές σχέσεις θα ασχοληθείς οι οποίες σου προσδίδουν ευχάριστα συναισθήματα και αισιοδοξία. Οι σημαντικοί άνθρωποι που υπάρχουν στην ζωή σου θέλουν να σε βοηθήσουν αλλά κάποιοι το κάνουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και ίσως στο χτυπήσουν αργότερα. Παρόλα αυτά επειδή δεν είναι όλοι ίδιοι έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τους σοβαρούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα σε φέρνει κοντά στον σύντροφο ο οποίος νοιάζεται φανερά και στο δείχνει. Όμως δεν χρειάζεται να το παίρνεις πάνω σου. Αν είσαι ελεύθερος, η γνωριμία με ένα άτομο που ενδέχεται να σε πλησιάσει πρώτο θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι σε επαγγελματικές συμφωνίες και σίγουρα θα δεχθείς προτάσεις για δουλειά. Μόνο πρόσεχε μην στα παραπούνε και σου τάξουν ανέφικτα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με τον σχηματισμό της αντίθεσης ανάμεσα στην Σελήνη με τον Δία. Είναι μια μέρα που θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά. Θέλεις να κάνεις κάποιες διορθώσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα να εξοικονομήσεις χρόνο για να ξεκουραστείς να αποφορτιστείς από το άγχος και δεν είναι καθόλου δύσκολο για σένα να το κατορθώσεις. Την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διατροφικές συνήθειες, ή τις βλαβερές συνήθειες, γιατί έχεις την τάση να κάνεις ατασθαλίες και υπερβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι λίγο δύσκολη για την σχέση αφού ο λιγοστός χρόνος φέρνει γκρίνια και παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια μέρα σαν την σημερινή καλύτερα να μην προσπαθήσεις για νέες γνωριμίες γιατί δεν θα καταφέρεις να βρεις κάτι αξιόλογο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε κρατά απασχολημένο για πολλές ώρες σήμερα και ίσως κάνεις υπερωρίες. Τα έξοδα πιέζουν το εισόδημα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, για σήμερα που είναι Δευτέρα η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση της Σελήνης- Δία που φέρνει στο προσκήνιο τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν τα αισθηματικά και όχι μόνο. Είναι η μέρα που επιθυμείς να ρισκάρεις την προώθηση των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων σου. Έχεις την ανάγκη να σε υποστηρίξουν άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και δεν διστάζεις να το ζητήσεις. Μόνο μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί κάνοντας υπερβολές και απερισκεψίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις βάλει στις προτεραιότητες την διασκέδαση με τον σύντροφο και αφήνεις έξω όλα τα άλλα. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα κρίνεται κατάλληλη για ερωτική γνωριμία που προκύπτει μέσα σε χώρο ψυχαγωγίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ασχοληθείς με την προώθηση των ταλέντων σου και την ανάδειξη των ικανοτήτων που διαθέτεις. Στα οικονομικά θα υπάρξουν έσοδα που εξανεμίζονται για την διασκέδαση και την καλοπέραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η εργάσιμη εβδομάδα που ξεκινά σήμερα Δευτέρα έχει την αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό και του Δία, που προκαλεί υπερβολικές κινήσεις εντυπωσιασμού. Ένα θέμα που αφορά την οικογένεια, ή την ακίνητη περιουσία θα εστιάσει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και ενδεχομένως υπάρξει εύνοια από αγοραπωλησία ακινήτου. Στον αντίποδα βρίσκεται η δουλειά που το τελευταίο διάστημα είναι πολύ απαιτητική αν και περισσότερο σε νοιάζει να καταξιωθείς και να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η οικειότητα που έχει αναπτυχθεί με το ταίρι κάνει λίγο βαρετή την σχέση. Κάνε κάτι διαφορετικό για να την ανανεώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε άλλους τομείς και δεν σε ενδιαφέρει τόσο η νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρόσεχε μην σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια και βιαστείς να κάνεις συνεργασίες. Στα οικονομικά κάτι καλό έρχεται!

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, η σημερινή Δευτέρα είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις με τον σχηματισμό της αντίθεσης Σελήνης-Δία που προάγει αυτά τα θέματα. Συναντήσεις συζητήσεις και συναναστροφές γεμίζουν την μέρα σου και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Βέβαια στα πολλά λόγια στις υποσχέσεις που θα ακούσεις βάστα και μικρό καλάθι γιατί τα περισσότερα είναι φούσκες. Πρέπει να διακρίνεις το στοιχείο της υπερβολής με την ανεπτυγμένη διαίσθηση που διαθέτεις και να μην παρασυρθείς από κολακευτικά λόγια που αποσκοπούν κάπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα πετάς στα σύννεφα και τάζεις στον σύντροφο ταξίδια που δεν είναι εφικτά. Προσγειώσου! Αν είσαι μόνος, ένας περίπατος αρκεί για να σε φέρει μπροστά στο άτομο που θα κεντρίσει το μυαλό σου και θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται αλλά βάλε μέτρο στην παρόρμηση την βιασύνη και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό. Έξοδα για τις βόλτες σου πρέπει να περιοριστούν.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *