ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Με το ζόρι έγινε η μεσημεριανή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Με το ζόρι έγινε η μεσημεριανή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Εκτάκτως συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης (14:30) το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας.

Μοναδικό και κατεπείγον θέμα συζήτησης η λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπων του δήμου στις συναλλαγές με τα πιστωτικά ιδρύματα.

Η συνεδρίαση κινδύνεψε να μην γίνει γιατί οι 17 σύμβουλοι που ήταν απαραίτητο να παραβρίσκονται άργησαν να μαζευτούν. Την παρτίδα έσωσε ο Γιώργος Μαντζώλας, που ήταν και ο 17ος του Σώματος, ο ερχομός του οποίου έδωσε την έναρξη της συνεδρίασης.

Υπήρξε και δεύτερο πρόβλημα που παραλίγο να μην περάσει από το συμβούλιο το κατεπείγον του θέματος, αυτή του Χρήστου Αλευρά. Ο κ. Αλευράς είπε πως η διοίκηση λειτουργεί με προχειρότητα σε τόσο σοβαρά θέματα και ψήφισε «παρών».

Ωστόσο για να περάσει το θέμα, έπρεπε να ψηφιστεί ομόφωνα, έτσι ενώ όλοι ετοιμάστηκαν να φύγουν, ο Δημήτρης Ράπτης ζήτησε από τον κ. Αλευρά να ψηφίσει το θέμα, όπως και έγινε.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το μεσημέρι στο δημαρχείο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΦΩΤΟ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Θα έπρεπε να ντρέπονται οι κυφηνες όλοι… Κάνανε όλοι το κομμάτι τους και τώρα δεν πατάμε ούτε στα συμβούλια την Ωρα που πολλές φορές τα θέματα είναι σοβαρά… Ντροπή τους.. Μόνο για πολιτική στις καφετέριες είναι… Έτσι είμαστε όλοι πολιτικοι ανά πάσα ώρα και στιγμή πείτε τους.. Παρακαλώ πολύ να δημοσιευθεί το σχολιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up